Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
AXDW: Αντίστροφη μέτρηση για την 23η διοργάνωση
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/03/2018 · 02:00

AXDW: Αντίστροφη μέτρηση για την 23η διοργάνωση

Ο παλμός της μόδας θα χτυπήσει και πάλι δυνατά στην Αθήνα από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο παλμός της μόδας θα χτυπήσει και πάλι δυνατά στην Αθήνα από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα Ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να δίνουν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της 23ης Αthens Xclusive Designers Week.

Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής για τις επιδείξεις μόδας το Ζάππειο Μέγαρο και με μια σειρά από shows σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες, η φετινή Athens Xclusive Designers Week μεταμορφώνει την Αθήνα σε μια μικρογραφία των διεθνών μητροπόλεων μόδας και μας προετοιμάζει για ένα πενθήμερο γεμάτο στυλ, λάμψη και πολλά happenings.

Η εβδομάδα μόδας ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαρτίου από το City Link, τον απόλυτο προορισμό του κέντρου της Αθήνας, που θα υποδεχθεί σε ένα μοναδικό σκηνικό τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα, η οποία θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή Ioanna Kourbela F/W 2018-19, όπου η γυναικεία φιγούρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. H πιο ζωντανή Στοά της πόλης είναι έτοιμη να γεμίσει μόδα και λαμπερές εμφανίσεις!

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου τα shows ξεκινούν στο Ζάππειο Μέγαρο με ένα εντυπωσιακό ρόστερ αγαπημένων σχεδιαστών:

Olga Karaververis: Yφάσματα μεταξωτά και αέρινα, floral ντεσέν, nude αποχρώσεις καθώς και δαντέλες σιφόν στη νέα της συλλογή SS18 με τίτλο “La vie”.

Makis Tselios: Φορέματα και σύνολα υψηλής ραπτικής, δημιουργίες από μουσελίνες, δαντέλες, σατέν υφάσματα στη νέα του συλλογή F/W 2018-19 “Black & White” και κοστούμια σμόκιν να πλαισιώνουν την ανδρική Collection.

Tassos Mitropoulos: Αnimal print και παστέλ αποχρώσεις, παγιέτες με athleisure στοιχεία και girly boho φορέματα είναι μερικά από τα trends που χαρακτηρίζουν τη συλλογή SS18.

Kathy Heyndels & Giannetos Handmade: Ο γνωστός οίκος μόδας θα παρουσιάσει βραδινά θηλυκά φορέματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία φιγούρα. Τη συλλογή θα συνοδεύσουν και ανδρικές εμφανίσεις με κουστούμια υψηλής ραπτικής.

Η τρίτη ημέρα της Διοργάνωσης είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές, που συμμετέχουν στον θεσμοθετημένο διαγωνισμό New Designers Awards by Lufthansa, η οποία προσκαλεί τους νέους Έλληνες σχεδιαστές μόδας που διαγωνίζονται να πουν «ναι» στον κόσμο της μόδας διεκδικώντας 4 σημαντικά βραβεία.

Φέτος, η διοργάνωση εκτός από τα 3 καθιερωμένα βραβεία (Best New Designer, Best TrendSetter, Best Catwalk) που αποτελούν εφαλτήριο για τη σταδιοδρομία των διαγωνιζομένων, εισάγει και ένα τέταρτο βραβείο, το βραβείο SayYesToTheWorld by Lufthansa, όπου οι συμμετέχοντες σχεδιαστές μόδας θα κληθούν να σχεδιάσουν μία δημιουργία εμπνευσμένη από ένα προορισμό του κόσμου, για να κερδίσουν ένα ταξίδι στον προορισμό από τον οποίο εμπνεύστηκαν!

Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στα New Designers Awards by Lufthansa είναι αλφαβητικά:

Alexandra Design, Frini Giannouli, Galanu, Julietta, Klelia Andrali, Lefkon, Monnoir, Sadykova και Timothy Pappas.

Tα shows της τρίτης ημέρας θα κλείσουν με την επίδειξη μόδας της νικήτριας του βραβείου Best New Designer της 22ης AXDW, Ελευθερίας Καρδάμη, με το brand Blondie.e που θα παρουσιάσει τη νέα της ξεχωριστή συλλογή. Τέλος, στα New Designers Awards by Lufthansa, θα υπάρχουν και οι ομαδικές συμμετοχές από τη σχολή AKTO όπου νέοι Fashion Designers θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Η τέταρτη ημέρα ξεκινάει με ένα εντυπωσιακό show από τη Folli Follie που θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή αξεσουάρ “Club Riviera” στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Μια μοναδική συλλογή για τις πιο κομψές εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Vassilis Zoulias πιστός στη διαχρονική κομψότητα και εμπνευσμένος από τη βασιλική ομορφιά, θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν σε μια ονειρική νεοκλασική βίλα, ένα καλά κρυμμένο "μυστικό" στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Το Ζάππειο θα μυρίσει καλοκαίρι με την Piz Buin να ετοιμάζει ένα καυτό Βeachwear Fashion Show με τα αγαπημένα brands Mitos, Maa boo & Sun of a beach που θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές για τις πιο stylish εμφανίσεις στην παραλία. Εντυπωσιακά μαγιό αλλά και premium πετσέτες θαλάσσης θα μετατρέψουν την πασαρέλα στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό!

O Stefanos Chrysafis θα παρουσιάσει τη συλλογή F/W 2018-19 με τίτλο “Délire, απεικονίζοντας ένα τρελό παιχνίδι με παράλογο ή λογικό περιεχόμενο. H Herminas Reea παρουσιάζει τη νέα συλλογή “Butterfly Effect” με φορέματα από δαντέλα, διαφάνειες και τούλι για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις. Το brand eÜ / everyone Ünited. έρχεται για να μας δείξει τα πιο fashionable χειροποίητα παπιγιόν που ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα περίτεχνα σχέδια που μπορούν να φορεθούν ακόμα και σαν αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Ο Celebrity Skin είναι έτοιμος για τη νέα του συλλογή F/W 2018-19 “Chaotic Glamour” με τα avant-garde στοιχεία που χαρακτηρίζουν το brand να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και με πλούσια εικαστικά στοιχεία να προμηνύουν ένα ακόμα λαμπερό show με πολλές εκπλήξεις.

Η τέταρτη μέρα ολοκληρώνεται με το brand .LAK και τον ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά στο προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου που επιστρέφει με ένα ξεχωριστό show για να παρουσιάσει τη νέα του ολοκληρωμένη συλλογή F/W 2018-19 με έμπνευση “I love family”!

Ο Yiorgos Eleftheriades δημιουργεί ένα παιχνίδι ελευθερίας συνδυάζοντας 3 συλλογές μεταξύ τους. Υ.Ε woman, Yesymphony και Υ.Ε man είναι η σύνδεση ανάμεσα στο αντρικό και θηλυκό στοιχείο σε μια εποχή που ενώνει ολοκληρωτικά αυτό που κάποτε θεωρούταν δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι.

Ο Sotiris Georgiou δείχνει τη νέα γυναικεία και αντρική συλλογή F/W 2018-19 με urban διάθεση, σοφιστικέ στοιχεία και έντονες λεπτομέρειες. Η νέα κολεξιόν της Parle Moi εκφράζει την απόλυτη θηλυκότητα με υψηλής ποιότητας ραπτική σε πολυτελή υφάσματα και ραφιναρισμένες λεπτομέρειες.

Οι MI-RO ρίχνουν την αυλαία της 23ης AXDW παρουσιάζοντας τη νέα Haute Couture Collection SS18 με μοναδικές δημιουργίες σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο Ωδείο Αθηνών. Σημαντική θα είναι φέτος και η προσέλευση ξένων δημοσιογράφων και fashion buyers, με την εβδομάδα μόδας να υποδέχεται στο ξενοδοχείο Electra Metropolis προσκεκλημένους από διάφορες χώρες όπως Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Αμερική.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας οι επισκέπτες της AXDW θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αλλά και να αποκτήσουν τις τρέχουσες συλλογές SS18 Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας και κοσμημάτων που συμμετέχουν στα Xclusive Elements. Οι δημιουργοί των φετινών Xclusive Elements είναι οι: 2K10, Christina Karakalpaki, E.T. Collection, Fey Papanikou, Lit Stylish T-shirts, Maria Kaprili, She by she, Topology

Επίσης, για όλες τις μέρες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί ο ανοικτός διαγωνισμός Fashion Design Project, όπου μπορούν όλοι, ανεξαρτήτως σπουδών, να καταθέσουν ένα αντιπροσωπευτικό τους σχέδιο και να αξιολογηθούν από το κοινό σε online ψηφοφορία μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Χρυσοί χορηγοί της φετινής Athens Xclusive Designers Week είναι για άλλη μια φορά οι πρωτοποριακές μηχανές παρασκευής καφέ οικιακής χρήσης illy Iperesspresso, τα προϊόντα μαλλιών Rene Furterer σε συνεργασία με τα κομμωτήρια Ilias and Staff και ο όμιλος YHE Group.

  • ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
  • ·
  • ΑTHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Από την Τετάρτη 7/10 το τεύχος Οκτωβρίου του AllStar Basket

All Content

Λύτρωση στο φινάλε με Μπάρτλεϊ και Ερτέλ η ΑΕΚ 95-93 τη Σαλόν Βίλπας

All Content

Choose: Nέα συνεργασία με την «Υδρόγειος Ασφαλιστική»

All Content

ΣΠΟΡ FM TV: Εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan GBL για τα επόμενα 5 χρόνια

All Content

Η photo gallery από το Άρης-Μπούργκος

All Content

Εύκολο «διπλό» για τον Προμηθέα Πάτρας, 91-77 την Τρέπτσα

CSRΝews.gr

Η Purina και οι Pet Runners δίνουν το «παρών» στο φετινό Greece Race for the Cure

CSRΝews.gr

ΔΕΗ: Μεγάλος χορηγός στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026

CSRΝews.gr

Mars – ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή δράση για την υπεύθυνη υιοθεσία αδέσποτων και πυρόπληκτων ζώων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού 21/03/2018 - 02:00
Άδωνις Γεωργιάδης: "Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησής μου" 21/03/2018 - 02:00
Άδωνις Γεωργιάδης: "Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησής μου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας–ΗΠΑ: Συμφωνίες-πακέτο σε άμυνα, επενδύσεις και τεχνολογία – Στο τραπέζι $4 δισ. - Η Κοινή Δήλωση
    07/10/2026 - 22:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κικίλιας: Επενδύσεις σε λιμάνια και μαρίνες για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας
    07/10/2026 - 21:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Capital Maritime Finance: Στην τελική ευθεία για την Euronext Athens – Αντληση κεφαιλαίων έως €300 εκατ.
    07/10/2026 - 21:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    07/10/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης – Ρούμπιο στο Μαξίμου: «Ιστορικά υψηλό επίπεδο» στις σχέσεις Ελλάδας–ΗΠΑ
    07/10/2026 - 20:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου – Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή
    07/10/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάρκο Ρούμπιο από την Πνύκα: Η ιστορία της Αμερικής είναι γεμάτη από τα αποτυπώματα της αρχαιότητας
    07/10/2026 - 19:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χατζηθεοδοσίου: Αναγκαία η στήριξη της βιομηχανίας, αλλά και των ενεργοβόρων μικρομεσαίων επιχειρήσεων
    07/10/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Logismos: Πάνω από το 5% η συμμετοχή της «Μακεδονικές Συμμετοχές»
    07/10/2026 - 18:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας
    07/10/2026 - 18:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Θεοδωρόπουλος: Η παραγωγικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας – Οι προτάσεις του ΣΕΒ
    07/10/2026 - 08:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γλάρος: Αποκτά το 49% της Eurocatering – Το νέο βήμα της οικογένειας Σκλαβενίτη στα τρόφιμα
    07/10/2026 - 12:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ergon Foods: Επεκτείνεται σε Λονδίνο και Μέση Ανατολή, «τρέχει» την Αγορά Μοδιάνο και επενδύει στην AI
    07/10/2026 - 11:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Σε ισχύ ο νέος Ενωσιακός Τελωνειακός Κώδικας –Νέα εποχή για τα ευρωπαϊκά Τελωνεία
    06/10/2026 - 22:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εξυγίανση για Admiral , «ανάσα» για Hellas Frost και τέλος εποχής για Ράδιο Αρβύλα
    07/10/2026 - 12:16 WHISPERER

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: Τυχεροί και έξυπνοι στο τέλος

07/10/2026 - 18:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μερσίν-Φενέρμπαχτσε 71-79: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πήρε και το Super Cup Γυναικών

07/10/2026 - 18:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους «Ράδιο Αρβύλα»

07/10/2026 - 15:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Purina και οι Pet Runners δίνουν το «παρών» στο φετινό Greece Race for the Cure

07/10/2026 - 14:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ: Μεγάλος χορηγός στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026

07/10/2026 - 14:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΔΕΗ: Μεγάλος χορηγός στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026

07/10/2026 - 14:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo