Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα, με υψηλή θερμοκρασία και αφρικανική σκόνη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θ. Χαραγκιώνης: Η πορεία από το 1970 - Το «Ακροπόλ», τα ακριβά αυτοκίνητα και τα φιλόδοξα σχέδια που δεν προχώρησαν
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΠΡΟΣΩΠΑ
20/04/2023 · 08:39

Θ. Χαραγκιώνης: Η πορεία από το 1970 - Το «Ακροπόλ», τα ακριβά αυτοκίνητα και τα φιλόδοξα σχέδια που δεν προχώρησαν

Μια πορεία που ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1970, έχοντας ως ''μαγιά'' την επιχειρηματική δραστηριότητα του πατέρα του, Νικηφόρου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οξυδερκής, αεικίνητος, λάτρης των ταξιδιών και των αυτοκινήτων, των οποίων υπήρξε και μανιώδης συλλέκτης, ένας άνθρωπος που σε ό,τι αφορά το εμπορικό ακίνητο, κοιτούσε πιο μπροστά από τις εξελίξεις.

Αυτά, καταρχήν, θα έλεγε κάποιος, που τον γνώριζε έστω κοινωνικά, αν του ζητούνταν να χαρακτηρίσει τον επιχειρηματία Θεόδωρο Χαραγκιώνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, με την κηδεία του να γίνεται αύριο Παρασκευή, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ποιος θα ξεχάσει, εξάλλου, τις συνεχείς παρουσίες του στα συνέδρια ακινήτων σε Ελλά και εξωτερικό, πολύ πριν έρθει στη ζωή μας η πανδημία, με τον ίδιο να προβλέπει σχεδόν την ανάγκη αλλαγής στα φυσικά σημεία πώλησης και την ενίσχυση της εμπειρίας, ακόμα και μέσω ψηφιακών καναλιών, όπως και τελικά έγινε.

Xaraki2

Παρότι τα τελευταία χρόνια της ζωής του, η δραστηριότητά του περιστρέφοταν σε επενδύσεις στο κέντρο της Αθήνας, με αποκορύφωμα την ανέγερση του Αthenian Capitol στην Πλατεία Βικτωρίας,το οποίο περιελάμβανε και το μεγάλο του όνειρο, το Μουσείο Αυτοκινήτου, ο ίδιος ήταν Πειραιώτης: Γεννήθηκε στην Καστέλα του Πειραιά το 1948, γιός του Νικηφόρου και της Ειρήνης Χαραγκιώνη, φοίτησε στη Ράλλειο και κατόπιν στην πρότυπο Ιωνίδειο Σχολή, ενώ σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Harvard (πολεοδομία) και στο Stanford (διοίκηση επιχειρήσεων).

Η επαγγελματική εμπειρία του Θεόδωρου Χαραγκιώνη ενισχύθηξε από μεταπτυχιακά προγράμματα στο University of Shopping Centers το 1987 στην Atlanta (GA) και το 1988 στο San Francisco (CA), διοίκηση επιχειρήσεων το 1996 στο Stanford University, Palo Alto (CA), εξελιγμένη ανάπτυξη και διοίκηση ακινήτων και πολεοδομικό σχεδιασμό τα έτη 2001, 2002, 2003 στο Harvard G.S.D. Boston (MA) όπου είχε υπηρετήσει και ως επίκουρος καθηγητής και Ηγεσία το 2004 στο London Business School.

Ο εκλιπών, επίσης, διατέλεσε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του ICSC (International Council of Shopping Centers) που βραβεύει ετήσια τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης. Ήταν μέλος του Advisory Committee του ICSC Europe και πρόεδρος της ελληνικής εθνικής επιτροπής του ICSC, ενώ ήταν επίσης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επένδυσης και Ανάπτυξης Ακινήτων (ΣΕΑΑΚ) και μέλος του ULI (Urban Land Institute).

Με μαγιά από τον πατέρα του Νικηφόρο

Το πάθος με το εμπόριο και το επιχειρείν ήταν στην οικογένεια, ήδη, από τον πατέρα του, τον Νικηφόρο, ο οποίος το 1932 είχε ιδρύσει ένα μικρό ζαχαροπλαστείο, στο κέντρο του Πειραιά, και μία βιοτεχνία μετασχηματιστών.

Το ζαχαροπλαστείο μετεξελίχθηκε αμέσως μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο στο ΑΚΡΟΠΟΛ, ένα συγκρότημα των 1.000 τ.μ. και 120 εργατουπαλλήλων στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά, που επί 43 χρόνια εξυπηρέτησε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και για μία πενταετία, ο πατέρας του υπήρξε εταίρος της ΗΝΙΟΧΟΣ Α.Ε., αποκλειστικού αντιπροσώπου της BRITISH LEYLAN (αυτοκίνητα TRIUMPH και JAGUAR).

To 1968 ίδρυσε την Ν.ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ Α.Ε., με εγκαταστάσεις στη συμβολή των οδών Κηφισού και Καβάλας, αντιπροσωπεύοντας οίκους χωματουργικών και δομικών μηχανημάτων (οικοδομικοί γερανοί POTAIN, EDILMAC, εκσκαφείς SENNEBOGEN, περονοφόρα LINDE, κομπρεσέρ MACO) και των Βρεττανικών αυτοκινήτων BOND.

Η εταιρεία διέθετε επίσης τμήμα εξοπλισμού επιχειρήσεων (αριθμομηχανές, γραφομηχανές, ρολόγια παρουσίας). Η τότε κρίση στα δημόσια έργα τον οδήγησε σε επαναπροσδιορισμό των στόχων του, με επικέντρωση στην ανάπτυξη ακινήτων, έναν κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείτο από το 1953.

Ο κύκλος του «ΑΚΡΟΠΟΛ» έκλεισε το 1988, αφού ο όμιλος, υπό την εποπτεία του Θεόδωρου Χαραγκιώνη είχε ήδη επικεντρωθεί σε άλλες δραστηριότητες.

Πλέον, η πρωτεύουσα δραστηριότητά του ομίλου, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, ήταν η ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων και ακινήτων και αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την εκ νέου ανάπτυξη του λιανικού εμπορίου.

Όπως για παράδειγμα, την αναγέννηση του οίκου Gucci, που ξεκίνησε από το 1995 και οδήγησε στην απόφαση ανοίγματος ενός ακόμα καταστήματος του οίκου στην Κηφισιά. Το δεύτερο κατάστημα άνοιξε το 2001 στο Εμπορικό Κέντρο «Αίγλη» (Κολοκοτρώνη 8), ενώ το κατάστημα του Κολωνακίου μεταφέρθηκε τον Απρίλιο του 2003 από το νούμερο 5 της οδού Τσακάλωφ στο νούμερο 27, σε μεγαλύτερο νεοκλασικό τριώροφο κτίριο, για να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για πολυτελή είδη.

Το 2010 ο όμιλος Χαραγκιώνη υπέγραψε συμφωνία joint venture με τον Ιταλικό Οίκο, εξελίσσοντας έτσι το status της συνεργασίας.

Εν έτει 2023, συνεχίζει τη λειτουργία της η boutique στην οδό Πανεπιστημίου στο Σύνταγμα, ενώ ανάμεσα στις δραστηριότητές της Ακροπόλ Χαραγκιώνης είναι και η συνεργασία με την εταιρεία παιχνιδιών IMAGINARIUM SA, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικής πώλησης παιχνιδιών παγκοσμίως.

Επί της ουσίας, ο όμιλος Χαραγκιώνη, του οποίου ήταν Εκτελεστικός πρόεδρος, συνιστά τις τελευταίες δεκαετίες μια ομάδα οικογενειακών επιχειρήσεων που ειδικεύεται στην επένδυση – ανάπτυξη και μακροχρόνια εκμετάλλευση επαγγελματικών ακινήτων στα κέντρα των σημαντικότερων ελληνικών πόλεων, με επίκεντρο την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, στην ανάπτυξη και διαχείριση σταθμών αυτοκινήτων και στο λιανικό εμπόριο ειδών πολυτελείας.

Τα εμπορικά ακίνητα της Ακροπολ Χαραγκιώνης

Στο portfolio της εταιρείας εν έτει 2023 υπάρχει μία μεγάλη γκάμα εμπορικών ακινήτων σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, όπως για παράδειγμα κτίριο επί της οδού Γούναρη στον Πειραιά το οποίο στεγάζει τα IKEA, ένα εμπορικό κτίριο υπό κατασκευή στην οδό Κριεζώτου στο Κολωνάκι, το εμπορικό κέντρο Athens Millenium στο Παγκράτι, το κτίριο Άστυ στον Πειραιά, το εμπορικό συγκρότημα της Αίγλης επί της οδού Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά, το κτίριο Άνεσις στους Αμπελόκηπους επί της Κηφισίας, αλλά και άλλα είτε υπό κατασκευή είτε σε λειτουργία εμπορικά ακίνητα στο Χαλάνδρι, την Πλάκα, τη Νέα Ερυθραία.

Η εταιρεία, είχε, επίσης στο χαρτοφυλάκιό της κτίρια γραφεία σε Αθήνα, Κηφισιά και Πειραιά, αλλά και οικιστικά ακίνητα, επίσης στην Αθήνα, στα Βόρεια Προάστια και τη Μύκονο, συνολικά 63 ακίνητα, έτοιμα ή υπό κατασκευή.

Εξάλλου, ο όμιλος Χαραγκιώνη απασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη και τη διαχείριση χώρων στάθμευσης από το 1975.
Σήμερα, μέσω θυγατρικών εταιρειών, διαχειρίζεται 12 ιδιόκτητους χώρους στάθμευσης, που βρίσκονται στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας και του Πειραιά, συνολικής επιφάνειας και δυναμικότητας 2.500 θέσεων στάθμευσης.

Μάλιστα, για τη διατήρηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και για την υψηλότερη αποδοτικότητα είναι οριζόντια οργανωμένη με τα εξής τμήματα: Αρχιτεκτονικό Τμήμα (Βραβευμένο διεθνώς το 1990, 2000 και 2005), Τμήμα Διοίκησης έργων, Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ακινήτων και Τμήμα Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (Property and Asset Management).

Από τα τελευταία deals του ομίλου ήταν αυτό του ΙΚΕΑ στον Πειραιά, αλλά και η επινοικίαση στο Αthenian Capitol γραφεία για την εταιρεία τηλεφωνικών κέντρων Sitel, μέσα στο 2022.

Στην πορεία της Ακροπόλ Χαραγκιώνης, όμως, υπήρξαν και μελανά σημεία: Το 2000 ο Θ. Χαραγκιώνης προχώρησε σε συμφωνία με τον πορτογαλικό πολυεθνικό όμιλο Sonae Sierra για την ανάπτυξη μεγάλων εμπορικών κέντρων στην χώρα μας δημιουργώντας την Sierra Charagionis.

Τα δύο έργα που είχε στα πλάνα της η κοινοπραξία, ένα στο Γαλάτσι και ένα στον Πειραιά, δεν προχώρησαν λόγω αντιδράσεων και προσφυγών των κατοίκων και των τοπικών εμπόρων, με αποτέλεσμα, προς το παρόν, το μόνο κοινό έργο των δύο ομίλων να είναι το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Η πανδημία, πάντως, αποτέλεσε πλήγμα στις δραστηριότητες της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό του 2021, ο κύκλος εργασιών της Ακροπόλ Χαραγκιώνης ανήλθε στο ποσό των 2.262.506.12 ευρώ έναντι 3.253.090,46 της προηγούμενης χρήσης, παρουσιάζοντας μείωση 30,45%.

Τα μικτά κέρδη ανήλθαν στο ποσό των ευρώ 236.885,68 έναντι κερδών ποσού ευρώ 830.841,14 της προηγούμενης χρήσης παρουσιάζοντας μείωση κατά 71,49%, ενώ οι ζημιές προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), ανήλθαν στο ποσό των ευρώ 2.598.579,72 έναντι κερδών του ποσού των ευρώ 1.802.192,20 της προηγούμενης χρήσης. Οι ζημιές προ φόρων της εταιρείας ανήλθαν σε ποσό ευρώ 7.986.656, 46 έναντι ποσού ευρώ 9.222.947,34 της προηγούμενης χρήσης.

Το... τέταρτο παιδί του, το “Μουσείο Αυτοκινήτου’’

Ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είχε τρία παιδιά μαζί με την από ετών, έφυγε από τη ζωή το 2011, εκλιπούσα συζύγό του Γιάννα: Την Ειρήνη, τον Νικηφόρο και την Τερέζα.

Όμως ο ίδιος θεωρούσε, μιλώντας στους γνωστούς του, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι είχε και ένα τέταρτο: Το Μουσείο Αυτοκινήτου. Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του Θεόδωρου Χαραγκιώνη, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα λίγο πριν την κρίση ήταν το Μουσείο Αυτοκινήτου λίγα μέτρα πιο πέρα από την πλατεία Βικτωρίας, στο συγκρότημα του ομίλου, το Athenian Capitol, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού.
Ο εν λόγω χώρος ιδρύθηκε το 2011. έχει εμβαδό άνω των 5.000 τμ και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά πάνω από 300 μοντέλα από όλο τον κόσμο. Από αυτά περί τα 110 κοσμούν τους χώρους του μουσείου και εναλάσσονται με όσα φυλάσσονται σε γκαράζ.

Xaraki

Η συλλογή περιλαμβάνει συλλεκτικά κομμάτια, από αυτά που ξεκίνησε ο ίδιος να αγοράζει από το 1977, όπως η Mercedes 300 SL Gullwing του Πωλ Nιούμαν, η Chrysler Imperial, κατασκευής 1959 που ανήκε στον μυθικό Pόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin, η Lancia Aurelia κατασκευής 1953 του διάσημου οδηγού της Formula-1 Lorenzo Bandini, καθώς και Bugatti, Ferrari, Maserati, Lotus, Lamborgini κ.ά., πολλά αυτοκίνητα εκ των οποίων αποκτήθηκαν, ήδη από τις προηγούμενες δεκαετίες σε πλειστηριασμούς του εξωτερικού.

Ως αρχαιότερο έκθεμα του μουσείου, πάντως, φέρεται να είναι μια πυροσβεστική αντλία του 1895 ουγγρικής προέλευσης και νεότερο μια Ferrari 308 GTS του 1980. Ο ίδιος, εξάλλου, ήταν και λάτρης της ταχύτητας, καθώς ήταν και ο νικητής του 1ου Ραλλυ 24 Ωρες Ελλάδα το 1998.

  • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ
  • ·
  • ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ·
  • GUCCI
  • ·
  • IMAGINARIUM
  • ·
  • ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: SUNEL Arena μέχρι το 2075

All Content

Περιστέρι: Έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2026/27

All Content - BusinessNews.gr

ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους

All Content - BusinessNews.gr

ΤΕΡΝΑ: Νέα σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Στάσιμη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β' τρίμηνο

All Content

Η BAAS Digital επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Galenica Α.Ε.

All Content

TMRW: Καμπάνια για τα Serkova RTD’S

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

All Content

Πάει για «βόμβα» με Ντουέιν Κέισι η Ρόμα SPQR του Ντόντσιτς

All Content

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σε τουρνουά στη Ρόδο

All Content - BusinessNews.gr

Η παγκόσμια καταναλωτική δαπάνη μέσω Agentic AI θα εκτιναχθεί στα 3,35 τρισ. δολάρια έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Η EOS Capital Partners και το Latsco Family Office αποκτούν το 30% της Nova ICT

All Content - BusinessNews.gr

ΚΟΡΕ: Αύξηση 12,4% στον όγκο πωλήσεων ελαιόλαδου- Στα 90,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

FleetNews

Audi Q3: Με περισσότερο εξοπλισμό το ΜΥ2027

FleetNews

Toyota, BMW, Bosch και Repsol σε δοκιμές 100% ανανεώσιμης βενζίνης

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

CSRΝews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

CSRΝews.gr

Ο ΔΕΣΦΑ παρέδωσε μια νέα παιδική χαρά στον Δήμο Μεγαρέων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ευάγγελος Μαρινάκης: Πούλησε τον «Αριστοκλή» σε τιμή μαμούθ - Πόσα κέρδισε
Ευάγγελος Μαρινάκης: Πούλησε τον «Αριστοκλή» σε τιμή μαμούθ - Πόσα κέρδισε 19/04/2023 - 11:34
Κουνενάκη - Ευφραίμογλου: Στη λίστα του Fortune Greece με τις 30 πιο δυναμικές γυναίκες επιχειρηματίες 19/04/2023 - 18:57
Κουνενάκη - Ευφραίμογλου: Στη λίστα του Fortune Greece με τις 30 πιο δυναμικές γυναίκες επιχειρηματίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Bluegr Hotels & Resorts γιορτάζει την Κρήτη ως «Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026»
    21/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οδηγός γυναικείας ευεξίας από την ITF Hellas
    21/07/2026 - 23:00 ΥΓΕΙΑ
  • Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει το gaming με τη σειρά οθονών UltraGear
    21/07/2026 - 21:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Boeing ζητά από τις ΗΠΑ να παρέμβουν για το δάνειο-ρεκόρ της ΕΕ προς την Airbus
    21/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πετρέλαιο: Στα 90,97 δολάρια το Brent λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή
    21/07/2026 - 20:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
    21/07/2026 - 20:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Ξεκίνησε η τρίτη φάση του οικιστικού προγράμματος
    21/07/2026 - 19:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Cool Routes: Συμμετοχικός χάρτης δροσιάς για το κέντρο της Αθήνας
    21/07/2026 - 19:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Από 1η Σεπτεμβρίου σε κυκλοφορία τα 50 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ
    21/07/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι νέες ευρωπαϊκές Οδηγίες διευρύνουν τις επιλογές για την πολιτική ΦΠΑ
    21/07/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΚΟΡΕ: Αύξηση 12,4% στον όγκο πωλήσεων ελαιόλαδου- Στα 90,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    21/07/2026 - 07:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Π. Μαρινάκης: Πακέτο ίσως και άνω του 1 δισ. ευρώ στη ΔΕΘ
    21/07/2026 - 10:32 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα, με υψηλή θερμοκρασία και αφρικανική σκόνη
    21/07/2026 - 09:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους
    21/07/2026 - 12:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ατρόμητος FC ενισχύει τις AI δεξιότητες των στελεχών του μέσω της Knowcrunch
    21/07/2026 - 16:21 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στεφ Κάρι: Ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης στο NBA με έκθεμα στο Hall of Fame

21/07/2026 - 20:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: SUNEL Arena μέχρι το 2075

21/07/2026 - 19:21
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Βirthday Celebration – Royal Beach Vouliagmeni”

21/07/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα ghd sculpt

21/07/2026 - 10:02
FleetNews
fleetnews.gr

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

21/07/2026 - 06:44
FleetNews
fleetnews.gr

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

20/07/2026 - 05:09
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo