Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πελώνη: Μείωση ΦΠΑ κατά 30% στα 5 νησιά που λειτουργούν δομές φιλοξενίας μεταναστών
NewsRoom NewsRoom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/06/2021 · 13:02

Πελώνη: Μείωση ΦΠΑ κατά 30% στα 5 νησιά που λειτουργούν δομές φιλοξενίας μεταναστών

Στον πρωθυπουργό η σύσταση της επιτροπής για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στο Εθνικό Σχέδιο Ανάταξης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 και στο γεγονός ότι η Ελλάδα ανήκει στις ωφελημένες χώρες από την κατανομή των κονδυλίων, καθώς δικαιούται περίπου 31 δισ. σε επιδοτήσεις και σε δάνεια, αλλά και στη μείωση του Φ.Π.Α. κατά 30% στα πέντε νησιά που φιλοξενούν δομές μεταναστών αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Όπως γνωρίζετε μπήκε ήδη σε εφαρμογή το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε. με την έκδοση -για πρώτη φορά- κοινού χρέους υπέρ των κρατών-μελών της. Υλοποιείται έτσι μια πρωτοβουλία την οποία στήριξε εξαρχής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με οκτώ ακόμη ευρωπαίους ηγέτες. Και βέβαια είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Ελλάδα ανήκει στις ωφελημένες χώρες από την κατανομή των κονδυλίων, καθώς δικαιούται περίπου 31 δισ. σε επιδοτήσεις και σε δάνεια» είπε η κ. Πελώνη.

«Για την αξιοποίηση των πόρων αυτών η Ελλάδα κατέθεσε -και μάλιστα από τις πρώτες χώρες της Ε.Ε.- Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είμαστε στην πρώτη ομάδα χωρών που λαμβάνει έγκριση. Για το γεγονός αυτό πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση στην Αρχαία Αγορά, στην οποία μίλησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν» ανέφερε.

Η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας περιλαμβάνει 175 κρίσιμες επενδύσεις, έργα και μεταρρυθμίσεις. «Εκτιμάται, μάλιστα, ότι οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ και τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα κινητοποιηθούν θα αγγίξουν τα 100 δισ. ευρώ. Έτσι, σε ένα ορίζοντα 7ετίας, θα δημιουργηθούν στη χώρα μας επιπλέον 200.000 νέες θέσεις εργασίας και πρόσθετη εθνική ανάπτυξη που θα αγγίζει το 7%» είπε.

Επίσης είπε ότι όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, το σχέδιο θεμελιώνεται στο πνεύμα των ευρωπαϊκών επιταγών και αναπτύσσεται σε τέσσερις καθοριστικούς πυλώνες: Την πράσινη μετάβαση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, τις ιδιωτικές επενδύσεις με την αναβάθμιση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας. «Μάλιστα, στην πράσινη και στην ψηφιακή οικονομία κατευθύνονται και οι περισσότεροι πόροι. Εκτιμάται ότι εντός του 2021 θα εκταμιευθούν σχεδόν 8 δισ. ευρώ που θα χρηματοδοτήσουν, κυρίως, προγράμματα ηλεκτρικής διασύνδεσης νησιών αλλά και ενεργειακής θωράκισης επιχειρήσεων και κατοικιών» σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και ανέφερε ότι η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπογράμμισε ότι το Σχέδιο που εκπονήθηκε στην Ελλάδα θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη που θα πετύχουν οι Έλληνες και θα ανήκει στους Έλληνες. Και πρόσθεσε ότι με αυτές τις μεταρρυθμίσεις και αυτό το Σχέδιο η Ελλάδα θα βγει πιο ισχυρή από ποτέ.

Μείωση του Φ.Π.Α. κατά 30% στα πέντε νησιά που φιλοξενούν δομές μεταναστών

Επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup αξιολογήθηκε θετικά η 10η Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας για την Ελλάδα και υπήρξε απόφαση εκταμίευσης του πέμπτου πακέτου μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ύψους 748 εκατ. ευρώ.

«Αναγνωρίστηκε η άμεση και αποτελεσματική αντίδραση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των οικονομικών επιπτώσεών της. Επικροτήθηκε η υλοποίηση, παρά τις αντίξοες συνθήκες, σημαντικών μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών. Στο Eurogroup συζητήθηκε, αφού συμφωνήθηκε με τους θεσμούς, η πρόταση της κυβέρνησης για τη μόνιμη μείωση του Φ.Π.Α. στα νησιά Χίος, Λέρος, Σάμος, Κως και Λέσβος, όσο λειτουργούν σε αυτά δομές αιτούντων άσυλο. Έτσι την επόμενη εβδομάδα θα νομοθετηθεί ρύθμιση με την οποία θα προβλέπεται μείωση κατά 30% των συντελεστών του Φ.Π.Α. για τα νησιά αυτά για όσο διάστημα παραμένουν σε λειτουργία οι δομές αυτές» είπε.

Για την επιδημιολογική κατάσταση και τους εμβολιασμούς υπογράμμισε ότι εξακολουθεί να βελτιώνεται. «Ο μέσος κυλιόμενος αριθμός κρουσμάτων των τελευταίων επτά ημερών μειώθηκε σημαντικά στα 617 νέα κρούσματα ανά ημέρα, δηλαδή κατά 37% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Σημαντική μείωση υπάρχει και στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται λόγω κορονοϊού, καθώς και των διασωληνωμένων, γεγονός που επιτρέπει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας να επανέρχεται στην κανονικότητα» είπε, προσθέτοντας ότι η θετική αυτή εξέλιξη οδηγεί σε νέα βήματα ελευθερίας στην οικονομική και κοινωνική ζωή που αφορούν:

- Στη μείωση, από αύριο, της αναλογίας των πελατών από 1 άτομο ανά 25 τ.μ. σε 1 ανά 16 τ.μ. στο λιανεμπόριο.

- Στη λειτουργία των εμποροπανηγύρεων με το πρωτόκολλο λειτουργίας των λαϊκών.

- Στην επαναλειτουργία των παιδότοπων σε υπαίθριο χώρο με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους εργαζόμενους και ενηλίκους πελάτες.

- Στην επαναλειτουργία των Luna Parks με συγκεκριμένες προϋποθέσεις (αποστάσεις, μάσκα, αντισηπτικό, κλπ).

- Στην επαναλειτουργία των Υπηρεσιών Ευεξίας.

- Στη δυνατότητα εκγύμνασης σε γυμναστήρια χωρίς μάσκες, μόνο για εμβολιασμένους, με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

- Στο άνοιγμα από 1ης Ιουλίου των κινηματογράφων 12μηνης λειτουργίας με το 50% της δυναμικότητάς τους, με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικό self-test και την καθολική υποχρεωτική χρήση μάσκας, αλλά και με παράλληλη υποχρέωση έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου για διευκόλυνση ενδεχόμενης ιχνηλάτησης.

Επίσης για την έναρξη των πανηγυριών πρέπει, όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, να ισχύουν σωρευτικά οι κάτωθι προϋποθέσεις:

Να έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ημερομηνία που το ποσοστό του πληθυσμού της οικείας Περιφερειακής Ενότητας που έχει εμβολιασθεί με μία δόση να είναι πάνω από το 50%.

Να υπάρχει σύσταση προς τους συμμετέχοντες για διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων πριν την συμμετοχή τους στην πανήγυρη

Να εφαρμόζονται τα μέτρα Δημόσιας Υγείας (τήρηση αποστάσεων, αντισηπτικά σε τραπέζια κλπ) με ευθύνη της οικείας Δημοτικής Αρχής.

Η κ. Πελώνη στη συνέχεια υπογράμμισε ότι οι θετικές εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και της επανεκκίνησης της οικονομίας είναι μια κατάκτηση όλων των Ελλήνων την οποία οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να αποτρέψουμε κάθε ενδεχόμενο νέας έξαρσης και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

«Στην προσπάθεια αυτή, σύμμαχοί μας είναι η αξιοποίηση των self-test και η πρόοδος των εμβολιασμών. Αποφασίστηκε έτσι η διανομή των self-test, που ξεκίνησε από τον Απρίλιο και είχε προγραμματιστεί για δύο μήνες, να συνεχιστεί για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού. Παρόλα αυτά, οι φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αχαΐας και Αττικής ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσουν τη διάθεση των self-test. Αποφασίστηκε έτσι να χρησιμοποιηθούν για την περιοχή της Αχαΐας, ως εναλλακτικό κανάλι, τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, όπου υπάρχει ήδη συμφωνία. Το ίδιο θα γίνει στην Αττική εφόσον επιμείνει στην απόφασή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής» είπε.

«Μείζονος σημασίας για να χτίσουμε πιο γρήγορα το τείχος της ανοσίας είναι η συνέχιση των εμβολιασμών με τους ίδιους αυξημένους ρυθμούς και στο επόμενο διάστημα. Ήδη, άλλωστε, από την Τετάρτη, έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή του σχεδίου προτεραιοποίησης και όλοι οι συμπολίτες μας άνω των 18 ετών μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει περισσότεροι από 7.244.000 εμβολιασμοί. Μια δόση έχουν λάβει πάνω από 4.380.000 συμπολίτες μας, ενώ έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους περισσότεροι από 3.040.000» πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Επίσης ανακοίνωσε ότι το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέλαβε τη σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής για πιθανή υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις διευκολύνσεις σε εμβολιασμένους και είπε ότι η σύσταση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Επιτροπής εντός της ημέρας.

Τέλος για το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ανέφερε:

Τη Δευτέρα θα μεταβεί στην Αίγυπτο, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου της. Στο Κάιρο, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό Μοσταφά Μαντμπούλι, ενώ θα συναντηθεί με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια, όπου θα επισκεφθεί το Πατριαρχείο και θα έχει συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄.

Την Τρίτη, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με το διάδοχο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Πρίγκιπα Mοχάμεντ μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχιάν.

Την Τετάρτη, θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του το υπουργικό Συμβούλιο.

Κλείνοντας η κυβερνητική εκπρόσωπος συνεχάρη εκ μέρους της κυβέρνησης την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που, όπως είπε, συγκλόνισε όλους τους Έλληνες.

  • ΠΕΛΩΝΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

NBA 2025/26: Η εικόνα του Play-In Tournament και των Playoffs

All Content

Μονακό-Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος ο Τάις, επιστρέφει ο Νούνιεθ μετά από 14 μήνες!

All Content - BusinessNews.gr

Αγορές: Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα

All Content - BusinessNews.gr

Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Η Ελλάδα στις κορυφαίες οικονομίες της ευρωζώνης

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Το "φατούρο" για το ντεμπούτο στον Φαλ στην "ερυθρόλευκη" παρακάμερα από τη Σόφια (vid)

All Content

Έως το 2028 ανανέωσε ο Πρίφτης στη Ρέτζιο Εμίλια (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό στο ΑΦΜ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

CSRΝews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

CSRΝews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μητσοτάκης: Είμαι σίγουρος ότι και η νεολαία μας θα ανταποκριθεί ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας
Μητσοτάκης: Είμαι σίγουρος ότι και η νεολαία μας θα ανταποκριθεί ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας 18/06/2021 - 12:59
Δένδιας: Χρησιμοποιήσαμε την τουρκική επιθετικότητα σαν «όπλο» εναντίον της ίδιας της Τουρκίας 18/06/2021 - 13:09
Δένδιας: Χρησιμοποιήσαμε την τουρκική επιθετικότητα σαν «όπλο» εναντίον της ίδιας της Τουρκίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Διεθνή κοινά μεταπτυχιακά: Στο στάδιο πιστοποίησης τα προγράμματα για το 2026-27
    10/04/2026 - 18:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Λειτουργία Μετρό και Τραμ Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο
    10/04/2026 - 17:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι αντιμέτωπη με μήνες διπλωματικής και στρατιωτικής πίεσης
    10/04/2026 - 16:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/04/2026 - 16:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αγορές: Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008
    10/04/2026 - 15:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Copernicus: Η Ευρώπη βιώνει τον δεύτερο θερμότερο Μάρτιο που έχει καταγραφεί ποτέ
    10/04/2026 - 14:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παρεμβάσεις του ΥΠΑΑΤ για την ενίσχυση του αμπελοοινικού τομέα
    10/04/2026 - 13:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Η Ελλάδα στις κορυφαίες οικονομίες της ευρωζώνης
    10/04/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό στο ΑΦΜ
    10/04/2026 - 12:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά – Εντατικοί οι έλεγχοι σε όλη την χώρα
    10/04/2026 - 11:11 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης
    09/04/2026 - 19:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    09/04/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Νετανιάχου έδωσε εντολή να ξεκινήσουν «απευθείας συνομιλίες» με τον Λίβανο
    09/04/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • EBRD: Θα διαθέσει πέντε δισ. ευρώ στις οικονομίες που επλήγησαν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
    09/04/2026 - 21:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το ωράριο για τα καταστήματα Μ. Παρασκευή και Μ.Σάββατο -Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά
    10/04/2026 - 09:34 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Η εικόνα του Play-In Tournament και των Playoffs

10/04/2026 - 15:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αμφίβολος ο Τζίμι Κλαρκ για το ντέρμπι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

10/04/2026 - 14:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

09/04/2026 - 12:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

09/04/2026 - 09:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

09/04/2026 - 09:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

09/04/2026 - 08:49
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo