Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Handelsblatt: O κίνδυνος για τα χρηματιστήρια δεν έχει ακόμη αποτραπεί
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/06/2022 · 11:48

Handelsblatt: O κίνδυνος για τα χρηματιστήρια δεν έχει ακόμη αποτραπεί

Η στροφή των επιτοκίων έχει ήδη αφήσει το σημάδι της στις αγορές ομολόγων. Οι τιμές των αμερικανικών και των γερμανικών κρατικών ομολόγων έχουν κατακρημνιστεί κατά ένα ιστορικό ποσοστό έντεκα και 13%, αντίστοιχα, από την αρχή του έτους.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το τέλος της εβδομάδας στις αγορές ήταν συμφιλιωτικό με ελαφρά κέρδη την Παρασκευή σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι επενδυτές έχουν μειώσει τις ανησυχίες τους για υψηλό πληθωρισμό και πιθανή ύφεση, μετά την πρόσφατη δραματική ύφεση. Προς το παρόν προετοιμάζονται για αναταράξεις στις χρηματιστηριακές αγορές. Οι στρατηγικοί επενδυτές τους ενθαρρύνουν σε αυτό.

"Προς το παρόν, οι επενδυτές θα πρέπει να υπομείνουν περαιτέρω διακυμάνσεις των τιμών, η αβεβαιότητα στην αγορά θα συνεχιστεί", λέει ο Benjardin Gärtner, επικεφαλής μετοχών της Union Investment. Προς το παρόν, "η προσοχή είναι το ζητούμενο".

Οι στρατηγικοί αναλυτές της DWS έχουν παρόμοια άποψη: "Μέχρι να υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τη δυναμική του πληθωρισμού, την πολιτική της κεντρικής τράπεζας και την εξέλιξη της οικονομίας και των εταιρικών κερδών, οι αγορές είναι πιθανό να παραμείνουν νευρικές και ευμετάβλητες", γράφουν στις τρέχουσες προοπτικές τους για την αγορά.

Την Παρασκευή, ο κορυφαίος δείκτης Dax της Γερμανίας σημείωσε άνοδο έως και 1,5 τοις εκατό, αλλά στις καθυστερημένες συναλλαγές επέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Dax έχασε περίπου πέντε τοις εκατό. Και από το ιστορικό υψηλό του τον Νοέμβριο, οι απώλειες έχουν ανέλθει σε πάνω από 19 τοις εκατό. Η κατάσταση είναι παρόμοια για τον πιο δημοφιλή δείκτη αναφοράς παγκοσμίως - τον αμερικανικό S&P 500. Παρά την άνοδο της Παρασκευής, είναι τώρα 24% κάτω από το επίπεδο ρεκόρ που έφτασε τον Ιανουάριο - και έχει πέσει πιο απότομα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από τον Μάρτιο του 2020 εν μέσω της πανδημίας Corona.

Η bear market είναι εδώ

"Βρισκόμαστε στην αρχή μιας πτωτικής αγοράς", λέει ο Christoph Witzke, διαχειριστής κεφαλαίων στην Deka Investments. Οι ειδικοί της χρηματιστηριακής αγοράς μιλούν για bear market όταν ένας χρηματιστηριακός δείκτης έχει υποχωρήσει τουλάχιστον 20% κάτω από το ανώτατο επίπεδό του. Σε τέτοιες χρηματιστηριακές φάσεις, η κυρίαρχη τάση δείχνει συνήθως προς τα κάτω, ακόμη και αν οι τιμές μπορούν να ανακάμψουν στο μεταξύ. Οι επενδυτές είναι τότε απαισιόδοξοι και, σε περίπτωση αμφιβολίας, ερμηνεύουν αρνητικά τις ειδήσεις- συνήθως ακολουθούν περαιτέρω απώλειες τιμών.

Οι επενδυτές ανησυχούν περισσότερο για την εξέλιξη των βασικών επιτοκίων και των επιτοκίων της κεφαλαιαγοράς και τις επιπτώσεις τους στη διεθνή οικονομία. "Η χρηματιστηριακή αγορά φοβάται τώρα τα επιτόκια περισσότερο από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία", λέει ο Sven Streibel, αναλυτής μετοχών της DZ Bank. Οι επενδυτές φοβούνται την ύφεση. Φοβούνται ότι οι κορυφαίες κεντρικές τράπεζες θα πνίξουν την οικονομία με τις αντιδράσεις τους στα υψηλά ποσοστά πληθωρισμού.

Την περασμένη εβδομάδα, τρεις κεντρικές τράπεζες - η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed), η Τράπεζα της Αγγλίας και η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας - αύξησαν τα επιτόκια. Η Fed ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση των επιτοκίων των τελευταίων 28 ετών, με αύξηση κατά 0,75 ποσοστιαίες μονάδες σε μια ζώνη μεταξύ 1,50 και 1,75%. Ως καθυστερημένη, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει τουλάχιστον δώσει σαφές μήνυμα ότι θα ενεργήσει επίσης στη συνεδρίασή της στις 21 Ιουλίου.

"Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια σημαντική στροφή στις αγορές επιτοκίων", λέει ο Gärtner από την Union Investment. Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί σήμερα τους συμμετέχοντες στην αγορά είναι σε ποιο επίπεδο θα ωθήσουν τελικά τα επιτόκια η ΕΚΤ και η Fed.

Πόσο έχουν προβλέψει οι αγορές;

Η στροφή των επιτοκίων έχει ήδη αφήσει το σημάδι της στις αγορές ομολόγων. Οι τιμές των αμερικανικών και των γερμανικών κρατικών ομολόγων έχουν κατακρημνιστεί κατά ένα ιστορικό ποσοστό έντεκα και 13%, αντίστοιχα, από την αρχή του έτους. Με τη σειρά τους, οι αποδόσεις αυξήθηκαν απότομα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αποδόσεις των δεκαετών κρατικών ομολόγων της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Θεωρούνται το σημείο αναφοράς για τα μακροπρόθεσμα επιτόκια της κεφαλαιαγοράς άλλων κρατών και εταιρειών, οι οποίες πρέπει να εκδίδουν τα ομόλογά τους με ασφάλιστρα κινδύνου (spreads) σε σύγκριση με τις αποδόσεις των γερμανικών και αμερικανικών κρατικών ομολόγων, τα οποία θεωρούνται ασφαλή.

Η απόδοση του δεκαετούς ομοσπονδιακού ομολόγου έχει αυξηθεί από το μείον 0,2 στο συν 1,7% από την αρχή του έτους. Η απόδοση των δεκαετών κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ αυξήθηκε από 1,5% σε 3,3%. Ο Thomas Lehr, στρατηγικός σύμβουλος κεφαλαιαγοράς του διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων Flossbach von Storch, πιστεύει ότι οι αγορές ομολόγων και μετοχών έχουν ήδη προβλέψει πολλές από τις μελλοντικές αυξήσεις των επιτοκίων.

Ακόμα και πιο σημαντικές από τις αναμενόμενες αυξήσεις των επιτοκίων των κεντρικών τραπεζών θα εξακολουθούσαν να επιβαρύνουν τις αγορές, παραδέχεται ο Lehr. Αλλά αυτό θα ήταν "ένα στιγμιότυπο στο χρόνο" κατά τη γνώμη του. Εξάλλου, η προοπτική της επιτυχούς καταπολέμησης του πληθωρισμού από τις κεντρικές τράπεζες είναι καλή είδηση.

Ο διαχειριστής κεφαλαίων της Deka, Witzke, είναι πιο προσεκτικός στην κρίση του. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, αν και υπάρχει πλέον μια κάμψη στην αύξηση των τιμών των μετοχών, δεν υπάρχει ακόμη "σημαντική μείωση των οικονομικών επιδόσεων". Ο Streibel της DZ Bank έχει παρόμοια άποψη: η χρηματιστηριακή αγορά δεν αντανακλά ακόμη "πλήρως" μια ύφεση.

Για τον ίδιο, αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι εκτιμήσεις για τα κέρδη των εταιρειών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ για το τρέχον έτος και τα επόμενα δύο έτη εξακολουθούν να είναι ισχυρές, παρόλο που οι οικονομολόγοι συνεχίζουν να μειώνουν τις προβλέψεις τους για την οικονομική ανάπτυξη. Γι' αυτό ο Streibel βλέπει "τον επόμενο κίνδυνο για το χρηματιστήριο στις συγκεκριμένες απογοητεύσεις" στα στοιχεία των εταιρειών.

Υπάρχει ακόμη ελπίδα

Σε περίπτωση περαιτέρω επιδείνωσης του περιβάλλοντος της κεφαλαιαγοράς, ο αναλυτής μπορεί να φανταστεί την πτώση του Dax κατά άλλο ένα 5% ή 600 μονάδες στις 12.500 μονάδες. Αυτό θα τοποθετούσε τον μέσο λόγο τιμής-κερδών (P/E) στον δείκτη σε περίπου έντεκα τοις εκατό, το οποίο σύμφωνα με τους υπολογισμούς του θα ισοδυναμούσε με ύφεση των κερδών σε μεσαίο μονοψήφιο ποσοστό.

Ο αναλυτής παραλληλίζει την κατάσταση στο χρηματιστήριο το 2015 και το 2016, όταν έπαιξαν ρόλο οι ανησυχίες για την ασθενέστερη ανάπτυξη της Κίνας και το Brexit. Επισημαίνει επίσης το 2018, όταν οι αμερικανικές τεχνολογικές μετοχές πούλησαν μαζικά λόγω της αύξησης των επιτοκίων. Ο αμερικανικός δείκτης S&P 500 θα μπορούσε να πέσει άλλο ένα επτά τοις εκατό περίπου στις 3.400 μονάδες, αν έχει τις ίδιες επιδόσεις με εκείνα τα χρόνια, φοβάται ο Streibel.

Ωστόσο, οι επαγγελματίες του κλάδου των μετοχών εξακολουθούν να ελπίζουν ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν τόσο άσχημα. Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κακή διάθεση των επενδυτών, ο Witzke από την Deka στοιχηματίζει ότι οι τιμές θα ανέβουν και πάλι στο τέλος του έτους, ιδίως δεδομένου ότι πολλοί επαγγελματίες έχουν επίσης επενδύσει σημαντικά λιγότερο: Τα χαμηλά ποσοστά μετοχών σημαίνουν ότι υπάρχει περιθώριο για μελλοντικές αγορές. Στο κύριο σενάριό του, ο Streibel της DZ Bank βλέπει επίσης τον Dax και τον S&P 500 περίπου δέκα τοις εκατό υψηλότερα από ό,τι σήμερα μέχρι το τέλος του έτους.

Για μια βιώσιμη ανάκαμψη των τιμών, ωστόσο, θα πρέπει να υποχωρήσει τουλάχιστον ένα από τα φοβερά οικονομικά βάρη, λέει: ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ θα πρέπει να ξεπεράσει την κορύφωσή του, η κινεζική οικονομία θα πρέπει να ανακάμψει σημαντικά ή ακόμη και ο πόλεμος στην Ουκρανία θα πρέπει να τερματιστεί. Ο Ulrich Stephan, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής για ιδιωτικούς και εταιρικούς πελάτες της Deutsche Bank, ελπίζει, μεταξύ άλλων, σε μια χαλάρωση των αλυσίδων εφοδιασμού μέσω ενός περαιτέρω ανοίγματος της οικονομίας στην Κίνα.

Ο ίδιος, επίσης, αξιολογεί την "εκτεταμένη απαισιοδοξία μεταξύ των επενδυτών και των οικονομολόγων" ως έναν καλό αντενδείκτη για τη χρηματιστηριακή αγορά. Ο Witzke δικαιολογεί μια ορισμένη αυτοπεποίθηση με μια ματιά στην ιστορία: από το 1945, ο S&P 500 έχει ήδη αυξηθεί κατά 18% κατά μέσο όρο ένα χρόνο αφότου οι χρηματιστηριακές αγορές έχασαν περίπου το ένα πέμπτο της αξίας τους.

Απαιτείται υπομονή και σεμνότητα

Οι στρατηγικοί σύμβουλοι συμβουλεύουν τους επενδυτές να διατηρήσουν τα νεύρα τους. Σύμφωνα με τον Lehr από την Flossbach von Storch, αυτό ισχύει επίσης επειδή τη στιγμή που γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι βρίσκεστε σε μια πτωτική αγορά, "τα χειρότερα έχουν ήδη τελειώσει". Ο Gärtner από την Union Investment συνιστά υπομονή και μετριοπάθεια: οι επενδυτές δεν πρέπει να θέτουν τις προσδοκίες τους για την απόδοση "πολύ υψηλά".

Ο Witzke συμβουλεύει τους στρατηγικά προσανατολισμένους επενδυτές να διατηρήσουν τα αποταμιευτικά προγράμματα μετοχών ή ακόμη και να τα συμπληρώσουν. "Ο πανικός στο χρηματιστήριο μπορεί να περάσει γρήγορα", τονίζει. Ο Ντάνιελ Ίμχοφ, επικεφαλής της παγκόσμιας διαχείρισης επενδύσεων στην Credit Suisse, συμφωνεί: "Δεν είναι η ώρα για πωλήσεις πανικού, ούτε για προσπάθειες να χρονομετρήσουμε την αγορά: δηλαδή να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε την ακριβή στιγμή που η περιοριστική νομισματική πολιτική θα είναι

  • HANDELSBLATT
  • ·
  • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Νέα πρόταση της Ντουμπάι για τον Γουόκαπ

All Content

Για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Γιουλ

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Αποστολή προστίμων €12 εκατ. σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα - Εξέταση των ενστάσεων μέσω AI

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content

Ermis Awards 2026: O Χρήστος Κουτσούκος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής -Oι φετινές αλλαγές στις κατηγορίες

All Content

Nέα Διοικούσα Επιτροπή στον ΙΑΒ Hellas

FleetNews

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

All Content

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τολιόπουλο (pic)

All Content

ΕΟΚ: Οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων NL1, NL2, WBL2 και WNL

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,2% σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών το α' τρίμηνο φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Tottis-Bingo: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ο τζίρος -Βλέπει αύξηση εσόδων 7% φέτος

All Content - BusinessNews.gr

The Ellinikon: Νέα ορόσημα στην ανάπλαση – Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων παραδόσεων έργων

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

CSRΝews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

CSRΝews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

CSRΝews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σταϊκούρας: Θα συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό για το αν θα πάρουμε νέα μέτρα
Σταϊκούρας: Θα συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό για το αν θα πάρουμε νέα μέτρα 18/06/2022 - 10:57
Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, χωρίς δικαιολογητικά 18/06/2022 - 12:55
Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, χωρίς δικαιολογητικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΕΗ: Αναβάθμιση από τη Fitch σε «BB»
    24/07/2026 - 16:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Γ. Στουρνάρας: Οικονομικό θαύμα η πρόοδος της Ελλάδας
    24/07/2026 - 16:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Β. Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε ρωσική εταιρεία στρατιωτικού εξοπλισμού και πετρελαϊκή εγκατάσταση
    24/07/2026 - 15:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο ΟΗΕ καλεί για τον απεγκλωβισμό 6.000 Ναυτικών που "παγιδεύτηκαν" στα Στενά του Ορμούζ
    24/07/2026 - 15:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Paramount: Έως τις 17 Αυγούστου παρατείνεται η αναστολή της εξαγοράς της Warner Bros.
    24/07/2026 - 15:39 MEDIA
  • Γερμανία: Διοικητικό «xάος» και διαμαρτυρίες μετά τον ανασχηματισμό Μερτς
    24/07/2026 - 15:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 27 έως 31 Ιουλίου
    24/07/2026 - 15:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το ευρώ ενισχύεται οριακά 0,03%, στα 1,1380 δολάρια
    24/07/2026 - 15:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: «Η Δημοκρατία απαιτεί ευθύνη και τη συμμετοχή όλων»
    24/07/2026 - 15:17 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ: Η Επιτροπή κατηγορεί το TikTok ότι δεν προστατεύει επαρκώς τους ανήλικους χρήστες
    24/07/2026 - 15:16 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πάνω απο τα 100 δολάρια το Brent για πρώτη φορά από τον Μάιο
    23/07/2026 - 18:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • STOXX: Τον Ιούνιο του 2027 η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά
    23/07/2026 - 17:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Saudi Aramco: Επιπλέον φορτία πετρελαίου στη Μεσόγειο ελέω των απειλών στην Ερυθρά Θάλασσα
    23/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΔΜΗΕ: Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής υποψήφιο στα ευρωπαϊκά βραβεία «Regiostars 2026»
    23/07/2026 - 16:57 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Εγκαίνια της νέας γέφυρας του Αλμυρού και αυτοψίες έργων σε Φάρσαλα και Δομοκό
    23/07/2026 - 20:10 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: «Να δω μια ομάδα που θα παλεύει και θα κάνει περήφανους τους φιλάθλους» (vid)

24/07/2026 - 13:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ACTION 24: Η σεζόν που έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

24/07/2026 - 12:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Paramount: Έως τις 17 Αυγούστου παρατείνεται η αναστολή της εξαγοράς της Warner Bros

24/07/2026 - 12:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Νέα πρόταση της Ντουμπάι για τον Γουόκαπ

24/07/2026 - 12:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

24/07/2026 - 10:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

24/07/2026 - 09:00
FleetNews
fleetnews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

24/07/2026 - 04:58
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo