Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε δεύτερο σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου - Δεν χωρούν ίσες αποστάσεις, είμαστε με την Ουκρανία
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/03/2022 · 11:51

Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε δεύτερο σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου - Δεν χωρούν ίσες αποστάσεις, είμαστε με την Ουκρανία

Μιλώντας στη Βουλή για την ουκρανική κρίση αναφέρθηκε και πως θα γίνει η Ελλάδα αυτόνομη ενεργειακή, αξιοποιώντας την αιολική και ηλιακή ενέργεια και τη θέση της χώρας ως περιφερειακός και διεθνής κόμβος.

Την κατασκευή δεύτερου τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου με ιδιωτικά κεφάλαια στην Αλεξανδρούπολη, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της για την Ελλάδα.

Με αναφορά στη Μαριέττα Γιαννάκου, "μια μεγάλη Ελληνίδα, σπουδαία γυναίκα , καλή φίλη και μαχήτρια της παράταξης που κανείς δεν θα λησμονήσει τους αγώνες της, στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες" ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης την ομιλία του.

«Στην Ουκρανία συντελείται μία τομή στον χρόνο. Η απόφαση Πούτιν αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ και των κανόνων επίλυσης των διακρατικών διαφορών με ειρηνικά μέσα» τόνισε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως με αυτόν τον τρόπο, ο Ρώσος πρόεδρος «αμφισβητεί με τη χρήση βίας την εδαφική ακεραιότητας μίας χώρας με την οποία η Ρωσία έχει στενούς δεσμούς, προκαλεί νεκρούς μεταξύ των οποίων και Έλληνες στη Μαριούπολη και οδηγεί στην προσφυγιά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες».

«Πρόκειται για μία βίαιη επιστροφή στην εποχή των ηγεμονιών. Σε έναν τόπο που το ολοκαύτωμα πήρε πολύ σκληρές διαστάσεις και σε έναν τόπο που ενωμένοι Ουκρανοί και Ρώσοι πολέμησαν τους ναζί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως το ρωσικό πρόσχημα περί αποναζιστοποίησης της Ουκρανίας είναι σαθρό. «Πρόκειται για μία εισβολή παράλογη και ανιστόρητη. Η ρωσική εισβολή έχει ως στόχο να αλλάξει με τη βία την αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη» τόνισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως «οι ρωσικές απειλές κατά Σουηδίας και Φινλανδίας μιλούν από μόνες τους. Η Δύση καλείται να αναβαπτιστεί. Όταν η ρωσική πρόκληση χτύπησε τον πυρήνα της παγκόσμιας γεωπολιτικής ισορροπίας οι καθυστερήσεις στη Δύση ξεπεράστηκαν μέσα σε ημέρες. Κάτι άλλαξε στη Δύση όταν ακούσαμε τον εκλεγμένο ηγέτη μίας ευρωπαϊκής χώρας πως ίσως ήταν η τελευταία φορά που μας μιλά. Τα αποτελέσματα των δυτικών κυρώσεων είναι ήδη ορατά. Η ρωσική Οικονομία συνθλίβεται».

«Η στάση της πατρίδας είναι προϊόν δικών μας ιστορικών βιωμάτων και παγκόσμιων ισορροπιών» συνέχισε ο πρωθυπουργός για να τονίσει: «Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και αυτό κάνουμε και τώρα. Είμαστε και εμείς Δύση και προωθούμε την διεθνή νομιμότητα. Ζούμε με την πληγή της Κύπρου και δεχόμαστε απειλές για τα νησιά μας. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε αδιάφορα απέναντι σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να ξαναζωγραφίσουν τα σύνορα».

Εδώ δεν χωρούν ίσες αποστάσεις.

«Εδώ δεν χωρούν ίσες αποστάσεις. Ή είσαι με την ειρήνη και το Διεθνές Δίκαιο, ή είσαι απέναντί τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας την ομιλία του

«Δεν γίνεται μέσω απλοϊκών εικονογραφήσεων να εξισώνουμε τον θύτη με το θύμα. Δεν μπορώ να ακούω αφελή επιχειρήματα για το πώς σκοτώθηκαν ομογενείς μας στην Μαριούπολη. Εγώ ξέρω πως πριν από τη ρωσική εισβολή ζούσαν και τώρα δεν ζουν. Και εάν αυτό το καταλαβαίνει ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν που έκανε tweet στα ελληνικά, δεν μπορεί κάποιοι εδώ να μην το αντιλαμβάνονται. Στο κάτω-κάτω στα ελληνικά έγραψε το tweet. Υπάρχει και στην Ελλάδα μία σύγκλιση των άκρων με στόχο την καθήλωση και την καταπίεση» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως πρέπει να αναγνωρίσουμε πως σε αυτήν την κρίση η Ευρώπη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

«Σε όσους αναρωτιούνται εάν οι συγκεκριμένες κυρώσεις αρκούν για να κάμψουν την επιθετικότητα της Μόσχας απαντώ πως είναι ένα τεράστιο πλήγμα» επισήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέχεια της ομιλίας του στη Βουλή. «Είναι το μεγαλύτερο πακέτο κυρώσεων που υιοθετήθηκε από την ΕΕ. Βραχυπρόθεσμα κλονίζει καίρια την γεωπολιτική και οικονομική θέση της Ρωσίας ενώ κινητοποιούν την παγκόσμια κοινή γνώμη ακόμη και εντός της Ρωσίας. Σύντομα ο διεθνής αποκλεισμός μπορεί να γίνει εσωτερικός αναστοχασμός» συμπλήρωσε για το θέμα των κυρώσεων, στη συζήτηση στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της για την Ελλάδα.
«Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν διλήμματα. "Το Έθνος μου είναι πολύ μικρό για να διαπράξει μία τόσο μεγάλη ατιμία", είπε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν ο Γερμανός πρέσβης ζήτησε το 1915 από την χώρα μας να εγκαταλείψει τη συμμαχία της. Αυτό ισχύει και τώρα. Είμαστε με το πλευρό της Ουκρανίας, στο πλευρό της ειρήνης και της δημοκρατίας» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα συμπαρατάσσεται με τις κυρώσεις, που επιβάλλονται στην Ρωσία, το υπουργείο Εξωτερικών και ο υπουργός κάνουν εξαιρετική δουλειά για την προστασία της ομογένειας στη Μαριούπολη. Ναι η Ελλάδα ενισχύει την Ουκρανία και ανθρωπιστικά και στρατιωτικά. Το κάνουν οι Γερμανοί και οι Πορτογάλοι δεν θα το κάνουμε εμείς που ομογενείς σκοτώθηκαν από ρωσικές βόμβες; Και κάτι ακόμα: εάν δεν δείξουμε εμείς αλληλεγγύη με ποιο ηθικό ανάστημα θα ζητήσουμε εμείς συμπαράσταση εάν ο μη γένοιτο προκληθούμε;»

Είμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας

«Είμαστε και έτοιμοι να υποδεχθούμε Ουκρανούς πρόσφυγες και καλώ τις δεκάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις που στο παρελθόν έχουν δραστηριοποιηθεί σε άλλα μέτωπα να το κάνουν και τώρα» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, αναφέροντας πως είμαστε ακόμα έτοιμοι και σε εγρήγορση να αντιμετωπίσουμε υβριδικές ή κυβερνοεπιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές.

«Ναι, η άμυνα της χώρας είναι αυτοσκοπός. Η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης. Δικαιώνονται έτσι πολύ γρήγορα όσοι από εμάς μιλούσαν για την ανάγκη προώθησης της στρατηγικής διάστασης της Ευρώπης μέσω συμφωνιών ανάμεσα στα μέλη της. Η Ελληνογαλλική συμφωνία μπορεί να είναι μία τέτοια συμφωνία. Όταν κάποιοι χτυπούν τα τύμπανα πολέμου στην Ευρώπη κάποιοι θα πρέπει να ξανασκεφτούν εάν τα Rafale και οι φρεγάτες Belharra έχουν θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κάποιοι θα πρέπει να ξαναζυγίσουν στις εκτιμήσεις τους το ξεπερασμένο δίλημμα περί βουτύρου και κανονιών με το οποίο έμαθαν να σκέφτονται».

Η Ευρώπη επιστρέφει δυναμικά στο παγκόσμιο γεωπολιτικό στερέωμα

«Η Ευρώπη επιστρέφει δυναμικά στο παγκόσμιο γεωπολιτικό στερέωμα» τόνισε ο πρωθυπουργός, εξηγώντας πως σε αυτό το πλαίσιο κινούνται και οι πρωτοβουλίες μας.

«Τώρα πια, ναι, είναι ώριμο το αίτημα για εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από τους δημοσιονομικούς στόχους εκείνων των χωρών, που υποχρεούνται να τις κάνουν» είπε και συνέχισε την ομιλία του, με αναφορά στην ενεργειακή κρίση. «Σχετικά με την ενεργειακή διάσταση της κρίσης, δεν μπορούν να αποκλειστούν απόπειρες εκβιασμού από την πλευρά της Ρωσίας. Μία τέτοια προοπτική πιθανώς θα προκαλέσει και πρόσκαιρες ανατιμήσεις. Συμφωνήσαμε πως αυτό θα είναι το πρόσκαιρο τίμημα» είπε και συμπλήρωσε: «Έχουμε τρόπους αντίδρασης και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σε εθνικό επίπεδο, έχουμε ήδη δώσει επιδοτήσεις ύψους 2 δισ. ευρώ, και αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί ιδίως προς τους πιο ευάλωτους έως ότου τελειώσει αυτή η κρίση. Οι εταιρείες αερίου έχουν ήδη κινηθεί για επαρκές αέριο LNG. Σε ένα τέτοιο πρόβλημα απαιτείται πανευρωπαϊκή λύση, κοινή προμήθεια, αποθήκευση και χρηματοδότηση ενέργειας στην Ευρώπη. Κατόπιν της ελληνικής πρότασης η Κομισιόν θα συζητήσει την δημιουργία κοινού ταμείου. Έχει υποχρέωση η Ευρώπη να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις της σε αυτό το πεδίο. Μακροπρόθεσμα η λύση είναι η γρήγορη απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο. Στόχος της χώρας να καταστούμε γρήγορα αυτόνομοι αξιοποιώντας την αιολική και ηλιακή ενέργεια αλλά και να γίνουμε περιφερειακός και διεθνής κόμβος μεταφοράς ενέργειας προς την Ευρώπη».

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αγνώριστος στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός έχασε 78-62 από την Παρτιζάν

All Content

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Γκραντ

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Ανακοινώθηκε η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό λειτουργικό μοντέλο

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση ΑΜΚ ύψους 1 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα δάνεια: Δικαίωσε τους δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη ο Άρειος Πάγος

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Στην παράταση η Βαλένθια, 104-99 τη Χάποελ Τελ Αβίβ

All Content

«Επτάψυχη» η Φενέρμπαχτσε, 92-90 την Παρί

All Content - BusinessNews.gr

myPROPERTY: Ανοιξε η πλατφόρμα για έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες

All Content - BusinessNews.gr

Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει για την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις στην Ελλάδα
Βουλή: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει για την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις στην Ελλάδα 01/03/2022 - 07:00
Ζωντανά η συζήτηση στη Βουλή για την εισβολή της Ρωσίας στην Οκυρανία και τις επιπτώσεις 01/03/2022 - 12:08
Ζωντανά η συζήτηση στη Βουλή για την εισβολή της Ρωσίας στην Οκυρανία και τις επιπτώσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κακοκαρία στη Γερμανία: Το αεροδρόμιο Βερολίνου ανέστειλε τη λειτουργία του
    05/02/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Tα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, λέει ο... Ελον Μασκ
    05/02/2026 - 21:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις
    05/02/2026 - 21:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει το σύστημα ελέγχου στους αγρότες για διορθώσεις του 2024 και 2025
    05/02/2026 - 21:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χάλκινος... περίπατος για την εθνική πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
    05/02/2026 - 20:47 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ιράν: Αναπτύσσει βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 2.000 χλμ.
    05/02/2026 - 20:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    05/02/2026 - 19:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AKTOR: Ανακοινώθηκε η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ με εντολή Βουρλιώτη
    05/02/2026 - 11:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.
    05/02/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο
    05/02/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου
    05/02/2026 - 08:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία
    05/02/2026 - 07:55 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Επτάψυχη» η Φενέρμπαχτσε, 92-90 την Παρί

05/02/2026 - 22:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

05/02/2026 - 22:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Ολοκλήρωση του προγράμματος πρόσβασης σε φάρμακα στην Πελοπόννησο

05/02/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φεβρουάριος με πρεμιέρες και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

05/02/2026 - 13:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo