Κυριακή, 17 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ν. Κεραμέως: 1.000 πρόσθετες θέσεις εργασίας για άτομα με αναπηρία σε δήμους
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/06/2025 · 14:16

Ν. Κεραμέως: 1.000 πρόσθετες θέσεις εργασίας για άτομα με αναπηρία σε δήμους

Η Υπουργός υπογράμμισε την ιδιαίτερη μέριμνα της κυβέρνησης για τα άτομα με αναπηρία, σημειώνοντας ότι οι αρχικές 1.000 θέσεις του προγράμματος, που είχαν εξαγγελθεί, απορροφήθηκαν όλες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την επέκταση κατά 1.000 επιπλέον θέσεις του προγράμματος επιδοτούμενης απασχόλησης για άτομα με αναπηρία στους δήμους της χώρας ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Υπουργός υπογράμμισε την ιδιαίτερη μέριμνα της κυβέρνησης για τα άτομα με αναπηρία, σημειώνοντας ότι οι αρχικές 1.000 θέσεις του προγράμματος, που είχαν εξαγγελθεί, απορροφήθηκαν όλες και, λόγω της αυξημένης ζήτησης, που παρατηρήθηκε, το Υπουργείο προχωρά στη διεύρυνση του προγράμματος κατά ακόμη 1.000 θέσεις.

«Οι συμπολίτες μας με αναπηρία είναι απολύτως κατάλληλοι για εργασία. Δεν σημαίνει ότι, όταν έχεις οποιαδήποτε αναπηρία, δεν μπορείς να δουλέψεις, αλίμονο» σχολίασε η κα Κεραμέως και υπενθύμισε διάταξη του Υπουργείου, που θεσπίστηκε προ μηνών και δίνει τη δυνατότητα στους συνταξιούχους με αναπηρία να λαμβάνουν τη σύνταξή τους και να εργάζονται ταυτόχρονα.

Κληθείσα να σχολιάσει την πολεμική διαμάχη μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, την χαρακτήρισε ως «μία πάρα πολύ σοβαρή κρίση σε ένα ήδη επιβαρυμένο ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον». Μάλιστα, προσέθεσε ότι η ελληνική πολιτεία από την πλευρά της έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται και στο Ισραήλ και στο Ιράν, με πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εξωτερικών, οι οποίες ανελήφθησαν αμέσως και παρέθεσε το ξεκάθαρο μήνυμα του Πρωθυπουργού ότι όποια λύση μπορεί να είναι μόνο διπλωματικής φύσης.

«Αυτή είναι άλλωστε και η ξεκάθαρη θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνεπώς, παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά και περνάμε σε όλους τους τόνους το μήνυμα ότι προφανώς πρέπει η λύση αυτή να είναι διπλωματική» τόνισε η Υπουργός Εργασίας.

Αναφερόμενη στην επικείμενη Προανακριτική Επιτροπή, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν θέλει να χυθεί άπλετο φως σε αυτήν την υπόθεση, προσθέτοντας ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη.

«Πρόκειται για μία τραγωδία, πρωτοφανή τραγωδία και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση και οι ίδιοι βγήκαμε μπροστά και είπαμε ότι πρέπει να πάει η υπόθεση αυτή στον φυσικό δικαστή. Άρα, λοιπόν, αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης, αυτή είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και αυτή είναι προφανώς η θέση κάθε Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας» επανέλαβε η κα Κεραμέως, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θέλουν να χυθεί άπλετο φως και να μην μείνει απολύτως καμία σκιά σε αυτή την πρωτοφανή τραγωδία.

Μιλώντας για τη μείωση της ανεργίας, η Υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι πλέον βρίσκεται στο 8,3%, «στο χαμηλότερο σημείο, στο οποίο έχει υπάρξει τα τελευταία 17 χρόνια», γεγονός το οποίο, όπως είπε, σημαίνει ότι η χώρα μας έχει χαμηλότερη ανεργία από χώρες, όπως η Ισπανία, η Φιλανδία και η Σουηδία. Σύμφωνα με την κα Κεραμέως, το αποτέλεσμα αυτό έχει επιτευχθεί με πρωτοβουλίες, «που στοχεύουν στο άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και στην παροχή κινήτρων, για να ενταχθούν ιδιαίτερα κάποιες πληθυσμιακές ομάδες, οι οποίες έχουν περιθώρια βελτίωσης στην απασχόληση, όπως είναι οι γυναίκες, οι νέοι, οι συμπολίτες μας με αναπηρία, τρεις κατηγορίες, στις οποίες οφείλουμε να εστιάσουμε ακόμα περισσότερο».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις κενές θέσεις εργασίας, η κα Κεραμέως διευκρίνισε ότι είναι αποτέλεσμα της μεγάλης μείωσης της ανεργίας, καθώς «μειώνονται οι δεξαμενές του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού».

Η Υπουργός Εργασίας έκανε αναφορά και στην εφαρμογή Jobmatch, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εργαστούν στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης. «Μπαίνεις στο κινητό, ας πούμε ότι θέλεις να δουλέψεις σε ένα νησί το καλοκαίρι, βάζεις τις προϋποθέσεις σου ότι θέλω να δουλέψω Ιούνιο με Σεπτέμβριο στο τάδε νησί με 1.500 ευρώ και πάνω, το 1.500 ενδεικτικό, μπορείς να πεις 1.300, μπορείς να πεις 2.000, μπορείς να πεις ό,τι θέλεις προφανώς και ότι έχω εμπειρία στη μαγειρική, λέω ένα παράδειγμα. Το σύστημα αυτομάτως σε "παντρεύει" με όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, που υπάρχουν και πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και - το πιο σημαντικό - μπορείς να πατήσεις επί τόπου, για να κάνεις βιντεοκλήση για συνέντευξη» αποσαφήνισε η ίδια.

Σχετικά με τις 44 «Ημέρες Καριέρας», οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί σε 18 πόλεις, η κα Κεραμέως δήλωσε τα εξής: «Έρχονται χιλιάδες συμπολίτες μας, που ψάχνουν δουλειά. Εμείς, λοιπόν, ως Υπουργείο Εργασίας φέρνουμε τους δύο πιο κοντά. Στρώνουμε, αν θέλετε, το έδαφος, για να βρει ο ένας τον άλλον και με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουν και οι εργαζόμενοι να βρουν δουλειά και οι επιχειρήσεις να βρουν εργαζόμενους».

Για τις ανάλογες εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν γίνει στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, στο Άμστερνταμ, στο Ντίσελντορφ, στο Λονδίνο, στη Στουτγκάρδη και, τον προσεχή Δεκέμβριο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, η κα Κεραμέως τόνισε ότι μπορεί κάποιοι από αυτούς «να μην έχουν καν στο μυαλό τους να γυρίσουν. Τους βάζεις, όμως, τον σπόρο, τους ανοίγεις έναν δίαυλο επικοινωνίας και εκεί πάλι στρώνεις το έδαφος, προκειμένου να γίνει ίσως πιο πιθανή η επιστροφή τους στη χώρα και να ανοίξει η επικοινωνία τους με κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας, που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό και να βάλω και άλλη μία παράμετρο. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί που γύρισαν, οι 400.000 περίπου, οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε αναπαραγωγική ηλικία, είναι νέα παιδιά, τα οποία έφυγαν και επιστρέφουν. Το λέω και στο πλαίσιο της συζήτησης για το δημογραφικό».

Στη συνέχεια, η Υπουργός Εργασίας μίλησε για τις συντάξεις και ανέφερε ότι έχει μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος έκδοσης κύριας σύνταξης, καθώς από τις 500 ημέρες, που απαιτούνταν στο παρελθόν, σήμερα παίρνει κάτω από 50 ημέρες. Σχετικά με τις επικουρικές συντάξεις, η κα Κεραμέως είπε ότι, αυτήν τη στιγμή, «τρέχει» ένα μαζικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης, το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί το μισό, δεν είναι ότι μόλις ξεκινάει. «Είμαστε στο 51%. Δηλαδή, έχουν σκαναριστεί 27 εκατομμύρια καρτέλες ενσήμων και έχουμε άλλα 26 εκατομμύρια καρτέλες ενσήμων προς ψηφιοποίηση. Η ψηφιοποίηση είναι έργο του Ταμείου Ανάπτυξης, τελειώνει στο τέλος του χρόνου. Άρα, μετά το πρώτο μισό του 2026, θα δούμε μία μεγάλη βελτίωση και στις επικουρικές συντάξεις» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας λέγοντας: «Έχουμε ήδη πάνω από 1,5 εκατομμύρια εργαζόμενους, που εντάσσονται στην Κάρτα και πρέπει να σας πω ενδεικτικά ότι, τον Μάρτιο, που μας πέρασε, ήταν ο πρώτος μήνας εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στον κλάδο του τουρισμού, είχαμε μία αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες κατά 637%. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντικό εργαλείο είναι αυτό, για να προστατεύσει ακριβώς και τον εργαζόμενο και τον υγιή ανταγωνισμό. Προχωράμε στο επόμενο βήμα. Επεκτείνουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες το πεδίο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και σε νέους κλάδους, που είναι το χονδρεμπόριο, η ενέργεια, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και κάποιες ακόμα υπηρεσίες στον κλάδο του τουρισμού, που δεν είχαν ενταχθεί. Άρα, μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογής και μεγαλύτερη προστασία για περισσότερους εργαζόμενους. Μιλάμε για άλλους 350.000 εργαζόμενους».

  • ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
  • ·
  • ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
  • ·
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Που θα δείτε τους αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Μύκονος-Παναθηναϊκός

All Content

Πανελλήνιο Παίδων: Άρης-Kρόνος Αγίου Δημητρίου για την τελευταία θέση στο Final-8 (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές

All Content - BusinessNews.gr

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Πανελλήνιο Κορασίδων: Τσεκάρουν τα τελευταία "εισιτήρια" σε Γρεβενά και Βόλο

All Content

Χάποελ Τελ Αβίβ-Μπνέι Ερτζέλια 59-70 σε ματς 17 λεπτών, αφού η ομάδα του Ιτούδη έμεινε με έναν παίκτη!

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

CSRΝews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εκρέμ Ιμάμογλου: Κατηγορούμενος για «απόπειρα εκφοβισμού» του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης
Εκρέμ Ιμάμογλου: Κατηγορούμενος για «απόπειρα εκφοβισμού» του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης 16/06/2025 - 13:58
Τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ της ΕΕ συγκαλεί η Κάγια Κάλας για την Μέση Ανατολή 16/06/2025 - 16:10
Τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ της ΕΕ συγκαλεί η Κάγια Κάλας για την Μέση Ανατολή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    16/05/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γάζα: Νεκρός ο επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς
    16/05/2026 - 16:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιράκ: Εξήγαγε μόλις 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου τον Απρίλιο μέσω των Στενών του Ορμούζ
    16/05/2026 - 16:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Νέα τουριστική επένδυση 50 εκατ. ευρώ υλοποιείται στην Κρήτη
    16/05/2026 - 15:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η "Ασπίδα του Αχιλλέα" κινητοποιεί ελληνικούς και ξένους ομίλους
    16/05/2026 - 15:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Οι Ελληνες θα επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην Προεδρία της Ε.Ε
    16/05/2026 - 15:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διευρύνεται το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» με τρία νέα προγράμματα πρόληψης
    16/05/2026 - 14:37 ΥΓΕΙΑ
  • Χατζηδάκης: Αναγκαία μια εθνική συμμαχία κοινής λογικής
    16/05/2026 - 14:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μετρό: Νωρίτερα το κλείσιμο σε 4 σταθμούς της Γραμμής 2 λόγω εργασιών από την Κυριακή
    16/05/2026 - 13:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός
    16/05/2026 - 13:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός
    16/05/2026 - 13:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές
    16/05/2026 - 10:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurovision 2026: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πότε θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος
    16/05/2026 - 12:35 LIFESTYLE
  • Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
    16/05/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράκ: Εξήγαγε μόλις 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου τον Απρίλιο μέσω των Στενών του Ορμούζ
    16/05/2026 - 16:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Παίδων: Άρης-Kρόνος Αγίου Δημητρίου για την τελευταία θέση στο Final-8 (live stream)

17/05/2026 - 05:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2: Το πανόραμα των τελικών των playoffs στους πέντε ομίλους

17/05/2026 - 05:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

15/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

15/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kevin+Marshall Athens: Νέα επικοινωνία για την σειρά φρουτοσαλατών Αγρόκηπος Χαλβατζή

15/05/2026 - 11:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo