Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σε νέο κύκλο ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά ακινήτων - Διευρύνουν τα χαρτοφυλάκιά τους οι ξένοι επενδυτές
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/03/2023 · 17:34

Σε νέο κύκλο ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά ακινήτων - Διευρύνουν τα χαρτοφυλάκιά τους οι ξένοι επενδυτές

Οι επενδύσεις σε οικιστικό real estate αποτελούν διαχρονικά επενδύσεις «υψηλής ασφάλειας»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε ανάπτυξη εξακολουθεί να βρίσκεται η αγορά οικιστικών ακινήτων στην χώρα μας με τους εγχώριους αλλά και ξένους επενδυτές να αναζητούν ευκαιρίες σε ένα περιβάλλον αυξανόμενων τιμών που ξεπέρασε το 12% για το 2022, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας την εβδομάδα που μας πέρασε.

Οι επενδύσεις σε οικιστικό real estate, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της Protio, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμα επενδύσεων σε διαμερίσματα στην Ελλάδα, Αντώνης Φιοράκης αποτελούν διαχρονικά επενδύσεις «υψηλής ασφάλειας», ή αλλιώς χαμηλού ρίσκου. Αυτές οι επενδύσεις έχουν σταθμισμένη απόδοση και έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικές σε οικονομικές κρίσεις και αστάθεια στην αγορά. Επενδύοντας σε ένα οικιστικό ακίνητο, ή αλλιώς διαμέρισμα, τοποθετείς το κεφάλαιο σου σε ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο σου παράγει εισόδημα αλλά επίσης αυξάνει το κεφάλαιο σου μαζί με την αύξηση της αξίας του, η οποία μπορεί να επιτευχθεί είτε σε ένα χρονικό ορίζοντα 5ετίας ή με την προσθήκη αξίας μέσω ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης, προσθέτει.

Σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα επενδυτικών αναλύσεων της Protio, με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, αναλύθηκαν στοιχεία των τελευταίων τριών ετών, για να προσδιοριστούν οι 10 περιοχές που έχουν τις υψηλότερες αποδόσεις. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι περιοχές αυτές είναι: Αιγάλεω με 8,2% , Νίκαια με 7,9%, Πατήσια με 7,8%, Πλατεία Αττικής με 7,7%, Ομόνοια με 7,7%, Πλατεία Αμερικής με 7,7%, Πλατεία Βικτωρίας με 7,3%, Πειραιάς 7,1%, Κυψέλη 6,9% και Κολωνάκι 6,8%.

Η μικτή απόδοση ακινήτου, όπως αναφέρει ο Αντώνης Φιοράκης , ορίζεται ως το άθροισμα των ετήσιων ενοικίων (δηλ. 12 μισθώματα) δια την αξία αγοράς ακινήτου. Στην έρευνα παρουσιάζεται προσεγγιστικά η μέση απόδοση γειτονιάς και σε όρους ανά τετραγωνικό. Με άλλα λόγια, αν κάποιος αγοράσει ένα ακίνητο με 100.000 ευρώ σε μία γειτονιά με απόδοση 8,2% θα μπορούσε να επιτύχει ετήσιο ενοίκιο περί τα 8.200 ευρώ ή 683 ευρώ το μήνα. Όπως επισημαίνει ο κ.Φιοράκης οι παραπάνω 10 περιοχές αποτελούν εύκολες επιλογές, καθώς από τη μια αποφέρουν υψηλές αποδόσεις της τάξης του 7-8%, ενώ συνάμα συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά σταθερότητας και χαμηλού ρίσκου του οικιστικού real estate αλλά και την υψηλή ρευστότητα σε περίπτωση ενοικίασης αλλά και πώλησης. Η έρευνα βασίζεται σε δεδομένα ενοικίων και πωλήσεων επενδυτικών διαμερισμάτων κάθε ορόφου και επιφανείας από 20 έως 120 τ.μ. που κατά την Protio επιτυγχάνουν και τις μέγιστες αποδόσεις. Ως μέσο ακίνητο θα χαρακτηριζόταν ένα διαμέρισμα 70 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και ένα WC που μπορεί να στεγάσει ένα ζευγάρι ή μια νέα οικογένεια.

Ο επικεφαλής των Επενδύσεων της Protio Θράσος Κηπουργός επισημαίνει ότι η αγορά οικιστικών ακινήτων της χώρας μας ακολουθεί μια ανοδική τροχιά από το 2017 έως και σήμερα ακολουθώντας τις δυτικές Ευρωπαϊκές οικονομίες με διαφορά φάσης στην πιο μακροσκελή περίοδο οικονομικής ανάπτυξης από το 2009 και έπειτα. Αυτή η ανοδική τάση στη χώρα μας παραμένει ανθεκτική μέχρι σήμερα παρά το διεθνές δυσμενές οικονομικό κλίμα. Επιπλέον, σημειώνεται ότι η Αθήνα παραμένει η φθηνότερη ανά τετραγωνικό ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αποτελώντας ελκυστική επιλογή για όλους τους νέους αλλά και τους έμπειρους επενδυτές.

Νέος κύκλος ανάπτυξης για τους ξένους επενδυτές

Σε νέο κύκλο ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά ακινήτων καθώς διευρύνουν τα χαρτοφυλάκια τους οι ξένοι επενδυτές, όπως τα Ισραηλινά fund, με στόχο τις ισχυρές αποδόσεις στην αγορά κατοικίας, σύμφωνα με την εταιρεία επενδυτικών συμβούλων Real Vaha. Ο Βασίλης Παζαρτζής, ιδρυτικός εταίρος της Real Vaha που ειδικεύεται στα ξενοδοχειακά και οικιστικά έργα, δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ότι ενισχύεται η τάση επενδύσεων στις κατοικίες τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, καθώς στενεύουν τα περιθώρια ανάπτυξης για νέα ξενοδοχεία στη χώρα.

«Οι ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα προχωρούν τώρα στην επόμενη φάση ανάπτυξης. Η αγορά ακινήτων δείχνει σημάδια ωρίμανσης και αυτό ωθεί τους επενδυτές από χώρες όπως το Ισραήλ, καθώς και από τη Δυτική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή να αναζητήσουν ευκαιρίες σε μεγαλύτερη γκάμα ακινήτων. Σε μια εποχή όπου οι αγορές ακινήτων στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν διαφορετικές προκλήσεις, η εμπιστοσύνη στα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία είναι υψηλή», τονίζει ο κ. Παζαρτζής.

Στοιχεία από τη Real Vaha, η οποία έχει παρουσία στη Θεσσαλονίκη, την Πάφο και το Βερολίνο, δείχνουν προς τα πού κατευθύνεται το έξυπνο χρήμα στην ελληνική αγορά.

Πάνω από το 50% των ισραηλινών fund και ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας της χώρας προτιμούν τώρα τη στέγαση, με χρονοδιάγραμμα επένδυσης μεταξύ 2-5 ετών. Κατοικίες που προσφέρονται για μακροχρόνια ενοικίαση και φοιτητικές εστίες προσελκύουν τα περισσότερα κεφάλαια σε έργα που φτάνουν μέχρι τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά την έντονη ανοδική πορεία της αγοράς, οι αποδόσεις των ακινήτων που διατίθενται στην Ελλάδα εξακολουθούν να είναι υψηλότερες από αυτές που προσφέρονται σε άλλες χώρες, ειδικά στη βόρεια Ευρώπη. Οι επενδύσεις σε κατοικίες στην Ελλάδα μπορεί να προσφέρουν αποδόσεις μεταξύ 6-10% όταν στη Γερμανία οι ιδιοκτήτες ακινήτων συμβιβάζονται με 2-3%, προσθέτει ο κ. Παζαρτζής.

«Η χαμηλή προσφορά είναι βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Το κόστος κατασκευής παραμένει σε υψηλά επίπεδα ενώ οι τιμές των ακινήτων συνεχίζουν να αυξάνονται. Δεδομένων των νέων συνθηκών της αγοράς, η Real Vaha συνεχίζει να επενδύει και να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της εντός και εκτός Ελλάδας. H ζήτηση για τα ελληνικά ακίνητα αναμένεται να παραμείνει ισχυρή για τα επόμενα 1-2 χρόνια με τους αγοραστές να αναζητούν ευκαιρίες σε όλο το φάσμα της αγοράς», εκτιμά επίσης ο κ. Παζαρτζής.

Τράπεζα Ελλάδος - Αυξήθηκαν πάνω από 12% οι τιμές των ακινήτων το 2022

'Ανω του 12% αυξήθηκαν οι τιμές των νέων διαμερισμάτων το 2022, ενώ ο ρυθμός αύξησης των παλαιών διαμορφώθηκε στο 12,2%. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, τα οποία προέρχονται από στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τα πιστωτικά ιδρύματα, το δ΄ τρίμηνο του 2022 οι τιμές των διαμερισμάτων (σε ονομαστικούς όρους) ήταν κατά μέσο όρο αυξημένες κατά 12,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021, ενώ για το 2022 οι τιμές των διαμερισμάτων αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 11,1%, έναντι αύξησης 7,6% το 2021.

Η αύξηση των τιμών το τέταρτο τρίμηνο του 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 ήταν 12,1% για τα νέα διαμερίσματα, δηλ. ηλικίας έως 5 ετών, και 12,2% για τα παλαιά, δηλ. ηλικίας άνω των 5 ετών. Για το 2022, ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης των τιμών για τα νέα διαμερίσματα ήταν 11,8%, έναντι αύξησης 8,2% το 2021, ενώ ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης για τα παλαιά διαμερίσματα ήταν 10,5%, έναντι αύξησης 7,2% το 2021.

Από την ανάλυση των στοιχείων κατά γεωγραφική περιοχή προκύπτει ότι η αύξηση των τιμών των διαμερισμάτων το τέταρτο τρίμηνο του 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 ήταν 15,2% στην Αθήνα, 14,5% στη Θεσσαλονίκη, 10,3% στις άλλες μεγάλες πόλεις και 6,3% στις λοιπές περιοχές της χώρας. Για το σύνολο του 2022, η αύξηση των τιμών στις ίδιες περιοχές σε σχέση με το 2021 ήταν 13,0%, 11,8%, 10,0% και 7,4% αντίστοιχα. Τέλος, για το σύνολο των αστικών περιοχών της χώρας, το τέταρτο τρίμηνο του 2022 οι τιμές των διαμερισμάτων αυξήθηκαν κατά 13% σε σύγκριση με το τέταρτο τρίμηνο του 2021, ενώ για το 2022 η μέση ετήσια αύξηση διαμορφώθηκε στο 11,5%.

  • ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ·
  • ΤΙΜΕΣ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Το video από την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού

All Content

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τους αριθμούς φανέλας των παικτών για τη σεζόν 2026-27

All Content - BusinessNews.gr

L’Oréal Hellas: Κυρίαρχη στην ομορφιά με τζίρο 274 εκατ. και κέρδη 32,8 εκατ. -Πάνω από 107 εκατ. σε μερίσματα τα τελευταία χρόνια

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο - Στα 5,77 δισ. ευρώ στο επτάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΘ 2026: Η κυβέρνηση ρίχνει «γέφυρες» στη μεσαία τάξη – Τα μέτρα για ΜμΕ και επαγγελματίες

All Content

ΚτΠ: Διαγωνισμός 225 χιλ. ευρώ για τη δημοσιότητα του «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

FleetNews

Η OMODA & JAECOO σε επτά συνεχόμενους μήνες τριψήφιας ανάπτυξης

FleetNews

Volvo Safety Coach: Ασφαλέστερη οδήγηση με χαμηλότερη ασφάλιση

FleetNews

Volkswagen: Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τα συνδικάτα

All Content

Απέκτησε τον Τάιλερ Στίβενσον ο Κολοσσός

All Content

Νετζήπογλου: «Θα είμαι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε χρειαστεί η Εθνική»

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: 1.150 προϊόντα με μειωμένες τιμές έως το τέλος Αυγούστου - 300 κωδικοί σχολικών ειδών

All Content - BusinessNews.gr

«Ελλάδα 2.0»: Πώς μοιράστηκαν τα χρήματα του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος των τελευταίων δεκαετιών

All Content - BusinessNews.gr

Κρυπτονομίσματα: Σε φορολογικό κενό οι επενδυτές – Τι αλλάζει με το νέο πλαίσιο

FleetNews

Το Dacia Sandero στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς

FleetNews

Οι Κινέζοι ξεπέρασαν σε επτά μήνες τις πωλήσεις όλου του 2025 στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ οι εργασίες καθαρισμού στο Καλλιμάρμαρο

CSRΝews.gr

Η Generali ανάμεσα στους παγκόσμιους «ηγέτες» της βιωσιμότητας – Tέσσερις διεθνείς αναγνωρίσεις το 2026

CSRΝews.gr

Lidl: Νέα συνεργασία με το PAW Patrol στη διαφήμιση παιδικών προϊόντων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έρευνα Kapa research: "Φρένο" στον καφέ εκτός σπιτιού βάζει η ακρίβεια
Έρευνα Kapa research: "Φρένο" στον καφέ εκτός σπιτιού βάζει η ακρίβεια 25/03/2023 - 17:28
Ανάπτυξη 2,3% "βλέπει" το ΥΠΟΙΚ το 2023, από 1,8% της πρόβλεψης του προϋπολογισμού 26/03/2023 - 09:10
Ανάπτυξη 2,3% "βλέπει" το ΥΠΟΙΚ το 2023, από 1,8% της πρόβλεψης του προϋπολογισμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βενεζουέλα: Νέος απολογισμός- 6.509 νεκροί δύο μήνες μετά τον διπλό σεισμό
    25/08/2026 - 12:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι Ανώτερες Σχολές ΔΕΛΤΑ 360 και η ALTERLIFE συνεργάζονται για εκπαίδευση σπουδαστών στον τομέα του αθλητισμού
    25/08/2026 - 12:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • EY έρευνα:Το 56% των ερωτηθέντων επηρεάζονται από το AI για θέματα υγείας
    25/08/2026 - 12:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΜEGA BROKERS: Αύξηση 19% στην παραγωγή ασφαλίστρων στο πρώτο επτάμηνο του 2026
    25/08/2026 - 11:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Swarovski Crystal Business: Ισχυρή ανάπτυξη 6% και θετική πορεία το α’ εξάμηνο του 2026
    25/08/2026 - 11:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Temu: Ανακοίνωσε έσοδα κάτω από τις προβλέψεις - Στα 16,6 δισ. δολάρια το β' τρίμηνο
    25/08/2026 - 11:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • SellBuyPlay: Λανσάρει το πρώτο της MiCA token και εντάχθηκε στο Elevate Greece
    25/08/2026 - 11:39 STARTUPS
  • ΔΕΗ: Ξεπέρασαν τα 100 τα καταστήματα νέας γενιάς σε όλη την Ελλάδα
    25/08/2026 - 11:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Active Computer Systems: Απέκτησε το 100% της εταιρείας ο Γιάννης Στασινόπουλος
    25/08/2026 - 11:30 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Snappi λανσάρει την υπηρεσία Snappi Investments - S Invest - Διευρύνει την γκάμα χρηματοοικονομικών λύσεων
    25/08/2026 - 11:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μητσοτάκης στο Υπουργικό: 36 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης – Το σχέδιο έως το 2030
    24/08/2026 - 12:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ολλανδία: Αρχίζει σειρά μποϊκοτάζ στη Eurovision του 2027
    24/08/2026 - 14:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Οριακή πτώση 0,08%, στα 177,67 εκατ. ο τζίρος
    24/08/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Συρία θέλει να αποκλιμακώσει τις εντάσεις με το Ισραήλ
    24/08/2026 - 13:38 ΚΟΣΜΟΣ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ οι εργασίες καθαρισμού στο Καλλιμάρμαρο

25/08/2026 - 09:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το video από την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού

25/08/2026 - 08:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου», με τον Κώστα Λασκαράτο – Έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

25/08/2026 - 08:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τους αριθμούς φανέλας των παικτών για τη σεζόν 2026-27

25/08/2026 - 08:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Generali ανάμεσα στους παγκόσμιους «ηγέτες» της βιωσιμότητας – Tέσσερις διεθνείς αναγνωρίσεις το 2026

25/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SellBuyPlay: Λανσάρει το πρώτο της MiCA token και εντάχθηκε στο Elevate Greece

25/08/2026 - 08:49
FleetNews
fleetnews.gr

Η OMODA & JAECOO σε επτά συνεχόμενους μήνες τριψήφιας ανάπτυξης

25/08/2026 - 08:09
FleetNews
fleetnews.gr

Volvo Safety Coach: Ασφαλέστερη οδήγηση με χαμηλότερη ασφάλιση

25/08/2026 - 07:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo