Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ν. Κεραμέως: 1.000 πρόσθετες θέσεις εργασίας για άτομα με αναπηρία σε δήμους
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/06/2025 · 14:16

Ν. Κεραμέως: 1.000 πρόσθετες θέσεις εργασίας για άτομα με αναπηρία σε δήμους

Η Υπουργός υπογράμμισε την ιδιαίτερη μέριμνα της κυβέρνησης για τα άτομα με αναπηρία, σημειώνοντας ότι οι αρχικές 1.000 θέσεις του προγράμματος, που είχαν εξαγγελθεί, απορροφήθηκαν όλες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την επέκταση κατά 1.000 επιπλέον θέσεις του προγράμματος επιδοτούμενης απασχόλησης για άτομα με αναπηρία στους δήμους της χώρας ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Υπουργός υπογράμμισε την ιδιαίτερη μέριμνα της κυβέρνησης για τα άτομα με αναπηρία, σημειώνοντας ότι οι αρχικές 1.000 θέσεις του προγράμματος, που είχαν εξαγγελθεί, απορροφήθηκαν όλες και, λόγω της αυξημένης ζήτησης, που παρατηρήθηκε, το Υπουργείο προχωρά στη διεύρυνση του προγράμματος κατά ακόμη 1.000 θέσεις.

«Οι συμπολίτες μας με αναπηρία είναι απολύτως κατάλληλοι για εργασία. Δεν σημαίνει ότι, όταν έχεις οποιαδήποτε αναπηρία, δεν μπορείς να δουλέψεις, αλίμονο» σχολίασε η κα Κεραμέως και υπενθύμισε διάταξη του Υπουργείου, που θεσπίστηκε προ μηνών και δίνει τη δυνατότητα στους συνταξιούχους με αναπηρία να λαμβάνουν τη σύνταξή τους και να εργάζονται ταυτόχρονα.

Κληθείσα να σχολιάσει την πολεμική διαμάχη μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, την χαρακτήρισε ως «μία πάρα πολύ σοβαρή κρίση σε ένα ήδη επιβαρυμένο ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον». Μάλιστα, προσέθεσε ότι η ελληνική πολιτεία από την πλευρά της έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται και στο Ισραήλ και στο Ιράν, με πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εξωτερικών, οι οποίες ανελήφθησαν αμέσως και παρέθεσε το ξεκάθαρο μήνυμα του Πρωθυπουργού ότι όποια λύση μπορεί να είναι μόνο διπλωματικής φύσης.

«Αυτή είναι άλλωστε και η ξεκάθαρη θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνεπώς, παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά και περνάμε σε όλους τους τόνους το μήνυμα ότι προφανώς πρέπει η λύση αυτή να είναι διπλωματική» τόνισε η Υπουργός Εργασίας.

Αναφερόμενη στην επικείμενη Προανακριτική Επιτροπή, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν θέλει να χυθεί άπλετο φως σε αυτήν την υπόθεση, προσθέτοντας ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη.

«Πρόκειται για μία τραγωδία, πρωτοφανή τραγωδία και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση και οι ίδιοι βγήκαμε μπροστά και είπαμε ότι πρέπει να πάει η υπόθεση αυτή στον φυσικό δικαστή. Άρα, λοιπόν, αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης, αυτή είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και αυτή είναι προφανώς η θέση κάθε Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας» επανέλαβε η κα Κεραμέως, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θέλουν να χυθεί άπλετο φως και να μην μείνει απολύτως καμία σκιά σε αυτή την πρωτοφανή τραγωδία.

Μιλώντας για τη μείωση της ανεργίας, η Υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι πλέον βρίσκεται στο 8,3%, «στο χαμηλότερο σημείο, στο οποίο έχει υπάρξει τα τελευταία 17 χρόνια», γεγονός το οποίο, όπως είπε, σημαίνει ότι η χώρα μας έχει χαμηλότερη ανεργία από χώρες, όπως η Ισπανία, η Φιλανδία και η Σουηδία. Σύμφωνα με την κα Κεραμέως, το αποτέλεσμα αυτό έχει επιτευχθεί με πρωτοβουλίες, «που στοχεύουν στο άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και στην παροχή κινήτρων, για να ενταχθούν ιδιαίτερα κάποιες πληθυσμιακές ομάδες, οι οποίες έχουν περιθώρια βελτίωσης στην απασχόληση, όπως είναι οι γυναίκες, οι νέοι, οι συμπολίτες μας με αναπηρία, τρεις κατηγορίες, στις οποίες οφείλουμε να εστιάσουμε ακόμα περισσότερο».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις κενές θέσεις εργασίας, η κα Κεραμέως διευκρίνισε ότι είναι αποτέλεσμα της μεγάλης μείωσης της ανεργίας, καθώς «μειώνονται οι δεξαμενές του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού».

Η Υπουργός Εργασίας έκανε αναφορά και στην εφαρμογή Jobmatch, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εργαστούν στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης. «Μπαίνεις στο κινητό, ας πούμε ότι θέλεις να δουλέψεις σε ένα νησί το καλοκαίρι, βάζεις τις προϋποθέσεις σου ότι θέλω να δουλέψω Ιούνιο με Σεπτέμβριο στο τάδε νησί με 1.500 ευρώ και πάνω, το 1.500 ενδεικτικό, μπορείς να πεις 1.300, μπορείς να πεις 2.000, μπορείς να πεις ό,τι θέλεις προφανώς και ότι έχω εμπειρία στη μαγειρική, λέω ένα παράδειγμα. Το σύστημα αυτομάτως σε "παντρεύει" με όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, που υπάρχουν και πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και - το πιο σημαντικό - μπορείς να πατήσεις επί τόπου, για να κάνεις βιντεοκλήση για συνέντευξη» αποσαφήνισε η ίδια.

Σχετικά με τις 44 «Ημέρες Καριέρας», οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί σε 18 πόλεις, η κα Κεραμέως δήλωσε τα εξής: «Έρχονται χιλιάδες συμπολίτες μας, που ψάχνουν δουλειά. Εμείς, λοιπόν, ως Υπουργείο Εργασίας φέρνουμε τους δύο πιο κοντά. Στρώνουμε, αν θέλετε, το έδαφος, για να βρει ο ένας τον άλλον και με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουν και οι εργαζόμενοι να βρουν δουλειά και οι επιχειρήσεις να βρουν εργαζόμενους».

Για τις ανάλογες εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν γίνει στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, στο Άμστερνταμ, στο Ντίσελντορφ, στο Λονδίνο, στη Στουτγκάρδη και, τον προσεχή Δεκέμβριο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, η κα Κεραμέως τόνισε ότι μπορεί κάποιοι από αυτούς «να μην έχουν καν στο μυαλό τους να γυρίσουν. Τους βάζεις, όμως, τον σπόρο, τους ανοίγεις έναν δίαυλο επικοινωνίας και εκεί πάλι στρώνεις το έδαφος, προκειμένου να γίνει ίσως πιο πιθανή η επιστροφή τους στη χώρα και να ανοίξει η επικοινωνία τους με κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας, που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό και να βάλω και άλλη μία παράμετρο. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί που γύρισαν, οι 400.000 περίπου, οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε αναπαραγωγική ηλικία, είναι νέα παιδιά, τα οποία έφυγαν και επιστρέφουν. Το λέω και στο πλαίσιο της συζήτησης για το δημογραφικό».

Στη συνέχεια, η Υπουργός Εργασίας μίλησε για τις συντάξεις και ανέφερε ότι έχει μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος έκδοσης κύριας σύνταξης, καθώς από τις 500 ημέρες, που απαιτούνταν στο παρελθόν, σήμερα παίρνει κάτω από 50 ημέρες. Σχετικά με τις επικουρικές συντάξεις, η κα Κεραμέως είπε ότι, αυτήν τη στιγμή, «τρέχει» ένα μαζικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης, το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί το μισό, δεν είναι ότι μόλις ξεκινάει. «Είμαστε στο 51%. Δηλαδή, έχουν σκαναριστεί 27 εκατομμύρια καρτέλες ενσήμων και έχουμε άλλα 26 εκατομμύρια καρτέλες ενσήμων προς ψηφιοποίηση. Η ψηφιοποίηση είναι έργο του Ταμείου Ανάπτυξης, τελειώνει στο τέλος του χρόνου. Άρα, μετά το πρώτο μισό του 2026, θα δούμε μία μεγάλη βελτίωση και στις επικουρικές συντάξεις» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας λέγοντας: «Έχουμε ήδη πάνω από 1,5 εκατομμύρια εργαζόμενους, που εντάσσονται στην Κάρτα και πρέπει να σας πω ενδεικτικά ότι, τον Μάρτιο, που μας πέρασε, ήταν ο πρώτος μήνας εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στον κλάδο του τουρισμού, είχαμε μία αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες κατά 637%. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντικό εργαλείο είναι αυτό, για να προστατεύσει ακριβώς και τον εργαζόμενο και τον υγιή ανταγωνισμό. Προχωράμε στο επόμενο βήμα. Επεκτείνουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες το πεδίο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και σε νέους κλάδους, που είναι το χονδρεμπόριο, η ενέργεια, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και κάποιες ακόμα υπηρεσίες στον κλάδο του τουρισμού, που δεν είχαν ενταχθεί. Άρα, μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογής και μεγαλύτερη προστασία για περισσότερους εργαζόμενους. Μιλάμε για άλλους 350.000 εργαζόμενους».

  • ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
  • ·
  • ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
  • ·
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί την Τετάρτη (1/7) το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

All Content

Επίσημα στον Άρη ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους: Στο 1,9% ο ρυθμός ανάπτυξης το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση από την Εθνική Τράπεζα

All Content - BusinessNews.gr

Eurostat: Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη υποχώρησε στο 2,8% τον Ιούνιο – Στο 3,9% στην Ελλάδα

All Content

Effie Awards Hellas: Επιβραβεύουµε τη σωστή κρίση πίσω από την επικοινωνία

All Content

Κυκλοφορεί το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

FleetNews

Η Stellantis επενδύει στο οικοσύστημα aftersales

FleetNews

Το Geely Starray EM-i διπλά 5άστερο σε δοκιμές ασφάλειας

FleetNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

All Content

ΑΕΚ: Συνεχίζει ο Φίζελ και τη νέα σεζόν

All Content

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την GSA

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 0,39% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιούνιο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στην ισπανική Camper περνά το 60% της Ancient Greek Sandals

All Content - BusinessNews.gr

Πίνδος: Το μήνυμα μετά το deal Νιτσιάκος - MHP, η πρόσκληση στην Άρτα, η ενίσχυση των μεγεθών και οι επενδύσεις

FleetNews

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

FleetNews

Xiaomi YU7 GT: Ρεκόρ στο Nurburgring χωρίς οδηγό!

CSRΝews.gr

Cardlink: Επίσημος Χορηγός στο 3ο Piraeus Street Long Jump του Πειραιά

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program

CSRΝews.gr

ΗΡΩΝ: Στηρίζει το Attica Roots Festival της Περιφέρειας Αττικής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εκρέμ Ιμάμογλου: Κατηγορούμενος για «απόπειρα εκφοβισμού» του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης
Εκρέμ Ιμάμογλου: Κατηγορούμενος για «απόπειρα εκφοβισμού» του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης 16/06/2025 - 13:58
Τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ της ΕΕ συγκαλεί η Κάγια Κάλας για την Μέση Ανατολή 16/06/2025 - 16:10
Τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ της ΕΕ συγκαλεί η Κάγια Κάλας για την Μέση Ανατολή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • National Geographic: Το The Lynx Mountain Resort της Φλώρινας στους κορυφαίους ορεινούς προορισμούς της Ευρώπης
    01/07/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • ΗΠΑ: Η Ουάσιγκτον δεν θα ανανεώσει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με Καναδά και Μεξικό
    01/07/2026 - 22:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γιάννης Στουρνάρας: Δεν αναμένει νέα αύξηση επιτοκίων από ΕΚΤ τον Ιούλιο
    01/07/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πτώση στις τιμές του πετρελαίου: Λίγο πάνω από τα 70 δολάρια το βαρελι το Brent
    01/07/2026 - 21:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OB Streem: «Streem for Good»: Οι πρωτοβουλίες του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης
    01/07/2026 - 21:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Mήνυμα για ισχυρότερη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ
    01/07/2026 - 20:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    01/07/2026 - 20:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Συμμάχους να μπουν σε "αξιόπιστη πορεία" προς το 5%
    01/07/2026 - 20:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Fitch: Αναβαθμίζει Eurobank και Εθνική Τράπεζα – Θετικές προοπτικές για την Πειραιώς
    01/07/2026 - 20:05 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Eμπρηστική επίθεση κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα
    01/07/2026 - 19:46 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πίνδος: Το μήνυμα μετά το deal Νιτσιάκος - MHP, η πρόσκληση στην Άρτα, η ενίσχυση των μεγεθών και οι επενδύσεις
    01/07/2026 - 07:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Qualco: Ποντάρει σε AI, εξαγορές και διεθνή επέκταση για την επόμενη φάση ανάπτυξης
    01/07/2026 - 09:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Στην ισπανική Camper περνά το 60% της Ancient Greek Sandals
    01/07/2026 - 09:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέα εποχή χωρίς δανεισμό – Στρέφει το βλέμμα σε real estate, τουρισμό και φιλοξενία
    01/07/2026 - 08:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Πάνω από 1.000 θάνατοι αποδίδονται στη ζέστη τον Ιούνιο
    01/07/2026 - 10:25 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Τομπάιας Χάρις για την επόμενη διετία

01/07/2026 - 20:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε ο Σανλί»

01/07/2026 - 19:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Village Cinemas: Mεταμεσονύκτια πρώτη προβολή της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

01/07/2026 - 14:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Πρωτιά στη σεζόν για το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

01/07/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Roots Hair Salon – ‘’Hair Awards 2026’’

01/07/2026 - 13:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Cardlink: Επίσημος Χορηγός στο 3ο Piraeus Street Long Jump του Πειραιά

01/07/2026 - 13:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program

01/07/2026 - 12:20
FleetNews
fleetnews.gr

Η Stellantis επενδύει στο οικοσύστημα aftersales

01/07/2026 - 06:46
FleetNews
fleetnews.gr

Το Geely Starray EM-i διπλά 5άστερο σε δοκιμές ασφάλειας

01/07/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo