Τρίτη, 26 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ντομινίκ Λερουά (Deutsche Telekom Europe): Ψήφος εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας
Newsroom Newsroom
ΠΡΟΣΩΠΑ
13/01/2022 · 10:14

Ντομινίκ Λερουά (Deutsche Telekom Europe): Ψήφος εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας

Η ταχεία ανάπτυξη της οπτικής ίνας είναι ένα δύσκολο έργο με τεράστια σημασία για την Ελλάδα, τονίζει η κ. Λερουά.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Με το στρατηγικό πλάνο ταχείας ανάπτυξης του FTTH από τον ΟΤΕ, στηρίζουμε δυναμικά το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας. Είναι ένα δύσκολο έργο με τεράστια σημασία για τη χώρα», επισημαίνει η Ντομινίκ Λερουά (Dominique Leroy), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχολιάζοντας την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, η κα Leroy σημειώνει πως «η χώρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς. Έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στο παρελθόν, ξέρει όμως να παλεύει, να ξεπερνάει τα εμπόδια και να κοιτάει μπροστά». «Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας», είπε. Τονίζει επίσης ότι ο Όμιλος ΟΤΕ, αυξάνοντας τις επενδύσεις του σε πάνω από 3 δισ. ευρώ, θα φέρει το δίκτυο οπτικών ινών (FTTH) σε 3 εκατομμύρια σπίτια κι επιχειρήσεις μέχρι το 2027. Όπως σημειώνει, «πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία που αλλάζει τα δεδομένα, καθώς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για ψηφιακή ανάπτυξη. Τα υπερσύγχρονα δίκτυα είναι προϋπόθεση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, και έχουν αναμφισβήτητη θετική επίδραση στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον».

Δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της εταιρείας, καθώς «ο ΟΤΕ έχει ειδικό βάρος, εμπνευσμένη Διοίκηση, συγκεκριμένη στρατηγική, αφοσιωμένους εργαζόμενους και δυνατό αναπτυξιακό πλάνο». Χαρακτηρίζει την επένδυση της Deutsche Telekom στην Ελλάδα «στρατηγικής σημασίας, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», και τονίζει ότι για να διασφαλίσουμε το αύριο της Ευρώπης, «πρέπει να επενδύσουμε σήμερα στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Από τον Νοέμβριο του 2020, η Ντομινίκ Λερουά είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και των τηλεπικοινωνιών και πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε Διοικητικά Συμβούλια.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης της Ντομινίκ Λερουά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΕΡ. Ο Όμιλος ΟΤΕ ανακοίνωσε μία μεγάλη επένδυση σε οπτικές ίνες. Για ποιο λόγο και γιατί τώρα;

Κατά την περίοδο της πανδημίας, αναδείχθηκε ο κεντρικός ρόλος της συνδεσιμότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση, η τηλεϊατρική, η ψηφιακή ταυτοποίηση και η ψηφιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες του Δημοσίου, οι έξυπνες πόλεις και η ψηφιακή ωριμότητα των επιχειρήσεων, είναι καθοριστικοί παράγοντες για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία του πληθυσμού της.

Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου ως προς την ψηφιακοποίηση, και συνεχίζει σε αυτή την κατεύθυνση. Η Deutsche Telekom και ο ΟΤΕ έχουν συμβάλλει καθοριστικά σε αυτή την πορεία και τώρα ενισχύουν τη συνεισφορά τους, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις επενδύσεις. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε επένδυση άνω των 3 δισ. ευρώ για να φέρουμε το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών σε 3 εκατ. περίπου σπίτια κι επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε σήμερα τις ψηφιακές υποδομές που θα χρειαστεί η Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η DT και ο Όμιλος ΟΤΕ έχουν πάρει δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες: Σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα η οπτική ίνα στο σπίτι, θα προχωρήσουμε σε διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων που απολαμβάνουν οι συνδρομητές λιανικής σταθερής, όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος έχει ταχύτητα 24Mbps, θα αναβαθμιστεί στα 50Mbps, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επιπλέον, θα φέρουμε το δίκτυο οπτικών ινών (FTTH) σε 3 εκατομμύρια σπίτια κι επιχειρήσεις μέχρι το 2027. Μόνο από την επένδυσή μας, θα καλυφθούν σχεδόν τα 2/3 των γραμμών της Ελλάδας με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι. Η ανάπτυξη του FTTH έχει ήδη ξεκινήσει. Ο ΟΤΕ έχει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι στην Ελλάδα, με πάνω από 560.000 γραμμές. Έως το τέλος του 2022, ο Όμιλος αναμένεται να καλύψει με FTTH 1 εκατ. σπίτια κι επιχειρήσεις. Είμαι αισιόδοξη ότι, μέχρι το 2027, θα φτάσουμε τον στόχο των 3 εκατομμυρίων γραμμών.

Με το στρατηγικό πλάνο ταχείας ανάπτυξης του FTTH, στηρίζουμε δυναμικά το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές της προοπτικές. Είναι ένα δύσκολο έργο με τεράστια σημασία για τη χώρα. Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι και η διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ μπορούν να το φέρουν εις πέρας, όπως αποδεικνύουν οι μέχρι σήμερα επιτυχίες τους.

ΕΡ. Τι σημαίνει αυτή η επένδυση για την Ελλάδα;

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία που αλλάζει τα δεδομένα, καθώς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για ψηφιακή ανάπτυξη. Τα υπερσύγχρονα δίκτυα είναι προϋπόθεση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, και έχουν αναμφισβήτητη θετική επίδραση στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα θα μπορέσουν να αναπτυχθούν ψηφιακά και να είναι ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, οι ψηφιακές υποδομές είναι καθοριστικός παράγοντας για την προσέλκυση επενδύσεων, που με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και η καθημερινότητα όμως θα βελτιωθεί, καθώς με το FTTH η εκπαίδευση, οι υπηρεσίες υγείας και η ψυχαγωγία αναβαθμίζονται.

Οι δύο πρωτοβουλίες του Ομίλου ΟΤΕ θα συμβάλλουν καθοριστικά και στη βελτίωση της απόκλισης της Ελλάδας από τον μέσο όρο του ευρωπαϊκού δείκτη Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, DESI.

ΕΡ. Ποια είναι η γνώμη σας για την τοπική αγορά τηλεπικοινωνιών;

Η αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με έντονη κινητικότητα. Με τις πρόσφατες εξαγορές, έχουν δημιουργηθεί ισχυροί παίκτες. Οι ισχυροί παίκτες οδηγούν σε περισσότερες επενδύσεις για τη χώρα και επομένως σε περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες για τον πελάτη.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι για μένα ιδιαίτερα σημαντική. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ψηλότερα και προσπαθούμε συνεχώς για να προσφέρουμε τα καλύτερα δίκτυα, την καλύτερη εμπειρία πελάτη, τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Πιστεύω πολύ στην πελατοκεντρικότητα, και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι συνεργάτες μου στον ΟΤΕ μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον πελάτη. Γι’ αυτό φέρνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ έχουν μετατρέψει την εταιρεία σε πρότυπο μέσα στον Όμιλο Deutsche Telekom. Η υψηλή απόδοση και η καινοτομία δεν είναι απλώς εντυπωσιακές λέξεις για τον ΟΤΕ. Είναι ουσία. Οι άνθρωποί του έχουν φτιάξει τα καλύτερα δίκτυα, καθιερώνοντάς τον ως δύναμη ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο ΟΤΕ έχει ειδικό βάρος, εμπνευσμένη Διοίκηση, συγκεκριμένη στρατηγική, αφοσιωμένους εργαζόμενους και δυνατό αναπτυξιακό πλάνο. Είμαι λοιπόν αισιόδοξη για την πορεία του.

ΕΡ. Ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας σήμερα ως επενδυτικού προορισμού; Τι άλλο πιστεύετε πρέπει να κάνει η χώρα για την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων;

Κατά τη δεκαετία της 10ετούς κρίσης, πολλές εταιρείες έφυγαν από τη χώρα. Όχι εμείς. H Deutsche Telekom έμεινε. Η χώρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς. Η επένδυση της Deutsche Telekom στην Ελλάδα έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα και είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, με εξαιρετικούς ανθρώπους. Σίγουρα έχει αδυναμίες, έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στο παρελθόν, ξέρει όμως να παλεύει, να ξεπερνάει τα εμπόδια και να κοιτάει μπροστά. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, στηρίζουμε το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές της προοπτικές.

Για να προσελκύσει περαιτέρω επενδύσεις, η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Είναι σημαντικό για τη χώρα να έχει, μεταξύ άλλων, ένα προβλέψιμο και ξεκάθαρο νομικό και ρυθμιστικό περιβάλλον που μειώνει τη γραφειοκρατία και δίνει ώθηση στις επενδύσεις. Ένα ξεκάθαρο, απλό και προβλέψιμο φορολογικό σύστημα είναι επίσης πολύ σημαντικό.

ΕΡ. Ως υπεύθυνη της Deutsche Telekom για την Ευρώπη, έχετε ξεκάθαρη εικόνα των αγορών της ηπείρου και της συνολικής προοπτικής της. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο σημαντικό θέμα της Ευρώπης σήμερα;

Θεωρώ ότι για να διασφαλίσουμε το αύριο της Ευρώπης, πρέπει να επενδύσουμε σήμερα στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Deutsche Telekom είναι ένα από τα μεγαλύτερα brands σε όλο τον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε κάθε αγορά που δραστηριοποιείται. Αυτό είναι μεγάλη ευθύνη, όσον αφορά στη θετική μας επίδραση στην κοινωνία. Ως εταιρεία τηλεπικοινωνιών, έχουμε ορίσει δύο στρατηγικούς τομείς για τη συμβολή μας σε μία καλύτερη Κοινωνία: την Ψηφιακή Συμπερίληψη και το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα.

Για εμάς, η ισότιμη πρόσβαση στις ψηφιακές τεχνολογίες είναι απαραίτητη για «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο. Γι’ αυτό έχουμε προγράμματα για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, όπως και των ανθρώπων μας. Παράλληλα, έχουμε θέσει δύσκολους περιβαλλοντικούς στόχους. Να μηδενίσουμε έως το 2025 τις εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου από τις λειτουργίες μας και έως το 2040 από ολόκληρη την αλυσίδα αξίας. Χρειαζόμαστε μια κοινή προσέγγιση από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και στόχος μας είναι να δώσουμε, πρώτοι εμείς, το παράδειγμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • DEUTCHE TELECOM
  • ·
  • ΛΕΡΟΥΑ ΝΤΟΜΙΝΙΚ
  • ·
  • ΟΤΕ
  • ·
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κολοσσός Ρόδου: Με Λυκογιάννη και τη σεζόν 2026-27

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Σλούκας, ατομικό Ρογκαβόπουλος, Καλαϊτζάκης και Φαρίντ

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος METRO: Επενδυτικό πλάνο άνω των 280 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026–2029

All Content - BusinessNews.gr

Η Ελλάδα πρώτη ναυτιλιακή δύναμη με 5.800 πλοία - Το μήνυμα της Μελίνας Τραυλού

All Content - BusinessNews.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επιταχύνει τη βιώσιμη ανάπτυξη με ισχυρά αποτελέσματα για το 2025

All Content

Spec 2 εκατ. ευρώ για δράσεις επικοινωνίας

All Content

40 χρόνια Διαφήµιση: Από το σλόγκαν στον… αλγόριθµο

FleetNews

Στην παραγωγή το πρώτο robotaxi της XPeng

FleetNews

Το Citroën 2CV επιστρέφει ως ηλεκτρικό 15.000€

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

All Content

Ολυμπιακός: Προς sold out o αγώνας με την ΑΕΚ, «έφυγαν» 8.000 εισιτήρια

All Content

Αθηναϊκός: Απέκτησε την Καμίλ Νατσισκάιτε (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Coffee Berry: Νέα στρατηγική ανάπτυξης και αλλαγή στην ηγεσία

All Content - BusinessNews.gr

Τι φέρνει το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση έως και 95%

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Συνεχίζεται και τον Ιούνιο η επιδότηση στο diesel – Πολιτική Βαβέλ τα νέα κόμματα

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

CSRΝews.gr

Νέο σχέδιο νόμου Υπουργείου Εργασίας για την ισότητα αμοιβών: Ο μισθός σου να εξαρτάται από τη δουλειά σου και την αξία σου, όχι από το φύλο σου

CSRΝews.gr

4ο Effective Dialogue: Η ανθρωπότητα μπροστά στη μεγαλύτερη καμπή της εποχής

CSRΝews.gr

Η Premia Properties στήριξε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον «Διάπλου» της ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καρέλιας: Πως μοίρασε πάνω από 4 εκατ. ευρώ και εφέτος σε προσωπικό και ιδρύματα
Καρέλιας: Πως μοίρασε πάνω από 4 εκατ. ευρώ και εφέτος σε προσωπικό και ιδρύματα 03/01/2022 - 19:29
Khaled Juffali: Ποιος είναι ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα 18/01/2022 - 14:50
Khaled Juffali: Ποιος είναι ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γκίλφοϊλ: Στρατηγικός και ζωτικός κόμβος για τις ΗΠΑ η Αλεξανδρούπολη
    26/05/2026 - 18:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για την αμοιβή εργασίας την ημέρα του Αγίου Πνεύματος
    26/05/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: «Χρωστάει μια απάντηση ο κ. Τσίπρας για τη ΔΕΗ»
    26/05/2026 - 17:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,24%, σε υψηλά 18 ετών η μετοχή της ΔΕΗ
    26/05/2026 - 17:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θερινό Σινεμά στη ταράτσα του Onassis ready στο πλαίσιο της έκθεσης της Τίλντα Σουίντον
    26/05/2026 - 17:40 LIFESTYLE
  • Όμιλος METRO: Επενδυτικό πλάνο άνω των 280 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026–2029
    26/05/2026 - 17:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Εργασίας: Παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για τη μισθολογική διαφάνεια και την ισότητα
    26/05/2026 - 17:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρ. Δήμας: Το επόμενο διάστημα οι προσωρινοί ανάδοχοι για τα έργα ΣΔΙΤ: Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη
    26/05/2026 - 17:08 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένου προϊόντος ψαριού
    26/05/2026 - 16:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι ΗΠΑ και η Αρμενία υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας
    26/05/2026 - 16:51 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ευρωαγορές: Οι συναλλαγές έκλεισαν στο υψηλότερο επίπεδο από τις 2 Μαρτίου, τη Δευτέρα
    25/05/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H Citroen επαναφέρει το θρυλικό 2CV, ως ηλεκτρικό
    25/05/2026 - 19:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Πιτσιλής: Η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τις αγροτικές επιδοτήσεις και ανοίγει μέτωπο με φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο
    25/05/2026 - 21:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AVE: Εξαγόρασε το 24,98% της Probotek έναντι 150.000 ευρώ
    25/05/2026 - 18:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΦΚΑ: Τροποποιητική εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών μη μισθωτών έτους 2025
    25/05/2026 - 20:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κολοσσός Ρόδου: Με Λυκογιάννη και τη σεζόν 2026-27

26/05/2026 - 14:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ερυθρός Αστέρας: Ο Τεόντοσιτς αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ομάδα

26/05/2026 - 14:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Νέο σχέδιο νόμου Υπουργείου Εργασίας για την ισότητα αμοιβών: Ο μισθός σου να εξαρτάται από τη δουλειά σου και την αξία σου, όχι από το φύλο σου

26/05/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

4ο Effective Dialogue: Η ανθρωπότητα μπροστά στη μεγαλύτερη καμπή της εποχής

26/05/2026 - 12:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

4ο Effective Dialogue: Η ανθρωπότητα μπροστά στη μεγαλύτερη καμπή της εποχής

26/05/2026 - 12:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δήμος Σκιάθου: Ανάθεση 378.000 ευρώ στην Paramount

26/05/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Στην παραγωγή το πρώτο robotaxi της XPeng

26/05/2026 - 07:23
FleetNews
fleetnews.gr

Το Citroën 2CV επιστρέφει ως ηλεκτρικό 15.000€

26/05/2026 - 07:19
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo