Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καταιγίδες και χιόνια - Πού θα εκδηλωθούν
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εισβολή στην Ουκρανία: Η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την επίθεση της Ρωσίας
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
24/02/2022 · 07:55

Εισβολή στην Ουκρανία: Η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την επίθεση της Ρωσίας

«Αδικαιολόγητη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία» και «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου» - Το Πεκίνο καλεί για αυτοσυγκράτηση και απορρίπτει τον όρο «εισβολή»

Την «αδικαιολόγητη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία» καταδικάζουν με κοινή ανάρτησή τους στο Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ. «Καταδικάζουμε σθεναρά την αδικαιολόγητη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σε αυτές τις σκοτεινές ώρες, οι σκέψεις μας είναι στην Ουκρανία και στις αθώες γυναίκες, άνδρες και παιδιά καθώς αντιμετωπίζουν αυτήν την απρόκλητη επίθεση και φοβούνται για τη ζωή τους. Το Κρεμλίνο θα λογοδοτήσει», ανέφεραν.

Ο καγκελάριος της Γερμανίας, ο Όλαφ Σολτς, χαρακτήρισε τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε σήμερα στην Ουκρανία «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου και μίλησε για «μαύρη ημέρα» για ολόκληρη την Ευρώπη.
«Η Γερμανία καταδικάζει με τον πιο σθεναρό τρόπο» την επίθεση που διέταξε με «αδίστακτο» τρόπο ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και εκφράζει «αλληλεγγύη στην Ουκρανία και στους πολίτες της». Πρόσθεσε ότι θα συζητηθεί με τους εταίρους της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην G7 για τα μέτρα που η Δύση προειδοποιούσε πως θα επέβαλε στη Ρωσία σε περίπτωση επίθεσης.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς συνομίλησε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον διαβεβαίωσε για την αλληλεγγύη της Γερμανίας, ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης στο Twitter.
«Έχουμε έναν χερσαίο πόλεμο στην Ευρώπη, κάτι που πιστεύαμε ότι υπάρχει μόνο στα βιβλία της Ιστορίας. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», κατήγγειλε ο γερμανός υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ σε ανακοίνωσή του. «Αυτή η επίθεση θα έχει για τη Ρωσία σοβαρές πολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ επεσήμανε ότι η διεθνής κοινότητα δεν θα ξεχάσει αυτή την «ημέρα της ντροπής» και σημείωσε ότι η Γερμανία θα απαντήσει σε συνεργασία με τους εταίρους της.
Η Μπέρμποκ πρόσθεσε ότι έχει συγκαλέσει συνεδρίαση της ομάδας αντιμετώπισης κρίσεων της γερμανικής κυβέρνησης για τις 8:30 τοπική ώρα, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει μια «αντίδραση» σε αυτή «την παραβίαση των βασικών κανόνων της διεθνούς τάξης».

"Η Γαλλία καταδικάζει έντονα την απόφαση της Ρωσίας να κηρύξει πόλεμο στην Ουκρανία", δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ζήτησε από τη Μόσχα "να τερματίσει αμέσως τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις".
"Η Γαλλία στέκεται αλληλέγγυα προς την Ουκρανία. Βρίσκεται στο πλευρό των Ουκρανών και ενεργεί μαζί με τους συμμάχους και τους εταίρους της για να σταματήσει ο πόλεμος", πρόσθεσε.

Η Ιταλία καταδίκασε την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία χαρακτηρίζοντάς την "αδικαιολόγητη" και συνεργάζεται με τους ευρωπαίους και τους ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους της για να απαντήσουν άμεσα ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, δήλωσε σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι.

Καταδικάζουμε ενέργειες, οι οποίες παραβιάζουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα μίας ανεξάρτητης χώρας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. «Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο διάλογος αντί των όπλων. Παρά ταύτα παρακολουθούμε με αγωνία και εκείνο που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό είναι δηλώσεις που υποδηλούν πρόθεση περαιτέρω επέκτασης των πολεμικών επιχειρήσεων» πρόσθεσε.

Την επίθεση καταδίκασε και η Νορβηγία, μέλος του ΝΑΤΟ που συνορεύει με τη Ρωσία στην Αρκτική. "Η Ρωσία έχει την πλήρη και απόλυτη ευθύνη για το ότι έφερε την Ευρώπη σε αυτή την πολύ ζοφερή κατάσταση", ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός Γιόνας Γκαρ Στέρε. Ξεχωριστά, το νορβηγικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι μεταφέρει την πρεσβεία του στην Ουκρανία από την πρωτεύουσα Κίεβο στην δυτική πόλη Λβιβ.

Ο ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα ανακοίνωσε ότι η Ιαπωνία καταδικάζει σφόδρα τις μονομερείς ενέργειες της Ρωσίας και πρόσθεσε ότι έδωσε εντολές στις αρμόδιες ιαπωνικές αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των ιαπώνων πολιτών στην Ουκρανία.

"Με τον σφοδρότερο δυνατό τρόπο" καταδίκασε την ρωσική επίθεση και η Σλοβακία μέσα από σημερινή ανάρτηση στο Twitter του πρωθυπουργού Εντουαρντ Χέγκερ. "Σε καιρούς που ο δημοκρατικός κόσμος θέλει να ζήσει ειρηνικά, η Ρωσία επιθυμεί τον πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι και θα ενεργήσουμε ενωμένοι", έγραψε.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον καταδίκασε τις «φρικιαστικές εξελίξεις στην Ουκρανία», εκτιμώντας ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «επέλεξε τον δρόμο της αιματοχυσίας και της καταστροφής εξαπολύοντας αυτή την απρόκλητη επίθεση». «Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι σύμμαχοί μας θα αντιδράσουν με αποφασιστικό τρόπο», πρόσθεσε μέσω Twitter, διευκρινίζοντας ότι συνομίλησε νωρίτερα σήμερα με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας επεσήμανε ότι έκλεισε την πρεσβεία της χώρας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, σύμφωνα με ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό του, επικαλούμενο λόγους ασφαλείας.

Στο μεταξύ η Σουηδία μετακίνησε το διπλωματικό προσωπικό που παρέμενε στην πρεσβεία της χώρας στο Κίεβο στην πόλη Λβιβ, όπως δήλωσε στο Twitter η Σουηδή υπουργός Εξωτερικών Αν Λίντε. "Όλο το διπλωματικό προσωπικό μεταφέρθηκε στη Λβιβ χθες το βράδυ", σημείωσε. "Η πρεσβεία εξακολουθεί να λειτουργεί από εκεί".

Ο ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ καταδίκασε τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και δήλωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ για να υπάρξει μια συντονισμένη απάντηση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Ογκούστο Σάντος Σίλβα ζήτησε σήμερα τον άμεσο τερματισμό της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. "Η στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί η Ρωσία στο ουκρανικό έδαφος είναι μια αδικαιολόγητη επιθετική ενέργεια και κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου", έγραψε ο Σάντος Σίλβα στον λογαριασμό του στο Twitter.

Στην καταδίκη της «ασύνετης και απρόκλητης επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία» προχώρησε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, τονίζοντας ότι «θέτει σε κίνδυνο αναρίθμητες ζωές αμάχων». «Για άλλη μια φορά, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μας και τις άοκνες διπλωματικές προσπάθειές μας, η Ρωσία επέλεξε τον δρόμο της επιθετικότητας εναντίον μιας κυρίαρχης και ανεξάρτητης χώρας» αναφέρει ο κ. Στόλτενμπεργκ.
Προσθέτει ότι «πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου και σοβαρή απειλή για την ευρωατλαντική ασφάλεια. Καλώ τη Ρωσία να σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική της δράση και να σεβαστεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας». « Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιθετικών ενεργειών της Ρωσίας. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας σε αυτή την τρομερή στιγμή. Το ΝΑΤΟ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσει και να υπερασπιστεί όλους τους συμμάχους (του)», καταλήγει ο ΓΓ της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι ζήτησε να υπάρξει άμεση απάντηση στην επιθετικότητα της Ρωσίας στην Ουκρανίας, κάνοντας λόγο για "τις ισχυρότερες δυνατές" κυρώσεις. "Πρέπει να απαντήσουμε άμεσα στην εγκληματική επιθετικότητα της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας", έγραψε στο Twitter ο Μοραβιέτσκι. "Η Ευρώπη και ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να σταματήσουν τον Πούτιν. Το σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πρέπει να εγκίνει τις ισχυρότερες δυνατές κυρώσεις. Η στήριξή μας στην Ουκρανία θα πρέπει να είναι πραγματική", τόνισε.

Από την πλευρά του ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιζάρτο δήλωσε ότι "ο πόλεμος είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο". "Το έργο μας τώρα, όπως πάντα, είναι να εγγυηθούμε την ασφάλεια του λαού της Ουγγαρίας", επεσήμανε στη σελίδα του στο Facebook. "Η πρεσβεία μας στο Κίεβο λειτουργεί και είναι έτοιμη να βοηθήσει τους Ούγγρους που βρίσκονται τώρα στην Ουκρανία", πρόσθεσε.

Ο Τσέχος πρωθυπουργός Πιετρ Φιάλα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι μια «εντελώς αδικαιολόγητη ενέργεια επιθετικότητας προς μια ανεξάρτητη χώρα, που δεν μπορεί να παραμείνει χωρίς αντίδραση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ».

Ο Ρουμάνος πρόεδρος Κλάους Γιοχάνις επίσης καταδίκασε τη ρωσική επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου, της κυριαρχίας και της ακεραιότητας της Ουκρανίας».

Η Κίνα, τέλος, επανέλαβε έκκληση προς όλα τα μέρη, που εμπλέκονται στην κατάσταση στην Ουκρανία, να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και απέρριψε την περιγραφή των ρωσικών ενεργειών ως εισβολής που έκανε ένας ξένος δημοσιογράφος.
Τα σχόλια έγιναν από την εκπρόσωπο του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χούα Τσουνγίνγκ στη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ·
  • ΕΙΣΒΟΛΗ
  • ·
  • ΡΩΣΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Mε 40άρα SGA οι Θάντερ 122-102 τους Μπακς του "διπλού" Γιάννη (vids)

All Content

«Εφτάψυχη» η «μισή» Φενέρμπαχτσε, 85-80 τη Βίρτους στην Μπολόνια

All Content - BusinessNews.gr

Τραμπ στο Νταβός: «Η Ευρώπη κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση»

All Content - BusinessNews.gr

PeopleCert: Διεθνής επέκταση και νέες εξαγορές στον πυρήνα της στρατηγικής της

All Content - BusinessNews.gr

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τον Φεβρουάριο η ψήφιση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών στον τομέα της Βιομηχανίας»

All Content

Softweb: Ετοιμάζεται να μπει στις διαφημιστικές υπηρεσίες

All Content

Στην ΕΡΤ το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ, 87-67 την Πριέβιντζα στη Σλοβακία

All Content

Με σούπερ Λεκαβίτσιους και 35-14 στο 4o δεκάλεπτο, η ΑΕΚ 88-73 την Καρδίτσα

All Content - BusinessNews.gr

Η Eldorado Gold ποντάρει στην Ελλάδα: Τα σχέδια για Σκουριές, Ολυμπιάδα και Πέραμα

All Content - BusinessNews.gr

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «παγώνει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Train: Από το β´ τρίμηνο του 2027, η σταδιακή άφιξη νέων τρένων - Διπλασιασμός της επιβατικής κίνησης

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εισβολή στην Ουκρανία - Γκουτέρες σε Πούτιν: "Στο όνομα της ανθρωπότητας" σταματήστε τον πόλεμο
Εισβολή στην Ουκρανία - Γκουτέρες σε Πούτιν: "Στο όνομα της ανθρωπότητας" σταματήστε τον πόλεμο 24/02/2022 - 07:30
Εισβολή στην Ουκρανία: Συνεδριάζει εκτάκτως το ΝΑΤΟ 24/02/2022 - 08:12
Εισβολή στην Ουκρανία: Συνεδριάζει εκτάκτως το ΝΑΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τραμπ: Αποσύρει την απειλή δασμών προς την Ευρώπη - Προσέγγιση με το ΝΑΤΟ για τη Γροιλανδία
    22/01/2026 - 08:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στάσσης: Περιέγραψε, από το Νταβός, τον ριζικό μετασχηματισμό του Ομίλου ΔΕH
    22/01/2026 - 07:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Εξάρχου από το Νταβός: «Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θέλει να είναι»
    22/01/2026 - 07:38 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Στρατηγική συμμαχία Τσάκου – Metlen για μεγάλο υβριδικό έργο ΑΠΕ στην Ελλάδα
    22/01/2026 - 07:21 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Μάκρη λόγω καθίζησης οδοστρώματος
    21/01/2026 - 20:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ για Μακρόν με γυαλιά ηλίου: «Παρίστανε τον σκληρό τύπο»
    21/01/2026 - 19:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γαλλία: Η εταιρεία Lactalis ανακάλεσε έξι παρτίδες βρεφικού γάλακτος
    21/01/2026 - 19:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Τρεις προτεραιότητες για το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας
    21/01/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,53%, στα 351,13 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    21/01/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΙΣ: Παραίτηση Αθ. Εξαδάκτυλου - Νέος πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος
    21/01/2026 - 17:51 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Hellenic Train: Από το β´ τρίμηνο του 2027, η σταδιακή άφιξη νέων τρένων - Διπλασιασμός της επιβατικής κίνησης
    21/01/2026 - 08:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Eldorado Gold ποντάρει στην Ελλάδα: Τα σχέδια για Σκουριές, Ολυμπιάδα και Πέραμα
    21/01/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Τουρισμού: Συνάντηση με τον Πρέσβη του Λουξεμβούργου για την ενίσχυση της διμερούς τουριστικής συνεργασίας
    21/01/2026 - 15:09 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Διπλός ΕΝΦΙΑ σε τράπεζες και servicers για χιλιάδες κλειστά ακίνητα - Ο στόχος
    21/01/2026 - 08:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιαπωνική κρίση ταρακούνησε την αγορά ομολόγων - Αντεξαν Ελλάδα και Ευρώπη
    21/01/2026 - 08:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Mε 40άρα SGA οι Θάντερ 122-102 τους Μπακς του "διπλού" Γιάννη (vids)

22/01/2026 - 05:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

21/01/2026 - 22:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα διοίκηση στο ΑΠΕ: Πρόεδρος η Άρια Αγάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος η Χριστίνα Συναρέλλη

21/01/2026 - 15:39
FleetNews
fleetnews.gr

Στην… πρίζα οι νέες BMW M

21/01/2026 - 14:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

24ΜΕDIA: Η Νικολέττα Τσιλιβαράκου αναλαμβάνει καθήκοντα Director of Ad Operations

21/01/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

EuroNCAP: Αυτά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2025

21/01/2026 - 11:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GEP: Ασημένια διάκριση από τoν EcoVadis για τις επιδόσεις της στη βιωσιμότητα

21/01/2026 - 11:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

SKAG: Θέτει σε εφαρμογή πρόγραμμα ανακύκλωσης αποτσίγαρων

21/01/2026 - 11:17
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo