Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κεραμέως: Δεν έχουμε καμία εισήγηση των ειδικών αυτή τη στιγμή για άνοιγμα σχολείων
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/03/2021 · 12:48

Κεραμέως: Δεν έχουμε καμία εισήγηση των ειδικών αυτή τη στιγμή για άνοιγμα σχολείων

"Δεν έχουμε καμία εισήγηση των ειδικών αυτή τη στιγμή για άνοιγμα σχολείων" δήλωσε μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά και πρόσθεσε "και για αυτό το λόγο λεω ότι με τα κρούσματα που έχουμε αυτή τη στιγμή στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες κάθε μέρα που καλεί κάποιος σε μαζικές διαδηλώσεις αυτό απομακρύνει την επιστροφή σε οποιαδήποτε κανονικότητα".
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Αναφορικά με την εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Ο νόμος εφαρμόστηκε, η ομαλότητα επανέρχεται στο πανεπιστήμιο . Ήδη το πανεπιστήμιο ξεκινάει εκ νέου τη λειτουργία του και το λέω αυτό γιατί δυστυχώς εξαιτίας της κατάληψης είχε φτάσει σε σημείο να πρέπει να διακόψει κάθε διοικητική του λειτουργία με απόφαση Συγκλήτου. Για παράδειγμα δεν μπορούσε το Αριστοτέλειο να ολοκληρώσει την κινητικότητα των υπαλλήλων που γίνεται για όλους τους φορείς του δημοσίου επειδή τελούσε σε κατάληψη. Προχωράμε λοιπόν μπροστά, η ομαλότητα επανέρχεται στο πανεπιστήμιο και ο νόμος εφαρμόζεται.

Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Θεωρώ αδιανόητη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και θα σας πω τρία παραδείγματα. Πρώτον θυμίζω ότι το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης καλούσε σε διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη όταν η χώρα αυτή την εβδομάδα έχει σημειώσει πάνω από 3.000 κρούσματα και μετά είναι οι ίδιοι που παραπονούνται για την αύξηση κρουσμάτων. Διαδηλώσεις υπάρχουν και σε άλλες χώρες αλλά υπάρχουν από ακραίες αντιθεσμικές ομάδες, σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έχω δει κόμμα Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να υπονομεύει τις προσπάθειες ολόκληρου του πληθυσμού. Δεύτερο παράδειγμα, καταλήψεις τα πανεπιστήμια. Να συμφωνήσουμε ότι πρόκειται για έκνομες ενέργειες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση να θυμίσω ότι είχαμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι πήγαν να υποστηρίξουν την κατάληψη στο ΑΠΘ, μια έκνομη ενέργεια και μάλιστα μια ενέργεια η οποία συνδεόταν άμεσα με την υπεράσπιση ενός πολύ-ισοβίτη τρομοκράτη. Και το αποτέλεσμα αυτής της κατάληψης είναι να είναι το πανεπιστήμιο σε αναστολή λειτουργίας, αυτό θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τρίτο παράδειγμα , λεει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αγωνιστούν για να μην εφαρμοστεί ο νόμος . Να θυμίσω ότι είναι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Να θυμίσω ότι έχουν δώσει όρκο για την τήρηση των νόμων. Προφανώς μπορεί κανείς αν μην συμφωνεί με όλους τους νόμους που ψηφίζονται όπως και εμείς όταν ήμασταν Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν συμφωνούσαμε προφανώς με πολλούς νόμους που είχε ψηφίσει η τότε κυβέρνηση αυτό τι σημαίνει ότι θα σηκώσουμε αντάρτικο και θα πούμε ότι δεν εφαρμόζεται ο νόμος; Έχουμε κράτος δικαίου.

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Κυρίτση "ότι με αστυνομία στα πανεπιστήμια κάθε εβδομάδα θα έχουμε σκηνικά Νέας Σμύρνης"

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Τη θεωρώ θλιβερή, τη θεωρώ διχαστική, τη θεωρώ πολωτική και πραγματικά περιμένει κανείς από την αξιωματική αντιπολίτευση να δείξει μια στάση ευθύνης πόσο μάλλον εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης για την οποία όλος ο πληθυσμός έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες. Καταλαβαίνουμε όλοι απόλυτα ότι υπάρχει κόπωση από όλο το πληθυσμό, όλοι οι πολίτες της χώρας έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες είμαστε όμως στην τελική ευθεία και αυτές τις προσπάθειες οφείλουμε να τις θωρακίσουμε όλοι μαζί. Αλλά κάθε μέρα που γίνεται και από μια διαδήλωση αυτό απομακρύνει την επιστροφή σε οποιαδήποτε κανονικότητα και πόσο μάλλον εν προκειμένω και στο άνοιγμα των σχολείων στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Δεν έχουμε καμία εισήγηση των ειδικών αυτή τη στιγμή για άνοιγμα σχολείων και για αυτό το λόγο λεω ότι με τα κρούσματα που έχουμε αυτή τη στιγμή στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες κάθε μέρα που καλεί κάποιος σε μαζικές διαδηλώσεις αυτό απομακρύνει την επιστροφή σε οποιαδήποτε κανονικότητα.

Ερωτηθείσα αν υπάρχει ενδεχόμενο για παράταση του σχολικού έτους

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Υπάρχουν διαφορετικά σενάρια για όλες τις εναλλακτικές, θυμίζω ότι και πέρυσι έγινε μια μικρή επέκταση του σχολικού έτους μέχρι τέλος Ιουνίου, κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί φέτος. Επειδή ακούω διάφορα για Ιούλιο να πω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει συζήτηση για Ιούλιο. Τα σχέδια αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν ένα ενδεχόμενο να παραταθεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα εντός Ιουνίου η χρονική χρονιά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, η τηλεκπαίδευση προχωράει κανονικότατα, προχωράει η ύλη, η ύλη μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχει ήδη καλυφθεί. Θυμίζω ότι στην Γ Λυκείου που ετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις αρκετά νωρίς μειώσαμε σημαντικά την εξεταστέα ύλη για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με τους ειδικούς, οι ειδικοί εξετάζουν τα δεδομένα κάθε μέρα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εισήγηση για άνοιγμα σχολείων στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Αναφορικά με την προφορική εξέταση στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Υπήρχε μια πατέντα βάση της οποίας λίγο πριν τις εξετάσεις εμφανίζονταν πάρα πολλοί με στραμπουλήγματα, βάσει του προηγούμενου θεσμικού πλαισίου μπορούσε κανείς μόνο με αυτό το στραμπούληγμα να πάει να δώσει προφορικά εξετάσεις. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα σύστημα για το οποίο πρέπει να είμαστε όλη η χώρα υπερήφανοι, όλες οι κυβερνήσεις το έχουν υπηρετήσει απόλυτα και είναι ένα σύστημα πλήρως αδιάβλητο. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να θωρακίσουμε αυτή τη διαδικασία, να πούμε ξεκάθαρα ποιες περιπτώσεις βάσει ιατρικής γνωμάτευσης μπορούν να οδηγήσουν, εφόσον έχεις προσωρινή αναπηρία άνω του 67%, σε προφορικές εξετάσεις κατά τα λοιπά όμως κάθε άλλο στραμπούληγμα και τενοντίτιδες κοκ οδηγούν προφανώς είτε σε γραπτές εξετάσεις είτε σε εξετάσεις επαναληπτικές κάποιους μήνες αργότερα.

Αναφορικά με το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Έχει ήδη γίνει μάθημα από τον περασμένο Σεπτέμβριο και σε ανύποπτο χρόνο, προτού ξεσπάσει το ελληνικό meToo. Όπως ήταν δέσμευσή μας πέρυσι τον Ιούνιο ψηφίσαμε στη Βουλή τα λεγόμενα εργαστήρια δεξιοτήτων. Τα εργαστήρια δεξιοτήτων μπαίνουν μέσα στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα με στόχο να καλλιεργήσουν δεξιότητες στα παιδιά μας. Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από αυτή την κίνηση, το σχολείο ασφαλώς έχει ως βασική αποστολή να μεταδώσει γνώση στα παιδιά επιπλέον όμως κατά τη γνώμη μας έχει την αποστολή να καλλιεργήσει ακόμα περισσότερο δεξιότητες στα παιδιά. Τι θα πει δεξιότητες; Κριτική σκέψη, ενσυναίσθηση, συνεργατικότητα, ομαδική δουλειά και άλλες τέτοιες δεξιότητες, δεξιότητες ζωής, δεξιότητες τεχνολογίας. Άρα βάζουμε μέσα στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα την καλλιέργεια των δεξιοτήτων μέσα από θεματικές. Οι θεματικές κινούνται σε πολλούς άξονες, ας πούμε υπάρχει ένας άξονας για το περιβάλλον, σεβασμός στο περιβάλλον, κλιματική αλλαγή κοκ, υπάρχει ένας άξονας που αφορά στο ευ ζην γα παράδειγμα υγιεινή διατροφή, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Υπάρχει ένας άξονας που αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα, στον εθελοντισμό , στον σεβασμό στον άλλο, σεβασμό στη διαφορετικότητα και υπάρχει και ένας τέταρτος άξονας που αφορά στη δημιουργία, στην καινοτομία, στην τεχνολογία , με την ρομποτική, με τις νέες τεχνολογίες κοκ. Όλα αυτά μπαίνουν στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα σταθμισμένα ανά εκπαιδευτική ηλικία. Στο πλαίσιο αυτό έχει ενταχθεί και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ήδη από τον περσινό Σεπτέμβριο πιλοτικά σε σχολεία της χώρας και από τον προσεχή Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία της χώρας συνολικά τα εργαστήρια δεξιοτήτων και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Και πράγματι είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με μαθητές Γ Γυμνασίου οι οποίοι είναι μέσα σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, οι οποίοι παρακολουθούνε και το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και μας μίλησαν για την εμπειρία, ως τώρα έχουν κάνει πάνω από πέντε μαθήματα στη θεματική αυτή, μας μίλησαν για το τι ανάγκες καλύπτει, για το πώς τους δίνει την ευκαιρία να συζητήσουν με την καθηγήτριά τους για πολλά ζητήματα που τους προβληματίζουν, και για το πώς μάλιστα θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει πιο νωρίς το συγκεκριμένο μάθημα.

Ερωτηθείσα αν οι καθηγητές είναι έτοιμοι να διδάξουν τα συγκεκριμένα μαθήματα

Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Οτιδήποτε νέο εισάγεται στο σχολείο γίνεται επιμόρφωση. Για παράδειγμα ξεκινήσαμε τα εργαστήρια δεξιοτήτων πέρυσι το Σεπτέμβριο, έγινε η επιμορφωτική δράση σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στα εργαστήρια δεξιοτήτων και έτσι αντιστοίχως θα γίνει και τον προσεχή Σεπτέμβριο. Άλλο παράδειγμα έχουμε εισάγει δραστηριότητες στα αγγλικά στο Νηπιαγωγείο αντιστοίχως έγινε επιμορφωτική δράση το Σεπτέμβριο στους εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει αυτές τις δραστηριότητες στα αγγλικά στο Νηπιαγωγείο άρα βασική πολιτική μας είναι ότι για οτιδήποτε νέο εισάγεται να υπάρχει επιμορφωτική δράση προκειμένου να στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς μας σε αυτές τις νέες πρωτοβουλίες στο σχολείο.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Marca: «O Παναθηναϊκός προσφέρει 10.000.000€ στον Μπόνγκα»

All Content

Ζαν Μοντέρο: Το αντίο της Βαλένθια κι η αντίστροφη μέτρηση γα Ολυμπιακό!

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ υποβολής δηλώσεων εισοδήματος πριν το «νήμα» της 15ης Ιουλίου - Προθεσμία 10 ημερών για διορθώσεις χωρίς πρόστιμο

All Content - BusinessNews.gr

Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: Μείωση τιμών, πακέτο της ΔΕΘ κα λήξη Ταμείου Ανάκαμψης

All Content

AIA RELATE: Σχεδίασε τη νέα ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια της Seanergy

All Content

Το Bright Group στηρίζει τα 11α βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

FleetNews

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

FleetNews

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

All Content

Άρης: Ανακοίνωσε Κώστα Αντετοκούνμπο έως το 2029

All Content

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Πήρε την Αμερικανή σέντερ Κίρα Γουίλερ

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: «Καμία ανοχή στην πολιτική βία» – Στο επίκεντρο ακρίβεια, συντάξεις, Υγεία και ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Τα ρεκόρ του α΄ εξαμήνου 2026 και οι πρωταγωνιστές της ανόδου

All Content - BusinessNews.gr

Η ΔΥΠΑ κλείνει εκκρεμότητες δεκαετιών στις εργατικές κατοικίες του πρώην ΟΕΚ

FleetNews

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

FleetNews

SUZUKI: Δωρεάν καλοκαιρινός τεχνικός έλεγχος

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

CSRΝews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

CSRΝews.gr

Δωρεά ύψους €4,5 εκατ. από το Kaizen Foundation αναβαθμίζει το ΕΣΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πέτσας: Την Παρασκευή συζήτηση στη Βουλή περί αυθαιρεσίας αστυνομικών οργάνων
Πέτσας: Την Παρασκευή συζήτηση στη Βουλή περί αυθαιρεσίας αστυνομικών οργάνων 11/03/2021 - 11:56
Πελώνη: Δεν θα γίνουν παρελάσεις, μόνο η στρατιωτική (vid) 11/03/2021 - 12:55
Πελώνη: Δεν θα γίνουν παρελάσεις, μόνο η στρατιωτική (vid)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • OPEC+: Νέα αύξηση στην παραγωγή πετρελαίου από τον Αύγουστο – Πιέσεις τις τιμές και νέα δεδομένα στην αγορά
    05/07/2026 - 16:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι τέσσερις κυρίαρχες τάσεις που διαμορφώνουν την ελληνική αγορά εργασίας έως το 2035
    05/07/2026 - 15:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 - Τα «κλειδιά» για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
    05/07/2026 - 14:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η νέα εθνική στρατηγική για το νερό - Ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των υδάτων - Οι τρεις πυλώνες
    05/07/2026 - 14:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός ΕΕ: Ψαλίδισμα στην πρόταση της Κομισιόν για δαπάνες 2 τρισ. ευρώ επιδιώκει η Γερμανία
    05/07/2026 - 13:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΔΥΠΑ κλείνει εκκρεμότητες δεκαετιών στις εργατικές κατοικίες του πρώην ΟΕΚ
    05/07/2026 - 13:07 ΚΟΣΜΟΣ
  • Euronext Athens: Τα ρεκόρ του α΄ εξαμήνου 2026 και οι πρωταγωνιστές της ανόδου
    05/07/2026 - 12:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • The Master Miller: Η ελληνική εταιρεία από την Ηλεία στην κορυφή της διεθνούς κατάταξης ελαιολάδου
    05/07/2026 - 12:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κτηματολόγιο: Νέα ψηφιακή εποχή με τη μετάβαση όλων των συστημάτων στο «κυβερνητικό νέφος»
    14/06/2026 - 11:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο
    05/07/2026 - 11:32 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/07/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί συρρέουν για το προσκύνημα της σορού του Χαμενεΐ
    04/07/2026 - 17:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: Μείωση τιμών, πακέτο της ΔΕΘ κα λήξη Ταμείου Ανάκαμψης
    05/07/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρεκόρ υποβολής δηλώσεων εισοδήματος πριν το «νήμα» της 15ης Ιουλίου - Προθεσμία 10 ημερών για διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
    05/07/2026 - 11:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο
    05/07/2026 - 11:32 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Marca: «O Παναθηναϊκός προσφέρει 10.000.000€ στον Μπόνγκα»

05/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χάποελ Τελ Αβίβ: Τέλος οι Ράντολφ και Κουκ

05/07/2026 - 13:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kathy Heyndels Fashion Show”

04/07/2026 - 16:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Breakfast@Star ολοκληρώνει την πορεία του στο πρόγραμμα του Star

03/07/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ισχυρή παρουσία στο YouTube κατέγραψε το Athletiko τον Ιούνιο

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

03/07/2026 - 13:12
FleetNews
fleetnews.gr

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

03/07/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

03/07/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo