Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Power Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος - Οι δικαιούχοι, η διαδικασία, τα ποσά
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17/06/2022 · 06:50

Power Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος - Οι δικαιούχοι, η διαδικασία, τα ποσά

Θα παραμείνει ανοιχτή έως το τέλος Ιουνίου, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου οι πληρωμές.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ανοίγει σήμερα, εκτός απροόπτου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος, και επιστροφές ποσών από 18 έως 600 ευρώ.Οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν και τις αιτήσεις τους, μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας, ώστε να λάβουν την επιδότηση έως και 600 ευρώ, για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος που πλήρωσαν κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022.

Συνολικά, πάνω από 6,3 εκατ. φορολογούμενοι με ετήσια οικογενειακά εισοδήματα έως και 73.000 ευρώ δικαιούνται να εισπράξουν την έκτακτη επιδότηση για τις καταναλώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος του τελευταίου εξαμήνου. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την τελευταία μέρα του Ιουνίου. Η καταβολή των ποσών αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου.

Η αποζημίωση για το Power Pass θα ξεκινάει από τα 18 ευρώ και θα ανέρχεται ως τα 600 ευρώ ανά μετρητή, που είναι και το ανώτερο όριο και θα αφορά τους λογαριασμούς εκείνους που έχουν εκδοθεί από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 έως και τις 31 Μαΐου του 2022. Η αποζημίωση καταβάλλεται για το 60% των επιπλέον χρεώσεων, αφού από αυτές αφαιρεθούν οι επιδοτήσεις του κράτους και πιθανόν των παρόχων και έως του ποσού των 600 ευρώ.

Την αποζημίωση θα την λάβουν όλα τα φυσικά πρόσωπα με καθαρό οικογενειακό εισόδημα του 2020 έως 45.000 ευρώ, για τον λογαριασμό κατανάλωσης της κύριας κατοικίας και της κατοικίας των φοιτητών που σπουδάζουν στο εσωτερικό, με κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας, της περιόδου 1.12.2021 - 31.5.2022.

Η επιδότηση θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής του δικαιούχου ο οποίος θα πρέπει να υποβάλει αίτηση σε ειδική εφαρμογή που θα δημιουργηθεί στην ψηφιακή πύλη gov.gr από την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Για τη καταβολή της αποζημίωσης θα ληφθεί υπόψη το εισόδημα του 2020 που δηλώθηκε στην Εφορία το 2021. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης είναι ο δικαιούχος να έχει υποβάλει φορολογική δήλωση για τα εισοδήματα του 2020 έως την 1η Μαΐου 2022.

Όσοι υποβάλουν για πρώτη φορά φέτος φορολογική δήλωση θα πρέπει να σπεύσουν να την υποβάλουν πριν την υποβολή της αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση του επιδόματος. Για τους συγκεκριμένους θα ληφθεί υπόψη το καθαρό οικογενειακό εισόδημα μετά την αφαίρεση των φόρων, που αποκτήθηκε το 2021.

Για νοικοκυριά που έχουν κοινό ρολόι (π.χ. διπλοκατοικίες) η επιδότηση θα δοθεί στο δικαιούχο που ο ΑΦΜ του αναγράφεται στον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Σε περίπτωση που ο ΑΦΜ δεν ανήκει σε κανέναν από τους δικαιούχους το ποσό της επιδότησης επιμερίζεται στους δικαιούχους.

Το ποσό της επιδότησης είναι αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε κράτηση, τέλος ή εισφορά συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση και το Δημόσιο εν γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και τα πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.

Eνδεικτικά παραδείγματα:

1. Αν κάποιος έχει επιπλέον χρεώσεις, μετά την αφαίρεση των επιδοτήσεων για το εν λόγω διάστημα, συνολικού ύψους 600 ευρώ, θα λάβει αποζημίωση 360 ευρώ.

2. Αν οι επιπλέον χρεώσεις ανέρχονται σε 800 ευρώ, η αποζημίωση θα διαμορφωθεί στα 480 ευρώ.

3. Αν οι επιπλέον χρεώσεις είναι 1.000 ευρώ, η αποζημίωση θα είναι 600 ευρώ, ενώ αν

4. Οι χρεώσεις είναι από 1.000 ευρώ και πάνω και πάλι η αποζημίωση θα είναι 600 ευρώ.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Power Pass

• Ποιοι είναι δικαιούχοι: Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που αναπροσαρμόζονται με βάση τη χονδρεμπορική τιμή αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Η ενίσχυση αφορά τον λογαριασμό κατανάλωσης της κύριας κατοικίας των δικαιούχων, καθώς και της μισθωμένης κατοικίας των παιδιών τους που σπουδάζουν.

• Οικονομική ενίσχυση: Για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης, κάθε αριθμός παροχής ρεύματος, για κάθε μήνα, δηλώνεται από έναν μόνο δικαιούχο. Σε περίπτωση που ένας αριθμός παροχής ρεύματος για κάποιον μήνα τυχόν δηλωθεί από δύο η περισσότερους δικαιούχους, ακολουθείται η διαδικασία καταμερισμού της ενίσχυσης ανά δικαιούχο.

• Ύψος αποζημίωσης: Το ποσό της ενίσχυσης ανά λογαριασμό ρεύματος υπολογίζεται στο 60% επί του θετικού υπολοίπου που προκύπτει μετά την αφαίρεση από το ποσό της ρήτρας αναπροσαρμογής του λογαριασμού και των ποσών έκπτωσης.

• Εξαιρέσεις: Σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν αφορά κυμαινόμενο τιμολόγιο ο αιτών δεν δικαιούται τη λήψη ενίσχυσης. Επίσης, σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν αφορά παροχή οικιακής χρήσης, ο αιτών δεν δικαιούται τη λήψη ενίσχυσης.

• Υπολογισμός: Για κυμαινόμενα τιμολόγια, τα οποία δεν αναγράφουν ξεχωριστά στις χρεώσεις τους το ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα αναπροσαρμογής, αυτό υπολογίζεται τεκμαρτά από τον προμηθευτή ενέργειας (το ποσό που προκύπτει μετά την αφαίρεση από το ποσό της χρέωσης προμήθειας ενέργειας με βάση την κατανάλωση, τεκμαρτού ποσού χρέωσης ενέργειας για το οποίο λαμβάνεται υπόψη η τιμή 120 ευρώ ανά MWh).

• Εκπτώσεις: Ως εκπτώσεις που έχουν χορηγηθεί από τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας λαμβάνονται κάθε μορφής εκπτώσεις, το ύψος των οποίων εξαρτάται από την κατανάλωση ενέργειας του λογαριασμού. Εξαιρούνται οι εκπτώσεις σταθερού ύψους που δεν υπολογίζονται επί της ενέργειας που καταναλώθηκε.

• Ποσά ενίσχυσης: Η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε δικαιούχους οι οποίοι επιβαρύνθηκαν με συνολική αύξηση των λογαριασμών ρεύματος που έχουν εκδοθεί για ποσό άνω των 30 ευρώ και δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 600 ευρώ ανά δικαιούχο. Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης είναι αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων.

• Πού θα πιστωθούν: Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου που έχει δηλώσει στην αίτηση.

• Ψευδή στοιχεία: Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο του αιτούντος από τη φορολογική διοίκηση ή άλλο αρμόδιο όργανο ελέγχου, διαπιστωθεί υποβολή ψευδών ή ανακριβών στοιχείων στην αίτηση για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης, είναι άμεσα απαιτητό το διπλάσιο ποσό της χορηγηθείσας ενίσχυσης.

Τι θα γίνει με τη μισθωμένη κατοικία όσων σπουδάζουν

Ο αιτών καλείται να επιβεβαιώσει ή να επικαιροποιήσει τα στοιχεία της μισθωμένης κατοικίας εξαρτώμενων παιδιών της οικογένειας που σπουδάζουν. Ειδικότερα:

1. Αντλούνται από τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2021 τα στοιχεία της κατοικίας που αφορούν ενοίκιο που πληρώθηκε για κατοικία παιδιών της οικογένειας που σπουδάζουν, τα οποία καλείται ο αιτών να επιβεβαιώσει.

2. Σε περίπτωση που η μισθωμένη κατοικία του παιδιού έχει αλλάξει κατά το διάστημα 1η Δεκεμβρίου 2021 έως 1η Μαΐου 2022, ο δικαιούχος συμπληρώνει τα αντίστοιχα στοιχεία για τη μισθωμένη κατοικία που διέμενε το παιδί την 1η Δεκεμβρίου 2021, την 1η Ιανουαρίου 2022, την 1η Φεβρουαρίου 2022, την 1η Μαρτίου 2022, την 1η Απριλίου 2022 και την 1η Μαΐου 2022.

3. Η μεταβολή των στοιχείων της μισθωμένης κατοικίας του παιδιού αποτελεί υπεύθυνη δήλωση προς τη φορολογική αρχή και προ-συμπληρώνεται στα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του φορολογικού έτους 2022.

Πώς θα γίνει η υποβολή της αίτησης

Για την υποβολή της αίτησης, οι δικαιούχοι θα πρέπει:

• Να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

• Να βεβαιώσουν ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία για τη κύρια κατοικία, το μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και το ποσοστό συνιδιοκτησίας.

• Να διορθώσουν τυχόν λάθη η παραλείψεις στα στοιχεία για την κύρια κατοικία τους

• Να αναγράψουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού (IBAN)

• Να πιστοποιήσουν την ορθότητα των στοιχείων και να οριστικοποιήσουν την υποβολή της αίτησης.

Οι δικαιούχοι δεν θα εισάγουν τα στοιχεία για τις χρεώσεις με βάση την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος τα οποία θα διαβιβαστούν στη πλατφόρμα από τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και τους διαχειριστές ηλεκτρικής ενέργειας.

  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
  • ·
  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
  • ·
  • POWER PASS
  • ·
  • ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
  • ·
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τέλος ο Τόμπσον από τους Μάβερικς – Οδεύει στους Μαϊάμι Χιτ!

All Content

Με Μπόνγκα η Γερμανία σάρωσε 115-82 την Τσεχία

All Content - BusinessNews.gr

Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών

All Content - BusinessNews.gr

Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Με τρομερό και clutch Χεζόνια η Κροατία 95-94 την Τουρκία του Όσμαν (video)

All Content

ΑΕΚ: Ανανέωσε τον Φλιώνη μέχρι το 2029

All Content - BusinessNews.gr

Δορυφόροι κατά των πυρκαγιών στην Ευρώπη: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της νέας τεχνολογία

All Content - BusinessNews.gr

ΟΟΣΑ για τους νέους στην Ελλάδα: Χαμηλοί μισθοί, ακριβή στέγη και δύσκολη ανεξαρτητοποίηση

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωζώνη: «Φρένο» στις μισθολογικές αυξήσεις - Ερχεται νέα αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ;

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βαθύ "κόκκινο" σε Wall Street και ευρωαγορές - Κάτω από τις 30.000 μονάδες ο Dow Jones
Βαθύ "κόκκινο" σε Wall Street και ευρωαγορές - Κάτω από τις 30.000 μονάδες ο Dow Jones 16/06/2022 - 21:23
Ρέγκλινγκ (ESM): Δεν ανησυχώ ότι η άνοδος των επιτοκίων σε όλο τον κόσμο θα επηρεάσει την Ελλάδα 17/06/2022 - 07:39
Ρέγκλινγκ (ESM): Δεν ανησυχώ ότι η άνοδος των επιτοκίων σε όλο τον κόσμο θα επηρεάσει την Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    21/08/2026 - 20:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές
    21/08/2026 - 18:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά, άνοδος 1,34%
    21/08/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bally’s Intralot: Πέμπτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού - Καταβολή από 27 Αυγούστου 2026
    21/08/2026 - 17:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Κέιτι Πέρι στην Ελλάδα-Από τα κυκλαδίτικα καλοκαίρια στη νέα της ζωή
    21/08/2026 - 16:50 LIFESTYLE
  • Εντοπίστηκε στην Κυψέλη οικία-αποθήκη κλοπιμαίων με χρυσαφικά μεγάλης αξίας και πίνακες ζωγραφικής
    21/08/2026 - 16:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ το α΄ εξάμηνο 2026 λόγω πετρελαιοειδών
    21/08/2026 - 16:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο
    21/08/2026 - 16:14 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Η Τουρκία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου
    21/08/2026 - 16:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ αναστέλλει για 90 ημέρες τους δασμούς στις εισαγωγές βοείου κρέατος
    21/08/2026 - 15:51 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΟΟΣΑ για τους νέους στην Ελλάδα: Χαμηλοί μισθοί, ακριβή στέγη και δύσκολη ανεξαρτητοποίηση
    21/08/2026 - 09:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο
    21/08/2026 - 16:14 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή
    21/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών
    21/08/2026 - 09:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ΗΠΑ απειλούν όποια χώρα αψηφήσει τον οικονομικό πόλεμό τους εναντίον του Ιράν
    21/08/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μπόνγκα η Γερμανία σάρωσε 115-82 την Τσεχία

21/08/2026 - 20:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τάις: «Μείναμε απλήρωτοι για τρεις μήνες στη Μονακό – Μάθαινα για την κατάσταση της Βιλερμπάν από τα media»

21/08/2026 - 20:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo