Τρίτη, 30 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο πρώτος Ανδριάντας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια στην Αττική τοποθετήθηκε στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/02/2026 · 11:45

Ο πρώτος Ανδριάντας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια στην Αττική τοποθετήθηκε στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, της διπλωματικής κοινότητας, διακεκριμένοι ιστορικοί, καλλιτέχνες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι επτανησιακών, κερκυραϊκών σωματείων και φορέων από όλη την Ελλάδα
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ιστορικής μνήμης και υψηλού συμβολισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2026 στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης η επίσημη τελετή αποκαλυπτηρίων του Ανδριάντα του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, καθώς και η μετονομασία της «Πλατείας Δημαρχείου Ελληνικού – Αργυρούπολης» σε «Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής, και φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσία επισήμων, εκπροσώπων της πολιτείας, της ομογένειας, της αυτοδιοίκησης και πλήθους πολιτών.

unnamed_34_1_3f03e.jpg

Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στην ομιλία του έκανε λόγο για μια «ιστορική μέρα» για τον προσφυγικό Δήμο, τονίζοντας πως πρόκειται για τον πρώτο Ανδριάντα του Κυβερνήτη, ένα μπρούτζινο άγαλμα τριών μέτρων, που τοποθετείται σε Δήμο της Αττικής, αποτελώντας δωρεά της Ελληνικής Ομογένειας. «Τα γεγονότα είναι πιο ωραία από τα όνειρα, όταν τα όνειρα γίνονται γεγονότα. Και σήμερα ζούμε ένα ιστορικό γεγονός», είπε ξεκινώντας την ομιλία του και αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία του Ιωάννη Καποδίστρια ως θεμελιωτή του Ελληνικού Κράτους και στον συμβολισμό της απόδοσης τιμής στο πρόσωπό του. «Εύχομαι οι επόμενες γενεές, τα παιδιά με τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες που θα διέρχονται μπροστά από τον Ανδριάντα και θα ρωτούν ποιος είναι αυτός, να λαμβάνουν την απάντηση "αυτός που πρέπει να γίνεις στη ζωή σου, ένας έντιμος, ανιδιοτελής άνθρωπος, που να προσφέρεις στον άνθρωπο και στην κοινωνία". Αν καταφέρουμε να γίνουμε έστω και λίγο «Καποδίστριας» στην στάση ζωής μας, τότε ίσως γίνει πράξη το όραμα του Καποδίστρια να γίνει η Ελλάδα μας ο ιερός τόπος, αυτόνομος, για τις τέχνες και τα γράμματα, όπως αξίζει στους Έλληνες, γιατί στον Έλληνα δεν αξίζουν τα μικρά και τα στενά αλλά τα μεγάλα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

unnamed_39_1_18f35.jpg

Χαιρετισμούς απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, καθώς και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ το «παρών» έδωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές των κοινοβουλευτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της διπλωματικής κοινότητας, επτανησιακών, κερκυραϊκών και πολιτιστικών φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

unnamed_37_1_9959a.jpg

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δένδιας τόνισε: «Κύριε Δήμαρχε, σας αξίζει έπαινος και σε εσάς και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους δημότες σας που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, όπως και στον γλύπτη ο οποίος έφτιαξε το άγαλμα αυτό. Γιατί ακριβώς, όπως είπατε, αυτό που έχει σημασία δεν είναι η βελτίωση μιας πλατείας αισθητικά. Είναι η δημιουργία προτύπων στη νέα γενιά. Αυτό προσφέρετε και σας συγχαίρω για αυτό». Και πρόσθεσε: «Σήμερα, μετά από τόσα πολλά χρόνια, 200 χρόνια μετά την ελληνική επανάσταση, λίγο πριν γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους, η Πατρίδα μας χρειάζεται θεσμική ενίσχυση. Χρειάζεται να απευθυνθούμε στην ελληνική κοινωνία και να την ξαναπείσουμε, να της δημιουργήσουμε ξανά εμπιστοσύνη στην ισχύ των θεσμών. Των θεσμών που ο Καποδίστριας προσπάθησε και θυσιάστηκε στην προσπάθεια για να δημιουργήσει».

Στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς, τόνισε «Θέλω να συγχαρώ θερμά τον φίλο Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, τους διοργανωτές, τους ομιλητές και όλους, όσοι συνέβαλαν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση. Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια και η μετονομασία της Πλατείας Δημαρχείου σε «Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια» δεν αποτελούν απλώς μια πράξη μνήμης. Είναι μια πράξη ιστορικής δικαιοσύνης και συλλογικής αυτογνωσίας. Ο Ιωάννης Καποδίστριας υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες μορφές του Νεότερου Ελληνισμού. Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ίδια την επιβίωση και τη θεμελίωση του ελληνικού κράτους. Ένας οραματιστής ηγέτης, ο οποίος έθεσε το προσωπικό του κύρος, τη διεθνή του ακτινοβολία και, τελικά, τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας».

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η προβολή του αφιερώματος για το έργο και την ζωή του Γιάννη Σμαραγδή, που συγκίνησε τόσο το κοινό όσο και τον ίδιο τον σκηνοθέτη καθώς και η βράβευσή του για τη συνολική του προσφορά, με την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη Ελληνικού – Αργυρούπολης.

unnamed_35_1_3f0dc.jpg

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης και ακαδημαϊκός Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε συγκινημένος: «Σήμερα ο Ιωάννης Καποδίστριας αποκαθίσταται στην συνείδηση των ανθρώπων ως ο μεγάλος Εθνάρχης, που αν δεν τον είχαν δολοφονήσει, η Ελλάδα θα ήταν μια άλλη Ελλάδα, καλύτερη. Αυτή η πράξη του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι μια πράξη τιμής, όχι μόνο απέναντι στον Καποδίστρια αλλά απέναντι στην Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε. Εμείς οι Έλληνες είμαστε καμωμένοι για τα μεγάλα, δεν είμαστε καμωμένοι για να ακολουθούμε τις μόδες των άλλων. Είμαστε καμωμένοι για να δείχνουμε προς τα πού πρέπει να πηγαίνει η ανθρωπότητα. Αυτό πήγε να δείξει και ο Καποδίστριας γι αυτό και δολοφονήθηκε, για να πάψει η Ελλάδα να είναι φάρος. Πράξεις όπως η σημερινή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι η αρχή να αποκτήσει την θέση που του αξίζει ο Καποδίστριας στους μελλοντικούς Έλληνες».

Παράλληλα, τιμήθηκε η τελευταία απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια, Ναταλία Καποδίστρια, η οποία δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή εκ μέρους της οικογένειάς μου. Άκουσα υπέροχα πράγματα και θέλω να τονίσω ότι όσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε την αξία του Ιωάννη Καποδίστρια, άλλο τόσο είναι να κρατάμε ένα μέτρο σε αυτή την μεγάλη ανάγκη να αναγνωρίσουμε την σπουδαιότητά του προκειμένου να μην αποποιούμαστε την ευθύνη που έχουμε σήμερα και πάντα ως πολίτες».

unnamed_36_1_8ff17.jpg

Τιμητική διάκριση παρέλαβαν επίσης εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομογένειας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Ματαράγκας, ο Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» κ. Κώστας Βαγγελάτος και ο Εκπρόσωπος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Πατερουλάκης που συνέβαλαν τα μέγιστα με την πολύτιμη δωρεά του Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Κορυφαία επίσης στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του μεγάλου Έλληνα Γλύπτη που φιλοτέχνησε τον Ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια κ. Γιάννη Μπάρδη, ο οποίος με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης ανακηρύχθηκε ως επίτιμος Δημότης του Δήμου.

Ακολούθησε η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, φωτίζοντας πτυχές της προσωπικότητας και της ιστορικής διαδρομής του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα στην Πλατεία Δημαρχείου, παρουσία της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού και με άγημα του Πολεμικού Ναυτικού να αποδίδει τιμές. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης ο πατήρ Θεόδωρος και ο Πατήρ Γεώργιος και εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γλυφάδας ο Πατήρ Ανδρέας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής (ΟΣΚΑ) – Ιωάννης Καποδίστριας και ολοκληρώθηκε με θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους μια ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη, την ιστορία και τις αξίες του Ελληνισμού.

Την τελετή άνοιξε η χορωδία του Συλλόγου Κερκυραίων Ηλιούπολης και Όμορων Δήμων «ΦΑΙΑΚΕΣ» ταξιδεύοντας το κοινό νοερά μέχρι την Κέρκυρα, την γενέτειρα του Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ εκτέθηκε συλλογή με τα πρώτα νομίσματα του Ελληνικού Κράτους, από τον συλλέκτη κ. Γιώργο Αβεζόγλου.

unnamed_40_1_65d16.jpg

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, της διπλωματικής κοινότητας, διακεκριμένοι ιστορικοί, καλλιτέχνες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι επτανησιακών, κερκυραϊκών σωματείων και φορέων από όλη την Ελλάδα.

Εκ μέρους του Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, η Βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη, εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής κ. Παύλος Χρηστίδης, εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, η Βουλευτής κα Μαρία Αθανασίου, εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος Νίκη, ο κ. Δημήτριος Μεταλλινός, εκ μέρους της Προέδρου της Φωνής Λογικής, η κα Αντιγόνη Γλυκού, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Άννα Καραμανλή, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Χάρης Θεοχάρης, οι βουλευτές κ. Διονύσης Χατζηδάκης, κ. Παύλος Γερουλάνος, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, κ. Νίκος Βρεττός και κ. Ιωάννης Δημητροκάλλης, η π. Επίτροπος κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, ο Πρέσβης της Ελβετίας κ. Estermann Stefan, οι Γραμματείς της Πρεσβείας της Ρωσίας, οι Δήμαρχοι Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα, Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, Δάφνης Υμηττού Νίκος Τσιλίφης, Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων δια του Αντιδημάρχου Νικολάου Βραδή, ενώ τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού εκρποσώπησε ο Υποναύαρχος κ. Καραββάς και ο Πλωτάρχης κ Πράτας, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος εκπροσώπησε η αντιπλοίαρχος κα Αθηνά Κιντρίλη.

  • ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
  • ·
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
  • ·
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί την Τετάρτη (1/7) το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

All Content

Τέλος ο ΛεΜπρόν από τους Λος Άντζελες Λέικερς

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην αγορά για 500 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση νέων μετοχών – Τα κεφάλαια θα κατευθυνθούν σε νέες επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Fromageries Bel Hellas: Διψήφια ανάκαμψη τζίρου και κερδών μετά την αλλαγή του μοντέλου διανομής

All Content - BusinessNews.gr

Farcom: Ετοιμάζεται για επέκταση σε Βαλκάνια και Κύπρο

All Content

Protergia, η ενέργεια που σου ταιριάζει

All Content

Η ΕΔΕΕ ζητά την ανάκληση της πρόσκλησης για το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας 2027

FleetNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

FleetNews

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

FleetNews

Xiaomi YU7 GT: Ρεκόρ στο Nurburgring χωρίς οδηγό!

All Content

ΠΑΟΚ: Επίσημη η ανανέωση του Κλίφορντ Ομορούγι

All Content

Μαϊάμι Χιτ: Παραμένει και συνυπάρχει με Γιάννη ο Φοντέκιο

All Content - BusinessNews.gr

Γαλαξίας: Σταθερά ο τζίρος πάνω από τα 500 εκατ. αλλά τα κέρδη συνεχίζουν να υποχωρούν

All Content - BusinessNews.gr

UBS: Ψήφος εμπιστοσύνης στις ελληνικές τράπεζες – Βλέπει νέο ανοδικό κύκλο και περιθώρια ράλι έως 26%

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Πρόταση εξαγοράς του 75% της ΗΛΕΚΤΩΡ και της THALIS – Συζητήσεις με Motor Oil για σταθμό αεριοποίησης LNG

FleetNews

Βελμάρ «Opel Electric ALL IN»: Ένα οικοσύστημα υπηρεσιών και προνομίων

FleetNews

Η Star Automotive Ελλάς υποδέχθηκε σπουδαστές του ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

CSRΝews.gr

ΔΕΣΦΑ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Ενεργειακά Συστήματα και Αειφορία» του ΕΜΠ

CSRΝews.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο της ΕΒΗΕ «Κώστας Τραβασάρος» στο Μουσείο της Ακρόπολης

CSRΝews.gr

Nέα διοίκηση για το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τις διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος εκκινεί ο πρωθυπουργός - Τι αναφέρει σε μήνυμά του
Τις διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος εκκινεί ο πρωθυπουργός - Τι αναφέρει σε μήνυμά του 02/02/2026 - 10:53
Νέα Αριστερά: Αποχώρησαν από το κόμμα 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής 02/02/2026 - 12:20
Νέα Αριστερά: Αποχώρησαν από το κόμμα 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημο οι συναλλαγές της τελευταίας ημέρας του μήνα
    30/06/2026 - 20:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Δωρεάν διάθεση 583.280 νέων μετοχών σε 27 στελέχη μέσω του προγράμματος κινήτρων
    30/06/2026 - 19:51 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Η Ελλάδα πρώτη επιλογή των θεσμικών επενδυτών στον ξενοδοχειακό κλάδο - Ερευνα Questex
    30/06/2026 - 19:33 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Γαλλία: Αυξήσεις φόρων και μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος προτείνει ο ΟΟΣΑ
    30/06/2026 - 19:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Aircanteen: Kύκλοw εργασιών στα 57,8 εκατ. ευρώ to 2025 και επέκταση δικτύου
    30/06/2026 - 18:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nέο διοικητικό συμβούλιο στον ΣΕΒΕ - Εν αναμονή εκλογής προέδρου
    30/06/2026 - 18:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην αγορά για 500 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση νέων μετοχών – Τα κεφάλαια θα κατευθυνθούν σε νέες επενδύσεις
    30/06/2026 - 18:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γερμανία: Μείωση του πληθωρισμού στο 2,3%
    30/06/2026 - 17:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,31% - Άνοδος 3,67% τον Ιούνιο και κέρδη 15,99% στα α΄6μηνο
    30/06/2026 - 17:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Καταβολή οικονομικής ενίσχυσης ύψους 150 ευρώ ανά παιδί σε 950 χιλιάδες οικογένειες
    30/06/2026 - 17:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ο Βασίλης Χιώτης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ μετά από 23 χρόνια για «προσωπικούς λόγους»
    29/06/2026 - 21:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Farcom: Ετοιμάζεται για επέκταση σε Βαλκάνια και Κύπρο
    30/06/2026 - 06:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι η μόνη επιλογή για μια Ελλάδα με σταθερότητα και ασφάλεια – Μήνυμα για οικονομία, ΕΣΥ, ΟΠΕΚΕΠΕ και εκλογές του 2027
    29/06/2026 - 20:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υπ. Εθνικής Οικονομίας: Οι 20 «μύθοι» της ΕΛ.Α.Σ. και οι 20 αλήθειες για την ελληνική οικονομία
    29/06/2026 - 21:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fromageries Bel Hellas: Διψήφια ανάκαμψη τζίρου και κερδών μετά την αλλαγή του μοντέλου διανομής
    30/06/2026 - 07:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τέλος ο ΛεΜπρόν από τους Λος Άντζελες Λέικερς

30/06/2026 - 16:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαϊάμι Χιτ: Παραμένει και συνυπάρχει με Γιάννη ο Φοντέκιο

30/06/2026 - 16:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Brainfood Cloud: Τιμήθηκε με το Global Impact Award στο World Startup Fest

30/06/2026 - 15:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΣΦΑ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Ενεργειακά Συστήματα και Αειφορία» του ΕΜΠ

30/06/2026 - 14:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο της ΕΒΗΕ «Κώστας Τραβασάρος» στο Μουσείο της Ακρόπολης

30/06/2026 - 14:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα του ΟΣΔΕΛ για τα πνευματικά δικαιώματα στην εποχή του AI

30/06/2026 - 13:56
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων κερδίζουν 3 βραβεία Ίρις 2026”

29/06/2026 - 16:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Schwarzkopf Professional ανέδειξε τημοναδικότητα στην τέχνη της κομμωτικής στο“For Every You” Event

29/06/2026 - 14:45
FleetNews
fleetnews.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

29/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

29/06/2026 - 05:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo