Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Mercedes-Benz Hellas: Για 7η συνεχόμενη χρονιά κατακτά την πρωτιά στις Premium πωλήσεις
Newsroom Newsroom
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
22/01/2021 · 15:11

Mercedes-Benz Hellas: Για 7η συνεχόμενη χρονιά κατακτά την πρωτιά στις Premium πωλήσεις

Για έβδομη συνεχή χρονιά, όσο και το διάστημα που η ομάδα της Mercedes-AMG Petronas κερδίζει το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ο Lewis Hamilton τον παγκόσμιο τίτλο στη Φόρμουλα 1, η Mercedes-Benz κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία των premium αυτοκινήτων στη χώρα μας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Mercedes-Benz στην Ελλάδα

Συνολικά στην Ελλάδα ταξινομήθηκαν 4.461 οχήματα του Ομίλου της Daimler και συγκεκριμένα 3.641 επιβατικά οχήματα Mercedes-Benz & smart (3.606 οχήματα Mercedes-Benz και 35 smart), 405 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz και Fuso Canter (κάτω των 3,5 τόνων), 247 επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz και Fuso Canter (άνω των 3,5 τόνων) και 184 λεωφορεία Μercedes-Benz & Setra (πηγή: ΣΕΑΑ). Τόσο στα φορτηγά (από 3,5 τόνους) όσο και στα λεωφορεία, η Mercedes-Benz Ελλάς κατετάγη επίσης 1η στις πωλήσεις.

To μερίδιο αγοράς στα επιβατικά ανέρχεται στο 4,5%. Στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στο 5,9%, στα επαγγελματικά οχήματα άνω των 3,5 τόνων στο 52,9% και στα βαρέα επαγγελματικά οχήματα άνω των 8 τόνων στο 40,6%. Στα λεωφορεία δε, το μερίδιο αγοράς αγγίζει το 60%!

Όσον αφορά στις ταξινομήσεις ηλεκτρικών και plug-in hybrid αυτοκινήτων Mercedes-Benz, smart και Mercedes-EQ, αυτές ανέρχονται σε 321 (ποσοστό 8,8% επί των συνολικών πωλήσεων επιβατικών της μάρκας στη χώρα μας). Γεγονός πολύ σημαντικό για τη μάρκα, δεδομένου ότι το 2020 ξεκίνησε η δυναμική της πορεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και γιατί επέτρεψε στη Mercedes-Benz Ελλάς να ξεπεράσει τους εσωτερικούς στόχους που της είχαν τεθεί από τη μητρική εταιρεία όσον αφορά στην εκπομπή CO2!

Κάτι ακόμα που αξίζει να αναφερθεί, είναι η εξαιρετική πορεία της A-Class hatchback, η οποία κρατά τα σκήπτρα στις πωλήσεις όχι μόνο της κατηγορίας των compact premium αλλά ολόκληρης της premium αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ο κος Ι. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς δήλωσε:

«Για ακόμη μία χρονιά, την 7η κατά σειρά, η Mercedes-Benz κόβει και πάλι πρώτη το νήμα των πωλήσεων της premium κατηγορίας στη χώρα μας. Παρά τις πρωτοφανείς ανατροπές που επεφύλασσε σε όλους μας η δύσκολη χρονιά που πέρασε, η μάρκα επιβεβαίωσε και πάλι την ηγετική της θέση προσφέροντας μία τεχνολογικά και μηχανολογικά άρτια, ολοκληρωμένη γκάμα που καλύπτει κάθε επιθυμία και ανάγκη, για κάθε είδους μετακίνηση.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επαναλαμβανόμενη αυτή επιτυχία, καθώς αποδεικνύει ότι το κοινό εμπιστεύεται διαχρονικά όλα όσα πρεσβεύει η Mercedes-Benz, τόσο με τα προϊόντα της όσο και με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που τα συνοδεύουν, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον Άνθρωπο. Ακόμα και μέσα σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον, οι υπάλληλοι και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Εταιρείας έδιναν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και ένα μεγάλο «Μπράβο» αξίζει σε αυτούς, αφού μαζί καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλους μας τους στόχους.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο, εγκάρδιο Ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας τιμούν σταθερά με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευθύνη πίσω από την 1η θέση που εδώ και χρόνια κατακτούμε στην premium κατηγορία, γι’ αυτό και πρωταρχικό μέλημα όλων μας στην οικογένεια της Mercedes-Benz είναι να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, όχι μόνο σε επίπεδο προϊόντων αλλά και υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη του αγοραστικού μας κοινού αντικατοπτρίζεται στις διακρίσεις που λαμβάνει η μάρκα σε όλους τους τομείς, όπως η επιβράβευση επί 4 συνεχή χρόνια στη λίστα των 20 Most Admired Companies που καταρτίζει το περιοδικό Fortune με τη Mercedes-Benz να αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο από τον κλάδο του αυτοκινήτου στη λίστα αυτή στη χώρα μας. Το 2021 δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, συμβάλλοντας σταθερά με τα αυτοκίνητά μας σε έναν καθαρότερο και ασφαλέστερο κόσμο.»

Η Mercedes-Benz παγκοσμίως

Η Mercedes-Benz ανεβάζει ρυθμούς στη διαδρομή της προς το ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Το 2020 έγινε σημαντική πρόοδος με την αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών (xEV) μοντέλων της: περισσότερα από 160.000 xEV οχήματα πουλήθηκαν παγκοσμίως (+228,8%), εκ των οποίων περίπου 87.000 μονάδες το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

«Ξεπεράσαμε τον τριπλασιασμό στις πωλήσεις plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Η ζήτηση για αυτά τα οχήματα αυξήθηκε ραγδαία, ειδικά προς το τέλος του έτους. Οι εσωτερικές μας προβλέψεις καταδεικνύουν ότι πετύχαμε τους ευρωπαϊκούς στόχους CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα το 2020. Θα συνεχίσουμε με τη στρατηγική μας «Electric First» και την περαιτέρω επέκταση του προγράμματος εξηλεκτρισμού των μοντέλων μας. Με βάση όσα γνωρίζουμε μέχρι αυτήν τη στιγμή, προβλέπεται να πετύχουμε και πάλι τους ευρωπαϊκούς στόχους CO2 το 2021», δήλωσε ο Ola Källenius, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG.

Στη Mercedes-Benz Cars, το ποσοστό των xEV αυξήθηκε από 2% το 2019 σε 7,4% το 2020. Οι πωλήσεις των plug-in hybrid σχεδόν τετραπλασιάστηκαν, επιτυγχάνοντας περισσότερες από 115.000 πωλήσεις. Περίπου 20.000 EQC (μεικτή ηλ. κατανάλωση: 21.5 kWh/100 km; συνδ. εκπομπές CO2: 0 g/km)* παραδόθηκαν στους αγοραστές τους παγκοσμίως. Η EQV (μεικτή ηλ. κατανάλωση: 26.4 kWh/100 km; συνδ. εκπομπές CO2: 0 g/km)* πέτυχε περί τις 1.700 πωλήσεις. Οι πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων smart ανέρχονται σε περίπου 27.000 μονάδες, παρουσιάζοντας σημαντικό ποσοστό αύξησης (+45.6%) συγκριτικά με το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων που πέτυχαν το 2019 (18.400 μονάδες).

Το 2021 επιταχύνεται ο εξηλεκτρισμός της Mercedes-Benz Cars. Θα παρουσιαστούν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα Mercedes-EQ: τα EQA, EQB, EQE και EQS. Η plug-in hybrid οικογένεια της Mercedes-Benz, που αποτελείται σήμερα από περισσότερες από 20 εκδόσεις, θα ανανεωθεί με εξηλεκτρισμένες εκδόσεις της C-Class και της S-Class. Για το 2021, η Mercedes-Benz Cars αναμένει αύξηση του μεριδίου πωλήσεων των xEV μοντέλων σε 13% περίπου.

Η Mercedes-Benz πέτυχε σημαντικές πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων σε μία χρονιά με πολλές προκλήσεις Παρά τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία του COVID-19, η Mercedes-Benz παρέδωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά περισσότερα από δύο εκατομμύρια οχήματα στους αγοραστές τους. Μέσα από προηγμένα ψηφιακά κανάλια τόσο στις πωλήσεις, όσο και στις υπηρεσίες, η Mercedes-Benz κατάφερε να ανταποκριθεί άμεσα στην ταχέως μεταβαλλόμενη κατάσταση και στις διάφορες κανονιστικές απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με πωλήσεις 2.164.187 μονάδων (-7,5%), η Mercedes-Benz διατήρησε τη θέση της στην κορυφή σε σύγκριση με τους βασικούς ανταγωνιστές της.

«Το 2020 είχε πολλές απαιτήσεις από τον καθένα από εμάς, ως μέλη του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Για τη Mercedes-Benz, η ασφάλεια και η υγεία των πελατών της αποτελούν κορυφαία μας προτεραιότητα και οι αντιπροσωπείες και οι εκθέσεις πωλήσεων μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας δημιουργικά, ψηφιακά και ανέπαφα. Είμαστε ευτυχείς που τα μοντέλα μας συνεχίζουν να είναι τόσο δημοφιλή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ειδικότερα, η νέα S-Class είναι συναρπαστική και αυτό αποτυπώνεται στον αριθμό των παραγγελιών της παγκοσμίως, ο οποίος ξεπερνά τις 40.000», δήλωσε η Britta Seeger, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Daimler AG και Mercedes Benz AG, Υπεύθυνη για το Marketing & τις Πωλήσεις.


Οι πωλήσεις επιβατικών οχημάτων Mercedes-Benz ανά περιοχές και χώρες

Η Mercedes-Benz επωφελήθηκε από τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη σε πολλές χώρες κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. 1.024.315 μονάδες πωλήθηκαν στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (+ 4,7%). Η χώρα με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν η Κίνα, η οποία παρουσίασε μία άνευ προηγουμένου ανάκαμψη: με διψήφια αύξηση των πωλήσεων της τάξης του 11,7%, επιτεύχθηκε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων 774.382 μονάδων. Στην Ευρώπη, η μάρκα παρέδωσε 784.183 επιβατικά αυτοκίνητα πέρυσι (-16,4%), ενώ στη Γερμανία, η Mercedes-Benz πούλησε συνολικά 286.108 αυτοκίνητα (-10,1%). Οι πωλήσεις στη Βόρεια Αμερική ανήλθαν σε 317.592 μονάδες (-14,7%). Η Mercedes-Benz παρέδωσε 274.916 αυτοκίνητα στις ΗΠΑ πέρυσι (-13,0%). Συνολικά, οι μεγαλύτερες αγορές της Mercedes-Benz ήταν η Κίνα, η Γερμανία και οι ΗΠΑ, ακολουθούμενες από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Νότια Κορέα.

Οι πωλήσεις της Mercedes-Benz Cars

Πέρσι, η S-Class ήταν και πάλι η πλέον ευπώλητη πολυτελής λιμουζίνα παγκοσμίως, με πωλήσεις περί τις 60.000 μονάδες (-17,2%). Η νέα S‑Class, που παρουσιάστηκε από τη Mercedes-Benz τον Σεπτέμβριο έτυχε πολύ υψηλής αποδοχής από τους καταναλωτές: έχει γίνει παραγγελία περισσότερων από 40.000 μονάδων παγκοσμίως, αριθμός που έχει ξεπεράσει ήδη τον αντίστοιχο αριθμό παραγγελιών μετά την έναρξη των πωλήσεων της προκατόχου της. Συνολικά, περίπου 691.000 αυτοκίνητα της compact κατηγορίας (A-Class, A-Class Sedan, B-Class, CLA Coupé, CLA Shooting Brake, GLA και GLB) έχουν παραδοθεί στους αγοραστές τους παγκοσμίως (+3.6%). Οι πωλήσεις των SUV (GLA, GLB, GLC, GLC Coupé, EQC, GLE, GLE Coupé, GLS και G-Class) ανήλθαν στα 885.000 οχήματα περίπου (+12.9%). Η GLE (+32.3%) και η GLS (+21.1%) ειδικότερα, έτυχαν μεγάλης ζήτησης. Το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις της Mercedes-Benz ήταν η GLC με περίπου 320.000 μονάδες.

Η εταιρεία υψηλών επιδόσεων Mercedes-AMG πέτυχε πωλήσεις 125.129 οχημάτων παγκοσμίως (-5.3%). Στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη αγορά της, επιτεύχθηκε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση της τάξης του 1,5%. Αντίστοιχα, ένα νέο ρεκόρ επιτεύχθηκε και στη σημαντική αγορά της Κίνας (+ 32,3%). Οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Αυστραλία αποτέλεσαν τις μεγαλύτερες αγορές της Mercedes-AMG.

Συνολικά 38.391 οχήματα της μάρκας smart παραδόθηκαν στους αγοραστές τους (-67.1%). Η μεγαλύτερη αγορά για τη smart ήταν η Γερμανία: η μεγάλη ζήτηση για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που ενισχύθηκε σημαντικά από τη γερμανική κρατική επιδότηση οδήγησε στον διπλασιασμό των πωλήσεων των smart (+ 104,9%).

Οι πωλήσεις Mercedes-Benz Vans για επαγγελματική χρήση

Παρά τους περιορισμούς των μετακινήσεων που οφείλονται στον COVID-19 σε αρκετές χώρες, το τέταρτο τρίμηνο του 2020 η Mercedes-Benz Vans κατάφερε να φτάσει το υψηλό επίπεδο πωλήσεων της αντίστοιχης περιόδου το 2019, με πωλήσεις της τάξης των 103.892 μονάδων από τα εμπορικά της μοντέλα: Sprinter vans, Vito, Vito Tourer and Citan. Συνολικά 325.771 Sprinter van, Vito, Vito Tourer και Citan πουλήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μειωμένα κατά 8,9% σε σύγκριση με το 2019. Ταυτόχρονα, η κυκλοφορία του eVito σε περισσότερες χώρες καθώς και το λανσάρισμα του eSprinter τριπλασίασαν τις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων.

“Μπαίνουμε στη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση, καθώς καταφέραμε υψηλό αριθμό πωλήσεων κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου. Ωστόσο, η πανδημία και οι περιορισμοί κυκλοφορίας επέφεραν μείωση στις πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών μας. Οι ηλεκτρικές εκδόσεις των vans μας συνεισφέρουν θετικά στις πωλήσεις: παραδώσαμε συνολικά περίπου 6.200 ηλεκτρικά vans παγκοσμίως. Στην Ευρώπη είμαστε οι ηγέτες στις κατηγορίες των ηλεκτρικών vans μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας, με μερίδιο αγοράς πάνω από το ένα τρίτο» δήλωσε ο Marcus Breitschwerdt, Επικεφαλής των Mercedes-Benz Vans.

  • MERCEDES-BENZ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπρέικ της Τενερίφης στη Μαδρίτη, 98-97 τη Ρεάλ! (vid)

All Content

Άνετα το 1-0 η Μπαρτσελόνα, 91-68 στη Μούρθια

All Content - BusinessNews.gr

Ταχύτερη βελτίωση της υγείας της ελληνικής μεταποίησης τον Μάιο - Στο 53,3 ενισχύεται ο δείκτης PMI

All Content - BusinessNews.gr

Οι Άραβες στα Starbucks, η Choose στο Mundial και το πρώτο ελληνικό βήμα της Αλφαμέγα

All Content - BusinessNews.gr

Lidl Ελλάς: Επένδυση 1,9 εκατ. ευρώ για τον πλήρη εκσυγχρονισμό καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη

All Content

DOPE x Coca-Cola: Μια 360° καμπάνια τόσο δική μας

All Content

VALUE: Νέα συνεργασία με την BlueStream

FleetNews

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

FleetNews

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

FleetNews

Tο MINI Aceman SE στους δρόμους του Σίδνεϊ

All Content

Ολυμπιακός: Με Τζόσεφ αντί Μόρις στην οκτάδα ξένων των τελικών

All Content

Γιάννης: «Είμαι στο Μιλγουόκι 13 χρόνια και ελπίζω να μείνω για πολλά ακόμα» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Μέχρι 30 Ιουνίου η καταβολή της ενίσχυσης των 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι και πώς θα την λάβουν

All Content - BusinessNews.gr

Αλμα στο 5% για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα τον Μάιο – Στο 3,2% στην Ευρωζώνη

All Content - BusinessNews.gr

Δημήτρης Χατζηδάκης, CEO της Phaistos: Θεσμική και πολιτική επικοινωνία σε φάση μετάβασης

FleetNews

Η τεχνολογία πίσω από το πανίσχυρο Audi RS 5

FleetNews

Ford Pro: Προληπτική συντήρηση με δεδομένα πραγματικού χρόνου

CSRΝews.gr

«Μαζί για το Παιδί» και ΕΚΠΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Εκπαίδευση STEM & Ήπιες Δεξιότητες»

CSRΝews.gr

BrainReGain: Παρουσίασε το νέο 360° μοντέλο διασύνδεσης της Ελλάδας με το Παγκόσμιο Ελληνικό Ταλέντο

CSRΝews.gr

Η Novibet στηρίζει το THI Summer Youth Academy για παιδιά από χαμηλά εισοδήματα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Volvo Car Hellas κλείνει ισχυρή το 2020 και είναι έτοιμη για μια νέα εξαιρετική χρονιά
Η Volvo Car Hellas κλείνει ισχυρή το 2020 και είναι έτοιμη για μια νέα εξαιρετική χρονιά 21/01/2021 - 13:31
Tο νέο Plug-in Jeep Wrangler 4xe «ζεσταίνει» τις μηχανές του για την Ευρωπαϊκή αγορά 22/01/2021 - 15:28
Tο νέο Plug-in Jeep Wrangler 4xe «ζεσταίνει» τις μηχανές του για την Ευρωπαϊκή αγορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία
    03/06/2026 - 07:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΝΔ κατέθεσε στη Βουλή την πρότασή της για τη συνταγματική αναθεώρηση
    02/06/2026 - 21:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας με 15,5%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 11,5%
    02/06/2026 - 21:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημο το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    02/06/2026 - 20:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακιστέοι οι φερόμενοι αρχηγοί του κυκλώματος στη Βόρεια Ελλάδα
    02/06/2026 - 20:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισραήλ: Νέο ιστορικό ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων - Ξεπέρασαν τα $19 δισ. το 2025
    02/06/2026 - 19:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ρούμπιο: Η Ουάσινγκτον δεν πρόσφερε χαλάρωση των κυρώσεων στο Ιράν για το άνοιγμα του Ορμούζ
    02/06/2026 - 19:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βαγγέλης Μαρινάκης για Στενά του Ορμούζ: Καλύτερα ένα «μετριοπαθές» τέλος διέλευσης παρά να είναι κλειστά
    02/06/2026 - 19:13 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • O Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κατασκευής δορυφόρων της Open Cosmos Αegean
    02/06/2026 - 19:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Toy Story 5: Η νέα «απειλή» για τον Γούντι και τον Μπαζ είναι η τεχνολογία, λέει ο Τομ Χανκς
    02/06/2026 - 18:32 LIFESTYLE
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημήτρης Χατζηδάκης, CEO της Phaistos: Θεσμική και πολιτική επικοινωνία σε φάση μετάβασης
    02/06/2026 - 10:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Άλμα 33% στα κέρδη το πρώτο τρίμηνο - Στα 8,8 δισ. το ανεκτέλεστο και επενδύσεις 268 εκατ.
    02/06/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ONEX: Επένδυση 1,35 δισ. ευρώ σε Ελευσίνα και Σύρο μέσω του «Project Trident» - Συνεργασία με HANWHA Ocean
    02/06/2026 - 08:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το νέο ν/σ Πιερρακάκη: Νέα μέτρα στήριξης για το διαθέσιμο εισόδημα, το ιδιωτικό χρέος και τη στέγη
    02/06/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Lamda Development: Εύρος απόδοσης Στο 4,2 - 4,5% για το επταετές ομόλογο
    02/06/2026 - 10:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπρέικ της Τενερίφης στη Μαδρίτη, 98-97 τη Ρεάλ! (vid)

02/06/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Break στο θρίλερ με την Παρί η Σολέ, 90-89 και 1-0

02/06/2026 - 19:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Panathēnea 2026: Το παγκόσμιο οικοσύστημα καινοτομίας συναντήθηκε στην Αθήνα

02/06/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ η μετάδοση των τελικών της Stoiximan GBL

02/06/2026 - 13:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Μαζί για το Παιδί» και ΕΚΠΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Εκπαίδευση STEM & Ήπιες Δεξιότητες»

02/06/2026 - 13:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

BrainReGain: Παρουσίασε το νέο 360° μοντέλο διασύνδεσης της Ελλάδας με το Παγκόσμιο Ελληνικό Ταλέντο

02/06/2026 - 12:55
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

02/06/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

02/06/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo