Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ηχηρή διαφοροποίηση Σαμαρά στη Βουλή - Επίθεση εφ' όλης της ύλης στην κυβέρνηση
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/02/2024 · 19:53

Ηχηρή διαφοροποίηση Σαμαρά στη Βουλή - Επίθεση εφ' όλης της ύλης στην κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση σήμερα ουσιαστικά δεν νοιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Σήμερα λίγο πριν από μία σημαντική ψηφοφορία κατά συνείδηση θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε τη συνείδησή σας. Δεν θέλω να αντιδικήσω με κανένα, ούτε να χαϊδέψω αυτιά», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση σήμερα ουσιαστικά δεν νοιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο. Πριν λίγο καιρό υπέγραψε σύμφωνο περί φιλίας με την Τουρκία, χωρίς η Τουρκία να έχει άρει κανένα τετελεσμένο εις βάρος μας. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ερντογάν μας είπε ότι θα μας πετάξει στη θάλασσα. Είναι αυτό συμφωνία περί φιλίας; Πριν ένα χρόνο προειδοποίησα για την κρίση στον αγροτικό τομέα στο σύνολο της Ευρώπης. Τώρα το βλέπουμε και στην Ελλάδα. Κανείς δεν άκουσε και σήμερα οι «πράσινες» συμφωνίες ξαφνικά αναστέλλονται. Να προσέχει η κυβέρνηση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να ξεκοπεί από την πραγματικότητα και την κοινωνία», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι το νομοσχέδιο αποτελεί θεμελιώδη ανατροπή του οικογενειακού δικαίου και πως οι επιπτώσεις του πάνε πολύ πιο πέρα. «Και για όλα αυτά η παράταξή μας δεν θα έπρεπε να το έχει φέρει προς ψήφιση. Εγώ δεν θα το ψηφίσω. Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Αν μια χώρα θέλει το κάνει. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνει, γιατί δεν συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα. Ψέμα ότι πρόκειται τάχα για κατοχύρωση ανθρώπινου δικαιώματος», συνέχισε.

Είπε, ότι βλέπουμε επίκληση ψευδεπίγραφη για ανθρώπινα δικαιώματα που είναι και απειλητική. Δηλαδή «μη μιλάτε, τα κεφάλια μέσα», ανέφερε σχετικά. Ανέφερε ότι ανθρώπινο δικαίωμα δεν είναι ό,τι σκαρφιστεί κανείς να το διεκδικήσει.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο δεύτερος λόγος που καθιστά επικίνδυνο το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι ότι ο γάμος προσφέρει παραπάνω από το σύμφωνο συμβίωσης το δικαίωμα της τεκνοθεσίας. «Και το παιδί έχει δικαίωμα σε γονείς και των δύο φύλων. Φυσικά η μοίρα και η ζωή στερεί κάποιες φορές αυτό το δικαίωμα. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις τους το στερεί η μοίρα, όχι η Πολιτεία», πρόσθεσε. Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι όταν έρχεται το ίδιο το κράτος και παραχωρει παιδιά σε τεκνοθεσία σε παιδιά του ίδιου φύλου, τότε η ίδια Πολιτεία τους αφαιρεί οριστικά το δικαίωμα να έχουν και μάνα και πατέρα παραβιάζοντας κατάφωρα τα δικαιώματα του παιδιού.

Για τα παιδιά που ήδη ζουν με ομόφυλα ζευγάρια και τύχει να φύγει από τη ζωή ο ένας από τους δύο είπε ότι αυτό είναι το πιο προσχηματικό επιχείρημα γιατί αυτό μπορεί να καλυφθεί μέσα στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και πως αυτό το ομολόγησε ο αρμόδιος υπουργός.

«Επικαλούνται προσχηματικά τα παιδιά. Αλλάζουν τον ίδιο τον ορισμό της οικογένειας. Καταργούμε την πυρηνική οικογένεια. Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτά συναισθηματικά πρότυπα. Δεν μπορείς κανείς να τα υποκαταστήσει. Πώς είναι δυνατόν η έννοια του γάμου να επεκτείνεται σε σχέσεις που δεν συνδέονται με την μητρότητα, ούτε παράγουν παιδιά; Μη νομίσετε ότι το νομοσχέδιο αφορά ελάχιστα άτομα. Πράγματι αφορά άμεσα ελάχιστους αλλά στην ουσία αγγίζει τους πάντες», συμπλήρωσε.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα υπάρχουν ευρύτερες βέβαιες επιπτώσεις. Κάποιοι, είπε, θα καταφύγουν στα δικαστήρια και θα ζητήσουν να αντικατασταθεί ο τίτλος πατέρας μάνα από γονέας 1 και γονέας 2. Το ζητάει, είπε, ήδη η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και έχει ήδη συμβεί στη Γαλλία.

«Το λέει ρητά η έκθεση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής. Αφήστε που ήδη συμβαίνει εδώ σε σχολεία, πράγμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους γονείς. Ας έχουμε υπόψη μας τι ψηφίζουμε. Κάποιοι θα ζητήσουν να διδάσκεται στα σχολεία η οικογένεια ως κάτι πιο ιδιαίτερο, πράγμα που θα εξοργίσει εκατομμύρια γονείς», συνέχισε.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε στη συνέχεια ότι ο καθένας βλέπει τι γίνεται στην Αμερική. «Ακούω το δήθεν επιχείρημα ότι δεν θα μπει στο νομοσχέδιο το γονέας 1 και το γονέας 2. Δεν το προβλέπει αλλά δεν το εμποδίζει. Ανοίγει κερκόπορτα», πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι το νομοσχέδιο απαγορεύει παρένθετη μητρότητα εδώ, αλλά την επιτρέπει στο εξωτερικό. «Θα έχουμε παντρεμένα ομόφυλα ζευγάρια όπου θα χρησιμοποιούν παρένθετη γυναίκα ως αναπαραγωγική μηχανή. Μετατρέπουμε τη μητρότητα σε επάγγελμα και εμπόριο. Κερκόπορτα και αυτό κι ας μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις», σημείωσε.

Ο πρώην πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να καταψηφίσουμε αυτό το νομοσχέδιο».

«'Ακουσα κάποιους να λένε ότι ο γάμος των ομοφύλων και η τεκνοθεσία είναι δέσμευση της παράταξης. Στο πρόγραμμα αναφερόμαστε στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι γενικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε ο,τιδήποτε καθένας διεκδικεί ως δικαίωμά του. Ακόμα στα πιο αναλυτικά κείμενα της ΝΔ υπάρχει κάποια αναφορά στο γάμο με φράσεις όπως «ενδεχομένως» και «ίσως». Η ΝΔ έχει ήδη εκφραστεί και υπό την παρούσα ηγεσία της το 2018 κατά της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια. Τότε δεν δεχτήκαμε την αναδοχή και τώρα δεχόμαστε την ίδια την τεκνοθεσία», πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι κατά τη δημόσια συζήτηση κάθε αντίθετη άποψη αντιμετωπίστηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. «Είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία. Εναντίον του νομοσχεδίου είναι και το ΚΚΕ. Είναι ακροδεξιό το ΚΚΕ; Ομοφοβικός ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας; Δεν είναι σκοταδισμός και παπαδαριό η ελληνική εκκλησία, πιστεύεις δεν πιστεύεις. Η πολιτεία είναι διακριτή από την Εκκλησία. Δεν μπορεί να απαξιώνουμε μια Εκκλησία που κράτησε όρθιο το έθνος μας», επισήμανε.

«Ο Στέλιος ο Ράμφος βγήκε και τοποθετήθηκε εναντίον του νομοσχεδίου. Ομοφοβικός και ο Ράμφος; Υπήρξαν και αντίστοιχα πρόσωπα από την Αριστερά. Ακραίος σεξιστής και ο Πανούσης; Ή μήπως έχει δίκιο ο δημοφιλής Δημήτρης Σταρόβας που είπε ότι ζούμε το μπούλινγκ της αντίθετης άποψης. Ακραίος και εγώ που δεν θα το ψηφίσω, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή και μετά κάποιοι πέντε χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να διεξαχθεί η δίκη; Ακραίος κι εγώ.. Όταν τέτοια πρόσωπα υφίστανται τέτοιο μπούλινγκ φαντάζεστε τι συμβαίνει με κανονικούς βουλευτές. Έγιναν και φροντιστήρια. Ειπώθηκε πως πρέπει να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο επειδή ανήκουμε στη Δύση. Επειδή εγώ πάλεψα να ανήκουμε στη Δύση και το πλήρωσα πριν λίγα χρόνια θα πω ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε τη Δύση με τις παθογένειές της», πρόσθεσε.

«Ανήκω στη Δύση δεν σημαίνει ότι μαϊμουδίζω κάθε συρμό και κάθε μόδα που μας έρχεται. Δεν είδα τα ίδια φροντιστήρια πχ για το δημογραφικό, ούτε για την παιδεία, ούτε για την ασφάλεια, ούτε για το αγροτικό, ούτε για την εξωτερική πολιτική, ούτε για την ακρίβεια. Έχουν μπερδευτεί οι ζυμώσεις με τις πιέσεις», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις των ΛΟΑΤΚΙ και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα.

«Μήπως ο γάμος των ομοφύλων ζευγαριών είναι ένα μέτρο εκσυγχρονισμού των κοινωνιών που πρέπει αναπόφευκτα να ακολουθήσουμε; Την απάντηση την έδωσε ο Στέλιος ο Ράμφος που είπε ότι υπάρχουν στην Ολλανδία σωματεία παιδόφιλων. Οπότε δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς ό,τι αποφασίζουν. Δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε σε βάρος αθώων παιδιών και πάντως όχι με τις ψυχές αγέννητων παιδιών. Αυτό που μας ζητείτε να ψηφίσουμε άμεσα αφορά ελάχιστους, αλλά οι ουσιαστικές του επιπτώσεις αφορούν τους πάντες. Ανοίγει την πόρτα να συμβούν πράγματα που δεν τα θέλει η κοινωνία. Κοιτάξτε τι γίνεται στις άλλες δυτικές φιλελεύθερες κοινωνίες χάνοντας την εμπιστοσύνη τους σε αυτούς που τους εκπροσωπούν», συνέχισε.

«Από το 1977 σε αυτή τη Βουλή έχω δει πολλές ιδεοληψίες που εμφανίστηκαν ως τομές και μετά ξεχάστηκαν ή απέτυχαν. Ποτέ δεν είδα τόσο ζοφερό τοπίο για τη Δύση, όπως ζούμε σήμερα. Τόσο ζοφερό για την ίδια την Ευρώπη και τόσο τραυματικό για τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Σε αυτές τις θεωρίες αποδόμησης των πάντων οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο κυνισμό. Κύριοι της κυβέρνησης δεν κάνετε έτσι στροφή στο κέντρο. Δεν είναι κέντρο η ανατροπή της οικογένειας. Δεν είναι κέντρο η κατάργηση της μάνας και του πατέρα. Δεν είναι εκσυγχρονισμός η θεωρία των 69 φύλων. Δεν είναι μεταρρύθμιση η προσχώρηση στην κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξή μας και τις ιδέες μας που είναι φιλελεύθερες, πατριωτικές, δυτικές, ευρωπαϊκές αλλά δεν μιμούνται την κάθε ακρότητα που μας έρχεται από έξω», ανέφερε.

Ο πρώην πρωθυπουργός καταλήγοντας είπε ότι η ψήφος των βουλευτών σήμερα ακουμπάει τη συνείδηση , τη ψυχή και τις αγωνίες ολόκληρου του ελληνικού λαού.

  • ΣΑΜΑΡΑΣ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Γουόκαπ κατήγγειλε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό - Η αντίδραση των «ερυθρολεύκων»

All Content

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν (pics)

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Στρατηγική εξαγορά της Joule για την ψηφιακή διαχείριση ΑΠΕ και αποθήκευσης ενέργειας

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Κρήτης: Επιστολή πρόθεσης για εξαγορά της μαροκινής Naturplas Industrial

All Content - BusinessNews.gr

Qualco: Αναλαμβάνει τη ψηφιακή χαρτογράφηση της ακίνητης περιουσίας του Υπ. Υγείας - Εργο ύψους 10 εκατ. ευρώ

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

All Content

Εθνική: Οι φωτογραφίες και τα videos από την προπόνηση της Τρίτης

All Content

«Ο Ταμίρ Μπλατ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιτούδη στη Χάποελ Τελ Αβίβ»

All Content - BusinessNews.gr

Στο «κόκκινο» οι επιχειρηματικές πτωχεύσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση – Δεύτερη η Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμιο sell-off στα ομόλογα: Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, εκτοξεύονται οι αποδόσεις των 30ετών τίτλων

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παπαστεργίου: «Μέσα στο 2024, θα δημιουργήσουμε ένα super app με βάση το wallet»
Παπαστεργίου: «Μέσα στο 2024, θα δημιουργήσουμε ένα super app με βάση το wallet» 15/02/2024 - 11:39
Κυβερνητικές πηγές: "Ουδέν σχόλιον" για την ομιλία Σαμαρά στη Βουλή 15/02/2024 - 20:27
Κυβερνητικές πηγές: "Ουδέν σχόλιον" για την ομιλία Σαμαρά στη Βουλή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης
    18/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε στα Στενά του Ορμούζ – Ενας ναυτικός έχασε τη ζωή του
    18/08/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Qualco: Αναλαμβάνει τη ψηφιακή χαρτογράφηση της ακίνητης περιουσίας του Υπ. Υγείας - Εργο ύψους 10 εκατ. ευρώ
    18/08/2026 - 19:21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πλαστικά Κρήτης: Επιστολή πρόθεσης για εξαγορά της μαροκινής Naturplas Industrial
    18/08/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Τραμπ δημοσίευσε χάρτη που αναφέρει τα Στενά του Ορμούζ ως «αμερικανικό έδαφος»
    18/08/2026 - 18:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,49%, στα 235,89 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurobank: Η ανθεκτικότητα του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, παρά τις διαδοχικές διαταραχές της τελευταίας επταετίας
    18/08/2026 - 17:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Κολομβία: Σε πάνω από 9,5 δισεκ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές από τον φονικό σεισμό
    18/08/2026 - 16:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ουκρανία: Ο Ζελένσκι υπόσχεται απάντηση για την πρόσφατη ρωσική επίθεση
    18/08/2026 - 16:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΥ: Η επιδημία Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό «παραμένει ανεξέλεγκτη»
    18/08/2026 - 16:32 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο «κόκκινο» οι επιχειρηματικές πτωχεύσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση – Δεύτερη η Ελλάδα
    18/08/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο
    18/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: Στρατηγική εξαγορά της Joule για την ψηφιακή διαχείριση ΑΠΕ και αποθήκευσης ενέργειας
    18/08/2026 - 11:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.616,49 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,51%
    18/08/2026 - 11:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Meta στο εδώλιο για εθισμό ανηλίκων στο διαδίκτυο – Αποζημίωση 193 δισ. δολαρίων ζητούν 29 πολιτείες
    18/08/2026 - 10:21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπόρτιγκ: Άρχισε η προετοιμασία της ομάδας του Πεδουλάκη (pics)

18/08/2026 - 19:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Ο Ταμίρ Μπλατ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιτούδη στη Χάποελ Τελ Αβίβ»

18/08/2026 - 19:20
FleetNews
fleetnews.gr

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

18/08/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

18/08/2026 - 09:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo