Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΟΑΕΔ: Προκήρυξη νέου προγράμματος για 1.459 προσλήψεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/09/2017 · 03:00

ΟΑΕΔ: Προκήρυξη νέου προγράμματος για 1.459 προσλήψεις

Την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ αναμένει ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να προχωρήσει στην προκήρυξη νέου προγράμματος για 1.459 προσλήψεις ανέργων, ηλικίας 18-24 ετών σε επιχειρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει εντός των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου.

Την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ αναμένει ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να προχωρήσει στην προκήρυξη νέου προγράμματος για 1.459 προσλήψεις ανέργων, ηλικίας 18-24 ετών σε επιχειρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει εντός των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εκπονηθεί από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και στόχος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Η πράξη «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 1459 ανέργων ηλικίας 18-24 ετών» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Στόχος του είναι η απόκτηση «εργασιακής εμπειρίας» από νέους ανέργους.

Το πρώτο στάδιο της εργασιακής εμπειρίας περιλάμβανε την άσκηση 4 μηνών σε αντικείμενο εργασίας συναφές με τις σπουδές του ωφελούμενου.

Το δεύτερο στάδιο απευθύνεται σε αυτούς που ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο και θα περιλαμβάνει πλήρη απασχόληση 8 μηνών στο αντικείμενο σπουδών σε κανονική θέση εργασίας, στις ίδιες ή άλλες επιχειρήσεις από αυτές της πρακτικής άσκησης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:

1. Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το «Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για ανέργους ηλικίας 18 -24 ετών» (ΚΥΑ 35453/702/01-08-2016 ΦΕΚ/2425/Β/5-8-2016) και να καλύπτουν την προϋπόθεση 4 της παρούσας παραγράφου. Οι ωφελούμενοι άνεργοι κατά την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2 πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση ολοκλήρωσης του ανωτέρω προγράμματος από το ΚΠΑ2 στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκουν.

2. Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.

3. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή να είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας ή πολίτες τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα.

4. Να είναι ηλικίας 18-24 ετών, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 19ο έτος και να έχουν συμπληρώσει το 24ο και να διανύουν το 25ο έτος αντίστοιχα κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία.

Σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα, που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας

– Οι επιχειρήσεις με προσωπικό 0-3 θέσεις πλήρους απασχόλησης μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έναν (1) ωφελούμενο.

– Επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 3 έως 9 θέσεις πλήρους απασχόλησης μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως δύο (2) ωφελούμενους

— Επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 9 έως 19 θέσεις πλήρους απασχόλησης μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως τρεις (3) ωφελούμενους – Επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 19 έως 30 θέσεις πλήρους απασχόλησης μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως πέντε (5) ωφελούμενους – Επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 30 έως 50 θέσεις απασχόλησης μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως οκτώ (8) ωφελούμενους – Επιχειρήσεις άνω των 50 θέσεων απασχόλησης μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως δέκα (10) ωφελούμενους.

Διαδικασία – Απολαβές

Οι άνεργοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα από την αρμόδια Υπηρεσία -ΚΠΑ2- σύμφωνα με όσα ορίζει η Δημόσια Πρόσκληση.

Δεν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ως ασκούμενοι, νέοι που είχαν απασχοληθεί καθ΄ οιονδήποτε τρόπο ή ασκηθεί στην ίδια επιχείρηση το τελευταίο εξάμηνο πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Επίσης δεν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα άτομα ομόρρυθμοι εταίροι σε Ο.Ε., Ε.Ε. και εταίροι σε Ε.Π.Ε και στις Ι.Κ.Ε, μέλη των Δ.Σ. στις Α.Ε. μέλη σε συνεταιρισμούς (πλην ΚΟΙΝΣΕΠ) ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι ή οι διαχειριστές των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις επιχορηγούνται για κάθε άτομο που υπάγεται στο πρόγραμμα από την ημερομηνία πρόσληψής του και για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών.

Η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης ανέρχεται στο ποσό των 14,40 € και όχι πέραν των 25 ημερών το μήνα. Το ποσό επιχορήγησης καλύπτει τμήμα του μισθολογικού ή/και μη μισθολογικού κόστους και δεν υπερβαίνει το ποσό των 2.880 ευρώ για το σύνολο της πράξης για κάθε ωφελούμενο.

Το ύψος της συνολικής διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης του προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 4.201.920 ευρώ. Η συνολική διάρκεια της επιχορήγησης του προγράμματος ορίζεται σε οκτώ (8) μήνες.

Εντός εξήντα (60) ημερών από την έκδοση της εγκριτικής απόφασης, η επιχείρηση προβαίνει σε πρόσληψη του ατόμου. Σε περίπτωση καθυστερήσεων λόγω τεχνικών προβλημάτων των πληροφοριακών συστημάτων, η ανωτέρω προθεσμία αναστέλλεται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας τους.

Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να διατηρήσουν το δεσμευόμενο προσωπικό (προϋπάρχον και επιχορηγούμενο) με το ίδιο καθεστώς απασχόλησης καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Σε περίπτωση που η επιχείρηση μειώσει το προσωπικό της (προϋπάρχον και επιχορηγούμενο) θα πρέπει να το αντικαταστήσει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες, για να είναι δυνατή η συνέχιση του προγράμματος και να ενημερώσει το ΠΣΚΕ. Είναι δυνατή η επιμήκυνση της ως άνω προθεσμίας, κατά τριάντα (30) ημέρες, μετά από αίτηση του εργοδότη και απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Υπηρεσίας (Κ.Π.Α.2). Σε περίπτωση αντικατάστασης το άτομο που προσλαμβάνεται θα πρέπει να πληροί τις ίδιες προϋποθέσεις (ειδικότητα, εκπαιδευτικό επίπεδο) με το αρχικά προσλαμβανόμενο και υποδεικνύεται από τους εργασιακούς συμβούλους της Υπηρεσίας.

Συμφωνητικό

Μετά την υπόδειξη των ανέργων στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, καλούνται τόσο οι άνεργοι όσο και οι εργοδότες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα να υπογράψουν, το αργότερο μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες από την υπόδειξη των ανέργων, συμφωνητικό συνεργασίας. Η απόκτηση της εργασιακής εμπειρίας αρχίζει την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού, στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης του προγράμματος.

Στο συμφωνητικό συνεργασίας που υπογράφεται μεταξύ του ΟΑΕΔ (εκπροσωπείται από τον Προϊστάμενο του ΚΠΑ2 μετά από εξουσιοδότηση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ), του Εργοδότη και του Ασκουμένου, περιγράφονται οι υποχρεώσεις των εργοδοτών και των ωφελουμένων-ασκουμένων. Το περιεχόμενο του συμφωνητικού αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Δημόσιας Πρόσκλησης του προγράμματος. Υπεύθυνος- επιβλέπων της απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ορίζεται ο εργοδότης ή άλλος εργαζόμενος, ο οποίος απασχολείται με σχέση πλήρους και εξαρτημένης εργασίας, και διαθέτει συναφή τίτλο σπουδών με την ειδικότητα του ασκούμενου ή συναφή άδεια άσκησης επαγγέλματος ή τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο αντικείμενο όπου θα εκπαιδευτεί ο ασκούμενος.

Πηγή: aftodioikisi.gr

  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  • ·
  • ΟΑΕΔ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 16:00 Μαρούσι Chery-Περιστέρι Betsson

All Content

Live στις 16:00 Μύκονος Betsson-Προμηθέας Βίκος Cola

All Content - BusinessNews.gr

Moody’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή - Προσοχή σε προσυμπληρωμένα στοιχεία, τεκμήρια και ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,47% - Yψηλές διακυμάνσεις στις συνεδριάσεις

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Live στις 15:30 Ελλάδα-Σκόπια

All Content

Τα live streams του Σαββάτου σε Elite League, NL1, Α2 Γυναικών, W Rising Stars

All Content - BusinessNews.gr

Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» ...εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό - Οι στόχοι

All Content - BusinessNews.gr

Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τσακαλώτος: "Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι σε καλή θέση"
Τσακαλώτος: "Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι σε καλή θέση" 28/09/2017 - 03:00
ΣΚΡΑΤΣ: 3.389.263 ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα 28/09/2017 - 03:00
ΣΚΡΑΤΣ: 3.389.263 ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fresh Expo Ιεράπετρας: Τα θεμέλια ενός νέου θεσμού για τον αγροδιατροφικό τομέα
    14/03/2026 - 16:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το υπουργείο Παιδείας φέρνει ρύθμιση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ
    14/03/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μέση Ανατολή: Αμερικανικοί βομβαρδισμοί στο νησί Χαργκ και σκληρές απειλές από την Τεχεράνη
    14/03/2026 - 14:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι δυο εβδομάδες πολέμου στη Μέση Ανατολή και οι επιλογές υψηλού κινδύνου για τη συνέχεια
    14/03/2026 - 13:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • «Κούρσα» ανόδου στα ναύλα εμπορευματοκιβωτίων - Tα container επιλέγουν τον διάπλου της Αφρικής
    14/03/2026 - 12:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Gov.gr Wallet στον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι (EUDI Wallet)
    14/03/2026 - 12:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή - Προσοχή σε προσυμπληρωμένα στοιχεία, τεκμήρια και ακίνητα
    14/03/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» ...εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο
    14/03/2026 - 10:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό - Οι στόχοι
    14/03/2026 - 09:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες
    14/03/2026 - 09:25 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στα 103,14 δολάρια έκλεισε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ, αύξηση 42% από την έναρξη του πολέμου
    13/03/2026 - 21:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αισχροκέρδεια - Τα 63 προϊόντα υπό παρακολούθηση
    13/03/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΤΕ: Ο στρατηγικός ρόλος του στην ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας - Οι προηγμένες υποδομές συνδεσιμότητας
    13/03/2026 - 20:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Αμοιβή $10 εκατ. σε πληροφοριοδότες για τον Χαμενεΐ και τους Φρουρούς της Επανάστασης
    13/03/2026 - 19:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παρατάσεις για «Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και ΑΠΕ σε στέγες και χωράφια -Οι νέες προθεσμίες
    13/03/2026 - 18:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 16:00 Μαρούσι Chery-Περιστέρι Betsson

14/03/2026 - 13:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 15:30 Ελλάδα-Σκόπια

14/03/2026 - 13:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Effie Kostaki βρίσκεται πίσω από το σύγχρονο ελληνικό brand EFFIEKTHEBRAND

13/03/2026 - 18:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026

13/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo