Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Πέτσινο το γκολ του ΠΑΟΚ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/05/2017 · 03:00

Μητσοτάκης: Πέτσινο το γκολ του ΠΑΟΚ

Συνέχεια στην “κόντρα” με τον Ιβάν Σαββίδη έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ που στον τελικό Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ομολογία διαπλοκής, ενώ αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, λέγοντας ότι “ο ΠΑΟΚ δε χρειαζόταν πέτσινο πέναλτι”.

Συνέχεια στην “κόντρα” με τον Ιβάν Σαββίδη έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ που στον τελικό Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ομολογία διαπλοκής, ενώ αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, λέγοντας ότι “ο ΠΑΟΚ δε χρειαζόταν πέτσινο πέναλτι”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση υπάρχει απόλυτη εσωκομματική ηρεμία, ερωτηθείς για τη στάση των καραμανλικών. Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε μπορεί να εκφράσει το μετριοπαθές κέντρο και την πολιτική των επενδύσεων, ενώ έκανε ειδική μνεία στη νίκη Μακρόν στη Γαλλία, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι ο λαϊκισμός θα ηττηθεί και στην Ελλάδα.

“Είδα τον αγώνα (σσ: τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρέθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά οχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικα. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία, το επισημάνατε κι εσείς.΄Αλλά αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιουσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα”, είπε ερωτηθείς σχετικά με τον τελικό ΠΑΟΚ- ΑΕΚ κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του Σκάι. “Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών.

Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα ‘πέτσινο γκολ’ για να κερδίσει”, είπε επίσης ο κ.Μητσοτάκης. Πρόσθεσε ότι η όποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποιο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα. Έκανε λόγο για μεγάλη ευθύνη της πολιτείας και των παραγόντων ποδοσφαίρου.

Κληθείς να σχολιάσει εκ νέου τη συνέντευξη Σαββίδη, ο κ.Μητσοτάκης απάντησε ότι σε μία δημοκρατία ο καθένας μπορεί να εκφράζει δημόσια την άποψη του. Υποστήριξε όμως ότι υπάρχει θέμα όταν μία τέτοια συνέντευξη δίδεται τέσσερις ημέρες μετά από μία τροπολογία, που όπως είπε χάρισε 38 εκ ευρώ από πρόστιμα στη ΣΕΚΑΠ με παρέμβαση της κυβέρνησης και προσωπικά του Πάνου Καμμένου. “Εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε ούτε παρεμβάσεις, ούτε εκφοβισμούς, ούτε εκβιασμούς. Η Δημοκρατία χρειάζεται κανόνες και θα επιβληθούν προς όλες τις κατευθύνσεις”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε αναφερόμενος στη δήλωση Σαββίδη ότι ένας επιχειρηματίας χρειάζεται ένα ΜΜΕ: “Όλοι οι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα αρκεί να τηρούν το νόμο και να μη θεωρούν ότι χρειάζονται ΜΜΕ για προστασία. Αυτό είναι ο ορισμός της διαπλοκής. Αγοράζω ένα μέσο και ασκώ πολιτική πίεση για να μπορώ να εξυπηρετούμαι επιχειρηματικά. Μάλιστα είναι η πρώτη τέτοια δημόσια ομολογία που ακούω”.

Στο ερώτημα εάν ανησυχεί ότι εκτέθηκε στους Πόντιους, ο κ.Μητσοτάκης απάντησε: “Εγώ εκτέθηκα; Αυτός που εκτέθηκε είναι ο κ.Τσίπρας, τον οποίο έσυρα στη Βουλή για να ομολογήσει ότι ήταν φωτογραφική η τροπολογία για Σαββίδη”.

Είπε επίσης: Όταν αγοράζει κάποιος μία επιχείρηση την αγοράζει έχοντας γνώση των οικονομικών δεδομένων και ο Σαββίδης γνώριζε πολύ καλά τι αγόραζε. Αυτά ρυθμίζονται πριν. Εάν η κυβέρνηση ερχόταν τότε και έλεγε ότι υπάρχει ένα ζήτημα, να το αντιμετωπίσουμε από πρίν, θα έλεγα ότι δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα. Εκ των υστέρων όμως, ρυθμίσεις με ξεκάθαρο πολιτικό αντάλλαγμα να αποκτήσει ο κ.Σαββίδης μέσο για να εξυπηρετεί την κυβέρνηση, σημαινει ότι θα έχουμε ΜΜΕ με συγκεκριμένη γραμμή που θα αποτελεί το γραμμάτιο του επιχειρηματία προς την κυβέρνηση.” Χαρακτήρισε επίσης αστείο να ταυτίζεται ένας άνθρωπος με μία έννοια όπως ο ποντιακός ελληνισμός.

Ερωτηθείς εάν ανησυχεί για τη διείσδυση του ρωσικού παράγοντα στην Ελλάδα, ο κ.Μητσοτάκης δε θέλησε να κάνει τέτοια αναφορά, επαναλαμβάνοντας ότι δεν αντιδικεί με κανέναν. “Το ζήτημα προέκυψε επειδή η κυβέρνηση έφερε χαριστική τροπολογία” προσέθεσε και τόνισε: “Το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός στη χώρα δε θα το αποφασίσει κανένας κ.Σαββίδης, αλλά ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.”

Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε και στη προσπάθεια Τσίπρα για σύγκλιση προς το κέντρο, στέλοντας μήνυμα σε όσους εντός και εκτός Ελλάδας βλέπουν μία στροφή ΣΥΡΙΖΑ προς το ρεαλισμό των επενδύσεων.

“Και να ήθελε ο Τσίπρας να κάνει στροφή προς το μετριοπαθές κέντρο δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Ούτε μπορεί ο ίδιος, ούτε έχει αυτές τις απόψεις να υπηρετήσει αυτή την πολιτική, ούτε αυτή η πολιτική μπορεί να υιοθετηθεί από το κόμμα του. Εάν θέλει να φέρει επενδύσεις, ευπρόδεκτος να δοκιμάσει. Αυτό είναι το δικό μας γήπεδο. Εμείς πιστεύουμε σε ιδιωτική πρωτοβουλία, λιγότερο κράτος. Ο κ.Τσίπρας δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει αυτή την πολιτική. Του πήρε δύο χρόνια πειραματισμών για να καταλήξει ότι αυτή πολιτική είναι μονόδρομος. Οι ίδιοι υπουργοί του βάζουν εμπόδια σε αυτή την πολιτική, γιατί δεν έχουν διάθεση να την υπηρετήσουν”, είπε.

Ο κ.Μητσοτάκης σχολίασε και τη συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στο Βήμα της Κυριακής και συγκεκριμένα τη δήλωση του ότι ο πρωθυπουργός έχει πλέον μια ευκαιρία να διαμορφώσει ένα νέο αφήγημα: “Όλοι μπορεί να προσβλέπουν ή να φαντασιώνονται ότι ο κ.Τσίπρας μπορεί να υπηρετήσει πολιτική κοινής λογικής, επιτρέψτε μου να διαφωνώ”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε ότι ως πρωθυπουργός θα υιοθετήσει ένα πιο μικρό υπουργικό σχήμα με εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, λέγοντας ότι στόχος του είναι να πείσει επιτυχημένους ανθρώπους να έρθουν να υπηρετήσουν τη χώρα μέσα από θέση εκτελεστική και όχι κατ ανάγκην κοινοβουλευτική.

Αποκάλυψε ότι ήδη γράφονται από τη ΝΔ σχέδια νόμου και έχουν γραφτεί, εκτιμώντας ότι θα εκπλαγούν ευχάριστα οι Ελληνες πολίτες από το βαθμό προετοιμασίας της ΝΔ για την κυβέρνηση.

Κληθείς με αφορμή την επίκληση της φράσης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τους “τσάμπα μάγκες” από τον Αλέξη Τσίπρα, να σχολιάσει τη στάση των καραμανλικών, ο κ.Μητσοτάκης απάντησε: “Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε διευκρινήσεις ότι η φράση αυτή δεν αναφερόταν σε εμένα. Υπάρχει μεγάλη εσωκομματική ηρεμία στη ΝΔ σήμερα και προσήλωση στον κοινό στόχο που είναι να κερδίσουμε τις εκλογές και να κυβερνήσουμε καλά την επόμενη ημέρα. Τα συλλογικά όργανα συνεδριάζουν συχνά, έχουμε σύσκεψη τομεαρχών κάθε δύο εβδομάδες και τακτικά κοινοβουλευτική ομάδα με δικαίωμα λόγου στους βουλευτές. Είχα πει προεκλογικά ότι δε με ενδιαφέρει μία ΝΔ με μητσοτακικούς, καραμανλικούς, σαμαρικούς. Κάνω πράξη αυτή την επιλογή. Στην αξιοκρατική ΝΔ δε χρειάζεται κανείς τέτοια ταμπέλα για να διακριθεί.”

Υποσχέθηκε αποκλιμάκωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20%, μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του Σημείωσε ότι στο πρόγραμμα της ΝΔ είναι το ένα προς πέντε στις προσλήψεις, προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το δημόσιο. Το δημόσιο, υποστήριξε, πρέπει να προσλαμβάνει μόνο εξειδικευμένο προσωπικό. Έκανε ειδική αναφορά στο προσωπικό του συστήματος Υγείας που με προσωπική προσπάθεια κρατούν όρθιο το σύστημα. «Αντί ο αρμόδιος υπουργός να κάνει χυδαία σόου, καλύτερα να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα» ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει περιθώριο για μικρότερο και καλύτερο δημόσιο χωρίς απολύσεις. Για τη μονιμότητα στο δημόσιο, είπε ότι ο νεοπροσλαμβανόμενος στο δημόσιο τομέα είναι δόκιμος για δύο χρόνια, τώρα όμως δίχως αξιολόγηση όλοι μονιμοποιούνται. Πρέπει όμως να αξιολογούνται και αν δεν είναι κατάλληλοι να μην γίνονται μόνιμοι.

«Αν υπάρχουν ακόμη πολίτες που πιστεύουν στο παραμύθι του εύκολου λαϊκισμού τότε ας μην ψηφίσει ΝΔ, πιστεύω ότι η σιωπηλή πλειοψηφία αυτό θέλει», δήλωσε ενώ αναφερόμενος στη νίκη Μακρόν στις γαλλικές εκλογές είπε: «Ήταν καλή μέρα για την Ευρώπη χθες. Ήταν η νίκη της κοινής λογικής και της μετριοπάθειας, απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού και μπορούμε κι εμείς να βγάλουμε συμπεράσματα εδώ στην Ελλάδα».

  • ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
  • ·
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΠΑΟΚ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Ο Μίλιτσιτς έθεσε εκτός ομάδας Ίνοκ, Φορμπς και Γκιουζέλη!

All Content

Με δύο ντέρμπι κλείνει την Παρασκευή η 22η αγωνιστική της EuroLeague

All Content - BusinessNews.gr

ΕΝΦΙΑ: Τα 20 μυστικά για έκπτωση έως 20% στα ασφαλισμένα ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Ομιλος Λάτση - Lamda: Νέο βήμα για το οικιστικό project των 219 κατοικιών στο Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Eurogroup: Πρώτη συνεδρίαση με Πιερρακάκη πρόεδρο, στις 19 Ιανουαρίου - Η ατζέντα

All Content

Publicis Groupe Greece: Η Αγγελική Κορνελάτου νέα Executive Creative Director

All Content

ΕΔΙΠΤ: Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Προμηθέας Πάτρας: Απέκτησε και τον Βρετανό Μπέλο

All Content

Οι διαιτητές της αγωνιστικής στην GBL και του Άρης-Περιστέρι για το Κύπελλο

All Content - BusinessNews.gr

Μελίνα Τραυλού: Η εμπορική ναυτιλία δεν είναι πεδίο συγκρούσεων - Έκκληση για ευρωπαϊκή παρέμβαση

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2025 με 50.710 ρυθμίσεις, ύψους 15,7 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Στην άκρη του δρόμου τα τρακτέρ, εν αναμονή συνάντησης στο Μαξίμου

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αχτσιόγλου: Το ΔΝΤ υπέστη ήττα στη διαπραγμάτευση
Αχτσιόγλου: Το ΔΝΤ υπέστη ήττα στη διαπραγμάτευση 08/05/2017 - 03:00
ΕΠΟ: Μείωσε την ποινή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός 08/05/2017 - 03:00
ΕΠΟ: Μείωσε την ποινή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • IDC: «Έκρηξη» 61% στην παγκόσμια αγορά servers το 2025
    16/01/2026 - 13:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.237,81 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,44%
    16/01/2026 - 13:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Πιέζει τη διεξαγωγή αμερικανικών επιχειρήσεων εναντίον των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό
    16/01/2026 - 13:07 ΚΟΣΜΟΣ
  • Fraport Greece: Πάνω από 37 εκατ. επιβάτες το 2025
    16/01/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Στα σκαριά εμπορική συμφωνία με την Ονδούρα
    16/01/2026 - 12:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γεραπετρίτης από Βουλή: Eπέκταση των χωρικών υδάτων - Aκολουθεί το θαλάσσιο πάρκο 2
    16/01/2026 - 12:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΗΕ: Εκφράζει ανησυχία για τις απειλές να εξαπολυθούν πλήγματα στο Ιράν
    16/01/2026 - 12:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνικό Μετρό: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Φαφούτης
    16/01/2026 - 12:26 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media
    16/01/2026 - 12:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επίσκεψη Γ. Κεφαλογιάννη στη Μαδρίτη: Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας–Ισπανίας σε Πολιτική Προστασία
    16/01/2026 - 12:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • SMERC: Νέος κύκλος επενδύσεων και «δίδυμη» ατζέντα εξόδων – τοποθετήσεων
    15/01/2026 - 14:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Metlen: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 90εκ. από την ΕΤΕπ για την πρώτη επένδυση παραγωγής γαλλίου στην Ευρώπη
    15/01/2026 - 13:48 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση μεταξύ CPA Kudos Greece και HBP Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε
    15/01/2026 - 15:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έντι Ράμα: «Οι Έλληνες νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
    15/01/2026 - 21:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και σούπερ μάρκετ Θανόπουλος: Η πρώτη συνέργια στο ελληνικό λιανεμπόριο για το 2026
    15/01/2026 - 16:45 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με δύο ντέρμπι κλείνει την Παρασκευή η 22η αγωνιστική της EuroLeague

16/01/2026 - 10:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Concept PR η στρατηγική επικοινωνίας του ελληνικού fashion brand Semiology

16/01/2026 - 10:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

16/01/2026 - 10:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 1: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββάτου

16/01/2026 - 10:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ναυπηγεία Χαλκίδας: Το πρώτο ελληνικό Ναυπηγείο που έλαβε Δήλωση Επαλήθευσης της Έκθεσης Ανθρακικού Αποτυπώματος

15/01/2026 - 15:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DRUCKFARBEN Group: CSR απολογισμός 2025 – Προοπτικές για το 2026

15/01/2026 - 14:23
FleetNews
fleetnews.gr

Filante: Η νέα ναυαρχίδα της Renault

15/01/2026 - 08:35
FleetNews
fleetnews.gr

Χρονιά ρεκόρ για την CUPRA το 2025 – Αρνητικό το πρόσημο για τη SEAT

15/01/2026 - 06:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo