Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ανδρουλάκης: Προϋπολογισμός χαμένων ευκαιριών, μισής αλήθειας και απουσίας προοπτικής
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/12/2024 · 19:45

Ανδρουλάκης: Προϋπολογισμός χαμένων ευκαιριών, μισής αλήθειας και απουσίας προοπτικής

Έδωσε το περίγραμμα της εναλλακτικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για τη διακυβέρνηση της χώρας στη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρεμιέρα του ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη συζήτηση του Προϋπολογισμού , στη Βουλή, αμφισβήτησε ευθέως το αφήγημα της κυβέρνησης πως η οικονομία πηγαίνει και θα πηγαίνει καλά.

Από την αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής άσκησε οξεία κριτική ενώ χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό «χαμένων ευκαιριών, μισής αλήθειας και απουσίας προοπτικής για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού με την αναιμική ανάπτυξη» , κι όπως είπε, « στηρίζεται στο Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο όμως έχει ημερομηνία λήξης. Έχετε αποτύχει να κάνετε την οικονομία πιο Ανταγωνιστική, την κοινωνία πιο Δίκαιη και τους Θεσμούς πιο Ισχυρούς, αλλά πάνω από όλα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πιο αισιόδοξους και με καλύτερη προοπτική για τη ζωή τους», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Πρόσθεσε ότι το πλεονέκτημα της σταθερότητας, που επικαλείται η κυβέρνηση ,είναι μια στασιμότητα γεμάτη κοινωνικές αδικίες κι άσκησε δριμεία κριτική κατ αρχάς για τις Τράπεζες λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ κατέρριψε την προπαγάνδα σας».

«Εσείς επιλέξατε να περιορίσετε τη διακυβέρνησή σας σε «νησίδα διευθέτησης συμφερόντων και ανασφάλειας για την πλειοψηφία της κοινωνίας», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης .

Περιγράφοντας τη δική του εναλλακτική πρόταση για τη χώρα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει πολλές προτάσεις τις οποίες η κυβέρνηση απέρριψε καθώς «ο κομματικός σας εγωισμός και η υπερβολική σας αλαζονεία υπερέχουν οποιασδήποτε διάθεσης να δείξετε έμπρακτη συναίνεση στις προτάσεις της αντιπολίτευσης». Συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος , πως οτιδήποτε άλλο προτείνεται δεν μπορεί να υλοποιηθεί, άρα να δεχτεί τη μοίρα του γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την αλλάξει.

«Ως απάντηση στο μίζερο αυτό αφήγημα σας, στέλνουμε στον ελληνικό λαό το μήνυμα: μην συμβιβάζεστε με τη στασιμότητα και την αδικία στη ζωή σας.

Υπάρχει άλλος δρόμος και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μια χώρα-ευκαιρίας για αγορά ακινήτων από πλούσιους του εξωτερικού και όχι μια χώρα με ευκαιρίες για τα παιδιά της. Παλεύουμε να αλλάξουμε αυτή την πορεία μέσα από την επένδυση στη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία, το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική ασφάλιση.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε τη γενικευμένη απαξίωση των θεσμών, της δικαιοσύνης και της πολιτικής. Οι χειρισμοί στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και στην παρακρατική υπόθεση των υποκλοπών έπληξε τη διάκριση των εξουσιών . Περιμένω να ανταποκριθεί στο σύνολο του πολιτικού συστήματος στην αλλαγή του τρόπου επιλογής της ηγεσίας της δικαιοσύνης κατά την επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση. Ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτε άλλο να περιμένει από μια κυβέρνηση σε αποδρομή. Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης, με ένα σχέδιο προοδευτικό αναπτυξιακό και κοινωνικά δίκαιο.

Καλώ, λοιπόν, κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που ζητά σεβασμό από το κράτος, ασφάλεια, ελπίδα και προοπτική να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Για μια νέα δημιουργική πορεία με στέρεη ευημερία, προς όφελος του ελληνικού λαού και των νεότερων γενεών», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης .

Εξήγησε με πληρότητα τις προτάσεις του κόμματός του -για την επιβολή έκτακτης εισφοράς 5% στα κέρδη της διετίας 2023-2024, την οποία απέρριψε η κυβέρνηση, τη νέα τροπολογία για να σταματήσουν οι καταχρηστικές και παράλογες χρεώσεις που επίσης απερρίφθη.

«Διαστρεβλώσατε την αλήθεια, ότι τάχα θέλουμε να καθορίσουμε διοικητικά τα τραπεζικά επιτόκια. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί λέτε τέτοια απροκάλυπτα ψεύδη; Τόση είναι η αγωνία σας να υπερασπιστείτε τις τράπεζες; Εμείς προφανώς δεν προτείναμε τον διοικητικό καθορισμό των επιτοκίων, αλλά θέλουμε επιτέλους να γίνει σεβαστή η απόφαση 168 του 2024 του Αρείου Πάγου.

Το ερώτημα είναι απλό : Όταν οι τράπεζες έχουν το δικαίωμα να αυξάνουν το επιτόκιο του δανείου καθώς αυξάνεται το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεν θα πρέπει να έχουν και την υποχρέωση να το μειώνουν, όταν αυτό πέφτει;», υπογράμμισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καταθέτοντας στα πρακτικά της Βουλής την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, «ως απάντηση στην προπαγάνδα του υπουργείου Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας», όπως επισήμανε.

Επιπλέον ανέφερε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πως «διαρρέετε ότι θα κάνετε ορισμένες εξαγγελίες, ακόμη και αυτές είναι μια κοινοβουλευτική νίκη του ΠΑΣΟΚ γιατί έρχονται μετά τη συνεχιζόμενη πίεση μας. Έχετε χρέος όμως να απαντήσετε, κ. Μητσοτάκη, πόσο κόστισε στην τσέπη του ελληνικού λαού η διετής απραξία σας απέναντι σε καταχρηστικές πρακτικές;»

Οξεία ήταν η κριτική του κ. Ανδρουλάκη για τις ευθύνες της κυβέρνησης σχετικά με την ακρίβεια όπου επανέλαβε την πρόταση να συσταθεί Ενιαία Αρχή Καταναλωτών ενώ μίλησε για προσπάθεια στρέβλωσης και απαξίωσης των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέροντας εκ νέου την επιτυχή μείωση των τιμών από τη μείωση του ΦΠΑ στην Ισπανία.

« Κύριε Μητσοτάκη, η διαφορά μας είναι ότι για εμάς σημασία έχει η προστασία του εισοδήματος των πιο ευάλωτων και των μεσαίων στρωμάτων, και όχι τα υπερκέρδη των ολιγοπωλίων! Εσείς είστε ο πρωταγωνιστής του λαϊκισμού και μάλιστα του ακοστολόγητου», υπογράμμισε απευθυνόμενος ευθέως στον πρωθυπουργό.

Και συνέχισε: «Το 2010 αλλά και το 2011 - μυαλό δεν βάλατε- με τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και όταν ψάχναμε το ευρώ με το σταγονόμετρο, ο υπεύθυνος πολιτικός κ. Μητσοτάκης

πρότεινε οριζόντια μείωση του ΦΠΑ. Πόσα δισεκατομμύρια κόστιζε; 2, 3, 4; Αλλά επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια, ας πάμε στα πιο πρόσφατα: δώστε μας την κοστολόγηση της τροπολογίας

που καταθέσατε τον Μάιο του 2019 για μείωση του ΦΠΑ.

Και χαρακτηρίζετε λαϊκισμό τη δική μας πρόταση για μείωση του ΦΠΑ σε συγκεκριμένα βασικά αγαθά, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με πολύ μικρό συγκριτικά δημοσιονομικό αποτύπωμα».

Ανάλογους τόνους κριτικής χρησιμοποίησε ο κ. Ανδρουλάκης για τη κυβερνητική πολιτική στην Υγεία και την Παιδεία, την άδικη φορολογία των μισθωτών και των χαμηλών εισοδημάτων, τη στεγαστική πολιτική , τα προβλήματα των αγροτών και της πρωτογενούς παραγωγής .

«Δύο λέξεις περιγράφουν τα αποτελέσματα της πολιτικής σας τα τελευταία 6 χρόνια: Χαμένη ευκαιρία .Μια χαμένη ευκαιρία που παγιδεύει τη χώρα σε μακροχρόνια στασιμότητα. Η ελληνική οικονομία, δηλαδή, μετά το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης θα εισέλθει σε μια πορεία πλήρους στασιμότητας», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταθέτοντας σχετικούς πίνακες στα πρακτικά.

«Το μέρισμα από αυτή την ανάπτυξη δεν διανέμεται δίκαια . Το σχέδιο σας οδηγεί σε μια μεγάλη αναδιανομή πλούτου υπέρ των λίγων και ισχυρών. Αποκορύφωμα της αδικίας είναι ότι έχετε αναγάγει τον πληθωρισμό σε βασικό εργαλείο άσκησης δημοσιονομικής πολιτικής», συμπλήρωσε .

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Δημογραφικό όπου ανέφερε ότι είναι η μεγαλύτερη εθνική πρόκληση και δεν χωρούν κομματικές περιχαρακώσεις. «Γι αυτό ζητάμε συναίνεση προτείνοντας να ανοίξει ένας εθνικός διάλογος, στον οποίο καλούμε την κυβέρνηση, τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και την αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν για να χαράξουμε μια σταθερή μακροπρόθεσμη στρατηγική», επισήμανε.

Μίλησε για πολυγλωσσία στα εθνικά θέματα, «όπου επιβάλλεται μια αρραγής στρατηγική, ακούγαμε 4 διαφορετικές φωνές μέσα στη Νέα Δημοκρατία μία τη διώξατε και έμειναν 3. Μια φωνή ο κ. Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εξωτερικών ο οποίος βλέπει ανοιχτό παράθυρο ευκαιρίας για προσφυγή στη Χάγη. Η δεύτερη φωνή είναι η δική σας, που μόλις προχθές είπατε ότι βλέπετε αυτό το παράθυρο αλλά είναι κλειστό . Και η τρίτη είναι του κ. Δένδια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας που δεν βλέπει κανένα παράθυρο, αλλά μια ορθάνοιχτη πόρτα παραχωρήσεων. Είναι πλέον εμφανές ότι έχετε μπλέξει τα εσωκομματικά σας προβλήματα με τα εθνικά συμφέροντα!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης .

  • ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
  • ·
  • ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ
  • ·
  • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Η photo gallery από την αναχώρηση για το Βελιγράδι

All Content

Ολυμπιακός: Με 16 παίκτες στην Ισπανία για τους αγώνες με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στα 26 δισ. ευρώ η ετήσια δαπάνη των Ελλήνων για είδη παντοπωλείου - Αλλάζει το διατροφικό καλάθι

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Αύξηση 21,3% του όγκου πωλήσεων στο οκτάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Συμμαχία με Thales για την ανάπτυξη αμυντικού δορυφορικού συστήματος

All Content

Omnicom - IPG: Τα συµπεράσµατα της Κοµισιόν για την Ελλάδα

All Content

Choose: Νέα συνεργασία με την TSAL Industry

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

ΠΑΟΚ: Με Μοτιεγιούνας στη Λιθουανία για τον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις - Τι είπε ο 36χρονος σέντερ

All Content

Ομάρ Πέιν: «Μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη από την Ιταλία»

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Η Ελλάδα αποτελεί τη σημαντικότερη αγορά εκτός Κύπρου

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τα σενάρια για την τιμή εκκίνησης, την επιδότηση στην αντλία και την αύξηση του επιδόματος

All Content - BusinessNews.gr

Σε πλήρη εφαρμογή η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους – Το χρονοδιάγραμμα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Το The People’s Trust στηρίζει την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία

CSRΝews.gr

Στους Παξούς οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2026 για δωρεάν εξετάσεις

CSRΝews.gr

Τρίκαλα: Αξιοποίηση παραπροϊόντων της ελιάς για την παραγωγή πρωτεΐνης για ζωοτροφές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δένδιας: Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να προβάλλει την ύπαρξη απειλής πολέμου από την πλευρά της Τουρκίας
Δένδιας: Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να προβάλλει την ύπαρξη απειλής πολέμου από την πλευρά της Τουρκίας 15/12/2024 - 21:37
Χατζηδάκης: Χωρίς αυταρέσκεια και μακριά από λαϊκισμό ανεβάζουμε την Ελλάδα ψηλότερα 15/12/2024 - 19:28
Χατζηδάκης: Χωρίς αυταρέσκεια και μακριά από λαϊκισμό ανεβάζουμε την Ελλάδα ψηλότερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τουρκία: Διώξεις δημοσιογράφων για το σκάνδαλο των επενδυτικών κεφαλαίων
    12/10/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τζέι Ντι Βανς: Στην Αθήνα για το 1ο Breitbart Europe Summit τον Φεβρουάριο
    12/10/2026 - 16:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Euronext φέρνει στην Ελλάδα το πρόγραμμα ELITE από το 2027
    12/10/2026 - 16:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Έφοδος των αμερικανικών αρχών μετανάστευσης στο σπίτι της Δημοκρατικής βουλευτή Ιλχάν Ομάρ
    12/10/2026 - 16:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Όμιλος Τσέτη: 15 διακρίσεις στα Best in Pharmacy & Supplement Awards 2026
    12/10/2026 - 16:24 ΥΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης: Παραλαμβάνουμε 14 ανακατασκευασμένους συρμούς στον Ηλεκτρικό
    12/10/2026 - 16:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναμάς: Πάνω από 200 μετασεισμοί μετά τα 7,7 Ρίχτερ-Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν βοήθεια ύψους 5 εκατ. δολαρίων
    12/10/2026 - 16:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κομισιόν: Δεν θέλουμε να χρηματοδοτούμε τον πόλεμο μέσω ρωσικών καυσίμων
    12/10/2026 - 16:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σούπερ μάρκετ: Ξεπέρασε τα 10 δισ. ευρώ ο τζίρος στο 8μηνο του 2026 - Στα 209 εκατ. ευρώ το online κανάλι
    12/10/2026 - 16:04 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Κωνσταντίνος Κυρανάκης: 1,5 εκατομμύριο πολίτες έχουν ήδη λάβει στήριξη από τα προγράμματα του stegasi.gov.gr
    12/10/2026 - 16:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στοά Αρσακείου: Ανοιχτά και τις Κυριακές τα καταστήματα – Σε πλήρη λειτουργία η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ
    11/10/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο Βίσση και Καρβέλας – Στο επίκεντρο συναυλίες, περιοδείες και οικονομικές εκκρεμότητες
    11/10/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    11/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έχασε την ζωή του και ο δεύτερος τραυματίας του δυστυχήματος στην Μότορ Όιλ
    11/10/2026 - 20:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο θέρμανσης: Τα σενάρια για την τιμή εκκίνησης, την επιδότηση στην αντλία και την αύξηση του επιδόματος
    12/10/2026 - 08:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το The People’s Trust στηρίζει την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία

12/10/2026 - 13:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ντοκιμαντέρ «Η Λίστα του Σίντλερ: Η Αλήθεια πίσω από την Ταινία» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3

12/10/2026 - 13:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπάντιο: «Να παίξουμε καλή άμυνα και να χτίσουμε πάνω σε αυτή»

12/10/2026 - 13:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: «Η Παρτιζάν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν»

12/10/2026 - 13:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΔΕΕ: Το ευρωπαϊκό συνέδριο της EPDA «Human, After All» στην Αθήνα στις 12-13 Νοεμβρίου

12/10/2026 - 12:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στους Παξούς οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2026 για δωρεάν εξετάσεις

12/10/2026 - 12:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo