Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Kώστας Γιαννόπουλος Kώστας Γιαννόπουλος
Newsroom Newsroom
BUSINESS NEWS MAGAZINE
09/12/2025 · 10:15

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: 30 χρόνια προσφοράς - Τίμησε τον δεκάχρονο ιδρυτή του, Ανδρέα Γιαννόπουλο

Επετειακή Εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών στις 11 Νοεμβρίου 2025

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, στις 11 Νοεμβρίου, τίμησε τον δεκάχρονο ιδρυτή του, Ανδρέα Γιαννόπουλο, και απένειμε το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» σε προσωπικότητες που καθόρισαν την πορεία του στα 30 χρόνια που έχει υποστηρίξει πανελλαδικά 2.348.859 παιδιά και έχει διαχειριστεί 5.417.310 κλήσεις στις 4 Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης που λειτουργεί. Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησαν άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει σε αυτό, που έχουν υποστηριχθεί και σήμερα διαγράφουν μια σημαντική επαγγελματική και προσωπική πορεία. Παρουσιάστηκε η πανελλαδική έρευνα που διεξήγαγε αφιλοκερδώς η εταιρεία Focus Bari, βάσει της οποίας το 74% των Ελλήνων αξιολογεί το «Χαμόγελο» ως τον πιο αξιόπιστο φορέα και το 63% των Ελλήνων θα σύστηνε το «Χαμόγελο» σε ανθρώπους με ανάγκη! Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» στο Ωδείο Αθηνών, με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευγνωμοσύνης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025 η επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια πανελλαδικής προσφοράς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό το συντονισμό της δημοσιογράφου Ρίτσας Μπιζόγλη.

Εκπρόσωποι πολιτειακών, πολιτικών, θεσμικών φορέων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποστηρικτές, εθελοντές, χορηγοί του οργανισμού έδωσαν το «παρών» και παρακολούθησαν μια αναδρομή της θαυμαστής και μοναδικής 30ετούς πορείας του «Χαμόγελου», που ξεκίνησε από τον δεκάχρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο και έφτασε μέχρι σήμερα, έχοντας υποστηρίξει 2.348.859 παιδιά.

Αναδρομή από τον Κώστα Γιαννόπουλο

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Κώστας Γιαννόπουλος έκανε μια συγκινητική αναδρομή, που ξεκίνησε από το παιδικό ημερολόγιο του γιου του, Ανδρέα, συνέχισε με τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και την πορεία που ακολούθησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», τις επιτυχίες και το αποτύπωμα που άφησε στην ελληνική κοινωνία και διεθνώς. Ο κ. Γιαννόπουλος έκλεισε με μια υπόσχεση και ένα τεράστιο ευχαριστώ: «Σήμερα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρώτα στον Ανδρέα μου, που είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή της ζωής μου, που μου δείχνει το δρόμο, που με καθοδηγεί με το φως του. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους εργαζομένους, τους εθελοντές, τους υποστηρικτές, τους ανθρώπους που στηρίζουν σιωπηλά, καθημερινά, αυτό το έργο. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Σήμερα, μαζί σας, ανανεώνω την υπόσχεση που έδωσα στον Ανδρέα, 30 χρόνια πριν. Όσο υπάρχω, όσο υπάρχουμε, το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα συνεχίσει, πιστό στην ιδέα του. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

DSC_0703_f6fa8.jpg

Ξένια Κούρτογλου

Στη συνέχεια, η Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια και Managing Partner της Focus Bari Α.Ε., παρουσίασε την πρόσφατη πανελλαδική έρευνα, που διεξήγαγε αφιλοκερδώς για τον οργανισμό, φωτίζοντας το αποτύπωμά του στους πολίτες και τις οικογένειες. «Τα ευρήματα είναι μοναδικά, εντυπωσιακά και ιδιαίτερα συγκινητικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων αισθάνεται τη μακροχρόνια και θεαματική παρουσία του “Χαμόγελου” και αναγνωρίζει το έργο του. Το 74% δηλώνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο και την αποτελεσματικότητα του οργανισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 16% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έχουν ωφεληθεί έμπρακτα από το “Χαμόγελο”, οι ίδιοι ή κάποιος από τον περίγυρό τους, ποσοστό που ανάγεται σε 1,5 εκατομμύριο Έλληνες. Κλείνοντας, παρακαλώ κρατήστε ότι η άποψη των Ελλήνων είναι τέτοια, ώστε το 63% θα σύστηνε το “Χαμόγελο” σε ανθρώπους με ανάγκη, για να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν! Η αγάπη και η εμπιστοσύνη φαίνεται από τις ευχές και τις προσδοκίες όλων για τα επόμενα χρόνια. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν έχει επιλογή, οφείλει να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη, την ίδια αποτελεσματικότητα, τον ίδιο επαγγελματισμό το έργο του, παντού, όπου υπάρχει ανάγκη, για κάθε παιδί».

Ρίτσα Μπιζόγλη

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συζήτηση της Ρίτσας Μπιζόγλη με δύο νέες κοπέλες που μεγάλωσαν σε σπίτι του «Χαμόγελου» και οι οποίες σήμερα διαγράφουν μια σημαντική επαγγελματική και προσωπική πορεία, με χαμόγελο και δύναμη! Η Ανίκ και η Μαρία Χριστίνα μίλησαν για τα εφόδια, την αγάπη, τη φροντίδα που πήραν από τους ανθρώπους του «Χαμόγελου», την προστασία αλλά και την υποστήριξη που έχουν μέχρι και σήμερα, ως μέλη της μεγάλης αυτής μοναδικής οικογένειας, που και αυτές κάνουν κάθε μέρα περήφανη. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη Βέρα, παιδική φίλη του Ανδρέα και σήμερα εργαζόμενη στον οργανισμό, η οποία μίλησε για τη ζωή της, εξηγώντας πως ο Ανδρέας και το «Χαμόγελο» καθόρισαν την πορεία της, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Και όπως ανέφερε η Μαρία Χριστίνα: «Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι δύο εκατομμύρια παιδιά, όπως εμείς. Εμείς είμαστε η απόδειξη του έργου του “Χαμόγελου” αυτά τα 30 χρόνια».

Βραβεία

Ο Κώστας Γιαννόπουλος απένειμε το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» σε τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες, που η ζωή τους συνδέθηκε με τον Ανδρέα λίγο πριν να φύγει από τη ζωή και που μετά παρέμειναν πιστοί στο όραμα και στην υπόσχεση που έδωσαν, να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, που από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιθυμία του Ανδρέα και συνέβαλλε στην πραγματοποίησή της.
  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, που διαχρονικά στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού», κάνοντας πραγματικότητα το όραμα του Ανδρέα.
  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στον Παναγιώτη Γιαννάκη, έναν υπέροχο άνθρωπο και μοναδικό αθλητή, μα πάνω από όλα τον καλύτερο φίλο του Ανδρέα, που ομόρφυνε τις πιο δύσκολες στιγμές του!
  • Το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στον νευροχειρουργό Γιώργο Σφακιάνο, έναν υπέροχο γιατρό που έσωσε χιλιάδες παιδιά αλλά και γιατρό του Ανδρέα, που με τόση αγάπη και φροντίδα στάθηκε δίπλα του.

Για τη διαχρονική και πολύτιμη υποστήριξή της στο 30ετές έργο του οργανισμού τιμήθηκε η κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου.

Εξαιρετικά σημαντική στιγμή αποτέλεσε η προβολή αφιερώματος στον Χρήστο Καμμιλάτο, με τον Κώστα Γιαννόπουλο να ανακοινώνει τη μετονομασία του Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού προς τιμήν του. Ο Χρήστος Καμμιλάτος, υπήρξε καθοριστικός στην πορεία του «Χαμόγελου», ένας μοναδικός άνθρωπος και γιατρός, μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού, που υπηρέτησε τα παιδιά, ένας μοναδικός γιατρός και εθελοντής, που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν. Όπως δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, «η φράση ουδείς αναντικατάστατος δεν ισχύει για τον Χρήστο μας… Κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: 360, DDB Athens, Diastasis, Euroins, Eventora, Focus Bari, Photoshop Company, Topcut Modiano, Βίκος, Δειπνοσοφιστήριο, Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

DSC_1299_e4dac.jpg

Kώστας Γιαννόπουλος

Οι εποχές αλλάζουν, παραμένει όμως σταθερή η ανάγκη των παιδιών για φροντίδα και ασφάλεια

Κύριε Γιαννόπουλε, τι σημαίνει για εσάς προσωπικά η συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού»;

Κατ’ αρχάς για εμένα προσωπικά είναι 30 χρόνια εκπλήρωσης της επιθυμίας του γιου μου, Ανδρέα, και της υπόσχεσης που του έδωσα. Αυτό είναι σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, ότι κατάφερα να αντεπεξέλθω παρά τις τεράστιες δυσκολίες, παρά τον πόνο που μου άφησε η απώλειά του. Απώλεια βιολογικά αλλά όχι πνευματικά, γιατί πάντα είναι μαζί μου, πάντα επικοινωνώ μαζί του μέσα από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσατε αυτά τα 30 χρόνια;

Αρχικά, η έλλειψη γνώσης της πραγματικότητας και μετά, σταθερά, η αγωνία εξασφάλισης των απαραίτητων πόρων για την υλοποίηση του έργου μας. Παράλληλα, ο αγώνας να διατηρήσουμε με συνέπεια, λογοδοσία και απόλυτη διαφάνεια το έργο μας και, φυσικά, δυστυχώς, οι πολλές κατά καιρούς μάχες που πρέπει να δίνουμε για τα παιδιά - και όχι μόνο.

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη του κοινού τόσα χρόνια;

Αλήθεια, Συνέπεια, Διαφάνεια, Λογοδοσία. Για εμένα αυτά είναι οι τέσσερις πυλώνες για να εμπιστευτεί και να συνεχίσει να εμπιστεύεται το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάθε συμπολίτης μας αλλά και κάθε παιδί. Γιατί αυτός είναι βασικός στόχος, να μας εμπιστεύονται τα ίδια τα παιδιά, να ζητούν βοήθεια για τα μικρά ή τα μεγάλα και να γνωρίζουν ότι δεν θα τα προδώσουμε. Να γνωρίζουν ότι θα κινήσουμε Γη και Ουρανό για να βρούμε λύση.

Πώς βιώνετε την παρουσία των παιδιών που μεγαλώνουν μέσα στον οργανισμό και αργότερα σας συναντούν ως ενήλικες;

Αυτός είναι και ο πλούτος μας, η περιουσία μας, τα παιδιά που έχουμε μεγαλώσει ή τα παιδιά που σε κάποια φάση της ζωής τους έχουμε στηρίξει, και μεγάλα πια, παραμένουν δίπλα μας. Παραμένουν δίπλα μας δίνοντάς μας όσα απλόχερα πήραν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τους ανθρώπους του.

Είναι δικαίωση, είναι ολοκλήρωση και αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια στοχοπροσήλωση αυτό που έχουμε ξεκινήσει 30 χρόνια τώρα.

Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»;

Να συνεχίσουμε. Αφουγκραζόμενοι την κοινωνία, να είμαστε εκεί που υπάρχει ανάγκη στα πολλά, διαφορετικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα προβλήματα των παιδιών. Οι εποχές αλλάζουν, τα προβλήματα αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι η ανάγκη των παιδιών για φροντίδα και ασφάλεια, και η δική μας υποχρέωση ως κοινωνία, ως ενήλικες, είναι να τους τα παρέχουμε απόλυτα.

  • ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • ·
  • ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Αθηναϊκός: Η photo gallery από τους πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση στους τελικούς του EuroCup

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Στα 91 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 - Εισπράξεις άνω του 1,5 δισ. από Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Cenergy Holdings: Στα 2,06 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025, αυξημένες κατά 15% - Οι προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Πώς σχολίασε η Novibet την απόσυρση της Allwyn: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το επενδυτικό μας πλάνο»

All Content

Στην The Newtons Laboratory η Paliria

All Content

Solid Havas: Νέα τηλεοπτική καμπάνια για τον «Φρεσκούλη»

FleetNews

Ζημιά 22,3 δισ. ευρώ για την Stellantis το 2025

FleetNews

Στο -3,9% οι νέες ταξινομήσεις τον Ιανουάριο στην ΕΕ

FleetNews

Σημαντικές διακρίσεις για τα μοντέλα της BMW

All Content

Στους τελικούς παρά την ήττα 78-70 από τη Βιλνέβ ο Αθηναϊκός! (vid & gallery)

All Content

Τρινκιέρι: «Να κερδίσουμε τίτλους και να ανταγωνιστούμε τους κορυφαίους» (vid & pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ο όμιλος Reale αποκτά το 80% της Lifenet Healthcare - Tι σηματοδοτεί η συμφωνία

All Content - BusinessNews.gr

My market: Επενδύσεις 16,75 εκατ. ευρώ για νέα καταστήματα σε Κέρκυρα, Λουτράκι και τις ανακαινίσεις σε Σπάτα και Μάνδρα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 1,38% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο - Τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες αυξήσεις

FleetNews

Νέο, πανίσχυρο Audi RS 5 PHEV με 639 PS και τετρακίνηση νέας γενιάς

FleetNews

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford στην θρυλική πίστα του Le Mans

CSRΝews.gr

Hyundai και Healthy Seas γιορτάζουν πέντε χρόνια συνεργασίας για την προστασία των ωκεανών και την περιβαλλοντική εκπαίδευση

CSRΝews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κιλκίς: Μαθητές της πόλης έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην ημερίδα «ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ, ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ»

CSRΝews.gr

MedINA – Λήμνος: Η προσέγγιση της αναγνωρίζεται ως καλή κρακτική διαφύλαξης της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αλέξανδρος Εξάρχου, Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO, Αktor Group: Kάνουμε πραγματικότητα ό,τι υποσχόμαστε
Αλέξανδρος Εξάρχου, Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO, Αktor Group: Kάνουμε πραγματικότητα ό,τι υποσχόμαστε 09/12/2025 - 10:30
2015-2025: H δεκαετία που άλλαξε το λιανεμπόριο 11/02/2026 - 09:15
2015-2025: H δεκαετία που άλλαξε το λιανεμπόριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • 25 χρόνια Athens Jazz: Ένα φεστιβάλ, άπειρες ιστορίες
    04/03/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βουλή: Με 201 «ναι» εγκρίθηκε η επιστολική ψήφος των Αποδήμων
    04/03/2026 - 21:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    04/03/2026 - 21:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πώς σχολίασε η Novibet την απόσυρση της Allwyn: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το επενδυτικό μας πλάνο»
    04/03/2026 - 20:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • H Maersk αναστέλλει «μέχρι νεωτέρας» όλες τις μεταφορές εμπορευμάτων από και προς τον Περσικό Κόλπο
    04/03/2026 - 20:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Cenergy Holdings: Στα 2,06 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025, αυξημένες κατά 15% - Οι προοπτικές
    04/03/2026 - 20:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο όμιλος Reale αποκτά το 80% της Lifenet Healthcare - Tι σηματοδοτεί η συμφωνία
    04/03/2026 - 19:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Κρυφό» έλλειμμα δισεκατομμυρίων στη Ρωσία λόγω πολέμου - Φθάνει στα 30,45 δισ.δολάρια
    04/03/2026 - 19:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πειραιώς:Στηρίζει τους παραγωγούς και ενισχύει τις επενδύσεις σε αγροφωτοβολταϊκούς σταθμούς
    04/03/2026 - 19:11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Κομισιόν: Στροφή σε “Made in EU” και χαμηλό άνθρακα για ενίσχυση της ευρωπαϊκής παραγωγής
    04/03/2026 - 18:49 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Superhome Center: Ανεβάζει ταχύτητες στην Ελλάδα η αλυσίδα DIY του Φιλάρετου Καλτσίδη
    04/03/2026 - 07:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • H LEGO στα βόρεια, οι Κουλουράδες οργανώνονται, o Pharos «ανάβει» και το heavy metal «τεστάρει» το ΟΑΚΑ
    04/03/2026 - 07:32 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Ενδιάμεση «βόμβα» από ολλανδικό δικαστήριο στη διαμάχη Αθηναϊκής Ζυθοποιίας – ΖΜΘ - Πώς τοποθετούνται οι δύο πλευρές
    04/03/2026 - 07:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Χτύπημα» 9,7% στην ΕΥΔΑΠ - Πακέτα 103,4 εκατ. ευρώ άλλαξαν χέρια
    04/03/2026 - 07:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ερ. Μοάτσος (ERGO Ασφαλιστική): Αύξηση στην ασφάλιση κατοικιών λόγω κινήτρων ΕΝΦΙΑ
    04/03/2026 - 11:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός: Η photo gallery από τους πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση στους τελικούς του EuroCup

04/03/2026 - 21:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα στο EuroCup Γυναικών 2025/26

04/03/2026 - 21:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Hyundai και Healthy Seas γιορτάζουν πέντε χρόνια συνεργασίας για την προστασία των ωκεανών και την περιβαλλοντική εκπαίδευση

04/03/2026 - 16:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ACTION 24: Ρεκόρ τηλεθέασης για το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο του Copa del Rey

04/03/2026 - 15:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Backstage Videoclip – Johanna”

04/03/2026 - 15:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κιλκίς: Μαθητές της πόλης έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην ημερίδα «ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ, ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ»

04/03/2026 - 15:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το MAD FORUM 2026 επιστρέφει την Τετάρτη 11 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

04/03/2026 - 14:18
FleetNews
fleetnews.gr

Ζημιά 22,3 δισ. ευρώ για την Stellantis το 2025

03/03/2026 - 11:30
FleetNews
fleetnews.gr

Στο -3,9% οι νέες ταξινομήσεις τον Ιανουάριο στην ΕΕ

03/03/2026 - 06:30
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo