Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
6 δις ευρώ επενδύσεις στη Κρήτη την επόμενη επταετία
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/02/2018 · 02:00

6 δις ευρώ επενδύσεις στη Κρήτη την επόμενη επταετία

Στα μεγάλα έργα της Κρήτης με έμφαση τον ΒΟΑΚ αλλά και στο παραγόμενο έργο, δράσεις και σχεδιασμούς σε όλους τους τομείς αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσιάζοντας στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 27/2 τον ετήσιο απολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης για το 2017.

Στα μεγάλα έργα της Κρήτης με έμφαση τον ΒΟΑΚ αλλά και στο παραγόμενο έργο, δράσεις και σχεδιασμούς σε όλους τους τομείς αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσιάζοντας στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 27/2 τον ετήσιο απολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης για το 2017.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους για την καλή συνεργασία λέγοντας ότι, το παραγόμενο έργο δεν είναι ενός ανθρώπου αλλά πολλών. Ο ίδιος επεσήμανε ότι, το έργο και οι δράσεις θα ήταν περισσότερες αν δεν υπήρχαν παρακρατήσεις πόρων από την κεντρική διοίκηση στη Περιφέρεια Κρήτης ύψους 100 εκ. ευρώ ενώ επίσης, όπως είπε, προβλήματα υπήρξαν στην απορρόφηση κονδυλίων που προκάλεσαν οι συνεχόμενες αλλαγές του νόμου 4412/16 που «μπλόκαραν» τις δημοπρατήσεις έργων.

Ωστόσο ο Περιφερειάρχης εκτίμησε ότι οι πόροι που θα έρθουν στο νησί μας την επόμενη επταετία θα ανέλθουν στα 6-7 δις ευρώ και θα αφορούν τους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα κ.α. με επίκεντρο την συνολική ανάπτυξη του νησιού, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

«Ο σημερινός απολογισμός, Ενότητα προς Ενότητα, αποτελεί χειροπιαστό δείγμα της συλλογικής μας δουλειάς» τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι, με την συνεργασία όλων «εκεί που υπάρχει σχέδιο και βούληση πολλά μπορούν να γίνουν, για αυτό διεκδικούμε, δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να χαθεί. Είμαστε και παραμένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για μια Κρήτη, που γεμάτη προοπτικές και αναπτυξιακές δυνατότητες θα εισέλθει στη νέα δεκαετία μετά το 2020».

Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης αναφερόμενος στον απολογισμό του 2017 επεσήμανε: «Το 2017 δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε πράγματα, και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα παγιωμένα, στα περισσότερα πεδία της καθημερινότητας και της ζωής μας: αναπτυξιακά, οικονομικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά, πολιτικά. δεν σταματήσαμε, όμως, ούτε μέρα. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις μείζονες κοινωνικές ανάγκες, να εκσυγχρονίσουμε τη διοίκηση, να βρούμε εναλλακτικούς πόρους χρηματοδότησης, να βάλουμε την Κρήτη σε τροχιά ανάκαμψης από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία. Πατήσαμε στο έργο των προηγούμενων χρόνων και προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, μέχρι τον τελικό στόχο. Να καταστήσουμε το νησί, σε μητροπολιτικό κέντρο της Μεσογείου. Αυτός είναι ο ρόλος που αξίζει στην Κρήτη.

Στον τομέα του περιβάλλοντος, της ενέργειας, του χωροταξικού σχεδιασμού, καλύφθηκε χαμένος χρόνος δεκαετιών. Με την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδιασμού, με τις σημαντικές εξελίξεις στην ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης με την ηπειρωτική Ελλάδα, βάλαμε το νησί στην προμετωπίδα του ενεργειακού χάρτη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Στον τομέα της Έρευνας, της Καινοτομίας, της Ανταγωνιστικότητας, συνεχίσαμε την υλοποίηση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3 Crete), αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Χρηματοδοτήσαμε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, χτίσαμε γέφυρες ανάμεσα στα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα της Κρήτης με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Ενισχύσαμε την εξωστρέφεια της οικονομίας του νησιού. Στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τον Τουρισμό, τους σημαντικούς αυτούς πυλώνες της Κρήτης αθροίσαμε δυνάμεις. Στηρίξαμε το ντόπιο ανθρώπινο δυναμικό, δώσαμε βήμα έκφρασης σε ντόπιους καλλιτέχνες, διοργανώσαμε πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας, αναλάβαμε το σύνολο των εκδηλώσεων για το Έτος Καζαντζάκη. Την ίδια χρονιά, διοργανώσαμε και φιλοξενήσαμε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, γεγονότα που αγκάλιασαν χιλιάδες νέοι άνθρωποι, εκατοντάδες εθελοντές. Στον τομέα του Τουρισμού, συνεχίσαμε το έργο των προηγούμενων χρόνων. Συμπληρώσαμε το ετήσιο καλεντάρι με τις διεθνείς εκθέσεις, πρωτοπορήσαμε και βραβευτήκαμε για μια ακόμα φορά για την τουριστική μας προβολή.

Στον τομέα της Εκπαίδευσης, της Υγείας, της Κοινωνικής Μέριμνας, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Όπως θα διαπιστώσετε στις επιμέρους ενότητες η δουλειά που έγινε επέφερε μετρήσιμα, ποιοτικά αλλά και ποσοτικά αποτελέσματα. Στηρίξαμε τους συνανθρώπους μας, που έχουν βιώσει με έντονο τρόπο την οικονομική κρίση, διευρύναμε το πλαίσιο της παρέμβασης στον τομέα της πρόληψης. Σε μια χώρα που ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί, οι τρεις αυτοί τομείς, αποτέλεσαν και αποτελούν μια αναπόδραστη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης. Στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της Εξωστρέφειας, των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να βρίσκεται στην πρωτοπορία, όχι μόνο σε σχέση με τις υπόλοιπες Ελληνικές Περιφέρειες, αλλά και σε σχέση με πολλές Περιφέρειες της Ένωσης.

Το αργυρό πανευρωπαϊκό βραβείο δημόσιας διοίκησης, αποτελεί μια ακόμα μεγάλη επιβράβευση για όλους μας. Παράλληλα, χτίσαμε γέφυρες συνεργασίας της Κρήτης με άλλες Περιφέρειες, ανοίξαμε διάπλατα παράθυρα κοινής δράσης στον τομέα των ευρωπαϊκών πολιτικών. Την ίδια στιγμή δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στον πρωτογενή τομέα, στην αγροδιατροφή, πιστοποιήσαμε δεκάδες τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις, συμμετείχαμε σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, στηρίξαμε τους αγρότες στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Στον κρίσιμο τομέα των υποδομών τονίσαμε με αποφασιστικότητα ότι το έλλειμμα βιωσιμότητας της χώρας μας δεν θα αντιμετωπιστεί με συνταγές του παρελθόντος. Αντιθέτως χρειάζονται νέες προσεγγίσεις, νέες αντιλήψεις και προπαντός νέες ιδέες. Ο θεσμός της Περιφέρειας καλείται να λειτουργήσει σαν ένα πολυδύναμο εργαστήρι ανάπτυξης. Η πολιτική του ατροφία, που οφείλεται στην άρνηση της κεντρικής διοίκησης να του εκχωρήσει περαιτέρω αρμοδιότητες, δεν συνιστά εμπόδιο. Στην ουσία, οι Περιφέρειες αποτελούν αντίβαρο στο υπερτροφικό και αναποτελεσματικό κράτος.

Σε αυτό το περιβάλλον η αξιοποίηση των κονδυλίων του ΠΕΠ Κρήτης, η προσέγγιση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων, μας έδωσε τη δύναμη να υλοποιήσουμε και να χρηματοδοτήσουμε δεκάδες έργα και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού. Παράλληλα, διεκδικήσαμε την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχει ανάγκη το νησί. Ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα για την Κρήτη. Η Περιφέρεια Κρήτης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το έργο. Αυτή και μόνο αυτή αποτελεί τη βάση του διεκδικητικού μας πλαισίου.

Η παραγωγική, οικονομική, αναπτυξιακή υστέρηση της Ελλάδας δεν εμπόδισε το νησί μας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητές του. Δεν στάθηκε ικανή να περιστείλει το δικό μας όραμα για την Κρήτη. Να την καταστήσουμε Περιφέρεια-πρότυπο στην Ευρώπη. Μια Περιφέρεια εξωστρεφή. Μια Περιφέρεια που στηρίζεται στη συνεργασία, στη συνέργεια, στη συμπόρευση όλων των κοινωνικών της δυνάμεων. Για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να κάνουμε σαφές, πως σήμερα περισσότερο από ποτέ η επένδυση στην Περιφέρεια, δεν αποτελεί απλά μια περιφερειακή πολιτική, αλλά τη μόνη βιώσιμη εθνική αναπτυξιακή πολιτική. Η περιφερειακή ανάπτυξη προϋποθέτει και περιφερειακή διακυβέρνηση άλλου τύπου. Σε αυτή τη διακυβέρνηση θεμέλιος λίθος είναι η αποκέντρωση, η συμμετοχή και διαβούλευση.

Άλλωστε, η Περιφέρεια Κρήτης διαθέτει τη δυνατότητα να αποτελέσει τον κεντρικό πυλώνα μιας εμπροσθοβαρούς αναπτυξιακής στρατηγικής. Μιας στρατηγικής, που θα ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις, με το βλέμμα στραμμένο στις προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος. Μέσα και από το φετινό απολογισμό επιβεβαιώνεται ότι η πράξη είναι το μοναδικό κριτήριο της αλήθειας. Και η αλήθεια είναι η δύναμή μας».

Πηγή: ypaithros.gr

  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΚΡΗΤΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εύκολη νίκη για τη Ρεάλ στο clasico της Μαδρίτης, 80-61 την Μπαρτσελόνα (vid)

All Content

Δεν αποχωρίζεται την κορυφή η Χάποελ Τελ Αβίβ, 81-73 τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

ΕΝΦΙΑ: Τα 20 μυστικά για έκπτωση έως 20% στα ασφαλισμένα ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Ομιλος Λάτση - Lamda: Νέο βήμα για το οικιστικό project των 219 κατοικιών στο Ελληνικό

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με άμυνα και Ντε Κολό η Φενέρμπαχτσε, 82-79 τη Βαλένθια (vid)

All Content

Παναθηναϊκός: Βίντεο και προπόνηση την επομένη της ήττας στο Μόναχο

All Content - BusinessNews.gr

Eurogroup: Πρώτη συνεδρίαση με Πιερρακάκη πρόεδρο, στις 19 Ιανουαρίου - Η ατζέντα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Βελτίωση των επιχειρηματικών προσδοκιών - Ήπια ανάκαμψη στη βιομηχανία με ώθηση από τις εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τέταρτη αξιολόγηση: Τι περιλαμβάνουν οι σημερινές συναντήσεις με τους θεσμούς
Τέταρτη αξιολόγηση: Τι περιλαμβάνουν οι σημερινές συναντήσεις με τους θεσμούς 28/02/2018 - 02:00
Τελευταία μέρα των χειμερινών εκπτώσεων 28/02/2018 - 02:00
Τελευταία μέρα των χειμερινών εκπτώσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μυτιληναίος: Ξεκίνησε η βιομηχανική παραγωγή γαλλίου από τη Metlen - Παρήχθησαν τα πρώτα 5 κιλά στη Ελλάδα
    16/01/2026 - 21:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Σταθερή ανάπτυξη 2,1% το 2025-2027 - Πτώση πληθωρισμού στο 2,1%
    16/01/2026 - 20:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    16/01/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 19 έως 23 Ιανουαρίου
    16/01/2026 - 20:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,72% , κέρδη 4,76% για τις τράπεζες
    16/01/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Απέκτησε επιπλέον 2% της Smart UX Development - Στις €260 χιλ. το τίμημα
    16/01/2026 - 19:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Orilina: Σύμβαση με ΕΚΤΕΡ για εργασίες του συγκροτήματος Marina Residences by Kengo Kuma
    16/01/2026 - 18:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: «Έχω σχέδιο 100 ημερών, θα επιστρέψω στο Ιράν» λέει ο εξόριστος γιος του τελευταίου Σάχη
    16/01/2026 - 18:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση 0,09%, στα 341,17 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/01/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μπλακ άουτ στο X – Αναφορές από χιλιάδες χρήστες
    16/01/2026 - 17:37 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ελληνικό Μετρό: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Φαφούτης
    16/01/2026 - 12:26 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΝΦΙΑ: Τα 20 μυστικά για έκπτωση έως 20% στα ασφαλισμένα ακίνητα
    16/01/2026 - 07:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ομιλος Λάτση - Lamda: Νέο βήμα για το οικιστικό project των 219 κατοικιών στο Ελληνικό
    16/01/2026 - 09:07 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέο βήμα της Πειραιώς στον χώρο της Υγείας; - Τι συζητά
    16/01/2026 - 10:10 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Lidl Ελλάς: Επένδυση 4,6 εκατ. ευρώ για το ανανεωμένο κατάστημα στην Κομοτηνή
    16/01/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

16/01/2026 - 21:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εύκολη νίκη για τη Ρεάλ στο clasico της Μαδρίτης, 80-61 την Μπαρτσελόνα (vid)

16/01/2026 - 21:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo