Σάββατο, 1 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ν.Παππάς: "Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναιρεί την πολιτική που έχει υπηρετήσει και ο πατέρας του"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/06/2018 · 03:00

Ν.Παππάς: "Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναιρεί την πολιτική που έχει υπηρετήσει και ο πατέρας του"

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αναφορικά με τη στάση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα με την ονομασία των Σκοπίων ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης αναιρεί την πολιτική που έχει υπηρετήσει και ο πατέρας του και όλοι οι παλιότεροι πολιτικοί που προσπάθησαν να δώσουν λύση στο ζήτημα»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, αναφορικά με τη στάση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα με την ονομασία των Σκοπίων, μιλώντας το πρωί στο κανάλι Ε ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης αναιρεί την πολιτική που έχει υπηρετήσει και ο πατέρας του και όλοι οι παλιότεροι πολιτικοί που προσπάθησαν να δώσουν λύση στο ζήτημα».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πιθανό σήμερα να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της πολιτικής που άσκησε και ο πατέρας του και αυτή η κίνηση δικαιώνει την ανατροπή Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά, σχολίασε ο Ν. Παππάς και κάλεσε τον κόσμο που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια να ενημερωθεί για τη στάση των παλιότερων κομμάτων, με πολιτικές που εμπεριείχαν το «erga omnes», τη μη αλλαγή των συνόρων, τη συνταγματική ονομασία κλπ, «να θυμηθούν αυτοί που ακολουθούν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας» συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, «ότι η συγκεκριμένη πολιτική εγκαταλείπεται με τρόπο θεσμικά εντυπωσιακό».

Επίσης, ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε ατόπημα την χθεσινή επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία στον ΠτΔ, και την κάλυψη της αθλιότητας Σαμαρά, λέγοντας ότι ο κ. Παυλόπουλος γνωρίζει και τους κανόνες ευγενείας και το Σύνταγμα. «Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις μιας ακροδεξιάς που έκανε καριέρα πάνω στο Μακεδονικό ζήτημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς.

«Ο Αντώνης Σαμαράς και η ομάδα του έχει συνειδητά ζημιώσει τη χώρα και δεν έχει υπηρετήσει τα εθνικά της συμφέροντα» συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, προσθέτοντας ότι ο κ. Σαμαράς έχει ιστορικές ευθύνες έχοντας ανατρέψει κυβέρνηση για αυτό το ζήτημα. Επίσης, ήταν πρωθυπουργός με τον κ. Βενιζέλο υπουργό, ο οποίος τάσσονταν ανοιχτά υπέρ της διπλής ονομασίας, σημείωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Ο Ν. Παππάς είπε επίσης, ότι εάν η Νέα Δημοκρατία δεν υπηρετούσε ακροδεξιές πολιτικές αλλά περισσότερο της κεντροδεξιάς παράταξής της τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πρόσθεσε ότι το ζήτημα της γλώσσας έχει κλείσει με την ελληνική υπογραφή από το 1977.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ χαρακτήρισε δικλείδα ασφαλείας ότι η Ελλάδα θα κυρώσει τελευταία τη συμφωνία, έχοντας τον τελικό λόγο για το εάν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα, και αυτό είναι το κλειδί το οποίο κερδήθηκε στη διαπραγμάτευση, είπε ο κ. Παππάς. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβηθούμε τον βόρειο γείτονά μας, εμείς είμαστε ο ισχυρός παίκτης και οφείλουμε να σκεφτούμε ψύχραιμα» συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα. Επίσης, ανέφερε ότι στη Βουλή θα υπάρξουν πλειοψηφίες που θα εκπλήξουν εχθρούς και φίλους.

Αναφορικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, ο Ν. Παππάς είπε ότι δεν νομίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοδοξεί να ρίξει την κυβέρνηση και προέβλεψε ότι η συζήτηση στη Βουλή (σ.σ. μετά από μια πρόταση μομφής) θα είναι παρά πολύ ενδιαφέρουσα. «Ο λαός θα μάθει από πρώτο χέρι τι έχουν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει προ των ευθυνών του» υπογράμμισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε συμπαγή την κυβερνητική πλειοψηφία και δεδομένο το γεγονός ότι θα υπάρξουν δυνάμεις με ευρύτατη πλειοψηφία γύρω από τη λύση. Σχολίασε ως θετική τη στάση πολλών στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, ενώ ερωτώμενος για τη στάση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Α. Γεωργιάδη, τον χαρακτήρισε ακραίο. Ας μας πει ο κ. Γεωργιάδης τι έχει αναθεωρήσει από τις εποχές που ήταν «πρωτοπαλλίκαρο» του κ. Καρατζαφέρη στο ΛΑΟΣ, σχολίασε ο Ν. Παππάς, προσθέτοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε και το γεγονός ότι είναι σημαίνων στέλεχος στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, λέει πολλά γιατί αυτές έχουν γίνει ιδέες και της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με τη στάση του Πάνου Καμμένου, ο Ν. Παππάς είπε ότι «ο Π. Καμμένος έχει μπέσα, με καθαρές θέσεις τις οποίες δεν τις έκρυψε ποτέ». Συνεχίζοντας ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι ο κ. Καμμένος έχει το σθένος να λέει ότι πολλά από τα στοιχεία της συμφωνίας τα έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας, και το «erga omnes» κλπ ήταν πυλώνες που είχαν μπει και από τον κ. Καραμανλή στο Βουκουρέστι, σημείωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Επίσης, είπε ότι εάν η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν συνεπής με τις πολιτικές της, η Ελλάδα θα έστελνε διεθνώς μηνύματα πολιτικής ωριμότητας συνολικά.

Ο Ν. Παππάς είπε ότι η Νέα Δημοκρατία, λογικά δεν θα τολμήσει να καταθέσει πρόταση μομφής πριν την ολοκλήρωση της σημερινής ψηφοφορίας για τα προαπαιτούμενα. Απαντώντας για τα μέτρα που περιλαμβάνονται στα προαπαιτούμενα, (αντικειμενικές αξίες, φορολογία, ΕΝΦΙΑ κλπ) ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τάξεις που έχουν υπέρμετρα πληρώσει φορολογικές επιβαρύνσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει με στοχευμένες φοροελαφρύνσεις.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο, είναι κατά της αύξησης του κατώτατου μισθού και κατά της ανασυγκρότησης των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων» είπε ο Ν. Παππάς, προσθέτοντας ότι όλα αυτά θα επιβάλλονταν στη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι που ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη, καθώς δεν υπάρχει το χρέος πια ως μοχλός πίεσης με το ευρωπαικό μαξιλάρι και που μπορούμε να ασκήσουμε πολιτική με περισσότερους βαθμούς ελευθερίας.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στα τελευταία μέτρα και θα ήταν λάθος να αφήσει υπονοούμενα ότι θα παρεκλίνει από αυτά που έχουν συμφωνηθεί» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Πρόσθεσε ότι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα εξαρτώνται από την μακροοικονομική πορεία της οικονομίας και οι προοπτικές δείχνουν καλές, κάτι που θα δώσει στη χώρα ισχυρά βέλη στη φαρέτρα της για άσκηση πολιτικών μετά το τέλος του προγράμματος.

Μιλώντας για το χρέος ο Ν. Παππάς είπε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρώτα κομμάτια της αναδιάρθρωσης και οι τελικές ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν μέτρα τα οποία η κυβέρνηση έχει ζητήσει εδώ και καιρό, αναμένοντας «καλά νέα». «Η Ελλάδα πολλαπλασιάζει την αξιοπιστία της σε πολλαπλά επίπεδα, είναι μία χώρα που έχει σταθεροποιήσει την περιοχή και εγγυάται την ομαλότητα και για τους γείτονές της» σχολίασε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ αναφορικά και με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης αυτό τον καιρό.

Τέλος, μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι αναμένει τη Δευτέρα το ΕΣΡ να εκδόσει την τελική του απόφαση και σύντομα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Δήλωσε αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα και με την απόφαση του ΣτΕ, και έτσι «θα μπει η ελληνική τηλεόραση σε μια ρυθμισμένη εποχή, με καθαρούς κανόνες και αυστηρό πλαίσιο για την ποιότητα του παραγόμενου προγράμματος» σχολίασε. Επίσης, ο Ν. Παππάς κάλεσε τα κανάλια να αξιοποιήσουν το πλαίσιο κινήτρων για την οπτικοακουστική παραγωγή, καθώς η χώρα διαθέτει αξιόλογους ανθρώπους στον χώρο που μπορούν να κάνουν πάρα πολλά και να προβάλλουν τη χώρα διεθνώς, σχολίασε κλείνοντας.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη:

  • ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
  • ·
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
  • ·
  • ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σοκ στη Μονακό, έμεινε εκτός επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Γαλλίας - Η ανακοίνωση της ομάδας

All Content

Απέκτησε και τον Γουένιεν Γκέιμπριελ η Μπεσίκτας (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στα 497 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Καθαρά κέρδη 27 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άλμα 92,8% στα EBITDA

All Content

AI Act και διαφήµιση: Τι αλλάζει από 2 Αυγούστου

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

FleetNews

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

FleetNews

Το Ford Ranger τώρα σε εκδόσεις ντίζελ και PHEV

All Content

Εθνική Νεανίδων: Με Σκόπια για το 2/2 στο Ευρωμπάσκετ U18 Β’ Κατηγορίας (21:00, live stream)

All Content

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο EuroCup o Τίμι Άλεν, που ανακοινώθηκε από τη Μανρέσα

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 661 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Συμφωνία με ΔΕΔΔΗΕ για πώληση ακινήτου στον Ελαιώνα έναντι 134,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Σε άνοδο η αγορά επαγγελματικών της ΕΕ

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

CSRΝews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

CSRΝews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Β. Ντομπρόβσκις
Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Β. Ντομπρόβσκις 14/06/2018 - 03:00
Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Αλόννησο 14/06/2018 - 03:00
Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Αλόννησο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παράταση διαμονής για πυρόπληκτους στον Δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου
    01/08/2026 - 15:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • GBR: Η ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων στηρίζεται πλέον στις τιμές και όχι στον όγκο
    01/08/2026 - 14:43 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Oυγγαρία: Πιθανή διακοπή της λειτουργίας πυρηνικού σταθμού Paks λόγω χαμηλής στάθμης υδάτων στον Δούναβη
    01/08/2026 - 14:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΗ: Αμετάβλητο το πράσινο τιμολόγιο με πλήρη απορρόφηση της αύξησης πάνω από 18% στη χονδρική
    01/08/2026 - 13:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο στρατός του Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε εχθρικά drones
    01/08/2026 - 13:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Meteo: Στα 130 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές ανέμου στην Κάρυστο
    01/08/2026 - 12:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
    01/08/2026 - 12:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Υπ. Υγείας: Μόνιμη εθνική πολιτική το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» έως το 2030 με κάλυψη από τον Προϋπολογισμό
    01/08/2026 - 12:25 ΥΓΕΙΑ
  • Ο "χάρτης" των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Αυγούστου
    01/08/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βρεφονηπιακοί σταθμοί: 3+1 ερωτήσεις - Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται
    01/08/2026 - 11:40 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φωτιά στη Βοιωτία: Εκκενώνονται Προσήλι και Πόρτο Γερμενό
    31/07/2026 - 15:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Ανθεκτικές οι τράπεζες της Ευρωζώνης στα stress test για γεωπολιτικούς κινδύνους
    31/07/2026 - 15:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Στεφάν Μπουζνά (Euronext): Ταχύτερα από το αναμενόμενο η ενσωμάτωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
    31/07/2026 - 16:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σε τροχιά για ισχυρό άλμα 35% τον Ιούλιο
    31/07/2026 - 19:10 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση κατά 0,08% σήμερα - Με κέρδη 4,47% έκλεισε ο Ιούλιος
    31/07/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απέκτησε και τον Γουένιεν Γκέιμπριελ η Μπεσίκτας (pic)

01/08/2026 - 11:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

01/08/2026 - 11:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

31/07/2026 - 13:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Έλλη Κασόλη στο ΕΡΤnews

31/07/2026 - 11:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

31/07/2026 - 09:40
FleetNews
fleetnews.gr

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

31/07/2026 - 09:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

31/07/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

31/07/2026 - 06:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo