Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

Business News Magazine - Απρίλιος 2023

Business News Magazine - Απρίλιος 2023

O Δημήτρης Δέμος Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της DEMO ΑΒΕΕ παραχωρεί την κεντρική συνέντευξη του τεύχους και μιλά για την αλματώδη ανάπτυξη της εταιρίας, το επενδυτικό πρόγραμμα που «τρέχει» και θα ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ καθώς και τα επόμενα βήματα στη βιοτεχνολογία.

Επίσης μεταξύ άλλων το τεύχος περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την Benedita Miranda, Γενική διευθύντρια της Foundever, Multilingual Region, που δηλώνει την δέσμευση του Ομίλου στην Ελληνική αγορά, αλλά και με τον Κώστα Γιαννόπουλο, που παρουσιάζει το όραμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ακόμη στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε αναλυτικά αφιερώματα για τις 100 μεγαλύτερες θυγατρικές πολυεθνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και για την εγχώρια αγορά ενέργειας.

Διαβάστε από το Business News Magazine #27:

Δημήτρης Δέμος Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της DEMO ΑΒΕΕ: «Μέχρι το 2030 θα είμαστε στο top 5 του κλάδου των ενεσίμων παγκοσμίως»

Benedita Miranda Γενική διευθύντρια της Foundever, Multilingual Region: «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να μεγαλώνουμε στην Ελλάδα»

Οι μεγαλύτερες πολυεθνικές στην Ελλάδα: Τα «παιδιά» των κολοσσών

Ενέργεια: Πιο «πράσινη» και πιο ελκυστική από ποτέ

Direction Business Network