Πιστή στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, η στήριξη της Νερά Πηγών Γράμμου στην ελληνική κωπηλασία γίνεται ακόμη πιο δυναμική φέτος, με τη Ζωή Φίτσιου να προστίθεται δίπλα στην Ευαγγελία Αναστασιάδου.
Οι δύο αθλήτριες που ανήκουν σε ναυτικούς συλλόγους του νομού Καστοριάς και αγωνίζονται μαζί στο διπλό σκιφ, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες παρουσίες της ελληνικής κωπηλασίας σε διεθνές επίπεδο.
Έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεχωρίσουν με τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Η κοινή τους πορεία στο διπλό σκιφ έχει ήδη φέρει σημαντικές επιτυχίες για τη χώρα μας, με πιο πρόσφατες το χρυσό μετάλλιο στη Βασιλική Ρεγκάτα του Χένλεϊ και την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης. Ο μεγάλος στόχος του πληρώματος για το 2026 είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιταλία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ολλανδία.
Η συνεργασία αυτή εκφράζει έμπρακτα τις αξίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑρρένΑ που στηρίζει ανθρώπους που με συνέπεια, ήθος, αφοσίωση και σκληρή δουλειά εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα και εμπνέουν τη νέα γενιά. Το νερό ΑρρένΑ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις δύο αθλήτριες συνοδεύοντάς τες σε κάθε μεγάλη πρόκληση.