Τρίτη, 3 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μνήμες Βιετνάμ στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ
newsroom newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
02/05/2024 · 14:28

Μνήμες Βιετνάμ στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Χιλιάδες φοιτητές σε πανεπιστήμια σε όλες τις ΗΠΑ έχουν συμμετάσχει σε συγκεντρώσεις υπέρ της Παλαιστίνης και, πιο πρόσφατα, σε κατασκηνώσεις, καθώς ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα έχει σκοτώσει περισσότερους από 34.000 ανθρώπους.

Η πολιτική του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών σχετικά με το Ισραήλ, η οποία ώθησε χιλιάδες φοιτητές σε όλες τις ΗΠΑ να διαμαρτυρηθούν, θα μπορούσε να επηρεάσει την ψήφο των νέων για τον Μπάιντεν και να πλήξει τις πιθανότητες επανεκλογής του, προειδοποιούν ειδικοί, σε μια εκλογική αναμέτρηση που ήδη αναμένεται να είναι αμφίρροπη, αναφέρει σε δημοσίευμά του o Guardian.

Χιλιάδες φοιτητές σε πανεπιστήμια σε όλες τις ΗΠΑ έχουν συμμετάσχει σε συγκεντρώσεις υπέρ της Παλαιστίνης και, πιο πρόσφατα, σε κατασκηνώσεις, καθώς ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα έχει σκοτώσει περισσότερους από 34.000 ανθρώπους.

Ορισμένες από τις διαμαρτυρίες ξεκίνησαν ως έκκληση να ενθαρρύνουν τα πανεπιστήμια να εγκαταλείψουν τις επενδύσεις σε εταιρείες που παρέχουν όπλα και εξοπλισμό στον ισραηλινό στρατό. Αλλά καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν συνέχισε να υποστηρίζει το Ισραήλ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγινε όλο και περισσότερο επίκεντρο της κριτικής των νέων. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η υποστήριξη των νέων Αμερικανών προς τον Μπάιντεν έχει μειωθεί από το 2020.

«Με τον Μπάιντεν να είναι οριακά μπροστά από τον Ντόναλντ Τραμπ σε αρκετές βασικές πολιτείες, πρόκειται για ένα μπλοκ ψηφοφόρων που ο πρόεδρος δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει» σημειώνει ο Guardian.

«Η πραγματική απειλή για τον Μπάιντεν είναι ότι οι νεότεροι ψηφοφόροι, ιδίως οι ψηφοφόροι με πανεπιστημιακή μόρφωση, δεν θα τον υποστηρίξουν στις εκλογές», δήλωσε ο Τζόναθαν Ζίμερμαν, καθηγητής ιστορίας της εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια. «Δεν θα περίμενα ότι οι διαδηλωτές στα πανεπιστήμια σήμερα θα ψηφίσουν τον Τραμπ, σχεδόν κανένας από αυτούς δεν θα το κάνει. Δεν είναι αυτός ο κίνδυνος εδώ. Ο κίνδυνος είναι πολύ πιο απλός: ότι απλώς δεν θα ψηφίσουν» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η συμμετοχή των ψοφοφόρων θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να κερδίσει ο Μπάιντεν τις εκλογές του Νοεμβρίου, δεδομένης της αφοσίωσης της ισχυρής βάσης του Τραμπ, και υπάρχουν ενδείξεις ότι ο χειρισμός της κατάστασης στη Γάζα από τον Μπάιντεν του κοστίζει ήδη την υποστήριξη.

Στο Ουισκόνσιν, το οποίο ο Μπάιντεν κέρδισε με μόλις 21.000 ψήφους το 2020, περισσότεροι από 47.000 άνθρωποι ψήφισαν «χωρίς οδηγίες» στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών της Πολιτείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστήριξη της κυβέρνησης προς το Ισραήλ. Αυτό συνέβη αφού περισσότεροι από 100.000 ψηφοφόροι στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Μίσιγκαν δήλωσαν «ανένταχτοι»: Ο Μπάιντεν κέρδισε την Πολιτεία με μόλις 154.000 ψήφους πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο Μπάιντεν κέρδισε στην Πενσυλβάνια επίσης με παρόμοια μικρή διαφορά, με τον μέσο όρο των δημοσκοπήσεων να τον δείχνει σήμερα να υπολείπεται του Τραμπ με λιγότερο από δύο μονάδες. Οι διαμαρτυρίες στις πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ πιθανόν να έχουν ανησυχήσει την εκστρατεία του Μπάιντεν.

«Σε πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, τα περιθώρια θα είναι τόσο μικρά, που είναι τουλάχιστον πιθανό μερικές χιλιάδες άνθρωποι που δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν έναν από τους υποψήφιους του τρίτου κόμματος, να κρίνουν τις εκλογές προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση», είπε ο Ζίμερμαν.

Τον Απρίλιο, δημοσκόπηση του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά 8% στην ομάδα 18-29 ετών, από 23% που ήταν το προβάδισμα τον αντίστοιο μήνα το 2020. Στην ίδια έρευνα, το 51% των νεαρών Αμερικανών δήλωσε ότι υποστηρίζει μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, ενώ μόλις το 10% δήλωσε αντίθετο σε μια τέτοια εξέλιξη. Εξίσου ανησυχυτικό για το στρατόπεδο Μπάιντεν είναι ο γεγονός ότι στην ίδια δημοσκόπηση σχεδόν το 60% των 18-29 ετών δήλωσαν ότι η χώρα «βρίσκεται σε λάθος δρόμο» με μόνο το 9% να πιστεύει ότι τα πράγματα «βαδίζουν γενικά προς τη σωστή κατεύθυνση».

Την Τρίτη, ακόμη και οι College Democrats of America – μια κεντρώα οργάνωση που υποστηρίζει τον Μπάιντεν – άσκησαν κριτική στο ίδιο τους το κόμμα.

«Κάθε μέρα που οι Δημοκρατικοί αποτυγχάνουν να σταθούν ενωμένοι υπέρ μιας μόνιμης κατάπαυσης του πυρός, μιας λύσης δύο κρατών και της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους, όλο και περισσότεροι νέοι απογοητεύονται από το κόμμα», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο Μπάιντεν «επανέλαβε την ξεκάθαρη» αντίθεσή του στην εισβολή του Ισραήλ στην πόλη Ράφα της Γάζας, όπου βρίσκουν καταφύγιο περίπου 1,4 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, το Σαββατοκύριακο.

Η κυβέρνηση ανέφερε ότι ο Μπάιντεν «επιβεβαίωσε επίσης την ακλόνητη δέσμευσή του για την ασφάλεια του Ισραήλ». Αυτό έγινε αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι καταδίκασε «τις αντισημιτικές διαμαρτυρίες», αν και πρόσθεσε: «Καταδικάζω επίσης εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει με τους Παλαιστίνιους».

Οι ομοιότητες με την περίοδο του πολέμου στο Βιετνάμ

Ο Ζίμερμαν δήλωσε ότι «το πιο προφανές» προηγούμενο για φοιτητικές διαμαρτυρίες που επηρέασαν εκλογές ήταν το 1968, όταν ο Λίντον Τζόνσον εγκατέλειψε την εκστρατεία επανεκλογής του μπροστά στις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου του Βιετνάμ. Αυτές οι διαδηλώσεις, οι οποίες είχαν ξεκινήσει το 1965, δεν ήταν ο μόνος λόγος για την απόσυρση Τζόνσον από τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών αλλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο, προσθέτει ο Αμερικανός καθηγητής.

Το κίνημα κατά του πολέμου στο Βιετνάμ εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με ό,τι συμβαίνει μέχρι σήμερα στα αμερικανικά πανεπιστήμια, μολονότι με εκατοντάδες φοιτητές να έχουν συλληφθεί υπάρχουν ενδείξεις ότι το κίνημα ενδυναμώνεται με περισσότερους από 50 καταλισμούς διαδηλωτών σε πανεπιστήμια σε όλες τις ΗΠΑ.

Ο Ζίμερμαν δήλωσε ότι «το πιο προφανές» προηγούμενο για φοιτητικές διαμαρτυρίες που επηρέασαν εκλογές ήταν το 1968, όταν ο Λίντον Μπ. Τζόνσον εγκατέλειψε την εκστρατεία επανεκλογής του μπροστά στις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου του Βιετνάμ. Αυτές οι διαμαρτυρίες, οι οποίες είχαν ξεκινήσει το 1965, δεν ήταν ο μόνος λόγος για την εγκατάλειψη του Τζόνσον από τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών, δήλωσε ο Zimmerman, αλλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Το κίνημα κατά του πολέμου στο Βιετνάμ εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με ό,τι συμβαίνει μέχρι σήμερα στα αμερικανικά πανεπιστήμια, μολονότι με εκατοντάδες φοιτητές να έχουν συλληφθεί υπάρχουν ενδείξεις ότι το κίνημα ενδυναμώνεται με περισσότερους από 50 καταλισμούς διαδηλωτών σε πανεπιστήμια σε όλες τις ΗΠΑ.

«Μια σκληρή αντίδραση στις διαδηλώσεις δεν πρόκειται βασικά να τις καταστείλει. Απλώς θα αυξήσει τις διαμαρτυρίες και θα τις ενισχύσει, διότι τότε τίθεται θέμα ελευθερίας του λόγου», δήλωσε ο Ραλφ Γιανγκ, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Τεμπλ, το έργο του οποίου έχει επικεντρωθεί στα κινήματα διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ.

Εάν οι διαμαρτυρίες κατά της συμπεριφοράς του Ισραήλ -και κατά της ικανότητας ή της προθυμίας του Μπάιντεν να ανακουφίσει το Ισραήλ- συνεχιστούν, δεν θα είναι θέμα για τον Τραμπ. Σε δημοσκόπηση του Gallup τον Μάρτιο, το 71% των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε ότι εγκρίνει «τη στρατιωτική δράση που έχει αναλάβει το Ισραήλ στη Γάζα», σε σύγκριση με μόλις το 36% των Δημοκρατικών.

«Τα αρνητικά συναισθήματα για το το θέμα αφορούν τους Δημοκρατικούς. Αυτό που χρειάζεται ο Μπάιντεν για να κερδίσει είναι μια πολύ μεγάλη συμμετοχή των Δημοκρατικών. Αν χάσει έστω και το 10% της ψήφου των Δημοκρατικών και ακόμη και αν αυτό δεν πάει στον Τραμπ, νομίζω ότι οι πιθανότητες να επανεκλεγεί ο Μπάιντεν είναι ελάχιστες», δήλωσε ο Γιανγκ.

«Αν υπάρξει κατάπαυση του πυρός ή αν τα πράγματα χαλαρώσουν, τότε ίσως επικρατήσει ψυχραιμία και τα πράγματα ηρεμήσουν. Ίσως τότε οι διαμαρτυρίες να μην έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο στις εκλογές. Αλλά όσο περισσότερο διαρκούν, τόσο μεγαλύτερο αντίκτυπο θα έχουν», κατέληξε ο καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Τεμπλ.

  • ΒΙΕΤΝΑΜ
  • ·
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
  • ·
  • ΗΠΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στην Αθήνα με τη Χάποελ ο Ιτούδης: Οι ώρες αγωνίας και η επιχείρηση εξόδου από το Τελ Αβίβ (vid)

All Content

Επιστροφή Γιάννη στην ήττα των Μπακς 81-108 από τους Σέλτικς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Yaya Pitta: Nέο εγχείρημα από τον Δημήτρη Βιντζηλαίο

All Content - BusinessNews.gr

Optima Bank: Καθαρά κέρδη 170 εκατ. ευρώ - Στα 3,7 δισ. ευρώ οι εκταμιεύσεις δανείων

All Content - BusinessNews.gr

Trikalinos: Ενίσχυση διεθνούς παρουσίας και εξαγωγικής δραστηριότητας - Παρουσία σε 42 χώρες

All Content

Aντώνης Πασσάς, Πρόεδρος Steering Committee, Εrmis: H δηµιουργικότητα είναι στάση ζωής

All Content

Η attp αναλαμβάνει την επικοινωνία της Thermic Sol

FleetNews

Στο -3,9% οι νέες ταξινομήσεις τον Ιανουάριο στην ΕΕ

FleetNews

Σημαντικές διακρίσεις για τα μοντέλα της BMW

FleetNews

Νέο, πανίσχυρο Audi RS 5 PHEV με 639 PS και τετρακίνηση νέας γενιάς

All Content

Τα highlights του Γιάννη στην επανεμφάνισή του (vid)

All Content

AllStar Basket: Τα εξώφυλλα του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Από το fuel pass στα σενάρια των 100 δολαρίων - Τι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο, εν μέσω γεωπολιτικής κρίσης

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Φεβρουάριο - Ηπια ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αλλαγή ΚΑΔ χωρίς πρόστιμο έως 1η Ιουνίου - Οδηγός για την αυτόματη αντιστοίχιση

FleetNews

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford στην θρυλική πίστα του Le Mans

FleetNews

Volvo EX30: Νέες εισαγωγικές εκδόσεις με ανανεωμένη σχεδίαση

CSRΝews.gr

Optimems: Λανσάρει το +Mind και ολοκλήρωση του πρώτου επενδυτικού της γύρου με τη συμμετοχή των TECS Capital & Helidoni Group

CSRΝews.gr

Το Έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» κατά την περίοδο 01.11.2024 – 31.10.2025

CSRΝews.gr

Inditex Ελλάδας: Πιστοποιήθηκε ως Top Employer 2026 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Οικονομικό πακέτο 1 δισ. ευρώ για το Λίβανο
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Οικονομικό πακέτο 1 δισ. ευρώ για το Λίβανο 02/05/2024 - 12:37
Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ (Bloomberg) 03/05/2024 - 10:22
Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ (Bloomberg)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ν. Παπαθανάσης: Δημιουργία πολυχώρου λαογραφικής έκθεσης και πολιτιστικής κληρονομιάς Δήμου Γρεβενών
    03/03/2026 - 11:13 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεοφάνης Τάσης, Καθηγητής Φιλοσοφίας της Πληροφορίας - Συγγραφέας: H τεχνολογία οφείλει να υπηρετεί την εξύψωση του ανθρώπου
    03/03/2026 - 11:10 BUSINESS NEWS MAGAZINE
  • Χρηματιστήριο: Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων με πτώση 3,52%
    03/03/2026 - 11:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με αυξημένες αποδοχές η νέα Συλλογική Σύμβαση για τον κλάδο των ζαχαρωδών - Η ανακοίνωση του ΣΕΒ
    03/03/2026 - 11:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βουτιά στις πωλήσεις της ΒΥD τον Φεβρουάριο - Η μεγαλύτερη μείωση από την πανδημία
    03/03/2026 - 11:04 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,55%, στα 1,1628 δολάρια
    03/03/2026 - 11:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χατζηδάκης: Η Ελλάδα κινείται με βάση το διεθνές δίκαιο και τις συμμαχίες που έχει χτίσει η κυβέρνηση
    03/03/2026 - 10:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Ισχυρές πιέσεις στην έναρξη συναλλαγών με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή
    03/03/2026 - 10:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ERGOTRAK και Όμιλος Σφακιανάκη παρέδωσαν 15 σύγχρονα λεωφορεία στο Πυροσβεστικό Σώμα
    03/03/2026 - 10:41 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος, δεν έχουν κανένα λόγο να γίνονται μέρος αυτού του πολέμου
    03/03/2026 - 10:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • «Όχι» της Ισπανίας για χρήση των βάσεων της για επιθέσεις στο Ιράν - Εγκαταλείπουν αμερικανικά αεροσκάφη
    02/03/2026 - 15:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΠΑΠ: Στα €483,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2025 - Μέρισμα €0,80 μετά τη συνένωση με την Allwyn
    02/03/2026 - 18:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπερταμείο: Στο ραντάρ 5 ισχυρών επενδυτών το πρώην βασιλικό κτήμα Τατόι
    02/03/2026 - 16:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Noval Property: Στα 26,2 εκατ. ευρώ η λειτουργική κερδοφορία το 2025 - Αύξηση 27%
    02/03/2026 - 18:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου - Τι προβλέπει, όριο οι 300.000 ευρώ
    02/03/2026 - 21:31 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε sold out και με Ζαλγκίρις (pic)

03/03/2026 - 09:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας όλο το Μάρτιο με αφιερώματα σε κορυφαίες πρωταγωνίστριες

03/03/2026 - 08:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην Αθήνα με τη Χάποελ ο Ιτούδης: Οι ώρες αγωνίας και η επιχείρηση εξόδου από το Τελ Αβίβ (vid)

03/03/2026 - 08:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MasterChef 10: Η πιο αγαπημένη επιλογή του κοινού τον Φεβρουάριο

03/03/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

Στο -3,9% οι νέες ταξινομήσεις τον Ιανουάριο στην ΕΕ

03/03/2026 - 06:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Optimems: Λανσάρει το +Mind και ολοκλήρωση του πρώτου επενδυτικού της γύρου με τη συμμετοχή των TECS Capital & Helidoni Group

02/03/2026 - 15:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» κατά την περίοδο 01.11.2024 – 31.10.2025

02/03/2026 - 15:09
FleetNews
fleetnews.gr

Σημαντικές διακρίσεις για τα μοντέλα της BMW

02/03/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo