Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Kώστας Γιαννόπουλος Kώστας Γιαννόπουλος
Newsroom Newsroom
BUSINESS NEWS MAGAZINE
09/12/2025 · 10:15

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: 30 χρόνια προσφοράς - Τίμησε τον δεκάχρονο ιδρυτή του, Ανδρέα Γιαννόπουλο

Επετειακή Εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών στις 11 Νοεμβρίου 2025
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, στις 11 Νοεμβρίου, τίμησε τον δεκάχρονο ιδρυτή του, Ανδρέα Γιαννόπουλο, και απένειμε το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» σε προσωπικότητες που καθόρισαν την πορεία του στα 30 χρόνια που έχει υποστηρίξει πανελλαδικά 2.348.859 παιδιά και έχει διαχειριστεί 5.417.310 κλήσεις στις 4 Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης που λειτουργεί. Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησαν άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει σε αυτό, που έχουν υποστηριχθεί και σήμερα διαγράφουν μια σημαντική επαγγελματική και προσωπική πορεία. Παρουσιάστηκε η πανελλαδική έρευνα που διεξήγαγε αφιλοκερδώς η εταιρεία Focus Bari, βάσει της οποίας το 74% των Ελλήνων αξιολογεί το «Χαμόγελο» ως τον πιο αξιόπιστο φορέα και το 63% των Ελλήνων θα σύστηνε το «Χαμόγελο» σε ανθρώπους με ανάγκη! Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» στο Ωδείο Αθηνών, με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευγνωμοσύνης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025 η επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια πανελλαδικής προσφοράς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό το συντονισμό της δημοσιογράφου Ρίτσας Μπιζόγλη.

Εκπρόσωποι πολιτειακών, πολιτικών, θεσμικών φορέων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποστηρικτές, εθελοντές, χορηγοί του οργανισμού έδωσαν το «παρών» και παρακολούθησαν μια αναδρομή της θαυμαστής και μοναδικής 30ετούς πορείας του «Χαμόγελου», που ξεκίνησε από τον δεκάχρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο και έφτασε μέχρι σήμερα, έχοντας υποστηρίξει 2.348.859 παιδιά.

Αναδρομή από τον Κώστα Γιαννόπουλο

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Κώστας Γιαννόπουλος έκανε μια συγκινητική αναδρομή, που ξεκίνησε από το παιδικό ημερολόγιο του γιου του, Ανδρέα, συνέχισε με τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και την πορεία που ακολούθησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», τις επιτυχίες και το αποτύπωμα που άφησε στην ελληνική κοινωνία και διεθνώς. Ο κ. Γιαννόπουλος έκλεισε με μια υπόσχεση και ένα τεράστιο ευχαριστώ: «Σήμερα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρώτα στον Ανδρέα μου, που είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή της ζωής μου, που μου δείχνει το δρόμο, που με καθοδηγεί με το φως του. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους εργαζομένους, τους εθελοντές, τους υποστηρικτές, τους ανθρώπους που στηρίζουν σιωπηλά, καθημερινά, αυτό το έργο. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Σήμερα, μαζί σας, ανανεώνω την υπόσχεση που έδωσα στον Ανδρέα, 30 χρόνια πριν. Όσο υπάρχω, όσο υπάρχουμε, το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα συνεχίσει, πιστό στην ιδέα του. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

DSC_0703_f6fa8.jpg

Ξένια Κούρτογλου

Στη συνέχεια, η Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια και Managing Partner της Focus Bari Α.Ε., παρουσίασε την πρόσφατη πανελλαδική έρευνα, που διεξήγαγε αφιλοκερδώς για τον οργανισμό, φωτίζοντας το αποτύπωμά του στους πολίτες και τις οικογένειες. «Τα ευρήματα είναι μοναδικά, εντυπωσιακά και ιδιαίτερα συγκινητικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων αισθάνεται τη μακροχρόνια και θεαματική παρουσία του “Χαμόγελου” και αναγνωρίζει το έργο του. Το 74% δηλώνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο και την αποτελεσματικότητα του οργανισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 16% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έχουν ωφεληθεί έμπρακτα από το “Χαμόγελο”, οι ίδιοι ή κάποιος από τον περίγυρό τους, ποσοστό που ανάγεται σε 1,5 εκατομμύριο Έλληνες. Κλείνοντας, παρακαλώ κρατήστε ότι η άποψη των Ελλήνων είναι τέτοια, ώστε το 63% θα σύστηνε το “Χαμόγελο” σε ανθρώπους με ανάγκη, για να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν! Η αγάπη και η εμπιστοσύνη φαίνεται από τις ευχές και τις προσδοκίες όλων για τα επόμενα χρόνια. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν έχει επιλογή, οφείλει να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη, την ίδια αποτελεσματικότητα, τον ίδιο επαγγελματισμό το έργο του, παντού, όπου υπάρχει ανάγκη, για κάθε παιδί».

Ρίτσα Μπιζόγλη

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συζήτηση της Ρίτσας Μπιζόγλη με δύο νέες κοπέλες που μεγάλωσαν σε σπίτι του «Χαμόγελου» και οι οποίες σήμερα διαγράφουν μια σημαντική επαγγελματική και προσωπική πορεία, με χαμόγελο και δύναμη! Η Ανίκ και η Μαρία Χριστίνα μίλησαν για τα εφόδια, την αγάπη, τη φροντίδα που πήραν από τους ανθρώπους του «Χαμόγελου», την προστασία αλλά και την υποστήριξη που έχουν μέχρι και σήμερα, ως μέλη της μεγάλης αυτής μοναδικής οικογένειας, που και αυτές κάνουν κάθε μέρα περήφανη. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη Βέρα, παιδική φίλη του Ανδρέα και σήμερα εργαζόμενη στον οργανισμό, η οποία μίλησε για τη ζωή της, εξηγώντας πως ο Ανδρέας και το «Χαμόγελο» καθόρισαν την πορεία της, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Και όπως ανέφερε η Μαρία Χριστίνα: «Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι δύο εκατομμύρια παιδιά, όπως εμείς. Εμείς είμαστε η απόδειξη του έργου του “Χαμόγελου” αυτά τα 30 χρόνια».

Βραβεία

Ο Κώστας Γιαννόπουλος απένειμε το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» σε τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες, που η ζωή τους συνδέθηκε με τον Ανδρέα λίγο πριν να φύγει από τη ζωή και που μετά παρέμειναν πιστοί στο όραμα και στην υπόσχεση που έδωσαν, να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, που από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιθυμία του Ανδρέα και συνέβαλλε στην πραγματοποίησή της.
  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, που διαχρονικά στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού», κάνοντας πραγματικότητα το όραμα του Ανδρέα.
  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στον Παναγιώτη Γιαννάκη, έναν υπέροχο άνθρωπο και μοναδικό αθλητή, μα πάνω από όλα τον καλύτερο φίλο του Ανδρέα, που ομόρφυνε τις πιο δύσκολες στιγμές του!
  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στον νευροχειρουργό Γιώργο Σφακιάνο, έναν υπέροχο γιατρό που έσωσε χιλιάδες παιδιά αλλά και γιατρό του Ανδρέα, που με τόση αγάπη και φροντίδα στάθηκε δίπλα του.

Για τη διαχρονική και πολύτιμη υποστήριξή της στο 30ετές έργο του οργανισμού τιμήθηκε η κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου.

Εξαιρετικά σημαντική στιγμή αποτέλεσε η προβολή αφιερώματος στον Χρήστο Καμμιλάτο, με τον Κώστα Γιαννόπουλο να ανακοινώνει τη μετονομασία του Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού προς τιμήν του. Ο Χρήστος Καμμιλάτος, υπήρξε καθοριστικός στην πορεία του «Χαμόγελου», ένας μοναδικός άνθρωπος και γιατρός, μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού, που υπηρέτησε τα παιδιά, ένας μοναδικός γιατρός και εθελοντής, που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν. Όπως δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, «η φράση ουδείς αναντικατάστατος δεν ισχύει για τον Χρήστο μας… Κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: 360, DDB Athens, Diastasis, Euroins, Eventora, Focus Bari, Photoshop Company, Topcut Modiano, Βίκος, Δειπνοσοφιστήριο, Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

DSC_1299_e4dac.jpg

Kώστας Γιαννόπουλος

Οι εποχές αλλάζουν, παραμένει όμως σταθερή η ανάγκη των παιδιών για φροντίδα και ασφάλεια

Κύριε Γιαννόπουλε, τι σημαίνει για εσάς προσωπικά η συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού»;

Κατ’ αρχάς για εμένα προσωπικά είναι 30 χρόνια εκπλήρωσης της επιθυμίας του γιου μου, Ανδρέα, και της υπόσχεσης που του έδωσα. Αυτό είναι σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, ότι κατάφερα να αντεπεξέλθω παρά τις τεράστιες δυσκολίες, παρά τον πόνο που μου άφησε η απώλειά του. Απώλεια βιολογικά αλλά όχι πνευματικά, γιατί πάντα είναι μαζί μου, πάντα επικοινωνώ μαζί του μέσα από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσατε αυτά τα 30 χρόνια;

Αρχικά, η έλλειψη γνώσης της πραγματικότητας και μετά, σταθερά, η αγωνία εξασφάλισης των απαραίτητων πόρων για την υλοποίηση του έργου μας. Παράλληλα, ο αγώνας να διατηρήσουμε με συνέπεια, λογοδοσία και απόλυτη διαφάνεια το έργο μας και, φυσικά, δυστυχώς, οι πολλές κατά καιρούς μάχες που πρέπει να δίνουμε για τα παιδιά - και όχι μόνο.

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη του κοινού τόσα χρόνια;

Αλήθεια, Συνέπεια, Διαφάνεια, Λογοδοσία. Για εμένα αυτά είναι οι τέσσερις πυλώνες για να εμπιστευτεί και να συνεχίσει να εμπιστεύεται το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάθε συμπολίτης μας αλλά και κάθε παιδί. Γιατί αυτός είναι βασικός στόχος, να μας εμπιστεύονται τα ίδια τα παιδιά, να ζητούν βοήθεια για τα μικρά ή τα μεγάλα και να γνωρίζουν ότι δεν θα τα προδώσουμε. Να γνωρίζουν ότι θα κινήσουμε Γη και Ουρανό για να βρούμε λύση.

Πώς βιώνετε την παρουσία των παιδιών που μεγαλώνουν μέσα στον οργανισμό και αργότερα σας συναντούν ως ενήλικες;

Αυτός είναι και ο πλούτος μας, η περιουσία μας, τα παιδιά που έχουμε μεγαλώσει ή τα παιδιά που σε κάποια φάση της ζωής τους έχουμε στηρίξει, και μεγάλα πια, παραμένουν δίπλα μας. Παραμένουν δίπλα μας δίνοντάς μας όσα απλόχερα πήραν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τους ανθρώπους του.

Είναι δικαίωση, είναι ολοκλήρωση και αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια στοχοπροσήλωση αυτό που έχουμε ξεκινήσει 30 χρόνια τώρα.

Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»;

Να συνεχίσουμε. Αφουγκραζόμενοι την κοινωνία, να είμαστε εκεί που υπάρχει ανάγκη στα πολλά, διαφορετικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα προβλήματα των παιδιών. Οι εποχές αλλάζουν, τα προβλήματα αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι η ανάγκη των παιδιών για φροντίδα και ασφάλεια, και η δική μας υποχρέωση ως κοινωνία, ως ενήλικες, είναι να τους τα παρέχουμε απόλυτα.

  • ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • ·
  • ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Μακάμπι απόψε για το 3/3

All Content

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα του αγώνα στην Μπολόνια

All Content

AWGMeta και Grafima Print ενώνουν δυνάμεις

All Content

ΕΟΣ Σάμου - ΕΑΣ Νάξου: Spec 2,29 εκατ. ευρώ για προώθηση ΠΟΠ και ΠΓΕ στην Ασία

All Content

Άρης: Η δωδεκάδα για την πρεμιέρα στην Καρδίτσα - Τι είπε ο Καντζούρης

All Content

Σάκοτα: «Να είμαστε ενωμένοι»

CSRΝews.gr

Kομισιόν για ενεργειακή κρίση: Στο τραπέζι συντονισμένη απελευθέρωση αποθεμάτων

CSRΝews.gr

Η Samsung Electronics Hellas Επίσημος Χορηγός στο επετειακό 20ό Ioannina Lake Run

CSRΝews.gr

Η Stoiximan ανανεώνει τη συνεργασία της ως Μεγάλος και Ονομαστικός Χορηγός της Stoiximan GBL μέχρι το 2028

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αλέξανδρος Εξάρχου, Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO, Αktor Group: Kάνουμε πραγματικότητα ό,τι υποσχόμαστε
Αλέξανδρος Εξάρχου, Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO, Αktor Group: Kάνουμε πραγματικότητα ό,τι υποσχόμαστε 09/12/2025 - 10:30
2015-2025: H δεκαετία που άλλαξε το λιανεμπόριο 11/02/2026 - 09:15
2015-2025: H δεκαετία που άλλαξε το λιανεμπόριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • JP Morgan: Η κρίση των επενδυτικών funds απειλεί να περάσει στην πραγματική οικονομία
    02/10/2026 - 19:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,10%, κέρδη 24,32% από τις αρχές του έτους
    02/10/2026 - 18:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισπανία: Η στεγαστική κρίση δοκιμάζει την κυβέρνηση Σάντσεθ – Σενάρια για πρόωρες κάλπες
    02/10/2026 - 18:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • G7: Ρίχνει 100 εκατ. βαρέλια από τα στρατηγικά αποθέματα στην αγορά, υπό την πίεση Τραμπ – Στόχος να πέσουν οι τιμές
    02/10/2026 - 18:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η D-Marin υποδέχεται για πρώτη φορά superyachts στη Marina Livorno, διευρύνοντας το δίκτυό της στην Ιταλία
    02/10/2026 - 18:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Τραμπ αναμένεται να ορίσει τον Τζέι Κλέιτον "τσάρο" της Τεχνητής Νοημοσύνης
    02/10/2026 - 17:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,24%, στα 502,26 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    02/10/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μακρόν: Οι χώρες της G7 θα αποδεσμεύσουν έως και 100 εκατ. βαρέλια ντίζελ και αργού πετρελαίου εντός τεσσάρων μηνών
    02/10/2026 - 17:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο ενίσχυσης της λειτουργίας των Οργανισμών Λιμένων
    02/10/2026 - 17:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το νέο ηλεκτρικό Geely E2 έφτασε στην Ελλάδα με τιμή από €19.990
    02/10/2026 - 17:33 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Vivartia: Πωλήσεις 755,5 εκατ. ευρώ στην χρονιά των μεγάλων deals
    02/10/2026 - 07:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κρητικός: Τι ακριβώς απέκτησε ο Μασούτης - Το στοίχημα του 1,1 δισ ευρώ μέχρι το 2030
    02/10/2026 - 08:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Γερμανία: Ο Μερτς προειδοποιεί για περισσότερες υβριδικές επιθέσεις από τη Ρωσία
    01/10/2026 - 22:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • «ΑΒ Κάθε Μέρα Επιλογή»: Στην ΑΒ Βασιλόπουλος ποιότητα και προσιτή τιμή στο καθημερινό τραπέζι
    01/10/2026 - 19:27 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Καφές: Η αγορά των 501 εκατ. ευρώ που αλλάζει «χαρμάνι»
    02/10/2026 - 08:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρχισε το ΣΠΟΡ FM TV - Οι μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής της GBL

02/10/2026 - 15:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Νέα πλατφόρμα αθλητικού περιεχομένου

02/10/2026 - 15:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παπαδάκης: «Μια νίκη στην Πάτρα θα μας δώσει ώθηση και για την Ευρώπη»

02/10/2026 - 14:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Super League: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις της ομάδας εργασίας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

02/10/2026 - 14:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Kομισιόν για ενεργειακή κρίση: Στο τραπέζι συντονισμένη απελευθέρωση αποθεμάτων

02/10/2026 - 13:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Samsung Electronics Hellas Επίσημος Χορηγός στο επετειακό 20ό Ioannina Lake Run

02/10/2026 - 13:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo