Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σχέδιο για την καταβολή του φόρου εισοδήματος σε μηνιαίες δόσεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/02/2017 · 02:00

Σχέδιο για την καταβολή του φόρου εισοδήματος σε μηνιαίες δόσεις

Με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων να έχουν ήδη σπάσει το φράγμα των 95 δισ. ευρώ και να κινούνται πλέον απειλητικά προς τα 100 δισ. ευρώ, το επιτελείο της υφυπουργού Οικονομικών Παπανάτσιου εξετάζει λύσεις προκειμένου να ανακόψει τον ρυθμό αύξησης των ληξιπρόθεσμων χρεών
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το υπουργείο Οικονομικών συζητά το σχέδιο καταβολής του φόρου εισοδήματος σε έως 6 μηνιαίες δόσεις αντί για τρεις διμηνιαίες δόσεις. Με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων να έχουν ήδη σπάσει το φράγμα των 95 δισ. ευρώ και να κινούνται πλέον απειλητικά προς τα 100 δισ. ευρώ, το επιτελείο της υφυπουργού Οικονομικών Παπανάτσιου εξετάζει λύσεις προκειμένου να ανακόψει τον ρυθμό αύξησης των ληξιπρόθεσμων χρεών.

Στο πλαίσιο αυτό, βγάζει ξανά από το συρτάρι την πρόταση που προβλέπει εξόφληση του φόρου εισοδήματος, που θα προκύψει με την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων, σε μηνιαίες δόσεις, οι οποίες θα ξεκινούν από το τέλος Ιουλίου και θα φθάνουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι με την καταβολή μικρότερων ποσών σε μηνιαία βάση αντί των τριών διμηνιαίων που ισχύουν σήμερα.

Επίσης στην Καραγιώργη Σερβίας θεωρούν ότι θα αυξηθεί η εισπραξιμότητα του φόρου, καθώς είναι ευκολότερο για τους φορολογούμενους να πληρώνουν για παράδειγμα μια συνολική οφειλή 900 ευρώ, 150 ευρώ τον μήνα σε έξι δόσεις αντί 300 ευρώ το δίμηνο. Βέβαια σε κάθε περίπτωση η αλλαγή του τρόπου πληρωμής των δόσεων θα πρέπει να συμφωνηθεί με τους δανειστές, στους οποίους είχε παρουσιαστεί και πέρυσι το ίδιο σχέδιο και ενώ ήταν έτοιμη η σχετική τροπολογία τελικά απορρίφθηκε από τους θεσμούς.

Αρμόδιος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι η πληρωμή φόρου εισοδήματος κάθε μήνα όπως γίνεται και με τον ΕΝΦΙΑ θα διευκολύνει τα νοικοκυριά , ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες κάθε έτους όπου οι φορολογούμενοι δυσκολεύονται να πληρώσουν τους φόρους που συσσωρεύονται, με αποτέλεσμα να αυξάνονται κατακόρυφα τους μήνες αυτούς τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Και αυτό, γιατί από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο καταβάλλονται μαζεμένες οι δόσεις του φόρου εισοδήματος, ο ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων και τα τέλη κυκλοφορίας.

Τον Απρίλιο οι δηλώσεις

Η αυλαία για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να ανοίξει τον Απρίλιο και ήδη σχεδιάζονται οι αλλαγές στο νέο φορολογικό έντυπο με τις περισσότερες παρεμβάσεις να αφορούν τα αγροτικά εισοδήματα.

Οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες ενώ και φέτος θα είναι απενεργοποιημένος ο κωδικός 049 στον οποίο δηλώνονταν οι δαπάνες αγορών και παροχής υπηρεσιών με αποδείξεις. Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες δικαιούνται την έκπτωση φόρου των 1.900 - 2.100 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών χωρίς αποδείξεις.

Μια σειρά φορολογικών ανατροπών οι οποίες ψηφίστηκαν στη διάρκεια του 2016, θα αποτυπωθούν στα φετινά εκκαθαριστικά σημειώματα και εκατομμύρια φορολογούμενοι θα δουν το φορολογικό τους λογαριασμό να έχει «φουσκώσει» ακόμη περισσότερο. Οι μεγαλύτερες επιβαρύνσεις θα προκύψουν για τους μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και υψηλά εισοδήματα, τους φορολογούμενους που εισπράττουν εισοδήματα από ενοίκια και τους ελεύθερους επαγγελματίες με μεσαία και υψηλά εισοδήματα. Αντίθετα κερδισμένοι των φορολογικών αλλαγών που επήλθαν στα εισοδήματα του 2016 και θα φανεί στα νέα εκκαθαριστικά θα είναι οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Μισθωτοί - συνταξιούχοι

Το έμμεσο αφορολόγητο για τους μισθωτούς και συνταξιούχους έχει διαμορφωθεί σε 8.636 έως και 9.550 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των προστατευόμενων παιδιών. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1 εκατ. μισθωτοί και συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν στο εκκαθαριστικό σημείωμα ότι θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερο φόρο εισοδήματος και ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τις αποδοχές του 2016. Και αυτό γιατί, η εκκαθάριση θα γίνει με τα νέα «κουρεμένα» αφορολόγητα όρια και τις νέες κλίμακες για το σύνολο των αποδοχών του έτους 2016.

Ελεύθεροι επαγγελματίες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανήκουν στους κερδισμένους των φορολογικών αλλαγών που έγιναν το 2016 και η πλειονότητα των συγκεκριμένων φορολογούμενων θα το διαπιστώσει στα εκκαθαριστικά των νέων φορολογικών δηλώσεων. Η εκκαθάριση των φετινών δηλώσεων των ελευθέρων επαγγελματιών θα γίνει με την κλίμακα των μισθωτών, χωρίς όμως να δικαιούνται το αφορολόγητο. Τα εισοδήματα του 2015 φορολογήθηκαν με συντελεστές 26%-33% ενώ τα εισοδήματα του 2016 θα φορολογηθούν με συντελεστές από 22% έως και 45%.

Έτσι για όσους δηλώνουν εισοδήματα έως 32.700 ευρώ, δηλαδή για τους περισσότερους επαγγελματίες η φορολόγηση με την κλίμακα των μισθωτών φέρνει ελαφρύνσεις. Ενδεικτικά για ελεύθερους επαγγελματίες με δηλωθέν εισόδημα 5.000 ευρώ προκύπτει ελάφρυνση 200 ευρώ, στα 10.000 ευρώ εισοδήματος η φορολογική επιβάρυνση θα είναι μειωμένη κατά 400 ευρώ ενώ στα 35.000 ευρώ φορολογητέου εισοδήματος προκύπτει επιβάρυνση 351 ευρώ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνεχίζουν να επιβαρύνονται με τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ και ειδική εισφορά αλληλεγγύης (2,2% έως και 10%) για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ ενώ η προκαταβολή φόρου αυξήθηκε στο 100% από 75%

Αγρότες

Οι αγρότες, θα φορολογηθούν με την κλίμακα μισθωτών • συνταξιούχων και συνεπώς δικαιούνται το έμμεσο αφορολόγητο των 8.636 • 9.550 ευρώ ενώ σε εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ επιβάλλεται και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης. Η αυτοτελής φορολόγηση με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ, καταργήθηκε. Πρακτικά, οι αλλαγές αυτές θα φέρουν επιβαρύνσεις για αγρότες με φορολογητέο εισόδημα πάνω από 21.500 ευρώ ενώ σε χαμηλότερα εισοδηματικά κλιμάκια προκύπτουν ελαφρύνσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε εισόδημα 5.000 ευρώ ο φόρος είναι μηδενικός ( έναντι 650 ευρώ για τα εισοδήματα του 2015) , στα 10.000 ευρώ η ελάφρυνση φτάνει τα 1.100 ευρώ ενώ στα 30.000 ευρώ προκύπτει επιβάρυνση 1.756 ευρώ. Οι αγρότες θα επιβαρυνθούν και με προκαταβολή φόρου η οποία αυξήθηκε από το 75% στο 100% του κύριου φόρου.

Ιδιοκτήτες ακινήτων

Οι μεγάλοι χαμένοι των φετινών φορολογικών δηλώσεων θα είναι οι φορολογούμενοι που αποκτούν εισοδήματα από ενοίκια καθώς θα δουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις τους αν αυξάνονται έως και 36,36%. Οι επιβαρύνσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές στη φορολογική κλίμακα θα φανούν με την εκκαθάριση των δηλώσεων καθώς τα εισοδήματα από ενοίκια θα φορολογηθούν με συντελεστές 15% (από 11%) για ποσά έως 12.000 ευρώ, 35% (από 33%) για το κλιμάκιο εισοδήματος από 12.001 έως και 35.000 ευρώ και 45% (από 33%) για το κλιμάκιο εισοδήματος που υπερβαίνει τα 35.001 ευρώ.

Έτσι για παράδειγμα, φορολογούμενος με εισοδήματα από ενοίκια 10.000 ευρώ, ενώ φέτος πλήρωσε φόρο 1.100 ευρώ, το 2017 για το ίδιο εισόδημα θα κληθεί να πληρώσει 1.500 ευρώ, δηλαδή θα επιβαρυνθεί με πρόσθετο φόρο 400 ευρώ.

Μισθωτοί με εισοδήματα και από «μπλοκάκι»: Στην περίπτωση των μισθωτών που ενισχύουν τα εισοδήματα και με έσοδα από «μπλοκάκι» τα εισοδήματα από τις δυο πηγές θα προστεθούν και θα φορολογηθούν με την ενιαία κλίμακα. Στη συνέχεια θα αφαιρείται το ποσό της έκπτωσης φόρου που προβλέπεται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και τον αριθμό των παιδιών. Ωστόσο η έκπτωση θα ισχύσει μόνο για το εισόδημα από μισθούς.

Τεκμήρια - φορολογούμενοι με χαμηλά εισοδήματα

Όσοι φορολογούμενοι, κατά το φορολογικό έτος 2016, είχαν πραγματικό εισόδημα χαμηλότερο από 6.000 ευρώ και τεκμαρτό χαμηλότερο από τα 9.500 ευρώ, θα φορολογηθούν με την κλίμακα των μισθωτών και το έμμεσο αφορολόγητο. Προϋπόθεση είναι ο φορολογούμενος να μην ασκεί επιχειρηματική ή ατομική αγροτική δραστηριότητα, ενώ εξαιρούνται εισοδήματα από κεφάλαιο και από υπεραξία μεταβίβασης κεφαλαίου.

Θετική η πορεία των εσόδων και τον Ιανουάριο

Η θετική πορεία που κατέγραψαν τα έσοδα του προϋπολογισμού το 2016, συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο, ενώ από τις εισπράξεις των επόμενων μηνών θα φανεί εάν διατηρηθεί και σε ποιο βαθμό η καλή εικόνα των φορολογικών εσόδων, τα οποία πέρυσι κατέγραψαν υπεραπόδοση 1,7 δισ. ευρώ σε σχέση με τον στόχο.

Το 2017, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής, μπήκε με το δεξί όσον αφορά στο σκέλος των εσόδων. Τον περασμένο μήνα, με την καταβολή και της τελευταίας δόσης του ΕΝΦΙΑ, τα φορολογικά έσοδα κινήθηκαν υψηλότερα από τους στόχους του προϋπολογισμού. Συγκεκριμένα, με βάσει τα προσωρινά στοιχεία τον Ιανουάριο του 2017:

-Τα έσοδα προ επιστροφών διαμορφώθηκαν στα 4,270 δισ. ευρώ, υπερβαίνοντας κατά 6,43% το στόχο του προϋπολογισμού των 4,012 δισ. ευρώ.

- Δόθηκαν επιστροφές 314 εκατ. ευρώ, υψηλότερα κατά 6,08% του στόχου των 296 εκατ. ευρώ.

- Τα έσοδα, αφαιρουμένων των επιστροφών, διαμορφώθηκαν στα 3,956 δισ. ευρώ, υψηλότερα κατά 6,46% του στόχου των 3,716 δισ. ευρώ.

Το οικονομικό επιτελείο περιμένει φέτος περισσότερα έσοδα από τους έμμεσους φόρους μετά και την αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε καύσιμα, πετρέλαιο κίνησης, στα τσιγάρα και τον καπνό αλλά και την επιβολή ειδικού φόρου στον καφέ και στην σταθερή τηλεφωνία. Αυξημένες αναμένεται να είναι και οι εισπράξεις από τα εισοδήματα.

Οι πρόσθετοι φόροι που θα πληρώσουν φέτος 8,5 εκατομμύρια μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και αγρότες για τα εισοδήματα τους φθάνει το 1,15 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2016.

Συνολικά ο φόρος στο εισόδημα των φυσικών προσώπων προβλέπεται να ανέλθει στα 8,2 δισ. ευρώ από 7,042 δισ. ευρώ πέρυσι. Από τα 8,2 δισ. ευρώ, τα 5 δισ. ευρώ θα προέλθουν από το φόρο που παρακρατείται κάθε μήνα στις αποδοχές των μισθωτών και συνταξιούχων.

Το 2016 νοικοκυριά και επιχειρήσεις πλήρωσαν περισσότερους φόρους κατά 3,855 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2015. Τα μέτρα που επιβλήθηκαν το 2016 όπως η αύξηση του ΦΠΑ και άλλων έμμεσων φόρων, το «ψαλίδισμα» του αφορολόγητου ορίου για τους μισθωτούς και συνταξιούχους σε συνδυασμό με την νέα φορολογική κλίμακα, η αύξηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, η κατάργηση του μειωμένου κατά 30% ΦΠΑ στα νησιά αλλά και οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στις τουριστικές περιοχές το καλοκαίρι καθώς και οι πληρωμές που έγιναν με πλαστικό χρήμα ανέβασαν τα φορολογικά έσοδα του προηγούμενου έτους.

Μεγάλη μείωση των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου

Στα 4,536 δισ. ευρώ περιορίστηκαν στο τέλος Δεκεμβρίου του 2016 τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες μαζί με τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων. Σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2016 είναι μειωμένες κατά 1,064 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα:

• Οι Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης είχαν χρέη προς τους ιδιώτες συνολικού ύψους 2,024 δισ. ευρώ.

• Οι οφειλές των νοσοκομείων ανήλθαν σε 450 εκατ. ευρώ.

• Τα υπουργεία και οι εποπτευόμενοι αυτών φορείς χρωστούσαν στους ιδιώτες 156 εκατ. ευρώ.

• Οι οφειλές των ΟΤΑ προς τρίτους διαμορφώθηκαν στα 298 εκατ. ευρώ.

• Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων περιορίστηκαν σε 1,226 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Ημερησία

  • ΔΟΣΕΙΣ
  • ·
  • ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ·
  • ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Ομπράντοβιτς τριετές συμβόλαιο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ»

All Content

Γαλλία: Ο Τι Τζέι Σορτς θα παρακολουθήσει τον 2ο τελικό Παρί-Μονακό (pic)

All Content - BusinessNews.gr

AWS: Φέρνει νέο Local Zone στην Αθήνα με υπολογιστική ισχύ και AI από τον φετινό Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

ΣΕΒ: Επανεκλογή του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στη θέση του Προέδρου για τη διετία 2026-2028

All Content - BusinessNews.gr

Flip.gr: Ισχυρή ανάπτυξη με 12 εκατ. ευρώ τζίρο και περισσότερους από 30.000 νέους πελάτες το 2025

All Content

Οι Meteorites δημιουργούν για τη Μηλίτσα

All Content

Η Search Magic στρατηγικός συνεργάτης SEO της Κωτσόβολος

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στον Όμιλο Σαρακάκη

FleetNews

Νέος τιμοκατάλογος Audi – Δείτε τις τιμές για όλα τα μοντέλα

FleetNews

BMW Motorrad: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης

All Content

Εθνική Νέων Γυναικών: Δεύτερη νίκη επί της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι

All Content

Ανανέωσε με την Μπαχτσεσεχίρ ο Μαλακάι Φλιν

All Content - BusinessNews.gr

ελίν: Στα 306,8 εκατ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

SSP Greece: Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» - Άγγιξε τα 70 εκατ. ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Βιομηχανία τροφίμων-ποτών: Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Βιοκαύσιμα: Η παγκόσμια ζήτηση θα αυξηθεί έως 70% το 2030

FleetNews

Νέα γενιά Toyota Hilux: Η «εξηλεκτρισμένη» εξέλιξη ενός θρύλου

CSRΝews.gr

Νέα εποχή στην ογκολογική φροντίδα με το ψηφιακό σύστημα ΗΔΥΚΑ – NOVA & NOVA ICT

CSRΝews.gr

Η Accor και η Inspired By KM αναλαμβάνουν δράση για την αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας

CSRΝews.gr

HELMEPA και MSC Foundation: Μια επιτυχημένη σύμπραξη για το περιβάλλον και τη ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παππάς: "Αισιοδοξούμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου θα κλείσει η συμφωνία"
Παππάς: "Αισιοδοξούμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου θα κλείσει η συμφωνία" 06/02/2017 - 02:00
DW: Στο "μικροσκόπιο" η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα 06/02/2017 - 02:00
DW: Στο "μικροσκόπιο" η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι 12 όροι του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν - Οι υπογραφές αναμένεται «να πέσουν» την Παρασκευή στη Γενεύη
    16/06/2026 - 22:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λήγει την Τετάρτη, 17 Ιουνίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ
    16/06/2026 - 22:04 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Ανοδικά έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης
    16/06/2026 - 21:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Reuters: Η ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα απορρίψει την αίτηση της Binance για άδεια
    16/06/2026 - 21:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EFA GROUP: Στρατηγική συμφωνία με την αμερικαική Shield AIγια την ανάπτυξη συστημάτων αυτόνομης πλοήγησης με ΤΝ
    16/06/2026 - 20:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Επίθεση στις «λογικές παροχολογίας» και κάλεσμα για πολιτικό μαραθώνιο έως το 2027
    16/06/2026 - 20:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ και Ιράν θα υπογράψουν την Παρασκευή στην Ελβετία το πρωτόκολλο συμφωνίας
    16/06/2026 - 20:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αλόννησος και η Τήνος – Παράταση για το Μεγανήσι
    16/06/2026 - 19:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Trade Estates: Στις 24 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος χρήσης 2025
    16/06/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα Πειραιώς: Γενέθλια με ρεκόρ κεφαλαιοποίησης άνω των 11,5 δισ. ευρώ
    16/06/2026 - 19:26 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στην Ελλάδα (μέσω Μάλτας) η Poltronesofà – Πού άνοιξε το πρώτο κατάστημα της ιταλικής αλυσίδας επίπλων
    16/06/2026 - 07:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • SSP Greece: Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» - Άγγιξε τα 70 εκατ. ο τζίρος
    16/06/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΔΜΗΕ: Ξεκινά η ΑΜΚ, ανώτατη τιμή διάθεσης τα 4,17 ευρώ – Δέσμευση 70 εκατ. ευρώ από την Capital Group
    16/06/2026 - 08:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γάμοι, βαπτίσεις και social media στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ – Νέο ψηφιακό δίχτυ κατά της φοροδιαφυγής
    16/06/2026 - 08:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Υπερκαλύφθηκε σε χρόνο-ρεκόρ η ΑΜΚ των 530 εκατ. ευρώ - Ανώτατη τιμή διάθεσης τα 4,17 ευρώ
    16/06/2026 - 10:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρώτο βήμα για τίτλο η Μακάμπι, 96-75 τη Χάποελ Τελ Αβίβ

16/06/2026 - 19:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βιλερμπάν: «Διαζύγιο» με Σίλιας

16/06/2026 - 18:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: «Ρίζες Abroad» – Ιστορίες Ελλήνων από κάθε γωνιά του κόσμου

16/06/2026 - 14:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Wide Media...

16/06/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Νέα εποχή στην ογκολογική φροντίδα με το ψηφιακό σύστημα ΗΔΥΚΑ – NOVA & NOVA ICT

16/06/2026 - 13:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Accor και η Inspired By KM αναλαμβάνουν δράση για την αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας

16/06/2026 - 12:15
FleetNews
fleetnews.gr

Οργανωτικές αλλαγές στον Όμιλο Σαρακάκη

16/06/2026 - 08:32
FleetNews
fleetnews.gr

Νέος τιμοκατάλογος Audi – Δείτε τις τιμές για όλα τα μοντέλα

15/06/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo