Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το Ισραήλ εντείνει κι άλλο την επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας
newsroom newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
26/12/2023 · 12:46

Το Ισραήλ εντείνει κι άλλο την επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας

Θέλει να «αποστρατιωτικοποιηθεί» και να «αποριζοσπαστικοποιηθεί»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε χθες Δευτέρα πως δεν θα υπάρξει ειρήνη παρά αφού η Λωρίδα της Γάζας «αποστρατιωτικοποιηθεί» και αφού «αποριζοσπαστικοποιηθεί» η «παλαιστινιακή κοινωνία», ενώ διεμήνυσε πως θα ενταθούν οι επιχειρήσεις για να «καταστραφεί» η Χαμάς στον παλαιστινιακό θύλακο.

Παρά τις διεθνείς εκκλήσεις να σιγήσουν τα όπλα, δεν διαφαίνεται καμία ανάπαυλα, έπειτα από δύο και πλέον μήνες πολέμου, με έναυσμα την άνευ προηγουμένου επίθεση του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος στην ισραηλινή επικράτεια την 7η Οκτωβρίου.

«Δεν θα σταματήσουμε (...) θα εντείνουμε τις μάχες τις ημέρες που έρχονται. Αυτός θα είναι μακρύς πόλεμος», διεμήνυσε ο κ. Νετανιάχου, αφού επισκέφθηκε στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας.

Από τις στήλες των άρθρων γνώμης της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, ο ισραηλινός πρωθυπουργός όρισε τρία «προαπαιτούμενα» για να υπάρξει ειρήνη.

«Η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί, η Γάζα πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθεί και η παλαιστινιακή κοινωνία πρέπει να αποριζοσπαστικοποιηθεί», απαρίθμησε.

Η αποτροπή της διακίνησης όπλων θα «απαιτήσει να δημιουργηθεί προσωρινή ζώνη ασφαλείας στην περίμετρο της Γάζας», ανέφερε ακόμη ο κ. Νετανιάχου, που αποκλείει την ανάθεση της διακυβέρνησης του θυλάκου στην Παλαιστινιακή Αρχή, στην οποία προσάπτει πως «χρηματοδοτεί και εξυμνεί την τρομοκρατία» στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Για «το εγγύς μέλλον», το Ισραήλ θα αναλάβει «την κύρια ευθύνη για την ασφάλεια στη Γάζα», από όπου αποσύρθηκε μονομερώς το 2005, έπειτα από 38 χρόνια κατοχής, επανέλαβε.

Κατά την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, ο κ. Νετανιάχου δήλωσε επίσης διατεθειμένος να ενθαρρύνει την εθελοντική μετανάστευση των Παλαιστινίων εκτός της Λωρίδας της Γάζας.

Το «πρόβλημα», είπε σε κοινοβουλευτικούς του κόμματός του, του Λικούντ, «δεν είναι αν πρέπει να επιτρέψουμε την έξοδο, αλλά αν θα βρεθεί χώρα διατεθειμένη να απορροφήσει» τον πληθυσμό που θα φύγει, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χααρέτς.

«Γελοίο σχέδιο»

Η Χαμάς αντέδρασε χαρακτηρίζοντας «γελοίο σχέδιο» τη δήλωση αυτή.

Οι Παλαιστίνιοι, τόνισε, «αρνούνται να απελαθούν και να εκτοπιστούν», δεν πρόκειται να δεχθούν «την εξορία» και «δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να παραμείνουν στη γη μας», τόνισε σε ανακοίνωσή της σε εξοργισμένο τόνο.

Κατά τον πιο πρόσφατο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, 20.674 άνθρωποι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά, έχουν σκοτωθεί στις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις, ενώ οι τραυματίες είναι σχεδόν 55.000.

Η επίθεση, η πιο πολύνεκρη που έχει εξαπολυθεί ποτέ από το Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, εξαπολύθηκε έπειτα από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας με κάπου 1.140 νεκρούς, που ήταν η πιο πολύνεκρη από καταβολής κράτους το 1948. Παλαιστίνιοι μαχητές απήγαγαν επίσης κάπου 250 ανθρώπους εκείνη την ημέρα, πάνω από 120 εκ των οποίων παραμένουν σε αιχμαλωσία στον παλαιστινιακό θύλακο.

Ο πόλεμος αυτός εξάλλου ανάγκασε 1,9 εκατομμύρια κατοίκους της μικρής περιοχής όπου κυβερνά η Χαμάς από το 2007 —με άλλα λόγια το 85% του πληθυσμού— να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Το σαββατοκύριακο ειδικά ήταν πολυαίμακτο.

Βομβαρδισμός προχθές Κυριακή το βράδυ σκότωσε τουλάχιστον 70 ανθρώπους στον καταυλισμό προσφύγων αλ Μαγάζι (κεντρικά), σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Ο ισραηλινός στρατός, που διαβεβαιώνει πως κάνει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να αποφεύγονται οι απώλειες μεταξύ των αμάχων, ανέφερε πως «επαληθεύει το συμβάν».

«Μας λένε να πάμε νότια, να πάμε βόρεια, να πάμε στο κέντρο (...) Μας λένε ψέματα, δεν υπάρχει καμιά ασφαλής περιοχή στη Λωρίδα της Γάζας, είπε έξαλλος ο Αμπού Ραμί Αμπού αλ Αΐς, κάτοικος του καταυλισμού. «Έκαναν παιδιά κομματάκια. Τι τους έφταιξαν τα αθώα παιδιά;»

Δεκάδες άψυχα σώματα μέσα σε λευκούς νεκρικούς σάκους ήταν αραδιασμένα στο δάπεδο στο νοσοκομείο αλ Ακσά, στη Ντέιρ αλ Μπάλα, στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ενόψει κηδειών.

«Σπαρακτικές αφηγήσεις»

Ομάδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) άκουσε «σπαρακτικές αφηγήσεις» χθες Δευτέρα σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας, όπου διακομίστηκαν θύματα του βομβαρδισμού στον καταυλισμό προσφύγων αλ Μαγάζι, ανέφερε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους, ο επικεφαλής του οργανισμού υγείας του ΟΗΕ, μέσω X (του πρώην Twitter).

«Αυτή η τελευταία επιδρομή σε κοινότητα της Λωρίδας της Γάζας δείχνει γιατί χρειαζόμαστε κατάπαυση του πυρός τώρα», επέμεινε.

Διάφορες υπηρεσίες του ΟΗΕ προειδοποιούν ασταμάτητα πως βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωπιστική καταστροφή. Τα περισσότερα νοσοκομεία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες, το σύνολο του πληθυσμού του θυλάκου (2,4 εκατ.) θα βρεθεί αντιμέτωπο με οξεία διατροφική ανασφάλεια ως λιμό, εξηγούν.

Αν δεν σταματήσουν οι εχθροπραξίες, η διανομή επαρκούς βοήθειας σε τρόφιμα είναι σχεδόν αδύνατη, προσθέτουν υπηρεσίες του ΟΗΕ. Επιχείρημα που απορρίπτει ο υπουργός Εξωτερικών Έλι Κόεν, για τον οποίο «η συμπεριφορά του ΟΗΕ είναι ντροπή».

Παρά την απόφαση που έλαβε την Παρασκευή το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητώντας να υπάρξει να υπάρξει «άμεση» διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας «σε μεγάλη κλίμακα» στον πληθυσμό του θυλάκου, δεν έχει καταγραφεί μέχρι τώρα καμιά αξιόλογη αύξηση.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός αποδοκιμάζεται

Στο Ισραήλ η πίεση να γίνουν διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων συνεχίζεται. Χθες ο κ. Νετανιάχου αποδοκιμάστηκε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο από μέλη οικογενειών, που φώναζαν «τώρα!».

«Κι αν ήταν ο δικός σου γιος; , «80 μέρες, κάθε λεπτό είναι κόλαση», διάβαζε κανείς σε πανό και πλακάτ που κράταγαν συγγενείς.

Έγινε εξάλλου διαδήλωση στο Τελ Αβίβ.

Η Χαμάς, που χαρακτηρίζουν «τρομοκρατική» οργάνωση το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ, απαιτεί να τερματιστούν οι εχθροπραξίες προτού γίνουν νέες διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση ομήρων.

Παρά την αδιαλλαξία των δυο πλευρών, , οι μεσολαβητές, η Αίγυπτος και το Κατάρ, προσπαθούν ακόμη να επιτύχουν συμβιβασμό για να κηρυχθεί νέα ανακωχή, όπως αυτή διάρκειας μιας εβδομάδας στα τέλη Νοεμβρίου, που επέτρεψε να αφεθούν ελεύθεροι 105 όμηροι και, σε αντάλλαγμα, 240 παλαιστίνιοι φυλακισμένοι σε ισραηλινές φυλακές.

Υψηλόβαθμος ιρανός αξιωματικός σκοτώνεται στη Συρία

Χθες βράδυ, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως εντόπισε το οικογενειακό αυτοκίνητο πρώην ομήρου που είχε απαχθεί την 7η Οκτωβρίου και σκοτώθηκε «κατά λάθος» αυτόν τον μήνα από άνδρες του.

Σύμφωνα με τον Τσαχάλ, βρισκόταν στο εσωτερικό του ινδονησιακού νοσοκομείου στην Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα του θυλάκου. Αυτό αποκαλύπτει την «άμεση σύνδεση του νοσοκομείου με τα βάρβαρα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου», υποστήριξε, καθώς κατηγορεί τη Χαμάς πως χρησιμοποιεί νοσοκομεία ως «κέντρα διοίκησης».

Ο ισραηλινός στρατός λέει πως οι απώλειές του αφότου άρχισε χερσαίες επιχειρήσεις πριν από σχεδόν δυο μήνες, την 27η Οκτωβρίου, ανέρχονται σε 156.

Από την πλευρά του, ο ηγέτης της Χαμάς στον θύλακο, ο Γιαχία Σινουάρ, δίνει αριθμό τάξεις μεγέθους υψηλότερο, υπολογίζει πως οι απώλειες του Τσαχάλ είναι πάνω από 5.000, αν προστεθούν νεκροί (τουλάχιστον 1.600) και τραυματίες (άλλοι 3.400).

Πέρα από τη Λωρίδα της Γάζας, ο κίνδυνος εξάπλωσης του πολέμου παραμένει υψηλός, με τις ανταλλαγές πυρών να είναι πρακτικά καθημερινές στα σύνορα Λιβάνου/Ισραήλ, επιθέσεις των Χούθι εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα, επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ...

Οι εντάσεις ανέβηκαν μια κλίμακα χθες, με το Ιράν να κατηγορεί το Ισραήλ πως σκότωσε ανώτερο αξιωματικό των Φρουρών της Επανάστασης που βρισκόταν στη Συρία. Σύμφωνα με το επίλεκτο σώμα αυτό, επρόκειτο για τον ταξίαρχο Ραζί Μουσαβί. Ήταν αρμόδιος για την επιμελητεία του «άξονα της αντίστασης», στο οποίο ανήκουν, πέραν του Ιράν, η λιβανική Χεζμπολά, η Χαμάς και οι Χούθι.

Ερωτηθείς για το πλήγμα αυτό ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί όμως προειδοποίησε πως το Ισραήλ «θα πληρώσει» για «αυτό το έγκλημα».

  • ΓΑΖΑ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τέταρτη σερί ήττα οι Μπακς 99-109 στην Ουάσινγκτον (vid)

All Content

Mε 40άρα Μάξεϊ οι Σίξερς 113-111 τους Κινγκς -Tο Μαϊάμι 116-113 στο Σικάγο (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι μεγάλοι κερδισμένοι

All Content - BusinessNews.gr

ComSys: Στρατηγική ανάπτυξης στην εποχή της ΤΝ - Η επένδυση στην Jaggle.eu και τα σχέδια για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Πωλήσεις έως 100.000€ χωρίς ΦΠΑ στην ΕΕ για μικρές επιχειρήσεις - Πώς λειτουργεί το νέο καθεστώς

All Content

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

All Content

VML: Το trend report ''The Future 100: 2026'' θέτει ένα νέο πλαίσιο για τις μάρκες

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων για το ρόστερ»

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Ισχυρό ευρώ και ενεργειακό κόστος βαραίνουν την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων

All Content - BusinessNews.gr

Performance Technologies: Πράσινο φως από ΔΣ για την εξαγορά της Ascentum, έναντι ποσού 1,5 εκατ.ευρώ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Γερμανία αποτυγχάνει στην ενσωμάτωση των μεταναστών, εκτιμά ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ
Η Γερμανία αποτυγχάνει στην ενσωμάτωση των μεταναστών, εκτιμά ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ 26/12/2023 - 12:10
Τουρκία: Η Επ. Εξωτερικών ενέκρινε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ 26/12/2023 - 18:40
Τουρκία: Η Επ. Εξωτερικών ενέκρινε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στο «τραπέζι» το πακέτο για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Κομισιόν
    30/01/2026 - 09:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    30/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • ComSys: Στρατηγική ανάπτυξης στην εποχή της ΤΝ - Η επένδυση στην Jaggle.eu και τα σχέδια για το 2026
    30/01/2026 - 08:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Toyota: διατηρεί τον τίτλο της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο - Ρεκόρ πωλήσεων το 2025
    30/01/2026 - 08:33 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ανώτατη διπλωματική πηγή στον ΟΗΕ: Κρίσιμη συγκυρία για το Κυπριακό
    30/01/2026 - 08:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που πωλούν πετρέλαιο στην Κούβα
    30/01/2026 - 08:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι μεγάλοι κερδισμένοι
    30/01/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πωλήσεις έως 100.000€ χωρίς ΦΠΑ στην ΕΕ για μικρές επιχειρήσεις - Πώς λειτουργεί το νέο καθεστώς
    30/01/2026 - 07:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Πιερρακάκη-Λαγκάρντ -Στο επίκεντρο οι προτεραιότητες του Eurogroup
    29/01/2026 - 21:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέο «Εξοικονομώ» για ευάλωτα νοικοκυριά στο τέλος του 2026
    29/01/2026 - 21:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης
    29/01/2026 - 09:41 MEDIA
  • Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης
    29/01/2026 - 09:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nova: Έπεσε το δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα
    29/01/2026 - 14:59 MEDIA
  • Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη (Πρόεδρος PIF): «Συνεχίζουμε και το 2026 να κάνουμε θόρυβο για τη φαρμακευτική καινοτομία»
    29/01/2026 - 14:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κέρδη 6,12 δισ. ευρώ για την Deutsche Bank το 2025 - Τα υψηλότερα από το 2007
    29/01/2026 - 10:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τέταρτη σερί ήττα οι Μπακς 99-109 στην Ουάσινγκτον (vid)

30/01/2026 - 06:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

30/01/2026 - 06:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κι άλλη;

29/01/2026 - 15:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

29/01/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προσφορά 32.000 κιλών ζυμαρικών για ευπαθείς ομάδες το 2025

29/01/2026 - 13:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TÜV NORD Hellas: Επαλήθευσε το Ανθρακικό Αποτύπωμα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας

29/01/2026 - 11:09
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
FleetNews
fleetnews.gr

Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών και πανελλαδική ανάπτυξη το 2025

29/01/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo