Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
P-TEC - Μητσοτάκης: Δεν πρέπει ρωσικό αέριο να έρχεται στην Ευρώπη από την "πίσω πόρτα" μέσω Τουρκίας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/11/2025 · 09:59

P-TEC - Μητσοτάκης: Δεν πρέπει ρωσικό αέριο να έρχεται στην Ευρώπη από την "πίσω πόρτα" μέσω Τουρκίας

Επεσήμανε ότι η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος εισαγωγέας ενέργειας και τόνισε ότι οι συμφωνίες που έχουν υπογραφεί δείχνουν ότι υπάρχει ουσία, υπάρχουν θεμέλια πίσω από τη συνεργασία.

«Είναι πραγματικά μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι μπροστά σε αυτό το εκπληκτικό κοινό», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνοντας στο βήμα για την ομιλία του στην 6η Υπουργική Συνάντηση της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια (P-TEC), στο Ζάππειο Μέγαρο, κάνοντας λόγο για μια «μεγάλη ευκαιρία να εμβαθύνουμε όλο και περισσότερο στον τομέα της ενέργειας».

Επεσήμανε ότι η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος εισαγωγέας ενέργειας και τόνισε ότι οι συμφωνίες που έχουν υπογραφεί δείχνουν ότι υπάρχει ουσία, υπάρχουν θεμέλια πίσω από τη συνεργασία.

Είπε πως πρόκειται για κοινό δεσμό που βασίζεται σε κοινούς στρατηγικούς στόχους. «Τόσο η Ελλάδα όσο και οι ΗΠΑ έχουμε μια βασική υπευθυνότητα να παρέχουμε οικονομική ενέργεια στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις μας, θέλουμε να διασφαλίσουμε ενεργειακές πηγές αλλά και πρώτες ύλες τα οποία δεν θα επηρεάζονται από γεωπολιτικές εντάσεις. Δε φοβόμαστε τον ανταγωνισμό, θέλουμε να καινοτομίσουμε, να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες αλλά και να μειώσουμε τις εκπομπές» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «τα τελευταία έξι χρόνια η Ελλάδα έχει χαράξει τη δική της πορεία όσον αφορά την ενέργεια και το 2019 στην αρχή της πρώτης μου θητείας πήραμε τη στρατηγική απόφαση να απομακρυνθούμε από τον λιγνίτη, που παρείχε το 60% της δικής μας ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό δεν το κάναμε μόνο για περιβαλλοντικούς σκοπούς γιατί στη δική μας περίπτωση ο λιγνίτης ήταν πολύ ακριβός. Αντ' αυτού επενδύσαμε σε ΑΠΕ και εκμεταλλευτήκαμε τον ήλιο και τον αέρα που έχουμε στη χώρα μας.

Ως αποτέλεσμα αυτών των επενδύσεων οι ΑΠΕ καλύπτουν αυτή τη στιγμή πάνω από το 50% των αναγκών μας σε ηλεκτρική ενέργεια. Για πρώτη φορά το 2024 η Ελλάδα έγινε εξαγωγέας ηλεκτρικής ενέργειας. Το 2023 ξοδέψαμε 75 εκατ. ευρώ εισάγοντας ηλεκτρική ενέργεια, ενώ πέρυσι κερδίσαμε 112 εκατ. εξάγοντας ηλεκτρική ενέργεια».

Πρόσθεσε ότι «ταυτόχρονα επενδύσαμε αρκετά στο φυσικό αέριο για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε και θα έχουμε και στο μέλλον μία ασφαλή πηγή για την παροχή ενέργειας. Φτιάξαμε καινούργια εργοστάσια και άλλα που προχωρούν, και δίνουν την ευελιξία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ένα μεγάλο τμήμα της Ευρώπης. Επίσης επενδύουμε και στο δίκτυό μας».

Επισήμανε επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έργο 6 δισ. ευρώ για «να συνδέσουμε όλα μας τα νησιά με το δίκτυο της ενδοχώρας κάτι που είναι πολύ σημαντικό και από περιβαλλοντική άποψη», ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά και στην αποθήκευση της ενέργειας.

Παρουσία των Αμερικανών υπουργών, επεσήμανε ότι «δεν πρέπει ρωσικό αέριο να έρχεται στην Ευρώπη από την "πίσω πόρτα" μέσω Τουρκίας. Διαφορετικά όλες οι πρωτοβουλίες που εξαγγέλλονται θα είναι μάταιες».

Τόνισε δε ότι η Ελλάδα είναι η φυσική οδός ώστε το αμερικανικό LNG να φτάσει στην Ευρώπη.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η ενεργειακή μετάβαση πρέπει να βγάζει νόημα οικονομικά. Και γι' αυτό καλωσόρισε τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην Κομισιόν αναφορικά με τους ενεργειακούς στόχους.

Μίλησε για μεγάλη μεταμόρφωση που έχει γίνει στη χώρα για «να καταφέρουμε την επέκταση σε όλους αυτούς τους τομείς» και αναφέρθηκε στη σημασία που δίνεται πλέον στη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης και στο ερευνητικό κομμάτι για τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων. Στο σημείο αυτό συνεχάρη τον υπουργό Ενέργειας, κ. Παπασταύρου και τόνισε ότι «είμαστε χαρούμενοι για τη συμφωνία που έχει υπογραφεί με τις Exxonmobil, Energean και Hellenic Energy για την πρώτη ερευνητική γεώτρηση στα τελευταία 40 χρόνια αφού γνωρίζουμε ότι η Ευρώπη θα χρειαστεί φυσικό αέριο για πολλά πολλά χρόνια στο μέλλον».

Έκανε λόγο για στρατηγικό στοίχημα για το φυσικό αέριο και είπε ότι έχει δομηθεί ένα δίκτυο για να κατοχυρωθεί η ασφάλεια.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε έργα, όπως η σύνδεση της Ελλάδας με τη Βουλγαρία που εξασφάλισε στη Βουλγαρία σημαντική παροχή φυσικού αερίου σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, το FSRU στην Αλεξανδρούπολη, τον καινούργιο σταθμό συμπίεσης στην Κομοτηνή που θα στηρίξει τις ανάγκες ενεργειακών εξαγωγών.

Τόνισε ότι «έχουμε γίνει ένας πάροχος ενέργειας και παράγοντας ενεργειακής ασφάλειας για ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ευρώπη και μία βασική χώρα για το φυσικό αέριο και τη μεταφορά του. Πριν από 6 χρόνια ήμασταν μια υποσημείωση στο θέμα της ενέργειας στην Ευρώπη και απλά εισάγαμε φυσικό αέριο για να καλύπτουμε τις εσωτερικές ανάγκες μας σε ηλεκτρική ενέργεια. Το 2024 είχαμε κάνει στροφή με 17 δισ. κ.μ. αερίου που εξήχθησαν από την Ελλάδα».

Τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον τομέα κάτι που είναι λογικό» και ότι για αυτό και οι ΗΠΑ βλέπουν την Ελλάδα ως ένα σημείο εισαγωγής, μια πύλη για τις ενεργειακές ανάγκες της Ευρώπης.

Μίλησε για «ιστορική απόφαση που πήραμε στη νοτιοανατολική Ευρώπη που είναι και η τελευταία γωνιά της Ευρώπης που εισάγει φυσικό αέριο από τη Ρωσία κάτι που δεν θα συνεχιστεί και μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε εκ νέου ολόκληρο τον ενεργειακό χάρτη της περιοχής».

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για τον Κάθετο Διάδρομο που θα περάσει από την Ελλάδα και θα πάει στη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και μέχρι την Ουκρανία» πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα είναι η πύλη εισόδου για το φυσικό αέριο που θα αντικαταστήσει τις εισαγωγές από τη Ρωσία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Είμαστε επικεντρωμένοι στο να αναπτύξουμε τις δικές μας πηγές, να χτίσουμε τις δικές μας υποδομές και φυσικά να βοηθήσουμε τις γείτονές μας και να παίξουμε ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια και τη νοτιοανατολική Ευρώπη», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στο σημείο αυτό θέλησε να κάνει κάποιες επισημάνσεις για την ενέργεια στην Ευρώπη και την ενεργειακή της στρατηγική.

«Η δική μου άποψη για την ενεργειακή μετάβαση είναι απλή: χρειαζόμαστε μία ενεργειακή μετάβαση με χαμηλό κόστος. Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας είναι ο πληθωρισμός και δεν μπορούμε να τους ζητάμε να πληρώνουν όλο και περισσότερο για την ενέργεια που χρειάζονται. Πρέπει να επικεντρωθούμε στις εγχώριες πηγές και τις τεχνολογίες που έχουν ανταγωνιστικό κόστος», είπε.

Υπογράμμισε ότι «όπως προχωρούμε θα πρέπει να είμαστε τεχνολογικά ουδέτεροι». «Δεν μπορούμε να διαλέξουμε τον νικητή. Η αγορά είναι αυτή που θα διαλέξει τον νικητή και θα καθοδηγήσει την καινοτομία. Μπορούμε να βάλουμε φυσικά στρατηγικά στοιχήματα για την τεχνολογία όπου η Ευρώπη έχει ακόμη μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» πρόσθεσε. Στο σημείο αυτό υπογράμμισε την ανάγκη εξυγίανσης της εσωτερικής αγοράς ενέργειας επισημαίνοντας ότι οι διαφορές στις τιμές που βλέπουμε στην Ευρώπη είναι άδικες και σηματοδοτούν μια σπατάλη ενώ κυρίως είναι πολιτικά μη βιώσιμες. «Πρέπει να δημιουργήσουμε μία ενιαία ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας που θα ωφελήσει όλους τους ευρωπαίους πολίτες», τόνισε.

«Τέλος πρέπει να εντάξουμε τη στρατηγική μας μέσα σ' ένα ευρύτερο πλαίσιο το οποίο θα μας βοηθήσει να έχουμε ενεργειακή ασφάλεια, περισσότερες θέσεις εργασίας, καινοτομία αλλά και στρατηγική αυτονομία» επεσήμανε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ η ενέργεια είναι συνδεδεμένη με τη γεωπολιτική κατάσταση αλλά και τη γεωοικονομία.

Τόνισε ότι η συνάντηση αυτή μεταφράζει αυτό το στρατηγικό όραμα σε επιχειρηματική πραγματικότητα και κλείνοντας είπε ότι η συνάντηση αυτή είναι επίσης σημαντική γιατί συμβολίζει τον δυνατό δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της πολυπληθούς αμερικανικής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην Ελλάδα ανέφερε ότι οι διμερείς σχέσεις γίνονται ισχυρότερες κάθε χρόνο και ότι «έχουμε πολλά να καταφέρουμε μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε μαζί και αν θέσουμε αυτούς τους στόχους, θα τους πετύχουμε σίγουρα μαζί».

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

"Άγρια... Δύση" με ανατροπή-έπος της Μινεσότα, 53π. Μάρεϊ και ρεσιτάλ Γιόκιτς, Ντόντσιτς, Γουεμπανιάμα (vids)

All Content

Οι Σέλτικς 119-109 σταμάτησαν σερί 12 νικών των Θάντερ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;

All Content - BusinessNews.gr

Στο υπουργικό συμβούλιο η εισήγηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας αργού λόγω της κρίσης

All Content

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

All Content

Aπό την αρχή ο διαγωνισμός για το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

FleetNews

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

FleetNews

C. Schlicker (CarGarantie): «Οι εγγυήσεις στρατηγικός μοχλός στην αγορά μεταχειρισμένων BEV»

All Content

Νέα συντριβή Μπακς στο Πόρτλαντ, "κλείδωσε" η δεκάδα post season στη Δύση (vids)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

Deutsche Welle: Οι προκλήσεις για τον όμιλο AΝΤ1 μετά την απόκτηση της La Repubblica

All Content - BusinessNews.gr

Ο «χάρτης» της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων - Πλουσιότερη Περιφέρεια η Αττική

All Content - BusinessNews.gr

Πότε ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Τι θα ισχύσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

FleetNews

Skoda: Έτος-ρεκόρ το 2025 και σταθερά 3η μάρκα στην Ευρώπη

FleetNews

ΚΤΕΟ: Νέο, αυστηρότερο πλαίσιο ελέγχων

CSRΝews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

CSRΝews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

CSRΝews.gr

Εγκαίνια της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή: Το απόγευμα η ονομαστική ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο
Βουλή: Το απόγευμα η ονομαστική ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο 07/11/2025 - 09:05
Χρυσοχοΐδης: «Δεν θα κάνουν κουμάντο στην Κρήτη οι νταήδες και οι τοπικές μαφίες» - Τι ανακοίνωσε για οπλοκατοχή 07/11/2025 - 11:51
Χρυσοχοΐδης: «Δεν θα κάνουν κουμάντο στην Κρήτη οι νταήδες και οι τοπικές μαφίες» - Τι ανακοίνωσε για οπλοκατοχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θάνος Κυριαζής (Miele Hellas): Ηγεσία με ενσυναίσθηση και ξεκάθαρο σκοπό
    26/03/2026 - 10:13 CEO INSIGHTS
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    26/03/2026 - 10:06 MEDIA
  • Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο 2026
    26/03/2026 - 10:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επίθεση με drone σε τουρκικό δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα – αναφορές για ζημιές, αλλά όχι θύματα
    26/03/2026 - 09:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΗΕ: Το δουλεμπόριο Αφρικανών ανακηρύσσεται «το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»
    26/03/2026 - 09:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιστορική απόφαση στις ΗΠΑ: Καταδίκη Meta και YouTube για εθισμό ανήλικης – Αποζημίωση εκατομμυρίων
    26/03/2026 - 09:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρότυπα, Ωνάσεια και Πειραματικά Σχολεία: Εως 30 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
    26/03/2026 - 09:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα σενάρια για την τιμή της βενζίνη - Συνθήκες έντονης μεταβλητότητας
    26/03/2026 - 09:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Ιράν «δεν έχει πρόθεση να διαπραγματευτεί», ο Τραμπ δηλώνει ξανά το ακριβώς αντίθετο
    26/03/2026 - 09:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πότε ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Τι θα ισχύσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    26/03/2026 - 08:50 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ν. Δένδιας: Η ιστορική μνήμη οδηγός για το παρόν και το μέλλον μας
    25/03/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κληρονομικό Δίκαιο: Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
    25/03/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ
    25/03/2026 - 12:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
    25/03/2026 - 12:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους
    25/03/2026 - 11:20 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νέα συντριβή Μπακς στο Πόρτλαντ, "κλείδωσε" η δεκάδα post season στη Δύση (vids)

26/03/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Άγρια... Δύση" με ανατροπή-έπος της Μινεσότα, 53π. Μάρεϊ και ρεσιτάλ Γιόκιτς, Ντόντσιτς, Γουεμπανιάμα (vids)

26/03/2026 - 07:06
FleetNews
fleetnews.gr

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

26/03/2026 - 06:06
FleetNews
fleetnews.gr

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

26/03/2026 - 06:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

JB Capital: Η αποτίμηση της Euroleague μπορεί να φτάσει τα 4,3 δισ. ευρώ την επόμενη σεζόν

24/03/2026 - 15:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

24/03/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

24/03/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

24/03/2026 - 12:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo