Κυριακή, 16 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εκλογές ΗΠΑ: Πώς αντιδρά η διεθνής κοινότητα στη νίκη Τραμπ
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
06/11/2024 · 10:30

Εκλογές ΗΠΑ: Πώς αντιδρά η διεθνής κοινότητα στη νίκη Τραμπ

Η Κίνα ελπίζει σε μια «ειρηνική συνύπαρξη» με τις ΗΠΑ τη στιγμή που ο Ντοναλντ Τραμπ βρίσκεται προ των πυλών του Λευκού Οίκου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Ας εργαστούμε μαζί για μια διατλαντική εταιρική σχέση που συνεχίζει να αποδίδει στους πολίτες μας», ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως προσέθεσε, «εκατομμύρια θέσεις εργασίας και δισεκατομμύρια στο εμπόριο και τις επενδύσεις σε κάθε πλευρά του Ατλαντικού εξαρτώνται από τον δυναμισμό και τη σταθερότητα της οικονομικής μας σχέσης».

Στη δήλωση συγχαρητηρίων, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σημείωσε ότι αναμένει να συνεργαστεί ξανά με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ «για την προώθηση μιας ισχυρής διατλαντικής ατζέντας».

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι απλώς σύμμαχοι. Δεσμευόμαστε από μια αληθινή συνεργασία μεταξύ των λαών μας, που ενώνει 800 εκατομμύρια πολίτες», προσέθεσε η πρόεδρος της Επιτροπής τονίζοντας ότι «αυτός ο δεσμός είναι βαθιά, ριζωμένος στην κοινή μας ιστορία, στη δέσμευσή μας για ελευθερία και δημοκρατία και στους κοινούς στόχους ασφάλειας και ευκαιριών για όλους».

Εμφανής είναι η απογοήτευση γερμανών πολιτικών για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, ενώ η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), η οποία στήριζε ευθέως τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο πανηγυρίζει για την εκλογή του.

«Δεν έχει νόημα να παραπονούμαστε. Η Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, πρέπει τώρα να κάνει περισσότερα για την ειρήνη, για την ασφάλεια και την ελευθερία στην ήπειρό μας. Αυτό θα είναι ακριβό και εξαντλητικό. Αλλά πρέπει επιτέλους να ενηλικιωθούμε. Το "Hotel Μαμά Αμερική" τελείωσε», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag Μίχαελ Ροτ (SPD), ενώ σε ανάλογο πνεύμα τοποθετείται και ο αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Νόρμπερτ Ρέτγκεν: «Ο Τραμπ είναι απρόβλεπτος. Αρχικά δεν ήθελε καν να συναντηθεί με τον Ζελένσκι. Θα αποτελούσε έκπληξη εάν συνέχιζε την στήριξη της Ουκρανίας. Πιστεύει ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, άποψη η οποία είναι επίσης δημοφιλής στις ΗΠΑ», δήλωσε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός σε συνέντευξή του στα δίκτυα RTL/ntv και προέβλεψε ότι «θα υπάρξει μια πραγματική περίοδος επιβάρυνσης των διατλαντικών σχέσεων». Αλλά αυτό έχει και μια ευρωπαϊκή πλευρά, τόνισε: «Πρέπει τώρα να συνεισφέρουμε αυτό που μας αναλογεί πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο ολοκληρωμένα. Είναι η Ευρώπη μας και έχουμε μόνο μία. Αν οι ΗΠΑ απέχουν, η ευρωπαϊκή ασφάλεια πρέπει να γίνει ευρωπαϊκή. Αυτό πρέπει τώρα να αναμένεται από όλες τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Πρέπει να αρθούν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων και μάλιστα σε περίοδο πολέμου». Αναφερόμενος στην Γερμανία, ο κ. Ρέτγκεν εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν είναι προετοιμασμένη για την επανεκλογή Τραμπ. «Το μήνυμα ήταν πάντα: βλέποντας και κάνοντας. Αυτό δυσχεραίνει περαιτέρω την προσαρμογή της τώρα που έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη», σημείωσε.

Ο βουλευτής του CDU Κάι Βιτάκερ προέβλεψε επίσης ότι «τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι δύσκολα για την Ευρώπη» και πρόσθεσε ότι «θα υπερασπιστούμε την ελευθερία, την ασφάλεια και την ευημερία μας μόνο εάν επιτέλους εγκαταλείψουμε την άνεσή μας και σηκώσουμε τα μανίκια μας». Τώρα το Βερολίνο είναι ακόμη πιο σημαντικό, υποστήριξε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ».

Ο ευρωβουλευτής του CDU Ντένις Ράντκε εξέφρασε την απογοήτευσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ κάνοντας λόγο για νίκη του «τραμπισμού». «Ακόμη χειρότερη από τη νίκη Τραμπ είναι η νίκη του τραμπισμού και η συνειδητοποίηση του ότι μπορεί κανείς να κερδίσει εκλογές με ψεύδη, μίσος και άρνηση της επιστήμης. Μπορούμε να δούμε στην Ευρώπη ότι αυτή η ιδέα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος», δήλωσε.

Ενθουσιώδεις, αντιθέτως, είναι οι αντιδράσεις από την πλευρά της AfD, με την επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της, την Αλίς Βάιντελ να εύχεται στον Τραμπ «καλή τύχη με την ευλογία του Θεού» και να τονίζει ότι «αυτές τις εκλογές δεν τις έκρινε το woke Χόλιγουντ, αλλά οι εργαζόμενοι Αμερικανοί».

Η Κίνα ελπίζει σε μια «ειρηνική συνύπαρξη» με τις ΗΠΑ τη στιγμή που ο Ντοναλντ Τραμπ βρίσκεται προ των πυλών του Λευκού Οίκου.

«Θα συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε και να διαχειριζόμαστε τις σχέσεις Κίνας-ΗΠΑ με βάση τις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της ειρηνικής συνύπαρξης και της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ, σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Τον «φίλο» του Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη ο Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας εκφράζοντας την ελπίδα για ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στην χώρα του και τις ΗΠΑ. «Ελπίζουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ενισχυθούν και ότι οι περιφερειακές και διεθνείς κρίσεις και πόλεμοι, κυρίως το παλαιστινιακό ζήτημα και ο πόλεμος ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία, θα τερματισθούν», έγραψε ο Ερντογάν στο Χ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο X, αφού ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δήλωσε ότι είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. "Συγχαρητήρια, πρόεδρε Ντόναλντ Τραμπ", έγραψε ο Μακρόν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας "έτοιμος να συνεργαστεί" μαζί του "όπως το κάναμε τα τέσσερα χρόνια" της πρώτης θητείας του Τραμπ στην αμερικανική προεδρία. "Με τα πιστεύω σας και με τα δικά μου. Με σεβασμό και φιλοδοξία. Για περισσότερη ειρήνη και ευημερία", πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος στο μήνυμά του στο X.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε εξάλλου ότι είχε συνομιλίες με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς σχετικά με τη συνεργασία τους για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ευρώπης. Ο Μακρόν ήταν ο πρώτος ηγέτης μεγάλης δυτικής χώρας που συνεχάρη τον Τραμπ, λίγο μετά την ανακοίνωση της νίκης του από τον ίδιο.

Η Ευρώπη πρέπει "να πάρει την τύχη της στα χέρια της" αντέδρασε η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης. "Αυτό για το οποίο πρέπει να αναρωτηθούμε δεν είναι τι θα κάνουν οι ΗΠΑ, αλλά τι είναι ικανή να κάνει η Ευρώπη. Σε έναν συγκεκριμένο αριθμό τομέων που είναι απολύτως σημαντικοί, την άμυνα, την επαναβιομηχανοποίηση, την απανθρακοποίηση, πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας", δήλωσε η Μοντ Μπρεζόν στο RTL, υπογραμμίζοντας ότι η απάντηση αυτή δίδεται ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο νικητής των αμερικανικών εκλογών.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν συνεχάρη στον Ντόναλντ Τραμπ καθώς ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος δήλωσε ότι είναι νικητής στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, και έκανε λόγο για «μια άκρως απαραίτητη νίκη για τον κόσμο». «Η μεγαλύτερη επάνοδος στην αμερικανική πολιτική ιστορία!», έγραψε ο Ορμπάν σε ανάρτηση στο X.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο χαρακτήρισε τον Τραμπ νικητή των προεδρικών εκλογών, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο Αυστριακός καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ. «Οι ΗΠΑ είναι σημαντικός στρατηγικός εταίρος για την Αυστρία. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση και ενδυνάμωση των διατλαντικών μας σχέσεων προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μαζί με επιτυχία τις παγκόσμιες προκλήσεις», έγραψε ο Νεχάμερ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι απέστειλε, μέσω διαδικτύου, συγχαρητήριο μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ για την επικράτησή του στις αμερικανικές εκλογές. "Εξ ονόματός μου και εξ ονόματος της ιταλικής κυβέρνησης, τα ειλικρινέστερα συγχαρητήρια στον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες είναι αδελφές χωρες, οι οποίες συνδέονται από ισχυρότατη συμμαχία, κοινές αξίες και ιστορική φιλιά. Πρόκειται για στρατηγική σχέση, την οποία είμαι βέβαιη ότι τώρα θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο. Καλή δουλειά, Πρόεδρε", έγραψε στο "Χ" η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Ο γραμματέας της Λέγκα και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι σχολίασε στο Instagram το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. "Καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης, μείωση των φόρων, χριστιανικές ρίζες και επιστροφή στην ειρήνη, ελευθερία σκέψης και όχι σε πολιτικές δικές. Και στις Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν η λογική, το πάθος και το μέλλον! Καλή δουλειά, Πρόεδρε Τραμπ", έγραψε ο Σαλβίνι στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη τον Τραμπ για την "ιστορική επιστροφή" του, όπως την χαρακτήρισε, στον Λευκό Οίκο.

"Η ιστορική σας επιστροφή στον Λευκό Οίκο προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα για την Αμερική και μια ισχυρή επαναδέσμευση στη μεγάλη συμμαχία ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Αμερική", έγραψε ο Νετανιάχου στο X μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, οι ακροδεξιοί υπουργοί στην κυβέρνηση του Νετανιάχου πανηγύρισαν σήμερα την διαφαινόμενη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. "Ναιιιιι, ο Θεός να ευλογεί τον Τραμπ", έγραψε στο Χ ο υπουργός Εθνικής Ασφαλείας Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ. Από την πλευρά του ο Μπεζαλέλ Σμίτριτς σχολίασε ομοίως: "Ο Θεός να ευλογεί το Ισραήλ, ο Θεός να ευλογεί την Αμερική". Ενα άλλο μέλος της κυβέρνησης, ο υπουργός Πολιτισμού Μίκι Ζοχάρ, δήλωσε: "Ανυπομονούμε για την επόμενη τετραετία".

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για την «εντυπωσιακή» νίκη του. «Εκτιμώ τη δέσμευση του προέδρου Τραμπ στην προσέγγιση για 'ειρήνη μέσω της ισχύος’ στα παγκόσμια ζητήματα. Αυτή είναι ακριβώς η αρχή που μπορεί να πρακτικά να φέρει πιο κοντά την ειρήνη στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ζελένσκι με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Οι ΗΠΑ πρέπει να θεραπεύσουν τη δημοκρατία τους και να μην κατηγορούν άλλους για τις αποτυχίες τους, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα. Η εκπρόσωπος αναφερόταν στις κατηγορίες των ΗΠΑ για ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, τις οποίες δήλωσε ότι κέρδισε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ. «Η ηγεσία του θα είναι και πάλι κλειδί για να διατηρήσουμε τη Συμμαχία μας ισχυρή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του για την προώθηση της ειρήνης μέσω της ισχύος μέσω του ΝΑΤΟ», έγραψε ο Ρούτε στο X.

Ο Τσέχος πρόεδρος Πετρ Φιάλα συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος δήλωσε ότι είναι νικητής των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. «Ο κοινός μας στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι σχέσεις μεταξύ των χωρών μας παραμένουν στο υψηλότερο επίπεδο, παρά τις αλλαγές στην κυβέρνηση, και ότι συνεχίζουμε να τις αναπτύσσουμε προς όφελος των πολιτών μας», δήλωσε ο Φιάλα μέσω X.

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε και ο Ρουμάνος πρωθυπουργός Μαρσέλ Τσιολάκου. «Η Ρουμανία είναι έτοιμη να εργαστεί από κοινού για να βελτιώσει την Στρατηγική Σύμπραξη (Ρουμανίας-ΗΠΑ). Υπό τη νέα σας ηγεσία, ευελπιστούμε σε ειρήνη και ευημερία για όλους τους πολίτες μας!» δήλωσε ο Τσιολάκου μέσω Χ, κάνοντας λόγο για «ιστορική νίκη». Τα συγχαρητήριά του στον Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε επίσης ο Πολωνός πρωθυπουργός Αντρέι Ντούντα. «Συγχαρητήρια, κ. Πρόεδρε Ντόλαντ Τραμπ!», έγραψε ο Ντούντα στην πλατφόρμα Χ. «Τα καταφέρατε!».

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Χρίστιαν Μίτσκοσκι συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι σε τροχιά νίκης.

«Στο όνομά μου προσωπικά και εκ μέρους των πολιτών, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ για τη νίκη του στις εκλογές για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτή η νίκη είναι επιβεβαίωση της βαθιάς πίστης του αμερικανικού λαού στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω εμβάθυνση της ισχυρής εταιρικής σχέσης και συνεργασίας μας, ιδίως στους τομείς της ασφάλειας, της οικονομικής ανάπτυξης και των δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων. Η Μακεδονία παραμένει προσηλωμένη στην οικοδόμηση ακόμη ισχυρότερων δεσμών με τις Ηνωμένες Πολιτείες ως στρατηγικό σύμμαχο και φίλο, που θα συνεχίσει να ενισχύει τη σταθερότητα και την πρόοδο σε ολόκληρη την περιοχή. Συγχαρητήρια και ευχές στον Πρόεδρο Τραμπ και σε ολόκληρο τον αμερικανικό λαό!», έγραψε ο Μίτσκοσκι σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ
  • ·
  • ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ηρακλής: Υποδέχτηκε τους τρεις πρώτους παίκτες από τις ΗΠΑ (pics)

All Content

Παρτιζάν: Απέκτησε τον Ίθαν Τόμπσον (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,31%, κέρδη 23,70% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

All Content

Hall of Fame: Λάμψη και συγκίνηση στην τελετή ένταξης της κλάσης του 2026 (vids & pics)

All Content

Μαρούσι: "Έδειξε" Λούντζη ο Στασινόπουλος

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ΠΕΑΚ: «Απόλυτη δικαίωση» από την απόφαση του ΣτΕ για τα ΝΠΠΕ - «Το σκάνδαλο, δυστυχώς, θα έχει συνέχεια»

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χακάν Φιντάν ενόψει επίσκεψης στην Ελλάδα: «Συζητάμε ποιοτικά τα υφιστάμενα προβλήματα»
Χακάν Φιντάν ενόψει επίσκεψης στην Ελλάδα: «Συζητάμε ποιοτικά τα υφιστάμενα προβλήματα» 06/11/2024 - 10:03
Χρηματιστήριο: Έναρξη με ισχυρή άνοδο, στις 1.423,32 μονάδες ο Γενικός Δείκτης 06/11/2024 - 11:08
Χρηματιστήριο: Έναρξη με ισχυρή άνοδο, στις 1.423,32 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αφορολόγητα ενοίκια για 36 μήνες: "Κούρσα" 100 ημερών για τους ιδιοκτήτες - Ποιοι προλαβαίνουν πριν εκπνεύσει το μέτρο
    16/08/2026 - 10:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Τα προγράμματα που ανοίγουν δρόμο σε χρηματοδότηση, mentoring και διεθνείς αγορές
    16/08/2026 - 10:00 STARTUPS
  • Στα 2.480 στρέμματα η περίμετρος της καμένης εκτασης από την πυρκαγιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής
    15/08/2026 - 19:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο: Η σκέψη μας σε όσους δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές
    15/08/2026 - 15:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στενά του Ορμούζ: Νέα επίθεση σε τάνκερ του Αμπου Ντάμπι
    15/08/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Αυγούστου
    15/08/2026 - 14:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: «Θα ανακηρύξω το Ορμούζ αμερικανικό έδαφος» – Σκληρή απάντηση από το Ιράν
    15/08/2026 - 14:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ινδονησία: Σεισμό 7,7 Ρίχτερ, πολλοί οι νεκροί – Μάχη για εγκλωβισμένους
    15/08/2026 - 13:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το «παράθυρο» πριν από τον πλειστηριασμό: Έως 300 δόσεις και κούρεμα χρεών
    15/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ογδόντα έξι χρόνια από τον τορπιλισμό της «Έλλης» στην Τήνο - Το χρονικό
    15/08/2026 - 12:24 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025
    15/08/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ
    15/08/2026 - 11:24 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ογδόντα έξι χρόνια από τον τορπιλισμό της «Έλλης» στην Τήνο - Το χρονικό
    15/08/2026 - 12:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά
    15/08/2026 - 11:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το «παράθυρο» πριν από τον πλειστηριασμό: Έως 300 δόσεις και κούρεμα χρεών
    15/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρτιζάν: Απέκτησε τον Ίθαν Τόμπσον (pic)

16/08/2026 - 07:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Hall of Fame: Λάμψη και συγκίνηση στην τελετή ένταξης της κλάσης του 2026 (vids & pics)

16/08/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

14/08/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

14/08/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo