Κυριακή, 16 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο πρώτος Ανδριάντας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια στην Αττική τοποθετήθηκε στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/02/2026 · 11:45

Ο πρώτος Ανδριάντας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια στην Αττική τοποθετήθηκε στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, της διπλωματικής κοινότητας, διακεκριμένοι ιστορικοί, καλλιτέχνες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι επτανησιακών, κερκυραϊκών σωματείων και φορέων από όλη την Ελλάδα
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ιστορικής μνήμης και υψηλού συμβολισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2026 στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης η επίσημη τελετή αποκαλυπτηρίων του Ανδριάντα του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, καθώς και η μετονομασία της «Πλατείας Δημαρχείου Ελληνικού – Αργυρούπολης» σε «Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής, και φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσία επισήμων, εκπροσώπων της πολιτείας, της ομογένειας, της αυτοδιοίκησης και πλήθους πολιτών.

unnamed_34_1_3f03e.jpg

Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στην ομιλία του έκανε λόγο για μια «ιστορική μέρα» για τον προσφυγικό Δήμο, τονίζοντας πως πρόκειται για τον πρώτο Ανδριάντα του Κυβερνήτη, ένα μπρούτζινο άγαλμα τριών μέτρων, που τοποθετείται σε Δήμο της Αττικής, αποτελώντας δωρεά της Ελληνικής Ομογένειας. «Τα γεγονότα είναι πιο ωραία από τα όνειρα, όταν τα όνειρα γίνονται γεγονότα. Και σήμερα ζούμε ένα ιστορικό γεγονός», είπε ξεκινώντας την ομιλία του και αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία του Ιωάννη Καποδίστρια ως θεμελιωτή του Ελληνικού Κράτους και στον συμβολισμό της απόδοσης τιμής στο πρόσωπό του. «Εύχομαι οι επόμενες γενεές, τα παιδιά με τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες που θα διέρχονται μπροστά από τον Ανδριάντα και θα ρωτούν ποιος είναι αυτός, να λαμβάνουν την απάντηση "αυτός που πρέπει να γίνεις στη ζωή σου, ένας έντιμος, ανιδιοτελής άνθρωπος, που να προσφέρεις στον άνθρωπο και στην κοινωνία". Αν καταφέρουμε να γίνουμε έστω και λίγο «Καποδίστριας» στην στάση ζωής μας, τότε ίσως γίνει πράξη το όραμα του Καποδίστρια να γίνει η Ελλάδα μας ο ιερός τόπος, αυτόνομος, για τις τέχνες και τα γράμματα, όπως αξίζει στους Έλληνες, γιατί στον Έλληνα δεν αξίζουν τα μικρά και τα στενά αλλά τα μεγάλα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

unnamed_39_1_18f35.jpg

Χαιρετισμούς απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, καθώς και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ το «παρών» έδωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές των κοινοβουλευτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της διπλωματικής κοινότητας, επτανησιακών, κερκυραϊκών και πολιτιστικών φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

unnamed_37_1_9959a.jpg

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δένδιας τόνισε: «Κύριε Δήμαρχε, σας αξίζει έπαινος και σε εσάς και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους δημότες σας που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, όπως και στον γλύπτη ο οποίος έφτιαξε το άγαλμα αυτό. Γιατί ακριβώς, όπως είπατε, αυτό που έχει σημασία δεν είναι η βελτίωση μιας πλατείας αισθητικά. Είναι η δημιουργία προτύπων στη νέα γενιά. Αυτό προσφέρετε και σας συγχαίρω για αυτό». Και πρόσθεσε: «Σήμερα, μετά από τόσα πολλά χρόνια, 200 χρόνια μετά την ελληνική επανάσταση, λίγο πριν γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους, η Πατρίδα μας χρειάζεται θεσμική ενίσχυση. Χρειάζεται να απευθυνθούμε στην ελληνική κοινωνία και να την ξαναπείσουμε, να της δημιουργήσουμε ξανά εμπιστοσύνη στην ισχύ των θεσμών. Των θεσμών που ο Καποδίστριας προσπάθησε και θυσιάστηκε στην προσπάθεια για να δημιουργήσει».

Στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς, τόνισε «Θέλω να συγχαρώ θερμά τον φίλο Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, τους διοργανωτές, τους ομιλητές και όλους, όσοι συνέβαλαν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση. Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια και η μετονομασία της Πλατείας Δημαρχείου σε «Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια» δεν αποτελούν απλώς μια πράξη μνήμης. Είναι μια πράξη ιστορικής δικαιοσύνης και συλλογικής αυτογνωσίας. Ο Ιωάννης Καποδίστριας υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες μορφές του Νεότερου Ελληνισμού. Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ίδια την επιβίωση και τη θεμελίωση του ελληνικού κράτους. Ένας οραματιστής ηγέτης, ο οποίος έθεσε το προσωπικό του κύρος, τη διεθνή του ακτινοβολία και, τελικά, τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας».

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η προβολή του αφιερώματος για το έργο και την ζωή του Γιάννη Σμαραγδή, που συγκίνησε τόσο το κοινό όσο και τον ίδιο τον σκηνοθέτη καθώς και η βράβευσή του για τη συνολική του προσφορά, με την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη Ελληνικού – Αργυρούπολης.

unnamed_35_1_3f0dc.jpg

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης και ακαδημαϊκός Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε συγκινημένος: «Σήμερα ο Ιωάννης Καποδίστριας αποκαθίσταται στην συνείδηση των ανθρώπων ως ο μεγάλος Εθνάρχης, που αν δεν τον είχαν δολοφονήσει, η Ελλάδα θα ήταν μια άλλη Ελλάδα, καλύτερη. Αυτή η πράξη του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι μια πράξη τιμής, όχι μόνο απέναντι στον Καποδίστρια αλλά απέναντι στην Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε. Εμείς οι Έλληνες είμαστε καμωμένοι για τα μεγάλα, δεν είμαστε καμωμένοι για να ακολουθούμε τις μόδες των άλλων. Είμαστε καμωμένοι για να δείχνουμε προς τα πού πρέπει να πηγαίνει η ανθρωπότητα. Αυτό πήγε να δείξει και ο Καποδίστριας γι αυτό και δολοφονήθηκε, για να πάψει η Ελλάδα να είναι φάρος. Πράξεις όπως η σημερινή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι η αρχή να αποκτήσει την θέση που του αξίζει ο Καποδίστριας στους μελλοντικούς Έλληνες».

Παράλληλα, τιμήθηκε η τελευταία απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια, Ναταλία Καποδίστρια, η οποία δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή εκ μέρους της οικογένειάς μου. Άκουσα υπέροχα πράγματα και θέλω να τονίσω ότι όσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε την αξία του Ιωάννη Καποδίστρια, άλλο τόσο είναι να κρατάμε ένα μέτρο σε αυτή την μεγάλη ανάγκη να αναγνωρίσουμε την σπουδαιότητά του προκειμένου να μην αποποιούμαστε την ευθύνη που έχουμε σήμερα και πάντα ως πολίτες».

unnamed_36_1_8ff17.jpg

Τιμητική διάκριση παρέλαβαν επίσης εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομογένειας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Ματαράγκας, ο Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» κ. Κώστας Βαγγελάτος και ο Εκπρόσωπος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Πατερουλάκης που συνέβαλαν τα μέγιστα με την πολύτιμη δωρεά του Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Κορυφαία επίσης στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του μεγάλου Έλληνα Γλύπτη που φιλοτέχνησε τον Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια κ. Γιάννη Μπάρδη, ο οποίος με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης ανακηρύχθηκε ως επίτιμος Δημότης του Δήμου.

Ακολούθησε η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, φωτίζοντας πτυχές της προσωπικότητας και της ιστορικής διαδρομής του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα στην Πλατεία Δημαρχείου, παρουσία της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού και με άγημα του Πολεμικού Ναυτικού να αποδίδει τιμές. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης ο πατήρ Θεόδωρος και ο Πατήρ Γεώργιος και εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γλυφάδας ο Πατήρ Ανδρέας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής (ΟΣΚΑ) – Ιωάννης Καποδίστριας και ολοκληρώθηκε με θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους μια ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη, την ιστορία και τις αξίες του Ελληνισμού.

Την τελετή άνοιξε η χορωδία του Συλλόγου Κερκυραίων Ηλιούπολης και Όμορων Δήμων «ΦΑΙΑΚΕΣ» ταξιδεύοντας το κοινό νοερά μέχρι την Κέρκυρα, την γενέτειρα του Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ εκτέθηκε συλλογή με τα πρώτα νομίσματα του Ελληνικού Κράτους, από τον συλλέκτη κ. Γιώργο Αβεζόγλου.

unnamed_40_1_65d16.jpg

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, της διπλωματικής κοινότητας, διακεκριμένοι ιστορικοί, καλλιτέχνες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι επτανησιακών, κερκυραϊκών σωματείων και φορέων από όλη την Ελλάδα.

Εκ μέρους του Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, η Βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη, εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής κ. Παύλος Χρηστίδης, εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, η Βουλευτής κα Μαρία Αθανασίου, εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος Νίκη, ο κ. Δημήτριος Μεταλλινός, εκ μέρους της Προέδρου της Φωνής Λογικής, η κα Αντιγόνη Γλυκού, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Άννα Καραμανλή, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Χάρης Θεοχάρης, οι βουλευτές κ. Διονύσης Χατζηδάκης, κ. Παύλος Γερουλάνος, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, κ. Νίκος Βρεττός και κ. Ιωάννης Δημητροκάλλης, η π. Επίτροπος κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, ο Πρέσβης της Ελβετίας κ. Estermann Stefan, οι Γραμματείς της Πρεσβείας της Ρωσίας, οι Δήμαρχοι Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα, Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, Δάφνης Υμηττού Νίκος Τσιλίφης, Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων δια του Αντιδημάρχου Νικολάου Βραδή, ενώ τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού εκρποσώπησε ο Υποναύαρχος κ. Καραββάς και ο Πλωτάρχης κ Πράτας, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος εκπροσώπησε η αντιπλοίαρχος κα Αθηνά Κιντρίλη.

  • ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
  • ·
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
  • ·
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ντόντσιτς: Καλύτεροι στη μετά ΛεΜπρον εποχή οι Λέικερς

All Content

ΠΑΟΚ: Με ταχύτατους ρυθμούς το προπονητικό κέντρο! (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Τα προγράμματα που ανοίγουν δρόμο σε χρηματοδότηση, mentoring και διεθνείς αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Αφορολόγητα ενοίκια για 36 μήνες: "Κούρσα" 100 ημερών για τους ιδιοκτήτες - Ποιοι προλαβαίνουν πριν εκπνεύσει το μέτρο

All Content - BusinessNews.gr

Επιθεώρηση Εργασίας: Νέα κουλτούρα μηδενικής ανοχής στη βία και την παρενόχληση - Αυξάνονται οι καταγγελίες

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

All Content

GM Ντουμπάι: Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται του Γουόκαπ

All Content

Μέλβιν: "Ένας ανταγωνιστικός Ηρακλής που θα προσπαθεί να νικά" (video)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 1,32 εκατ. ευρώ σε επιχείρηση - Νοίκιαζε 132 αυτοκίνητα που είχε δηλώσει σε ακινησία

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,31%, κέρδη 23,70% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Ναυτιλία: Σταδιακή επιστροφή πλοίων στο Σουέζ αλλά υψηλοί ναύλοι σε τάνκερ και containers

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τις διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος εκκινεί ο πρωθυπουργός - Τι αναφέρει σε μήνυμά του
Τις διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος εκκινεί ο πρωθυπουργός - Τι αναφέρει σε μήνυμά του 02/02/2026 - 10:53
Νέα Αριστερά: Αποχώρησαν από το κόμμα 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής 02/02/2026 - 12:20
Νέα Αριστερά: Αποχώρησαν από το κόμμα 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μαζική ουκρανική επίθεση με drones σε Μόσχα και Ροστόφ - Ρωσική πυραυλική επίθεση κατά του Κιέβου
    16/08/2026 - 14:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βέλγιο: Η μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της χώρας κατευθύνεται στη Γερμανία
    16/08/2026 - 13:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ουγγαρία: Δώδεκα νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες σε δυστύχημα με πολωνικό λεωφορείο
    16/08/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 1,32 εκατ. ευρώ σε επιχείρηση - Νοίκιαζε 132 αυτοκίνητα που είχε δηλώσει σε ακινησία
    16/08/2026 - 12:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΟΔΥ για ιό Δυτικού Νείλου: Η φετινή περίοδος θεωρείται μία από τις πιο δύσκολες- Συμβουλές προστασίας
    16/08/2026 - 12:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Επιθεώρηση Εργασίας: Νέα κουλτούρα μηδενικής ανοχής στη βία και την παρενόχληση - Αυξάνονται οι καταγγελίες
    16/08/2026 - 11:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Easily App, η ελληνική εφαρμογή που κάνει το διαδίκτυο πιο προσβάσιμο για όλους
    16/08/2026 - 11:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ναυτιλία: Σταδιακή επιστροφή πλοίων στο Σουέζ αλλά υψηλοί ναύλοι σε τάνκερ και containers
    16/08/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αφορολόγητα ενοίκια για 36 μήνες: "Κούρσα" 100 ημερών για τους ιδιοκτήτες - Ποιοι προλαβαίνουν πριν εκπνεύσει το μέτρο
    16/08/2026 - 10:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Τα προγράμματα που ανοίγουν δρόμο σε χρηματοδότηση, mentoring και διεθνείς αγορές
    16/08/2026 - 10:00 STARTUPS
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο: Η σκέψη μας σε όσους δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές
    15/08/2026 - 15:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στα 2.480 στρέμματα η περίμετρος της καμένης εκτασης από την πυρκαγιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής
    15/08/2026 - 19:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Τα προγράμματα που ανοίγουν δρόμο σε χρηματοδότηση, mentoring και διεθνείς αγορές
    16/08/2026 - 10:00 STARTUPS
  • Αφορολόγητα ενοίκια για 36 μήνες: "Κούρσα" 100 ημερών για τους ιδιοκτήτες - Ποιοι προλαβαίνουν πριν εκπνεύσει το μέτρο
    16/08/2026 - 10:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ναυτιλία: Σταδιακή επιστροφή πλοίων στο Σουέζ αλλά υψηλοί ναύλοι σε τάνκερ και containers
    16/08/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απόλλωνας Πάτρας: Νέα προσθήκη ο Φραγκούλης

16/08/2026 - 11:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντόντσιτς: Καλύτεροι στη μετά ΛεΜπρον εποχή οι Λέικερς

16/08/2026 - 10:51
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

14/08/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

14/08/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo