Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πούτιν: Έτοιμοι για συνομιλίες και συμβιβασμούς στην Ουκρανία - Πρότεινε «πυραυλική μονομαχία» με τις ΗΠΑ
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
19/12/2024 · 18:37

Πούτιν: Έτοιμοι για συνομιλίες και συμβιβασμούς στην Ουκρανία - Πρότεινε «πυραυλική μονομαχία» με τις ΗΠΑ

Αναφερόμενος στο τι έπεται του πολέμου, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας είπε ότι χώρα του χρειάζεται μια μακροχρόνια ειρήνη με την Ουκρανία, όχι μια προσωρινή εκεχειρία
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Για το πλέον επίμαχο θέμα, την Ουκρανία, το πλέον επίκαιρο, τη Συρία, για το πλέον ακαθόριστο, πως θα αντιμετωπίσει τον Τραμπ, τη ρωσική οικονομία, αλλά είχε και μια κουβέντα για την υστεροφημία του...για το πώς τράβηξε τη Ρωσία από την άκρη της αβύσσου και την έκανε κυρίαρχη δύναμη.

Ο Πούτιν, πρώην κατάσκοπος της KGB που ανήλθε στην ηγεσία του Κρεμλίνου μόλις οκτώ χρόνια μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, είναι ο μακροβιότερος ηγέτης της χώρας μετά τον Ιωσήφ Στάλιν που πέθανε στην ντάτσα του έξω από τη Μόσχα το 1953 σε ηλικία 74 ετών.

Σε ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου από το BBC αν φρόντισε τη Ρωσία, όπως που του το είχε ζητήσει ο Μπόρις Γέλτσιν πριν του παραδώσει την προεδρία στα τέλη του 1999, ο Πούτιν απάντησε καταφατικά, λέγοντας πως έχτισε τη χώρα μετατρέποντάς την σε μια κυρίαρχη δύναμη ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Έχουμε επιστρέψει από την άκρη της αβύσσου», είπε ο Πούτιν. «Έχω κάνει τα πάντα για να διασφαλίσω ότι η Ρωσία είναι μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη δύναμη που είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις για τα δικά της συμφέροντα», τόνισε.

Επιστρέφοντας στο πλέον επίμαχο ζήτημα -τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία- ο Ρώσος πρόεδρος και πάλι έκανε πολλά σχόλια με πολλές αναγνώσεις, μιλώντας για το παρελθόν και το μέλλον του πολέμου.

Χαρακτηριστικά είπε πως η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Ρωσίας στην Ουκρανία -όπως συνεχίζει η Μόσχα να αποκαλεί την εισβολή της - έπρεπε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τον Φεβρουάριο του 2022, λέγοντας ότι η Ρωσία «εξαπατήθηκε» και «αναγκάστηκε» να ξεκινήσει την επίθεσή της.

«Αν ήταν δυνατό να γυρίσω τον χρόνο πίσω, γνωρίζοντας τι συμβαίνει σήμερα, θα είχα σκεφτεί να αποφασίσω να ξεκινήσω μια ειδική επιχείρηση (στην Ουκρανία) νωρίτερα», είπε. Παραδέχθηκε ότι η Ρωσία ξεκίνησε την εκστρατεία «χωρίς καμία ειδική προετοιμασία», επειδή ήταν αδύνατο να περιμένουμε και να βλέπουμε την κατάσταση να επιδεινώνεται περαιτέρω.

Όταν ρωτήθηκε πώς τον άλλαξε τον ίδιο ο πόλεμος, ο Πούτιν είπε ότι πλέον κάνει λιγότερα αστεία και έχει σχεδόν σταματήσει να γελά.

Αναφερόμενος στο τι έπεται του πολέμου, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας είπε ότι χώρα του χρειάζεται μια μακροχρόνια ειρήνη με την Ουκρανία, όχι μια προσωρινή εκεχειρία. Μια παρατεταμένη κατάπαυση του πυρός, είπε, θα επιτρέψει στον «εχθρό να ενισχύσει τα στρατεύματά του» και θα δώσει στο Κίεβο την ευκαιρία να φέρει ενισχύσεις και πυρομαχικά.

Υποστήριξε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες και συμβιβασμούς στην Ουκρανία, αλλά θέλει και η άλλη πλευρά να είναι εξίσου έτοιμη. Αναφερόμενος και στη δολοφονία του αντιστράτηγου Ιγκόρ Κιρίλοφ στη Μόσχα, ο Πούτιν τόνισε ότι η Ουκρανία έχει επανειλημμένως διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες εις βάρος Ρώσων πολιτών.

Μιλώντας για το κομμάτι της ενέργειας, είπε ότι είναι πλέον σαφές ότι δεν θα υπάρξει νέα συμφωνία διαμετακόμισης φυσικού αερίου με το Κίεβο για την αποστολή ρωσικού φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας στην Ευρώπη, αλλά ότι η Ρωσία θα επιβιώσει.

Ο αγωγός Nord Stream προς τη Γερμανία, ο οποίος ανατινάχθηκε το 2022, έκοψε επίσης μια σημαντική αρτηρία για τις εξαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου. Τώρα μία από τις τελευταίες κύριες διαδρομές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη -ένας αγωγός σοβιετικής εποχής μέσω Ουκρανίας- πρόκειται να κλείσει στα τέλη του τρέχοντος έτους, καθώς το Κίεβο δεν θέλει να παρατείνει μια πενταετή συμφωνία διαμετακόμισης που φέρνει αέριο της βόρειας Σιβηρίας προς τη Σλοβακία, την Τσεχία και την Αυστρία.

«Δεν θα υπάρξει κανένα συμβόλαιο - αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε ο Πούτιν για τη συμφωνία που λήγει, προσθέτοντας ότι η Ουκρανία διακόπτει έτσι τις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη. «Εντάξει, θα αντεπεξέλθουμε - και η Gazprom θα αντεπεξέλθει», είπε.

Η Συρία, η άρνηση αποτυχίας, οι ρωσικές βάσεις και οι κερδισμένοι

Μπροστά στις ιστορικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στη Συρία, που είδαν τη Ρωσία να χάνει τον μοναδικό της σύμμαχο στην Μέση Ανατολή, τον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, ο Ρώσος πρόεδρος, στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις για το πλέον επίκαιρο θέμα, αρνήθηκε ότι η εννιάχρονη στρατιωτική επέμβαση της Μόσχας στη Συρία κατέληξε σε αποτυχία, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη χώρα μετά την ανατροπή του συμμάχου του.

Δεχόμενος πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους αναφορικά με τη Συρία, ο αρχηγός του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η Μόσχα έχει κάνει προτάσεις στους νέους ηγέτες στη Δαμασκό να διατηρήσουν τις αεροπορικές και ναυτικές βάσεις της Ρωσίας στη χώρα. Η Ρωσία είχε προτείνει τη χρήση της αεροπορικής της βάσης Χμεϊμίμ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και έχει επίσης εκκενώσει 4.000 Ιρανούς μαχητές από τη Συρία μέσω αυτής της διαδρομής, είπε.

Επιχείρησε να υποβαθμίσει τη ζημιά που υπέστη η Μόσχα από την πτώση του Άσαντ, λέγοντας ότι η στρατιωτική επέμβαση που εξαπέλυσε στη Συρία από το 2015 βοήθησε ώστε να μην μετατραπεί η χώρα σε «τρομοκρατικό θύλακα».

Υποστήριξε ότι το Ισραήλ είναι ο «κύριος ωφελούμενος» από την τρέχουσα κατάσταση και καταδίκασε την κατάληψη εδαφών από το Ισραήλ στη Συρία, εκτιμώντας ότι το εβραϊκό κράτος δεν έχει καμία πρόθεση να αποσύρει τα στρατεύματά του από τη Συρία.

Παράλληλα τόνισε ότι η Τουρκία παρεμβαίνει επίσης για την επιδίωξη των δικών της συμφερόντων ασφαλείας σε σχέση με τους Κούρδους μαχητές στη Συρία τους οποίους η Άγκυρα θεωρεί τρομοκράτες. «Όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό. Θα υπάρξουν πολλά προβλήματα. Όμως είμαστε στο πλευρό του διεθνούς δικαίου και υπέρ της κυριαρχίας όλων των χωρών, σεβόμενοι παράλληλα την εδαφική τους ακεραιότητα», εννοώντας τη Συρία.

Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει συναντήσει ακόμη τον Άσαντ από τότε που ο ανατραπείς πρόεδρος της Συρίας κατέφυγε στη Μόσχα στις αρχές του μήνα, αλλά είπε ότι σχεδιάζει να τον συναντήσει.

Ο Τραμπ, η «πυραυλική μονομαχία» και ο «άνθρωπος» Μπάιντεν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε έτοιμος να συναντήσει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «οποιαδήποτε στιγμή», εν μέσω εικασιών για ενδεχόμενη έναρξη μιας ειρηνευτικής διαδικασίας όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Από την άλλη, ο Ρώσος πρόεδρος πρότεινε «πυραυλική μονομαχία» με τις ΗΠΑ που θα δείξει πόσο ο νέος υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυλος Oreshnik της Ρωσίας μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε σύστημα πυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ.

Αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να δώσει χάρη στον γιο του Χάντερ, λέγοντας ότι η απόφαση αυτή έδειξε ότι ο Μπάιντεν είναι περισσότερο άνθρωπος παρά πολιτικός, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Μπάιντεν για αυτό. Ο Χάντερ Μπάιντεν αντιμετώπιζε διώξεις για φορολογικά αδικήματα και κατηγορίες που σχετίζονται με την κατοχή πυροβόλου όπλου.

Η ρωσική οικονομία με σημάδια υπερθέρμανσης

Μιλώντας για τη ρωσική οικονομία ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δείχνει σημάδια υπερθέρμανσης, η οποία προκαλεί ανησυχητικά υψηλό πληθωρισμό, εκφράζοντας την ελπίδα πως η κεντρική τράπεζα θα λάβει μια «ισορροπημένη» απόφαση σε σχέση με τα επιτόκια, κατά την αυριανή της συνεδρίαση στην οποία θα αποφασίσει για την αύξηση των επιτοκίων.

Διαβεβαίωσε ότι η ρωσική οικονομία είναι «σταθερή» παρά τις «εξωτερικές απειλές», ενώ η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με τις βαριές κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί από τους δυτικούς από το 2022 σε αντίποινα για την επίθεσή της στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος παραδέχθηκε ωστόσο ότι ο υψηλός πληθωρισμός στη Ρωσία συνιστά «ανησυχητική ένδειξη», θέλοντας όμως να φανεί καθησυχαστικός όσον αφορά τις προοπτικές της ρωσικής οικονομίας.

  • ΡΩΣΙΑ
  • ·
  • ΠΟΥΤΙΝ
  • ·
  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ·
  • ΗΠΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Δ.Σ. της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

All Content

ΕΟΚ: Νέος πρόεδρος ο Άγγελος Παπανικολάου - Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

All Content - BusinessNews.gr

Πέντε Έλληνες που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά Τεχνητής Νοημοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο» για φορολογική απάτη εκατομμυρίων

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: «Στόχος μας τα μεγάλα ψάρια» – Το μήνυμα για φοροδιαφυγή και διαφθορά στον αθλητισμό

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ολυμπιακός: «Αυτά τα χαμόγελα είναι ο λόγος που παίζουμε» (vid)

All Content

Μπόγρης: «Όλο το κύκλωμα είναι πιο διεφθαρμένο και έχει να κάνει με προπονητές και παίκτες» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

«Ψάξε μου Φθηνότερα»: Πόσα χρήματα εξοικονομεί ένα «κλικ» στο PosoKanei.gov.gr σε καλάθι 31 προϊόντων

All Content - BusinessNews.gr

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: 161 συμφωνίες μέσα σε οκτώ μήνες - Αυξήσεις μισθών και νέες παροχές

All Content - BusinessNews.gr

Αλλάζουν οι σταθμοί του Προαστιακού και του ΗΣΑΠ - Κώτσηρας: Συνολική αναβάθμιση των υποδομών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΕ: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στον Τραμπ για την Ουκρανία
ΕΕ: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στον Τραμπ για την Ουκρανία 19/12/2024 - 09:25
Οι ΗΠΑ ένα βήμα πριν από τη δημοσιονομική παράλυση 20/12/2024 - 08:22
Οι ΗΠΑ ένα βήμα πριν από τη δημοσιονομική παράλυση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στο Ριάντ ο Μητσοτάκης: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία – Τι συζήτησε με Μπιν Σαλμάν
    25/10/2026 - 19:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    25/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Στημένοι αγώνες» στο μπάσκετ: Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος
    25/10/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τουλάχιστον έως την Τρίτη - Συστάσεις Πολιτικής Προστασιας
    25/10/2026 - 17:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 από σήμερα έως και 29 Οκτωβρίου
    25/10/2026 - 16:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από τον Deep Blue στον «Δαίδαλο»: Το στοίχημα της Ελλάδας για τεχνολογική αυτοδυναμία
    25/10/2026 - 15:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Οικονομικές υποσχέσεις και όξυνση της ρητορικής Τραμπ στην τελική ευθεία
    25/10/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο» για φορολογική απάτη εκατομμυρίων
    25/10/2026 - 14:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά – «Δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία»
    25/10/2026 - 14:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Κίμων»: Η νέα εποχή του Πολεμικού Ναυτικού μέσα από τα μάτια του κυβερνήτη του
    25/10/2026 - 13:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πέντε Έλληνες που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά Τεχνητής Νοημοσύνης
    25/10/2026 - 10:03 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μητσοτάκης: «Στόχος μας τα μεγάλα ψάρια» – Το μήνυμα για φοροδιαφυγή και διαφθορά στον αθλητισμό
    25/10/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Ψάξε μου Φθηνότερα»: Πόσα χρήματα εξοικονομεί ένα «κλικ» στο PosoKanei.gov.gr σε καλάθι 31 προϊόντων
    25/10/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    25/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: 161 συμφωνίες μέσα σε οκτώ μήνες - Αυξήσεις μισθών και νέες παροχές
    25/10/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2: Συνεχίζει αήττητος ο Αθηναϊκός - Τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνα

25/10/2026 - 18:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2: Αποτελέσματα-πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

25/10/2026 - 18:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo