Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νομοσχέδιο για ΓΕΜΗ στην ολομέλεια της Βουλής: Πυρ ομαδόν για ακρίβεια, ενεργειακή κρίση
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/04/2022 · 16:26

Νομοσχέδιο για ΓΕΜΗ στην ολομέλεια της Βουλής: Πυρ ομαδόν για ακρίβεια, ενεργειακή κρίση

To νομοσχέδιο σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κάνει τη ζωή των επιχειρήσεων ευκολότερη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση απέναντι στην ακρίβεια, την ενεργειακή, επισιτιστική και εν τέλει την κοινωνική κρίση, βρέθηκαν στο επίκεντρο των παρεμβάσεων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για το ΓΕΜΗ και της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας μιας Στάσης. Είχε προηγηθεί στο βήμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης και η προαναγγελία του για πλαφόν στα ενοίκια των επαγγελματικών μισθώσεων και τη δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων στις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο για αισχροκέρδεια, όταν ακολούθησαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι για να σχολιάσουν τα έκτακτα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Χρειάζεται αλλαγή παραδείγματος διότι με έκτακτα μέτρα για τις έκτακτες καταστάσεις, δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Πίσω από τους δείκτες και τα στοιχεία των μέσων όρων, υπάρχει η ανισότητα. Για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Το ξέρετε ότι είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα με το καλάθι της νοικοκυράς, το ξέρετε έχετε στοιχεία», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι πρέπει να σχεδιαστούν νέοι θεσμοί που θα προστατεύουν τον κόσμο και ιδίως τους πιο ευάλωτους.

«Εμείς φοβόμαστε ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο που οι ανησυχητικοί δείκτες θα χειροτερεύουν. Και αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που το αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. Ούτε στο ενεργειακό, ούτε στην υγεία, ούτε στην πραγματική οικονομία», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι χρειάζεται μια κυβέρνηση που καταλαβαίνει τη σημασία των πέντε κρίσεων και που κατανοεί ότι χρειάζεται ένα άλλο παράδειγμα, «μια πιο παρεμβατική πολιτική, μια πολιτική που αντιμετωπίζει τις κοινωνικές ανισότητες ως τη ρίζα του προβλήματος και όχι ως κοινωνικό επίδομα που χρειάζεται εκτάκτως να δοθεί».

Αυτό, είπε ο κ. Τσακαλώτος, θα είναι εφικτό «αν οι δυνάμεις του Κέντρου, της Αριστεράς κατανοήσουν την πίεση του κόσμου, και ότι χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή παραδείγματος», γιατί «δεν μπορείς να προχωρήσεις μόνο αφαιρώντας εμπόδια στην επιχειρηματικότητα», καθώς αυτό το μοντέλο έχει αποτύχει.

«Δεν σας επιτρέπεται να μην ψηφίσετε τις διατάξεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ιδίως τη διάταξη για τη δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων στις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο για αισχροκέρδεια», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξέφρασε δε την ελπίδα να μην επικρατήσει στον ΣΥΡΙΖΑ η σύγχυση που επικράτησε με τη διάταξη για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την οποία ψήφισε προ ημερών η Βουλή.

«Το να παίρνεις έκτακτα μέτρα, σε έκτακτες καταστάσεις είναι η σωστή στρατηγική. Εξάλλου έχουμε μια κυβέρνηση που έχει υλοποιήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα επεκτατικής πολιτικής που έχει συμβεί ποτέ στη χώρα», είπε ο Χάρης Θεοχάρης και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση αντιμετώπισε πολλαπλές κρίσεις με κινήσεις πάνω από τον μέσο όρο», με στοχευμένες παρεμβάσεις και δημοσιονομική πειθαρχία διότι η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της.

Αναφερόμενος δε στα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας, ο κ. Θεοχάρης είπε ότι είχαν στόχο την στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος κατά την υγειονομική κρίση, για να προσθέσει ότι και τώρα γίνονται παρεμβάσεις που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση, αν και λόγω της σημερινής κρίσης, δεν θα εξαλείψουν το πρόβλημα. Την ίδια ώρα, είπε, έγιναν φιλοεπενδυτικές πολιτικές οι οποίες αποτυπώνονται στους δείκτες για την ανεργία.

«Μια και πετύχαμε τον κ. Γεωργιάδη σε ευέλικτη φάση, ας μεταφέρει στην κυβέρνηση τις προτάσεις που κάνουμε και ξανακάνουμε», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, που κάλεσε την κυβέρνηση να αποδεχθεί μέτρα όπως η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, το πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής, την αναδιαμόρφωση του ΕΚΑΣ. Σχολίασε επίσης ότι οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για τις επιδόσεις της, έρχονται σε αντίθεση με όσα αισθάνεται σήμερα ο πολίτης και σίγουρα δεν αποτελούν υπόδειγμα μιας προοδευτικής πολιτικής την οποία ο πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι ακολουθεί.

«ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής μιλούν για τα αποτυχημένα μοντέλα της κυβέρνησης αλλά και οι ίδιοι έχουν βάλει το χέρι τους σε αυτά», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, που κατήγγειλε ότι επιχειρείται να συσκοτισθεί η πραγματικότητα που είναι ότι οι πολιτικές αυτές υπηρετήθηκαν από όλους, με σκοπό την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, την ώρα που συμπιέζονταν ολοένα και περισσότερο οι δημόσιες δαπάνες για την υγεία, την ώρα που εξανεμιζόταν το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων, την ώρα που συρρικνώνονταν εργασιακά δικαιώματα. «Στο όνομα της απολιγνιτιποίησης και της μετάβασης στην πράσινη ενέργεια, διαμορφώθηκε ένα ενεργειακό μείγμα που εξαρτάται από τις εισαγωγές», που χρηματοδότησε τα «αρπακτικά της πράσινης ενέργειας», που σχετίζεται με τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς οι οποίοι μετατρέπουν την Ελλάδα σε ορμητήριο για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος. Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε εξάλλου ότι η αυριανή απεργία πρέπει να αποτελέσει σταθμό, για τη ρήξη με τους σωτήρες του καπιταλιστικού συστήματος.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Υπάρχει οργή στην κοινωνία και γι΄αυτό ευθύνεται η κυβέρνηση. Είναι αποτέλεσμα των δικών της πολιτικών αποφάσεων», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας, που εκτίμησε ότι «ο κόσμος θα τιμωρήσει την κυβέρνηση γιατί τον άφησε γυμνό στην ενεργειακή κρίση». «Λέτε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για τη μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, αλλά βρήκατε δημοσιονομικό χώρο να κάνετε lockdown και να σακατέψετε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», είπε ο κ. Χήτας και κατήγγειλε ότι έχει διαλυθεί ο πρωτογενής τομέας, λόγω των πολιτικών της σημερινής κυβέρνησης και τον προηγούμενων κυβερνήσεων.

«Κύριο ζήτημα στην κοινωνία σήμερα, είναι ότι συνεχίζουμε να έχουμε καθημερινά τις περισσότερες απώλειες λόγω κορονοϊού και ότι κλείνουν οι επιχειρήσεις μας», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης, που κατήγγειλε ότι «πέντε επιχειρηματικές οικογένειες θα ξεκοκαλίσουν το Ταμείο Ανάκαμψης». Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει αφήσει τους τέσσερις ολιγάρχες, το καρτέλ στην ενέργεια, να αυξάνει τις τιμές, αντί να καταργήσει το Χρηματιστήριο Ενέργειας, αντί να προχωρήσει στην αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή για μισθούς και συντάξεις, ώστε να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια» και να στηρίξει ουσιαστικά τα νοικοκυριά που τα πνίγει η ακρίβεια.

To νομοσχέδιο

Ως προς το συζητούμενο νομοσχέδιο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι οι προωθούμενες διατάξεις κάνουν τη ζωή των επιχειρήσεων ευκολότερη, το ίδιο και την οικονομική δραστηριότητα και στο μεγαλύτερο μέρος του, υιοθετεί την Οδηγία για τα ψηφιακά εργαλεία στον τομέα του εταιρικού δικαίου.

Σήμερα στην Ολομέλεια αλλά και στις συνεδριάσεις που προηγήθηκαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο εισηγητής της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης υπογράμμισε ότι η διαμόρφωση ενός νομικού και διοικητικού περιβάλλοντος ταχύτητας και διαφάνειας, στον τρόπο ίδρυσης των εταιρειών και στην πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες για τη δραστηριότητά τους, διευκολύνει σημαντικά την επιχειρηματική και την οικονομική ζωή της χώρας. Επισήμανε εξάλλου ότι το νομοσχέδιο επεκτείνει τη χρήση των ψηφιακών εργαλείων και την καθιέρωση on line διαδικασιών, στη λειτουργία υπηρεσιών μίας στάσης και του ΓΕΜΗ, αναβαθμίζοντας το επιχειρηματικό κλίμα και διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο διαφάνειας και εμπιστοσύνης μεταξύ των συναλλασσόμενων.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Σαρακιώτης είπε ότι η κωδικοποίηση των διατάξεων ΓΕΜΗ και Υπηρεσίας μιας Στάσης, συνιστά αναμφίβολα θετική εξέλιξη. «Όσον αφορά την Υπηρεσία μιας Στάσης, σχεδιάστηκε το 2016 και υλοποιήθηκε το 2018, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας τότε τη χώρα μας στην πρώτη θέση του δείκτη Doing Business, μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην κατηγορία έναρξης επιχείρησης. Συνεπώς, είναι σαφές ότι τασσόμαστε υπέρ επί της αρχής ενός νομοσχεδίου, το οποίο στηρίζεται στο κεκτημένο μας», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σαρακιώτης έκανε ειδική αναφορά στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία μιας Στάσης, λέγοντας ότι κινείται σε θετική κατεύθυνση. Ζήτησε όμως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι από πλευράς των αρμοδίων υπηρεσιών του, να είναι αρκετοί αριθμητικά, αλλά και ποιοτικοί, ιδίως ως προς τις επωνυμίες, η βάση δεδομένων των οποίων δεν είναι ακόμη αρκετά ώριμη.

Ο ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας, ανέφερε ότι το ΓΕΜΗ, έργο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που έχει αποδειχθεί από την μέχρι σήμερα λειτουργία του, ότι αποτελεί μια σημαντική κατάκτηση για την Πολιτεία, τον επιχειρηματικό κόσμο και τα επιμελητήρια, πρέπει να εκσυγχρονισθεί λειτουργικά. «Οφείλουμε να το απαλλάξουμε από τις γραφειοκρατικές παθογένειες της προηγούμενης εποχής και να το εξοπλίσουμε μ' ένα νέο, σύγχρονο και ουσιαστικά καινοτόμο σύστημα ελέγχου», είπε ο κ. Πάνας και πρόσθεσε: «Υπάρχουν καίριας σημασίας ζητήματα, τα οποία το παρόν νομοσχέδιο δεν επιλύει. Η διασύνδεση με άλλα μητρώα ή πληροφοριακά συστήματα, όπως η ΕΡΓΑΝΗ, τα ασφαλιστικά ταμεία, το υπουργείο, την ΑΑΔΕ και κάθε άλλη υπηρεσία που θα βελτίωνε την λειτουργία των υπηρεσιών του δημοσίου προς το συμφέρον των πολιτών, δεν πραγματοποιείται. Είναι αδιανόητο, εν έτει 2022 να ενημερώνονται μητρώα το καθένα χωριστά και χειροκίνητα, από την εκάστοτε επιχείρηση, δημιουργώντας καθυστερήσεις».

Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, ανέφερε ότι «πρόκειται για ένα νέο γύρο διευκολύνσεων των επιχειρηματικών ομίλων και ψηφιακού εκσυγχρονισμού του κρατικού μηχανισμού, ώστε με ταχύτητα, με μειωμένο κόστος να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων και προς αυτή την κατεύθυνση αυτό συνιστά εκσυγχρονισμό του αστικού κράτους, του αστικού επιτελικού κράτους, όπως θέλει να λέει η κυβέρνηση, τη στιγμή βέβαια που γίνεται ολοένα και πιο εχθρικό αυτό το κράτος, δυσκίνητο και γραφειοκρατικό, όταν πρόκειται για τις λαϊκές ανάγκες». Ο βουλευτής του ΚΚΕ εκτίμησε ότι στην πράξη, το σχέδιο νόμου επιλύει προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά βάση οι μεγάλες επιχειρήσεις και όχι οι πολύ μικρές επιχειρήσεις που λόγω της μονοπώλησης της οικονομίας και της μεγάλης αύξησης των δημοσιονομικών βαρών, περιορίζονται διαρκώς, οδηγούνται στην πτώχευση, κλείνουν και μένουν καταχρεωμένοι.

«Πρόκειται για ένα τεχνικό νομοσχέδιο, με πολλά λάθη, ασάφειες και παραλείψεις, το οποίο θα ήταν καλύτερα να αποσυρθεί, να διορθωθεί και να κατατεθεί ξανά», ανέφερε ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος που κατέθεσε επιμέρους παρατηρήσεις.

«Το νομοσχέδιο ορίζει ότι κατά το στάδιο σύστασης εταιρειών, αυτές δεν υποχρεούνται να προσκομίζουν ή να κατοχυρώνουν στο σύστημα του ΓΕΜΗ όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, αλλά να τα τηρούν στο αρχείο τους, σε περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου. Αν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αυτοί δεν γίνουν με τον τρόπο αυτό που ορίζει το σχέδιο νόμου, μπορεί να γίνουν παρατυπίες ή μη νόμιμες πράξεις, σε βάρος των σωστών επιχειρήσεων, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού», επισήμανε ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης, που εκ προοιμίου υπογράμμισε ότι «το σχέδιο νόμου είναι σαν ένα κερασάκι σε μια τούρτα. Η τούρτα όμως δεν υπάρχει, διότι η ελληνική οικονομία ουσιαστικά είναι εξαθλιωμένη». «Η τούρτα είναι η κυρία με "Κ" κεφαλαίο, στις φωτιές του καλοκαιριού (σσ στην Εύβοια), είναι η ηλικιωμένη κυρία που πήρε κρυφά τρόφιμα από σούπερ μάρκετ, γιατί δεν είχε χρήματα, ως συνέπεια των μνημονίων που συνυπέγραψαν τα τρία κόμματα», είπε ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25.

  • ΓΕΜΗ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ
  • ·
  • ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

All Content

Αταμάν: «Το σκορ είναι 29-5, αλλά εγώ είμαι ο χειρότερος προπονητής και οι διαιτητές οι καλύτεροι» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Marina Hadrovic: Πως θα αυξήσει τον όγκο πωλήσεων η Mondelēz – Το νέο στοίχημα για την Lacta

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 1,14% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Μάιο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Intracom Defense: Αύξηση 96% του EBITDA το 2025, στα 7,4 εκατ. ευρώ

All Content

Initiative & Unilever: «Ανεβάζουν» την Ελλάδα στο Global TikTok for Business

All Content

InterMed: Νέα 360 καμπάνια για την Eva Intima

FleetNews

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

FleetNews

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

FleetNews

Tο MINI Aceman SE στους δρόμους του Σίδνεϊ

All Content

Μπαρτζώκας: «Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς πιο εύκολα» (vids)

All Content

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στον 1ο τελικό (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Softweb: Ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το επενδυτικό της πρόγραμμα 2024-2026

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Στο 17,17% διαμορφώνεται η συνολική συμμετοχή της CVC μετά την αύξηση κεφαλαίου

All Content - BusinessNews.gr

Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία

FleetNews

Η τεχνολογία πίσω από το πανίσχυρο Audi RS 5

FleetNews

Ford Pro: Προληπτική συντήρηση με δεδομένα πραγματικού χρόνου

CSRΝews.gr

D-Marin: Σημαντική πρόοδος στο πλάνο βιωσιμότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

CSRΝews.gr

ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»

CSRΝews.gr

Affidea και Novo Nordisk συνεργάζονται για ενημέρωση και πρόληψη γύρω από την παχυσαρκία και τον διαβήτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Αφού άφησαν τους πολίτες να ξεπαγιάζουν, τώρα διπλασιάζουν την επιδότηση στο φυσικό αέριο
ΣΥΡΙΖΑ: Αφού άφησαν τους πολίτες να ξεπαγιάζουν, τώρα διπλασιάζουν την επιδότηση στο φυσικό αέριο 05/04/2022 - 16:24
Μητσοτάκης: Ανάγκη αξιοποίησης των ενεργειακών πόρων στην Αν. Μεσόγειο 05/04/2022 - 20:54
Μητσοτάκης: Ανάγκη αξιοποίησης των ενεργειακών πόρων στην Αν. Μεσόγειο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Marina Hadrovic: Πως θα αυξήσει τον όγκο πωλήσεων η Mondelēz – Το νέο στοίχημα για την Lacta
    04/06/2026 - 01:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με τον Μακρόν συναντήθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο Μέγαρο των Ηλυσίων
    03/06/2026 - 22:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρούμπιο: Η αμερικανική νομοθεσία κρατά την Τουρκία εκτός του προγράμματος των F-35
    03/06/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΤΕ: Αναβάθμισε σε Α- την πιστοληπτική του ικανότητα η S&P Global Ratings
    03/06/2026 - 21:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    03/06/2026 - 21:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 12,4%, τέταρτη η Καρυστιανού
    03/06/2026 - 20:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΕΤΠΕ: Ισχυρή ελληνική παρουσία στα Σκόπια για νέες τεχνολογικές συνεργασίες Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας
    03/06/2026 - 20:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΣτΕ: Συζητήθηκαν οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Πλάκα
    03/06/2026 - 20:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Crediabank: Πρεμιέρα διαπραγμάτευσης στις 5 Ιουνίου για 2,04 εκατ. νέες μετοχές
    03/06/2026 - 19:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Διαμαντής Μασούτης: Γιόρτασε πενήντα χρόνια δυναμικής παρουσίας και συνεχούς εξέλιξης
    03/06/2026 - 19:42 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία
    03/06/2026 - 07:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Η μετοχή της εισάγεται στους δείκτες STOXX
    03/06/2026 - 10:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.362,65 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,50%
    03/06/2026 - 15:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πράσινες επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Πάτρας
    03/06/2026 - 07:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκτακτη ρύθμιση 72 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο: Ποιοι και πώς εντάσσονται
    03/06/2026 - 08:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

03/06/2026 - 22:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιαννακόπουλος: «Κάποιοι θα φορέσουν πάλι μπλουζάκι με τις βολές»

03/06/2026 - 21:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

D-Marin: Σημαντική πρόοδος στο πλάνο βιωσιμότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

03/06/2026 - 13:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ετοιμασίες…

03/06/2026 - 13:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»

03/06/2026 - 13:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Περίπολος»: Η νέα εκπομπή του flash.gr για την άμυνα, τη γεωπολιτική και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

03/06/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

02/06/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

02/06/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo