Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Συναντήσεις με στελέχη εταιρειών AI στο Παρίσι - Στο επίκεντρο η στρατηγική της Ελλάδας
Δήμητρα Κουρκουλή Γράφει η Δήμητρα Κουρκουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10/02/2025 · 19:20

Μητσοτάκης: Συναντήσεις με στελέχη εταιρειών AI στο Παρίσι - Στο επίκεντρο η στρατηγική της Ελλάδας

«Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος» - Ως διεθνές case study ανέδειξε η Microsoft το σύστημα ΑΙ του Κτηματολογίου, σύμφωνα με τον Δημ. Παπαστεργίου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής για την Δράση στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI Action Summit), με τον Ντέμις Χάσαμπις, νομπελίστα, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Deepmind, εταιρείας η οποία ανήκει στην Google και υλοποιεί εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το ελληνικό εργοστάσιο ΤΝ, ο «Φάρος», ένα από τα πρώτα 7 «σχήματα» που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα αναπτυχθεί έχοντας ως υπολογιστικό πυρήνα τον «Δαίδαλο», έναν από τους μεγαλύτερους υπερυπολογιστές παγκοσμίως. Ο «Φάρος» τοποθετεί τη χώρα μας στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, καθώς επίσης και μεταξύ των πρωτοπόρων στην υπεύθυνη χρήση της ΤΝ.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο «Kids Wallet», μια εφαρμογή στα πρότυπα του «Gov.gr Wallet» για παιδιά, που θα τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη παρέχοντας προεγκατεστημένες δυνατότητες γονικού ελέγχου, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει το μέσο επιβεβαίωσης της ηλικίας σε εθνικό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του «AI Action Summit» υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από πλήθος χωρών για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης ενός πλαισίου δεοντολογίας και ασφάλειας ως προς τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο θα προστατεύει τους χρήστες, αλλά δεν θα περιορίζει την ανάπτυξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας.

Συζητήθηκαν ακόμη οι δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στην Deepmind και το οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο startups, όσο και σε επίπεδο έρευνας και επιστήμης. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε πιθανή επίσκεψη του Ντ.Χάσαμπις στην Αθήνα τους επόμενους μήνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε επίσης με τον Κρις Λέχαν υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της OpenAI. Επί τάπητος βρέθηκε το θέμα της εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης και εφαρμογών της σε υπηρεσίες του κράτους προς τους πολίτες, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης και μεγάλων γλωσσικών μοντέλων στην Ευρώπη. Αντηλλάγησαν ακόμα απόψεις για την εξέλιξη της τεχνολογίας των data centers, με έμφαση στις ενεργειακές τους ανάγκες.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε, τέλος, με τον Μπόργκε Εκχολμ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ericsson. Στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόοδος και η εξέλιξη των ψηφιακών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεπικοινωνιών και η όλο και αυξανόμενη σημασία της συνδεσιμότητας, καθώς όλο και περισσότερες συσκευές και εφαρμογές θα χρησιμοποιούν δίκτυα κινητών επικοινωνιών στο μέλλον.

Ορόσημα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους οι τρεις εφαρμογές ΤΝ

Οι εφαρμογές ΤΝ, που ήδη έχει υλοποιήσει και εφαρμόζει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την εξυπηρέτηση των πολιτών, την αποτελεσματικότητα του κράτους και τη μείωση της γραφειοκρατίας, αποτέλεσαν ξεχωριστό σημείο αναφοράς.

Σημειώθηκε το γεγονός ότι το Ελληνικό Κτηματολόγιο αναδείχθηκε από τη Microsoft ως διεθνές παράδειγμα ψηφιακού μετασχηματισμού και καινοτομίας, καθώς μέσω της υιοθέτησης προηγμένων τεχνολογιών ΤΝ πέτυχε:

* Επιτάχυνση διαδικασιών: Η αξιολόγηση συμβολαίων ακινήτων μειώθηκε από τρεις ώρες σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

* Σημαντική εξοικονόμηση κόστους: Το κόστος αξιολόγησης κάθε συμβολαίου περιορίστηκε από 15 ευρώ σε μόλις 0,14 ευρώ, μειώνοντας κατά 99% τις δαπάνες για κάθε πράξη που επεξεργάζεται με AI.

* Ψηφιοποίηση συναλλαγών: Το 90% των συναλλαγών πραγματοποιούνται πλέον ψηφιακά μέσω του ενιαίου, συνεχώς ενημερωμένου συστήματος του Ελληνικού Κτηματολογίου.

* Βελτιωμένη διαφάνεια και παρακολούθηση: Η κεντρική εποπτεία των υποθέσεων επιτρέπει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάθεση πόρων, ενώ παράλληλα παρέχει πολύτιμα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε άλλες δημόσιες αρχές για τον καλύτερο προγραμματισμό του εθνικού προϋπολογισμού.

Από τον Σεπτέμβριο του 2024, η παραγωγικότητα έχει υπερδιπλασιαστεί, ξεπερνώντας τον Φεβρουάριο τις 13.500 πράξεις ανά εβδομάδα, ενώ πριν την εφαρμογή του συστήματος ΤΝ ο μέσος όρος των νομικών ελέγχων ανά εβδομάδα ήταν στους 5.562. Παράλληλα, ο χρόνος διεκπεραίωσης μειώθηκε έως και 90% - από 1-2 ώρες σε μόλις 10 λεπτά - ενώ το κόστος έχει περιοριστεί κατά 99%, από 15 ευρώ σε μόλις 0,11 ευρώ. Η δραστική αυτή επιτάχυνση των ελέγχων και η μείωση του λειτουργικού κόστους οδηγούν σε αποτελεσματική εκκαθάριση των συσσωρευμένων εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών.

Περισσότεροι από 1,6 εκατ. διάλογοι στο «mAigov» ισοδυναμούν με λιγότερες ουρές, mail, τηλέφωνα σε δημόσιες υπηρεσίες

Ο ψηφιακός βοηθός, «mAigov», η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή ΤΝ για το ελληνικό Δημόσιο, αποτελεί ένα ορόσημο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, απλουστεύοντας και επιταχύνοντας τη διάδραση των πολιτών με τον δημόσιο τομέα. Οι περισσότεροι από 1,6 εκατ. διάλογοι με τους πολίτες, ισοδυναμούν με λιγότερα τηλέφωνα, email, αποστολές εγγράφων, αναμονή σε ουρές σε κάποια δημόσια υπηρεσία. Συγχρόνως, ο ψηφιακός βοηθός συνεισφέρει στην μεγαλύτερη εξοικείωση του μέσου πολίτη με το gov.gr.

Με στόχο την παροχή μιας εξατομικευμένης εμπειρίας στους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες της Ελλάδας, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, σχεδίασε και υλοποίησε τον ψηφιακό βοηθό, «mAiGreece». Ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι όλοι όσοι επισκέπτονται την Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες πολίτες, έχουν εύκολα και γρήγορα στο κινητό τηλέφωνο έναν προσωπικό ταξιδιωτικό «οδηγό».

Να σημειωθεί ότι στους ψηφιακούς βοηθούς «mAigov» και «mAiGreece» ανάδοχος των έργων είναι ο ΟΤΕ με υπεργολάβους την Accenture και τη UBITECH η οποία έκανε την υλοποίηση, ενώ τεχνολογικός πάροχος είναι η Microsoft με την τεχνολογία Azure Open AI. Όσον αφορά στην εφαρμογή του Κτηματολογίου το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία του ΟΤΕ με την UBITECH, με την ίδια τεχνολογία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νομπελίστα Demis Hassabis (Deepmind), ξεχωριστή αναφορά έγινε στο παρόν και το μέλλον του οικοσυστήματος ΤΝ με έμφαση στα εργαλεία αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης. Επίσης, συζητήθηκε η ηθική διάσταση και η υπεύθυνη χρήση της ΤΝ, με την επισήμανση ότι τα κράτη οφείλουν αξιοποιήσουν την τεχνολογία ανθρωποκεντρικά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, δήλωσε: «Η τεχνητή Ννοημοσύνη αναμφίβολα θα επηρεάσει όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, σε τέτοιο βαθμό, που σε ορισμένους κλάδους θα μιλάμε για την εποχή "προ και μετά" τεχνητής νοημοσύνης. Ζητούμενο για την κυβέρνηση αποτελεί η αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών αιχμής, με στόχο ένα κράτος ακόμα πιο σύγχρονο, ακόμα πιο αποτελεσματικό, ένα κράτος που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών γιατί βελτιώνει διαρκώς την καθημερινότητά τους. Ως υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στόχος μας δεν είναι μόνο να ενισχύσουμε με τεχνολογικά εργαλεία το ψηφιακό άλμα της χώρας μας, αλλά να καθιερωνόμαστε και ως παραγωγός καινοτομίας. Μια τέτοια περίπτωση πρωτοπορίας αποτελεί και το 'Kids Wallet', μια εφαρμογή που αξιοποιεί τα οφέλη της τεχνολογίας για να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους της. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην προστασία των ανηλίκων από τον αλγοριθμικό εθισμό. Και αυτή είναι η απόδειξη ότι διαθέτουμε και ταλέντο, ενώ σταδιακά αποκτούμε και τις απαραίτητες υποδομές, όπως με το Ai Factory, τον «Φάρο» που θα πρωτοστατήσει στην υποστήριξη ενός καινοτόμου και ανταγωνιστικού οικοσυστήματος τεχνολογίας».

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για το Κτηματολόγιο, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, δήλωσε: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειωθεί ο χρόνος και το κόστος διαδικασιών στη δημόσια διοίκηση. Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα έχει αποδείξει στην πράξη εδώ και μήνες ότι εφαρμόζει πολύ νωρίτερα από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις την τεχνητή νοημοσύνη για να λύσει πραγματικά προβλήματα. Το Κτηματολόγιο είναι ο πρώτος δημόσιος φορέας που το καταφέρνει και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Θέλω να συγχαρώ τους προγραμματιστές του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τους προϊσταμένους κτηματολογικών γραφείων και τους συνεργάτες μας στη Microsoft Ελλάδος, για αυτή τη μεγάλη τεχνολογική επιτυχία. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας, για να επιλύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση, ώστε στο τέλος αυτής της διαδρομής, κανένας πολίτης να μην ταλαιπωρείται στις συναλλαγές του με το Κτηματολόγιο».


  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
  • ·
  • ΓΑΛΛΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Με "αέρα" έξι πόντων για τον τίτλο, απόψε στο Μπιλμπάο

All Content

ΠΑΟΚ: «Έφτασε η ώρα!» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Επένδυση 21,9 εκατ. ευρώ από την Arzybake του Μιχάλη Αραμπατζή

All Content - BusinessNews.gr

Coffee Island: Απαντά στις προκλήσεις με νέες προτάσεις και concepts

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη

All Content

ΑΑΔΕ: Ανάθεση 3,8 εκατ. ευρώ στην Next Com

All Content

Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη

FleetNews

Η Skoda παραμένει στη 2η θέση ταξινομήσεων στην Ευρώπη

FleetNews

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

FleetNews

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

All Content

Ολυμπιακός: «Ταξίδεψε με την ερυθρόλευκη αποστολή στο Μονακό»

All Content

Μπαρτζώκας: Άλλο παιχνίδι την Πέμπτη, όχι στις μεγαλεπήβολες δηλώσεις

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία

All Content - BusinessNews.gr

Το δάνειο της Vivartia, το boost της Unilever και η επένδυση των 34 εκατ. από την Κοτρώνης

All Content - BusinessNews.gr

Βιολάντα: Φήμες εξαγοράς εν μέσω δικαστικών εξελίξεων - Διαψεύδει η επιχείρηση

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 7: «Neue Klasse» πολυτέλεια

FleetNews

Volkswagen: Νέο full hybrid σύστημα για Golf και T-Roc

CSRΝews.gr

Η Xiaomi δημοσίευσε την έκθεση ESG αναδεικνύοντας τη βιωσιμότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις

CSRΝews.gr

Algida Ice Cream Company: Στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

CSRΝews.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ για 3η συνεχόμενη χρονιά χορηγός ενυδάτωσης στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μητσοτάκης - Μακρόν: Διμερείς σχέσεις και ζητήματα της ευρωπαϊκής επικαιρότητας στο επίκεντρο
Μητσοτάκης - Μακρόν: Διμερείς σχέσεις και ζητήματα της ευρωπαϊκής επικαιρότητας στο επίκεντρο 10/02/2025 - 18:49
Μ. Βορίδης: Η Ελλάδα, χώρα πρότυπο στα οικονομικά 10/02/2025 - 21:47
Μ. Βορίδης: Η Ελλάδα, χώρα πρότυπο στα οικονομικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Mevaco: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 - Διπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη, στα 10,07 εκατ. ευρώ
    29/04/2026 - 18:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Flexopack: Kέρδη μετά φόρων για τον Όμιλο στα 11,217 εκατ. ευρώ το 2025
    29/04/2026 - 18:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Revoil: Αλμα κερδών στα 2,45 εκατ. ευρώ το 2025 - Το μέρισμα στους μετόχους
    29/04/2026 - 18:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΚΡΟΨ: Μείωση πωλήσεων 48% στα 2,08 εκατ. ευρώ για το 2025 - Συρρικνώθηκαν οι ζημιές
    29/04/2026 - 18:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Minerva: Στα 18,8 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το 2025 - Στα 2,8 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    29/04/2026 - 17:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,11%, στα 172,27 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    29/04/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος
    29/04/2026 - 17:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας Grid Telecom - 4iG για ενίσχυση της ψηφιακής συνδεσιμότητας στα Βαλκάνια και την Μεσόγειο
    29/04/2026 - 17:47 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Intertech: Στα 12,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το 2025 - Ζημιές 1,6 εκατ. ευρώ
    29/04/2026 - 17:41 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χαϊδεμένος: Συρρικνώθηκαν οι ζημιές για το 2025 - Αύξηση 222% στα μικτά κέρδη
    29/04/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία
    28/04/2026 - 19:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον OpenAI και Microsoft - Αποζημίωση 150 εκατ. δολαρίων, ζητά ο ιδρυτής της Tesla
    28/04/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επένδυση 21,9 εκατ. ευρώ από την Arzybake του Μιχάλη Αραμπατζή
    29/04/2026 - 07:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έναρξη έργων για νέο πάρκο αναψυχής στον Πειραιά – Επένδυση 3,25 εκατ. ευρώ από την ΟΛΠ Α.Ε.
    28/04/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Επιτυχής τιμολόγηση διετούς Πράσινου ομολόγου - Στο 3,84% η τελική απόδοση
    28/04/2026 - 21:20 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πουέρτο: «Ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει ομάδα για να κατακτήσει τη EuroLeague» (vid)

29/04/2026 - 15:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2: Οι ημιτελικοί των playoffs στους πέντε ομίλους

29/04/2026 - 15:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Xiaomi δημοσίευσε την έκθεση ESG αναδεικνύοντας τη βιωσιμότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις

29/04/2026 - 14:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Algida Ice Cream Company: Στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

29/04/2026 - 13:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Βραβεύθηκε από το Make-A-Wish Ελλάδος για τη διαχρονική του προσφορά

29/04/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΕΚΚΟΜΕΔ και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

29/04/2026 - 13:39
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda παραμένει στη 2η θέση ταξινομήσεων στην Ευρώπη

29/04/2026 - 07:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
FleetNews
fleetnews.gr

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

28/04/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo