Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΕ: Ανάπτυξη 4% το 2022 και 2,4% το 2023 για την Ελλάδα και υψηλός πληθωρισμός
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/07/2022 · 12:02

ΕΕ: Ανάπτυξη 4% το 2022 και 2,4% το 2023 για την Ελλάδα και υψηλός πληθωρισμός

Σε ό,τι αφορά την ευρωζώνη, η Επιτροπή προβλέπει ανάπτυξη 2,6% το 2022 (2,7% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο) και 1,4% το 2023 (2,3% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις θερινές «ενδιάμεσες» οικονομικές της προβλέψεις για το 2022 και 2023 στην ΕΕ και την ευρωζώνη, αναθεωρώντας προς τα πάνω τον πληθωρισμό και προς τα κάτω την ανάπτυξη, σε σχέση με τις προβλέψεις της τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα η Επιτροπή προβλέπει ανάπτυξη πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ και της ευρωζώνης, με 4% το 2022 (3,5% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο) και 2,4% το 2023 (3,1% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο).

Σε ό,τι αφορά την ευρωζώνη, η Επιτροπή προβλέπει ανάπτυξη 2,6% το 2022 (2,7% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο) και 1,4% το 2023 (2,3% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο). Για την ΕΕ η Επιτροπή προβλέπει ανάπτυξη 2,7% το 2022 (σταθερή σε σχέση με την πρόβλεψη του Μαίου) και 1,5% το 2023 (2,3% ήταν η πρόβλεψη το Μάιο).

Όσον αφορά τον πληθωρισμό, η Ελλάδα προβλέπεται να καταγράψει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα πληθωρισμού στην ευρωζώνη, μετά την Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, τη Σλοβακία και την Ολλανδία. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή προβλέπει ότι ο πληθωρισμός στην Ελλάδα θα φτάσει το 2022 το 8,9%, έναντι 7,6% στην ευρωζώνη και 8,3% στην ΕΕ. Ο πληθωρισμός αναμένεται να υποχωρήσει το 2023 στο 3,5% στην Ελλάδα, έναντι 4% στην ευρωζώνη και 4,6% στην ΕΕ.

Σημειώνεται ότι η πρόβλεψη της Επιτροπής για τον πληθωρισμό έχει αναθεωρηθεί σημαντικά προς τα πάνω σε σύγκριση με τις εαρινές προβλέψεις. Τον περασμένο Μάιο, η Επιτροπή προέβλεπε για την ευρωζώνη πληθωρισμό 6,1% το 2022 και 2,7% το 2023, έναντι 6,8% και 3,2% στην ΕΕ αντιστοίχως. Για την Ελλάδα η Επιτροπή προέβλεπε το Μάιο χαμηλότερο πληθωρισμό για το 2022 στο 6,3% και στο 1,9% το 2023.

Ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά την οικονομία της ΕΕ

Ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά την οικονομία της ΕΕ, θέτοντάς την σε τροχιά χαμηλότερης ανάπτυξης και υψηλότερου πληθωρισμού σε σύγκριση με τις εαρινές προβλέψεις, τονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις θερινές οικονομικές της προβλέψεις που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα..

Συγκεκριμένα, οι θερινές (ενδιάμεσες) οικονομικές προβλέψεις της Επιτροπής για το 2022 «βλέπουν» ότι η οικονομία της ΕΕ θα αναπτυχθεί κατά 2,7% το 2022 και 1,5% το 2023. Η ανάπτυξη στη ζώνη του ευρώ αναμένεται σε 2,6% το 2022, μετριασμένη στο 1,4% το 2023. Ο μέσος ετήσιος πληθωρισμός προβλέπεται να κορυφωθεί σε ιστορικά υψηλά το 2022, στο 7,6% στη ζώνη του ευρώ και στο 8,3% στην ΕΕ, πριν υποχωρήσει το 2023 στο 4,0% και 4,6%, αντίστοιχα.

«Πολλοί από τους αρνητικούς κινδύνους που περιβάλλουν τις εαρινές προβλέψεις του 2022 έχουν υλοποιηθεί. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει ασκήσει πρόσθετες ανοδικές πιέσεις στις τιμές της ενέργειας και των βασικών τροφίμων. Αυτά τροφοδοτούν τις παγκόσμιες πληθωριστικές πιέσεις, διαβρώνουν την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών και πυροδοτούν μια ταχύτερη απόκριση της νομισματικής πολιτικής από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως. Η συνεχιζόμενη επιβράδυνση της ανάπτυξης στις ΗΠΑ προσθέτει στον αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο της αυστηρής πολιτικής της Κίνας για μηδενικά κρούσματα COVID-19», τονίζει η Επιτροπή.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η οικονομία της ΕΕ παραμένει ιδιαίτερα ευάλωτη στις εξελίξεις στις αγορές ενέργειας λόγω της υψηλής εξάρτησής της από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα και η αποδυνάμωση της παγκόσμιας ανάπτυξης μειώνει την εξωτερική ζήτηση.

«Η δυναμική που αποκτήθηκε με την ανάκαμψη του 2021 και με ένα κάπως ισχυρότερο από ό,τι είχε εκτιμηθεί πρώτο τρίμηνο, πρόκειται να στηρίξει τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης για το 2022. Ωστόσο, η οικονομική δραστηριότητα στο υπόλοιπο του έτους αναμένεται να είναι υποτονική, παρά την πολλά υποσχόμενη θερινή τουριστική εποχή», τονίζει η Επιτροπή

Για το 2023, αναφέρεται ότι η τριμηνιαία οικονομική ανάπτυξη αναμένεται να αποκτήσει δυναμική, χάρη στην ανθεκτική αγορά εργασίας, τον μετριασμό του πληθωρισμού, τη στήριξη από τη Διευκόλυνση Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το μεγάλο ακόμη ποσό πλεονάζουσας αποταμίευσης.

Συνολικά, η οικονομία της ΕΕ πρόκειται να συνεχίσει να επεκτείνεται, αλλά με σημαντικά χαμηλότερο ρυθμό από ό,τι αναμενόταν στις εαρινές προβλέψεις του 2022.

Εξάλλου, όσον αφορά στον πληθωρισμό, η Επιτροπή καταγράφει ότι μέχρι τον Ιούνιο έφτασε σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ, καθώς οι τιμές της ενέργειας και των τροφίμων συνέχισαν να αυξάνονται και οι πιέσεις στις τιμές διευρύνθηκαν στις υπηρεσίες και άλλα αγαθά. Στην ευρωζώνη, ο πληθωρισμός αυξήθηκε έντονα το δεύτερο τρίμηνο του 2022, από 7,4% τον Μάρτιο σε ένα νέο ιστορικό υψηλό 8,6% τον Ιούνιο. Στην ΕΕ, η άνοδος ήταν ακόμη πιο έντονη, με τον πληθωρισμό να εκτινάσσεται ολόκληρη ποσοστιαία μονάδα, από 7,8% τον Μάρτιο σε 8,8% τον Μάιο.

Η πρόβλεψη της Επιτροπής για τον πληθωρισμό έχει αναθεωρηθεί σημαντικά προς τα πάνω σε σύγκριση με τις εαρινές προβλέψεις. Εκτός από την ισχυρή αύξηση των τιμών το δεύτερο τρίμηνο, μια περαιτέρω άνοδος των τιμών του φυσικού αερίου στην Ευρώπη πρόκειται να μεταφερθεί στους καταναλωτές και μέσω των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας. Ο πληθωρισμός προβλέπεται να κορυφωθεί στο 8,4% σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο του 2022 στην ευρωζώνη και από εκεί θα υποχωρήσει σταθερά και θα πέσει κάτω από το 3% το τελευταίο τρίμηνο του 2023, τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην ΕΕ, καθώς οι πιέσεις στις τιμές των εμπορευμάτων εξασθενούν.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, οι οικονομικές της προβλέψεις ελλοχεύουν κινδύνους, οι οποίοι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη του πολέμου και ειδικότερα τις επιπτώσεις του στον εφοδιασμό με φυσικό αέριο στην Ευρώπη. Οι νέες αυξήσεις των τιμών του φυσικού αερίου θα μπορούσαν να αυξήσουν περαιτέρω τον πληθωρισμό και να καταπνίξουν την ανάπτυξη. Οι δευτερογενείς επιπτώσεις θα μπορούσαν με τη σειρά τους να ενισχύσουν τις πληθωριστικές δυνάμεις και να οδηγήσουν σε πιο απότομη σύσφιξη των χρηματοοικονομικών συνθηκών που όχι μόνο θα επιβάρυνε την ανάπτυξη, αλλά θα συνεπαγόταν επίσης αυξημένους κινδύνους για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Επιπλέον, η Επιτροπή δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η αναζωπύρωση της πανδημίας στην ΕΕ να φέρει νέες διαταραχές στην οικονομία.

Από την άλλη πλευρά, οι πρόσφατες πτωτικές τάσεις των τιμών του πετρελαίου και άλλων εμπορευμάτων θα μπορούσαν να ενταθούν, επιφέροντας ταχύτερη μείωση του πληθωρισμού από ό,τι αναμένεται σήμερα. Επιπλέον, χάρη σε μια ισχυρή αγορά εργασίας, η ιδιωτική κατανάλωση θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο ανθεκτική στην αύξηση των τιμών εάν τα νοικοκυριά χρησιμοποιούσαν περισσότερες από τις συσσωρευμένες αποταμιεύσεις τους.

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, δήλωσε: «Ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας συνεχίζει να σκιάζει την Ευρώπη και την οικονομία μας. Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα, από την αύξηση των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων έως μια εξαιρετικά αβέβαιη παγκόσμια προοπτική. Είμαστε τυχεροί που ξεκινάμε από μια θέση ισχύος, έχοντας ξεπεράσει την προηγούμενη κρίση με σταθερή επιστροφή στην ανάπτυξη. Η οικονομική ανάπτυξη θα επιβραδυνθεί σημαντικά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά θα αποκτήσει μεγαλύτερη έλξη το 2023. Ενόψει του υψηλού πληθωρισμού και των αυστηρότερων συνθηκών χρηματοδότησης, θα είναι σημαντικό να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ της μετάβασης προς μια πιο συνετή δημοσιονομική στάση και της προστασίας των πλέον ευάλωτων. Πρέπει επίσης να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα».

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι, δήλωσε: «Η απρόκλητη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζει να προκαλεί δονήσεις στην παγκόσμια οικονομία. Ο πόλεμος της Μόσχας διαταράσσει τον εφοδιασμό σε ενέργεια και σιτηρά, ανεβάζει τις τιμές και αποδυναμώνει την εμπιστοσύνη. Στην Ευρώπη, η δυναμική από το άνοιγμα των οικονομιών μας αναμένεται να στηρίξει την ετήσια ανάπτυξη το 2022, αλλά για το 2023 έχουμε αναθεωρήσει σημαντικά προς τα κάτω τις προβλέψεις μας. Ο υψηλός πληθωρισμός αναμένεται τώρα να κορυφωθεί αργότερα αυτό το έτος και σταδιακά να υποχωρήσει το 2023. Καθώς η πορεία του πολέμου και η αξιοπιστία των προμηθειών φυσικού αερίου είναι άγνωστη, αυτή η πρόβλεψη υπόκειται σε υψηλή αβεβαιότητα και καθοδικούς κινδύνους. Για να πλοηγηθεί σε αυτά τα ταραγμένα νερά, η Ευρώπη πρέπει να επιδείξει ηγετικό ρόλο, με τρεις λέξεις που καθορίζουν τις πολιτικές μας: αλληλεγγύη, βιωσιμότητα και ασφάλεια».

  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
  • ·
  • ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον τίμησαν οι Μπακς για τη δέκατη επιλογή του σε All-Star Game (video)

All Content

ANGT: Με Βιλερμπάν στις 10:00 και Μανρέσα το βράδι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού (live streams)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Tα live streams του Σαββάτου στα Εθνικά Πρωταθλήματα

All Content

Stop Πίστονς σε Νικς με λάμψη παίκτη του Πιτίνο, προς όφελος των Σέλτικς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέα προσπάθεια ανόδου αλλά με τρεις μετοχές ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ
Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέα προσπάθεια ανόδου αλλά με τρεις μετοχές ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ 14/07/2022 - 11:19
Κομισιόν: Ανεβάζει τον πήχη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο 4% εφέτος, κατεβάζει για του χρόνου 14/07/2022 - 12:15
Κομισιόν: Ανεβάζει τον πήχη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο 4% εφέτος, κατεβάζει για του χρόνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλε Κέδρος: Απέκτησε δύο διατηρητέα ακίνητα έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
    06/02/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως
    06/02/2026 - 15:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή
    06/02/2026 - 15:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές
    06/02/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τρεις αγώνες σήμερα στην Α1 Γυναικών

07/02/2026 - 08:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον τίμησαν οι Μπακς για τη δέκατη επιλογή του σε All-Star Game (video)

07/02/2026 - 08:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo