Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
8ο Big HR Debate: Με επίκεντρο τον άνθρωπο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
09/11/2017 · 02:00

8ο Big HR Debate: Με επίκεντρο τον άνθρωπο

Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, οι άνθρωποι του HR συγκεντρώθηκαν πρόσφατα για να ακούσουν, να εμπνευστούν, να γευτούν, να μάθουν και να συζητήσουν, τις τάσεις και τις προκλήσεις του επαγγέλματός τους, στο 8ο Big HR Debate, που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, οι άνθρωποι του HR συγκεντρώθηκαν πρόσφατα για να ακούσουν, να εμπνευστούν, να γευτούν, να μάθουν και να συζητήσουν, τις τάσεις και τις προκλήσεις του επαγγέλματός τους, στο 8ο Big HR Debate, που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ.

Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί τώρα, είπε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος της ΔΕ του ΕΙΜΑΔ, Αλεξάνδρα Ελευθερίου, είναι το πως μπορούμε να περάσουμε από τις τυπικές διαδικασίες στην ουσία της δουλειάς μας, πως βελτιώνουμε τη δέσμευση (engagement) των ανθρώπων μας μέσα από τις πρακτικές HR που χρησιμοποιούμε, πως καλλιεργούμε κουλτούρες που ενδυναμώνουν τους εργαζόμενους σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα, πως διασφαλίζουμε ότι η εργασία τους δίνει νόημα και σκοπό, και πως δημιουργούμε ευκαιρίες για την ουσιαστική ανάπτυξη και εξέλιξη τους, και για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που φροντίζει για την ευεξία και την ψυχική υγεία του ατόμου.

Οι δυνατότητες που μας δίνουν οι εξελίξεις, συνέχισε η κ. Ελευθερίου, σε τομείς όπως τα HR Analytics, η τεχνολογία, η γνώση που έχει αναπτυχθεί στους τομείς των νευροεπιστημών και της θετικής ψυχολογίας είναι πολύ μεγάλες. Και απαιτούν εγρήγορση, συνεχή ενημέρωση και ανάπτυξη των δικών μας δεξιοτήτων και γνώσεων. Πρώτα, όμως, πρέπει εμείς οι ίδιοι να εστιάσουμε στην ουσία και να θέσουμε πραγματικά τον άνθρωπο στο επίκεντρο της δουλειάς μας, κατέληξε η πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΙΜΑΔ.

Από την πλευρά της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της, ManpowerGroup, Φανή Κλειδά, μιλώντας στο Συνέδριο του ΕΙΜΑΔ ανέφερε ότι από κοινού, ηγέτες και επαγγελματίες του HR, συνειδητά επανεστιάζουν σε μια βαθύτερη δέσμευση για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς, με ισόρροπη πρόοδο. Τέσσερις καθοριστικές μακροοικονομικές δυνάμεις επαναπροσδιορίζουν το επιχειρηματικό και εργασιακό τοπίο, τόνισε η κ. Κλειδά. Τεχνολογική επανάσταση, άνοδος της ατομικής επιλογής και επιτήδευσης του καταναλωτή, καθώς και έντονες δημογραφικές μετατοπίσεις, οδηγούν στην επανάσταση των δεξιοτήτων και σε νέα επιχειρηματικά και εργασιακά μοντέλα.

Ως εκ τούτου, πρώτιστη κοινωνική και οικονομική προτεραιότητα είναι η συνειδητή ενσωμάτωση της τεχνολογίας, του ταλέντου και της ανθρώπινης διασύνδεσης, ώστε να επιτευχθεί επιχειρηματική, κοινωνική και ατομική ευμάρεια. Η ανάπτυξη ενός αειφόρου ψυχοπνευματικού οικοσυστήματος, μέσω αισθήματος ατομικής ευθύνης και ενσυναίσθησης και επιλογής τρόπων σκέψης και δράσης που προάγουν το γενικό καλό και τη διευρυμένη αντίληψη, αποτελεί πρωταρχική μας πρόκληση. Η καλλιέργεια του, ενισχύει την ετοιμότητα μας για αλλαγή, συνώνυμο των πολλαπλών δυνατότητων έναντι των περιορισμών που εντοπίζει το βλέμμα και οι συνήθειες του χτες.

Big-HR-Debate-2017_m.jpg?mtime=20171109132741#asset:68216

Τίποτα δεν μας σταματά, τόνισε η Μαρία Πολύζου, μαραθωνοδρόμος, πανελληνιονίκης και πρέσβειρα του ελληνικού αθλητισμού, σε μια συγκινητική ομιλία που έβαλε φτερά στην ψυχή των συμμετεχόντων. Ο φόβος είναι θαυμάσιος υπηρέτης αλλά και φοβερός αφέντης, είπε. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Όταν το ονειρεύεσαι, το πραγματοποιείς. Όταν έχεις σε συγχρονισμό πνεύμα, σώμα, ψυχή, κατευθύνεσαι στον στόχο. Κάθε πρόκληση είναι μύηση για κάτι ανώτερο, συνέχισε η κ. Πολύζου. Αν καταφέρουμε να αλλάξουμε ένα κομμάτι του κάθε ανθρώπου σε μια εταιρία θα υπάρξει πρόοδος.

Για να έχουμε περισσότερο δεσμευμένους εργαζόμενους, πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερους ηγέτες, τόνισε η Κατερίνα Ψυχοπαίδα, Director of business development στην Mercer Sirota. Στην εποχή της δέσμευσης το 90% των επαγγελματιών HR λένε ότι οι ηγέτες τους αναγνωρίζουν την αξία της δέσμευσης, 8 στους 10 οργανισμούς έχουν ένα επίσημο πρόγραμμα αφοσίωσης εργαζομένων και επενδύουν εκατομμύρια δολάρια για να την επιτύχουν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ωστόσο, το επιχειρηματικό περιβάλλον μετασχηματίζεται: Κυριαρχούν η μεταβλητότητα, η αβεβαιότητα, η πολυπλοκότητα, η ασάφεια. Οι ηγέτες αναζητούν νέους τρόπους ανταγωνισμού και δημιουργίας επιδόσεων. Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις οι επιχειρήσεις και να ευδοκιμήσουν, απαιτείται ανθεκτική, προσαρμοστική και ελκυστική ηγεσία, κατέληξε η κ. Ψυχοπαίδα.

Η Χριστίνα Μάρρα, Principal Solution Consultant της Oracle, στην ομιλία της αναφέρθηκε στις προκλήσεις του HR: αναζήτηση ταλέντων, ποικιλομορφία, δέσμευση και ευεξία των εργαζομένων, ανάγκες για ικανότητες και μετασχηματισμό του HR. Αναφέρθηκε στα σημεία όπου η ελληνική πραγματικότητα αποκλίνει ή συγκλίνει με το παγκόσμιο περιβάλλον. Η αβεβαιότητα, ο πόλεμος των ταλέντων και η εμφάνιση πολλών start-up εταιριών, σε συνδυασμό με την χαμηλή επένδυση στο HR, τα θέματα επικοινωνίας ανάμεσα στον manager και τον εργαζόμενο, αλλά και την ανάγκη να αποδείξει το HR τη χρησιμότητά του, συνθέτουν ένα πεδίο γεμάτο προκλήσεις.

Στη φετινή του μορφή το debate δεν προέκυψε από πάνελ ομιλητών, αλλά δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, την ελληνική κοινότητα του HR, που κλήθηκε να βάλει τα θεμέλια για ένα εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με τις τάσεις που διαμορφώνονται. Συνέβαλαν σε αυτό το think tank "Νέοι επαγγελματίες" του ΕΙΜΑΔ και ο Στάθης Βρακατσέλης (The Facilitation Partnership), κατά τη διάρκεια του Workshop cafe, όπου οι συμμετέχοντες εργάστηκαν σε ομάδες για τον τρόπο που το HR μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις. Σημαντική σε αυτό, υπήρξε η συμβολή της Inky Thinking και της Ellie Chapmanπου ήρθε από το Λονδίνο για να απεικονίσει γραφιστικά τα όσα ακούστηκαν και συζητήθηκαν.

Ακολούθησε η εισήγηση του Τριαντάφυλλου Αλεξόπουλου, HR Director της Teleperformance Greece, ο οποίος παρουσίασε τον τρόπο διαχείρισης της πολύ-πολιτισμικότητας στον οργανισμό, επεσήμανε τη σημασία του οράματος που ξεκινάει από την κορυφή της διοίκησης και την ανάγκη να σκεφτούμε διαφορετικά. Η εταιρία προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. έχει εργαζομένους από 31 χώρες και αναπτύσσει για όλους πολλές δράσεις ενσωμάτωσης και αναγνώρισης.

Γευσιγνωσία με επίκεντρο τον άνθρωπο! Ο Δρ. Δημήτρης Χατζηνικολάου, οινολόγος, διπλωματούχος γευσιγνώστης και συγγραφέας μίλησε για «Το ανθρώπινο δυναμικό της ευτυχίας». Ο σύγχρονος μάνατζερ είναι ένας σύγχρονος συμποσίαρχος που πρέπει να ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητες και τις αντοχές των συνδαιτυμόνων. Μιλώντας τη γλώσσα του... στόματος, ο κ. Χατζηνικολάου μετέδωσε στους ανθρώπους του HR πολύτιμες πληροφορίες, τόσο για την προσωπική τους ικανοποίηση, όσο και για την επάρκειά τους ως οικοδεσπότες επιχειρηματικών συναντήσεων.

Για την Παπαστράτος που μεταμορφώνεται, μίλησαν οι Γιώργος Παρτσακουλάκης, Γεν. Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Δέσποινα Σίσκου, Διευθύντρια Internal Transformation της Παπαστράτος ΑΒΕΣ, εξηγώντας πώς μια καπνοβιομηχανία άλλαξε όραμα και μετασχηματίζεται σε κάθε επίπεδο. Δημιουργείται στην Ελλάδα εργοστάσιο με μια επένδυση 300 εκατ. που θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας, πλέον των σημερινών 800. Η νέα μονάδα HR με νέο όνομα, People and Culture (Άνθρωποι και κουλτούρα), προχωρά σε ριζική αναδιοργάνωση δομών - 95% άλλαξαν ρόλο στην εμπορική διεύθυνση - και σε μαζική προσέλκυση και πρόσληψη άνω των 300 συνεργατών, ενώ εκπαιδεύτηκαν πάνω από 1000 στελέχη. Η τελειομανία, τόνισαν τα στελέχη της Παπαστράτος, ήταν μέρος της κουλτούρας μας. Αλλάζουμε όμως για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αλλαγές.

Το διαφορετικό αυτό συνέδριο, έκλεισε με την Patsy Rodenburg. Τι μπορεί να μας διδάξει το θέατρο για την ηγεσία; αναρωτήθηκε η κ. Ελευθερίου, η οποία μαγεύτηκε με την ανθρωπιά, τη σαφήνεια και την καθαρότητα της σκέψης και της διδασκαλίας της Patsy Rodenburg. Η Patsy είναι αυθεντία παγκοσμίως στο έργο του Σαίξπηρ. Οι ηθοποιοί τους οποίους διδάσκει συγκεντρώνουν πάνω από 80 Όσκαρ, ενώ δουλεύει και με αρχηγούς κρατών και ηγέτες εταιριών-κολοσσών. Στο HR Debate, αναφέρθηκε στην σημασία του να είσαι παρών σε όλα τα επίπεδα της ζωής, στην εργασία, στις σχέσεις, στην οικογένεια. «Δεν μπορείς να επιβιώσεις αν δεν είσαι παρών. Δεν υφίσταται ομάδα αν κάποιος από την ομάδα δεν είναι παρών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της μελέτης της σχετικά με την κωδικοποίηση της παρουσίας, ανέφερε διάφορα παραδείγματα και μίλησε ακόμα για τρεις κύκλους ενέργειας και τα χαρακτηριστικά της αυθεντικής παρουσίας. Κλείνοντας την εξαιρετική ομιλία της προχώρησε σε διαδραστικές ασκήσεις με το ακροατήριο. Ήταν μια ομιλία που κράτησε τους συμμετέχοντες παρόντες και σε ετοιμότητα!

  • 8Ο BIG HR DEBATE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Φιλική νίκη του Κολοσσού 89-80 στο Μαρούσι

All Content

Μπαρτζώκας: "Κάποιοι έδωσαν λευκές επιταγές στον Μοντέρο"!

All Content - BusinessNews.gr

KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στα ομόλογα

All Content - BusinessNews.gr

FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

All Content

Ο Λευτέρης Μαντζούκας στο AllStar Basket: "Χωρίς απωθημένα"

All Content

Περιστέρι: Στις 18 & 19/9 το 7ο τουρνουά "Νίκος Φάσουρας"

All Content - BusinessNews.gr

25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων

All Content - BusinessNews.gr

Λουξ: "Δροσιστική" άνοδος 23,7% στα καθαρά κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

FleetNews

Opel: Σχεδόν 60 χρόνια πρωτοπορίας στην ηλεκτροκίνηση

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αχτσιόγλου: "Θεσμοθετούμε την εργοδοτική εισφορά για τον ΕΔΟΕΑΠ που δεν υπήρχε"
Αχτσιόγλου: "Θεσμοθετούμε την εργοδοτική εισφορά για τον ΕΔΟΕΑΠ που δεν υπήρχε" 09/11/2017 - 02:00
Γκέιτς, Μπέζος και Μπάφετ διαθέτουν το μισό πλούτο των ΗΠΑ 09/11/2017 - 02:00
Γκέιτς, Μπέζος και Μπάφετ διαθέτουν το μισό πλούτο των ΗΠΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ιταλία: Νέο πλήγμα για τη Μελόνι-Δικαστήριο επικυρώνει το κλείσιμο μεγάλης χαλυβουργίας
    11/09/2026 - 16:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Elan Capital του Ρένου Δημητρίου: Εξετάζει τη δημιουργία γραφείου στην Αθήνα
    11/09/2026 - 16:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μειώθηκαν κατά 17% οι αιτήσεις ασύλου στην Ευρώπη
    11/09/2026 - 16:36 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF
    11/09/2026 - 16:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ
    11/09/2026 - 16:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕ: Αναζητά νέους τρόπους για να αξιοποιήσει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία προς όφελος της Ουκρανίας
    11/09/2026 - 16:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω 477.000 λαθραία τσιγάρα στο «Ελ. Βενιζέλος»
    11/09/2026 - 16:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρωσία: Το μετρό της Αγίας Πετρούπολης προσαρμόζει 9 σταθμούς σε καταφύγια πολιτικής άμυνας
    11/09/2026 - 16:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο
    11/09/2026 - 16:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Κατσαφάδος: «Έρχεται και νέο νομοσχέδιο για την Κρατική Αρωγή – Η ψηφιοποίηση ήταν η αρχή για μια νέα εποχή»
    11/09/2026 - 16:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Miele: «Το τέλος των οικιακών εργασιών πλησιάζει»
    10/09/2026 - 17:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί – Τα νέα ευρήματα που αλλάζουν τα δεδομένα
    10/09/2026 - 19:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στα ομόλογα
    10/09/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα €2,34 εκατ. τα κέρδη στο εξάμηνο - Στα €0,67 ανά μετοχή οι συνολικές διανομές για το έτος
    10/09/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανάρτηση Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030»
    10/09/2026 - 19:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φιλική νίκη του Κολοσσού 89-80 στο Μαρούσι

11/09/2026 - 13:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

11/09/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο» στο ΟΡΕΝ

11/09/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΚΚΟΜΕΔ: «Ελληνικός Κινηματογράφος: Χτες, Σήμερα, Αύριο»

11/09/2026 - 12:15
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

10/09/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo