Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Λαγκάρντ: Έρχεται ισχυρή ανάκαμψη στην Ευρωζώνη
NewsRoom NewsRoom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/06/2021 · 15:52

Λαγκάρντ: Έρχεται ισχυρή ανάκαμψη στην Ευρωζώνη

Η ίδια προειδοποίησε ότι οι αβεβαιότητες παραμένουν - Ανησυχία για τα αυξημένα επιτόκια.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μετά τη συρρίκνωση στο πρώτο τρίμηνο του έτους η οικονομία της ευρωζώνης αρχίζει σταδιακά να ξανανοίγει καθώς η κατάσταση με την πανδημία βελτιώνεται και οι εκστρατείες εμβολιασμού σημειώνουν πρόοδο.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, που διατήρησε τα επιτόκια αμετάβλητα.

Όπως υπογράμμισε η κ. Λαγκάρντ, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν μια ανάκαμψη του τομέα των υπηρεσιών και διατήρηση του δυναμισμού που χαρακτηρίζει τον τομέα της μεταποίησης.

«Αναμένουμε ότι η οικονομική δραστηριότητα θα επιταχυνθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους καθώς θα καταργούνται περαιτέρω περιοριστικά μέτρα» πρόσθεσε η ίδια. «Η άνοδος της καταναλωτικής δαπάνης, η ισχυρή παγκόσμια ζήτηση και η υποστηρικτική δημοσιονομική και νομισματική πολιτική θα παράσχουν πολύτιμη στήριξη στην οικονομική ανάκαμψη» σημείωσε.

Ωστόσο, η ίδια προειδοποίησε ότι οι αβεβαιότητες παραμένουν, καθώς το βραχυπρόθεσμο οικονομικό outlook συνεχίζει να εξαρτάται από την πορεία της πανδημίας.

Η Κριστίν Λαγκάρντ σημείωσε τα εξής:

Μετά τη συρρίκνωση του πρώτου τριμήνου του έτους, η οικονομία της ζώνης του ευρώ ανοίγει σταδιακά καθώς ύποχωρεί η πανδημία και οι εκστρατείες εμβολιασμού σημειώνουν σημαντική πρόοδο. Τα τελευταία δεδομένα σηματοδοτούν μια ανάκαμψη στις υπηρεσίες και στη βιομηχανική παραγωγή. Αναμένουμε ότι η οικονομική δραστηριότητα θα επιταχυνθεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους καθώς θα αρθούν περαιτέρω τα μέτρα. Η αύξηση των καταναλωτικών δαπανών, η ισχυρή παγκόσμια ζήτηση και η δημοσιονομική και νομισματική πολιτική παρέχουν υποστήριξη στην ανάκαμψη. Ταυτόχρονα, παραμένουν αβεβαιότητες, καθώς οι βραχυπρόθεσμες οικονομικές προοπτικές εξακολουθούν να εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας και από το πως αντιδρά η οικονομία μετά το άνοιγμα. Ο πληθωρισμός αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες, κυρίως λόγω των βασικών επιπτώσεων, των παροδικών παραγόντων και της αύξησης των τιμών της ενέργειας. Αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το δεύτερο εξάμηνο του έτους, προτού υποχωρήσει καθώς εξαφανίζονται προσωρινοί παράγοντες. Οι νέες προβλέψεις μας δείχνουν σταδιακή αύξηση των υποκείμενων πιέσεων πληθωρισμού σε όλο τον ορίζοντα, αν και οι πιέσεις παραμένουν υποτονικές στο πλαίσιο μιας ακόμη σημαντικής οικονομικής επιβράδυνσης που θα απορροφηθεί μόνο σταδιακά. Ο γενικός πληθωρισμός αναμένεται να παραμείνει κάτω από το στόχο μας στον ορίζοντα προβολής.

Η διατήρηση ευνοϊκών χρηματοδοτικών συνθηκών κατά την πανδημική περίοδο παραμένει απαραίτητη για τη μείωση της αβεβαιότητας και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης, στηρίζοντας έτσι την οικονομική δραστηριότητα και διασφαλίζοντας τη μεσοπρόθεσμη σταθερότητα των τιμών. Οι συνθήκες χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά παρέμειναν σε γενικές γραμμές σταθερές από την τελευταία συνεδρίαση της νομισματικής πολιτικής τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, τα επιτόκια της αγοράς έχουν αυξηθεί περαιτέρω. Αν και αντανακλά εν μέρει τις βελτιωμένες οικονομικές προοπτικές, η συνεχής αύξηση των επιτοκίων της αγοράς θα μπορούσε να μετατραπεί σε σκληρότερες συνθήκες χρηματοδότησης και να επηρεάσουν ολόκληρη την οικονομία. Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν πρόωρη και θα αποτελούσε κίνδυνο για τη συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη και τις προοπτικές για τον πληθωρισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη στάση του σχετικά με τη νομισματική πολιτική. Θα διατηρήσουμε τα βασικά επιτόκια της ΕΚΤ αμετάβλητα. Περιμένουμε να παραμείνουν στα σημερινά ή χαμηλότερα επίπεδα έως ότου να δούμε την εξέλιξη του πληθωρισμού.

Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε καθαρές αγορές περιουσιακών στοιχείων στο πλαίσιο του προγράμματος αγοράς έκτακτης ανάγκης πανδημίας (PEPP) με συνολικό κονδύλι 1.850 δισεκατομμυρίων ευρώ έως τουλάχιστον το τέλος Μαρτίου 2022 και, εν πάση περιπτώσει, έως ότου το Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει ότι η κρίση του κοροναϊού ξεπεράστηκε. Βάσει κοινής αξιολόγησης των συνθηκών χρηματοδότησης και των προοπτικών πληθωρισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένει ότι οι καθαρές αγορές στο πλαίσιο του PEPP κατά το επόμενο τρίμηνο θα συνεχίσουν να διεξάγονται με σημαντικά υψηλότερο ρυθμό από ό, τι κατά τους πρώτους μήνες του έτους.

Θα αγοράζουμε με ευελιξία σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς και με σκοπό να αποτρέψουμε τη σύσφιξη των όρων χρηματοδότησης που δεν συνάδει με την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην προβλεπόμενη πορεία του πληθωρισμού. Επιπλέον, η ευελιξία των αγορών με την πάροδο του χρόνου, μεταξύ των κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων και μεταξύ των δικαιοδοσιών θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ομαλή μετάδοση της νομισματικής πολιτικής.

Οι καθαρές αγορές στο πλαίσιο του προγράμματος αγοράς περιουσιακών στοιχείων (APP) θα συνεχιστούν με μηνιαίο ρυθμό 20 δισεκατομμυρίων ευρώ. Συνεχίζουμε να αναμένουμε ότι οι μηνιαίες καθαρές αγορές περιουσιακών στοιχείων στο πλαίσιο της εφαρμογής θα διαρκέσουν για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να ενισχύσουν την προσαρμοστική επίδραση των επιτοκίων πολιτικής μας και να τελειώσουν λίγο πριν αρχίσουμε να αυξάνουμε τα βασικά επιτόκια της ΕΚΤ.

Σκοπεύουμε επίσης να συνεχίσουμε την επανεπένδυση, εξ ολοκλήρου, των κύριων πληρωμών από χρεόγραφα που λήγουν που αγοράστηκαν βάσει του APP για παρατεταμένη χρονική περίοδο μετά την ημερομηνία κατά την οποία αρχίζουμε να αυξάνουμε τα βασικά επιτόκια της ΕΚΤ και, εν πάση περιπτώσει, για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τη διατήρηση ευνοϊκές συνθήκες ρευστότητας και άφθονο βαθμό νομισματικής διευθέτησης

Τέλος, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε μεγάλη ρευστότητα μέσω των πράξεων αναχρηματοδότησης. Η χρηματοδότηση που αποκτήθηκε μέσω της τρίτης σειράς στοχευμένων πράξεων μακροπρόθεσμης αναχρηματοδότησης (TLTRO III) διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη στήριξη του τραπεζικού δανεισμού σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Τα μέτρα μας συμβάλλουν στη διατήρηση ευνοϊκών χρηματοδοτικών συνθηκών για όλους τους τομείς της οικονομίας, κάτι που απαιτείται για μια συνεχή οικονομική ανάκαμψη και για τη διασφάλιση της σταθερότητας των τιμών. Θα συνεχίσουμε επίσης να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη συναλλαγματική ισοτιμία όσον αφορά τις πιθανές επιπτώσεις τους στις μεσοπρόθεσμες προοπτικές πληθωρισμού. Είμαστε έτοιμοι να προσαρμόσουμε όλα τα μέσα μας, ανάλογα με την περίπτωση, για να διασφαλίσουμε ότι ο πληθωρισμός κινείται προς τον στόχο μας με σταθερό τρόπο, σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για συμμετρία.

Επιτάχυνση του ρυθμού αύξησης του ΑΕΠ

Επιτρέψτε μου τώρα να εξηγήσω την εκτίμησή μας με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ξεκινώντας από την οικονομική ανάλυση. Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, το πραγματικό ΑΕΠ της ζώνης του ευρώ μειώθηκε περαιτέρω, κατά 0,3%, φθάνοντας το 5,1% κάτω από το επίπεδο προ πανδημίας του τέταρτου τριμήνου του 2019. Οι έρευνες σε επιχειρήσεις και καταναλωτές και οι δείκτες υψηλής συχνότητας δείχνουν σημαντική βελτίωση της δραστηριότητας το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Επίσης δείχνουν μια ισχυρή ανάκαμψη στη δραστηριότητα των υπηρεσιών καθώς ο αριθμός των μολύνσεων μειώνεται, γεγονός που θα επιτρέψει τη σταδιακή εξομάλυνση των δραστηριοτήτων υψηλής επαφής. Η μεταποιητική παραγωγή παραμένει ισχυρή, υποστηριζόμενη από τη σταθερή παγκόσμια ζήτηση, παρόλο που τα σημεία συμφόρησης από την πλευρά της προσφοράς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εμπόδια στη βιομηχανική δραστηριότητα στο εγγύς μέλλον. Οι δείκτες εμπιστοσύνης των καταναλωτών ενισχύονται, γεγονός που υποδηλώνει ισχυρή ανάκαμψη της ιδιωτικής κατανάλωσης κατά την προσεχή περίοδο. Οι επιχειρηματικές επενδύσεις δείχνουν ανθεκτικότητα, παρά τους πιο αδύναμους εταιρικούς ισολογισμούς και τις αβέβαιες οικονομικές προοπτικές.

Αναμένουμε ότι η ανάπτυξη θα συνεχίσει να βελτιώνεται έντονα το δεύτερο εξάμηνο του 2021, καθώς η πρόοδος στις εκστρατείες εμβολιασμού επιτρέπει την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων περιορισμού. Μεσοπρόθεσμα, η ανάκαμψη της οικονομίας της ζώνης του ευρώ αναμένεται να ενισχυθεί από την ισχυρότερη παγκόσμια και εγχώρια ζήτηση, καθώς και από τη συνεχή υποστήριξη τόσο της νομισματικής όσο και της δημοσιονομικής πολιτικής.
Αυτή η αξιολόγηση αντικατοπτρίζεται σε γενικές γραμμές στο βασικό σενάριο των μακροοικονομικών προβλέψεων του προσωπικού του Ευρωσυστήματος του Ιουνίου 2021 για τη ζώνη του ευρώ, προβλέποντας ετήσια αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ σε 4,6% το 2021, 4,7% το 2022 και 2,1% το 2023. Σε σύγκριση με τις μακροοικονομικές προβλέψεις του προσωπικού της ΕΚΤ τον Μάρτιο του 2021, οι προοπτικές για την οικονομική δραστηριότητα αναθεωρήθηκαν για το 2021 και το 2022, ενώ είναι αμετάβλητο για το 2023.

  • ΛΑΓΚΑΡΝΤ
  • ·
  • ΕΚΤ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Μάχη απόψε με τη Ρεάλ του 19-0 στη Μαδρίτη

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Σταθεροποίηση τιμών με μεταβολή +0,35% στα σούπερ μάρκετ τον Οκτώβριο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Στο 4% στην Ευρωζώνη

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι – Αύξηση 67,1% στις εξαγωγές το οκτάμηνο του 2026, στα 152,57 εκατ. στερλίνες

All Content

Κλειστό «spec» για το IQOS

All Content

Η Choose υπογράφει την καμπάνια «Έλα πιο κοντά στην Ελλάδα» του Υπουργείου Τουρισμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Άρης: Ντέρμπι πρωτιάς με Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι

All Content

ΑΕΚ: Νέα αρχή στην Ουγγαρία κόντρα στη Σομπατέλι

All Content - BusinessNews.gr

Βενέτης: Στα 80,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Τι «μπάλα παίζει» με τον Ηρακλή

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Ενισχύει τις επιδόσεις της και προχωρά το deal στην Αφρική – Ισχυρή άνοδος σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τα 18 εκατ. του Κωνσταντακόπουλου, η Alveo του Βαρβιτσιώτη και ο διαγωνισμός των 3,63 εκατ. ευρώ για το Τατόι

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

CSRΝews.gr

20ή Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα: Μήνυχα ζωής και πρόληψης από 1.000 εθελοντές

CSRΝews.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η ίση αμοιβή γίνεται πράξη με νέα εργαλεία μισθολογικής διαφάνειας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΚΤ: Διατηρεί αμετάβλητα τα επιτόκια - Επιταχύνεται η αγορά ομολόγων
ΕΚΤ: Διατηρεί αμετάβλητα τα επιτόκια - Επιταχύνεται η αγορά ομολόγων 10/06/2021 - 15:36
Υψηλό έτους για το Χρηματιστήριο Αθηνών με κατασκευές και τράπεζες 10/06/2021 - 17:31
Υψηλό έτους για το Χρηματιστήριο Αθηνών με κατασκευές και τράπεζες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ahold Delhaize: Βαρύ το τίμημα των κυβερνοεπιθέσεων – Πλήγμα έως 250 εκατ. ευρώ στις πωλήσεις του δ' τριμήνου
    04/11/2026 - 13:21 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Κοινό μέτωπο Δαμίγου – Δούκα για τη στήριξη της βιοτεχνίας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής οικονομίας
    04/11/2026 - 13:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΟΒΕ: Άλμα στις 120 μονάδες για τον δείκτη προσδοκιών στην Πληροφορική τον Οκτώβριο
    04/11/2026 - 13:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τζέιμς Μποντ: «Ο Κάλουμ Τέρνερ έχει επιλεγεί ως ο νέος 007» εκτιμούν κριτικοί του κινηματογράφου
    04/11/2026 - 13:09 LIFESTYLE
  • Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου - Τρεις τραυματίες
    04/11/2026 - 13:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΑΟΕ: Πέντε συλλήψεις για εκρήξεις με χειροβομβίδες και εκβιάσεις καταστηματαρχών στην Αθήνα
    04/11/2026 - 13:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισπανία: Ο Σάντσεθ χάνει έναν από τους βασικούς συμμάχους του μετά την παραίτηση Πουέντε
    04/11/2026 - 13:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θύμα κυβερνοεπίθεσης η γαλλική τράπεζα με εκτιμητέα ζημία στα στα 118 εκατ. ευρώ
    04/11/2026 - 12:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.665,34 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,88%
    04/11/2026 - 12:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία: Εξαιρετικά πιθανή είναι η αναμέτρηση Λεπέν-Μελανσόν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
    04/11/2026 - 12:54 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • CrediaBank: Απόκτηση χαρτοφυλακίου στεγαστικών δανείων αξίας 37,4 εκατ. ευρώ από την Cepal
    03/11/2026 - 17:43 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Τα 18 εκατ. του Κωνσταντακόπουλου, η Alveo του Βαρβιτσιώτη και ο διαγωνισμός των 3,63 εκατ. ευρώ για το Τατόι
    03/11/2026 - 14:20 WHISPERER
  • Πιερρακάκης: Σταθερό επιτόκιο 3% για ευάλωτους και επιλέξιμους οφειλέτες – Δεκαπλασιάζονται τα πρόστιμα στους servicers
    03/11/2026 - 15:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Naval Group: Παρουσιάζει νέες λύσεις ναυτικού πολέμου στην Euronaval 2026 - Οι φρεγάτες Belharra στην έκθεση
    03/11/2026 - 19:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η κυβέρνηση ζητά από το TikTok το όριο των 15 ετών στα social media
    03/11/2026 - 14:35 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2 2026/27: Αποτελέσματα-πρόγραμμα-βαθμολογίες

04/11/2026 - 11:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η άρνηση του Γιανάι στην πρόταση οπαδού για ανταλλαγή Μπλέικνι - Ντόρσεϊ

04/11/2026 - 10:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Omnicom Health Marketing: Νέος CEO ο Tom Schwenger

04/11/2026 - 10:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Anomaly το creative της Alaska Air Group

04/11/2026 - 10:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

04/11/2026 - 09:13
CSRΝews.gr
csrnews.gr

20ή Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα: Μήνυχα ζωής και πρόληψης από 1.000 εθελοντές

04/11/2026 - 09:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo