Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Attica Bank: Αυξημένα έσοδα κατά 21,8% στο 6μηνο
NEWSROOM NEWSROOM
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
25/08/2021 · 18:06

Attica Bank: Αυξημένα έσοδα κατά 21,8% στο 6μηνο

Η τράπεζα εμφάνισε καθαρά έσοδα από τόκους ύψους 28,8 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 21,8% σε σχέση με την περυσινή χρήση.

Παράλληλα, η Attica Bank, ανακοίνωσε ζημιές ύψους 19,5 εκατ. ευρώ για το πρώτο εξάμηνο, έναντι ζημιών ύψους 19,5 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Οι καταθέσεις στην Αttica Bank εμφανίζονται ενισχυμένες 9,3% στα 2,9 δισ. ευρώ στις 30 Ιουνίου.

Παράλληλα, η τράπεζα ανακοίνωσε ότι στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για την έγκριση των όρων της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικότερα:

Τα καθαρά έσοδα από τόκους παρουσίασαν σημαντική αύξηση το α’ εξάμηνο 2021 κατά 21,8% κυρίως λόγω της αποκλιμάκωσης του κόστους χρηματοδότησης. Το κόστος χρηματοδότησης παρουσίασε σημαντική μείωση ύψους 20,6% σε ετήσια βάση, λόγω της σημαντικής συγκράτησης του κόστους καταθέσεων, το οποίο απορρόφησε το κόστος που σχετίζεται με τους τόκους από τα νέα δάνεια που εκταμιεύθηκαν κατά την κλειόμενη περίοδο του 2021.

Τα έσοδα από αμοιβές και προμήθειες το 2021 ανήλθαν σε €6,6 εκατ., μια ανθεκτική απόδοση, δεδομένου των περιορισμών στην οικονομική δραστηριότητα εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 κατά το μεγαλύτερο μέροςτης περιόδου. Κύριοι συντελεστές στην ανθεκτικότητα αυτή ήταν η παραγωγή νέων δανείων καθώς και τα έσοδα από ασφαλιστικά προϊόντα

Παράλληλα, παρά την στελέχωση καίριων θέσεων, οι αμοιβές και τα έξοδα προσωπικού παρουσίασαν ανεπαίσθητη μείωση κατά 1,0%. Επιπλέον, και σε συνέχεια της ανακοίνωσης του από 13.5.2021 προγράμματος εθελούσιας εξόδου, έχει ήδη ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του εν λόγω προγράμματος με την υποβολή 49 αιτήσεων και η ετήσια εξοικονόμηση εκτιμάται σε περίπου € 2,1 εκατ.

Την 30.06.2021, το λογιστικό υπόλοιπο των καταθέσεων ανήλθε σε €2,90 δισ., παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση κατά €246 εκατ. περίπου και 9,3% σε ετήσια βάση, ενώ κατά την τρέχουσα περίοδο, το υπόλοιπο των καταθέσεων των πελατών ξεπερνά ήδη τα €3,06 δισ., αντανακλώντας τις θετικές προοπτικές στο εγχώριο περιβάλλον

Ταυτόχρονα, το μέσο κόστος των καταθέσεων μειώθηκε περαιτέρω κατά 0,25 μ.β. σε σχέση με το 2020. Η σημαντική βελτίωση της ρευστότητας έχει καταστήσει τον Όμιλο περισσότερο επικεντρωμένο στη διαχείριση του κόστους τα τελευταία τρίμηνα, στην προσπάθειά του να επιτύχει ισορροπία μεταξύ προσέλκυσης καταθέσεων και μείωσης των επιτοκιακών εξόδων. Σε αυτό συνέβαλλε σημαντικά και η νέα συνεργασία που ξεκίνησε η Τράπεζα με την εταιρεία Raisin, πάροχο πλατφόρμας αποδοχής καταθέσεων από πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της οποίας επετεύχθη αύξηση των εισροών κατά €109 εκατ. περίπου κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου. Ως αποτέλεσμα, ο δείκτης δανείων (προ προβλέψεων) προς τις καταθέσεις του Ομίλου ανήλθε σε 71,4%.

Oι ενεργοί χρήστες e-banking αυξήθηκαν κατά 18% σε ετήσια βάση. Επιπλέον, οι ενεργοί πελάτες των ψηφιακών υπηρεσιών (internet & mobile banking) της Αttica Bank για το α’ εξάμηνο του 2021 σημείωσαν αξιόλογη αύξηση που ανήλθε σε 25% σε σχέση με την αντίστοιχη χρήση του 2020.

Το ποσοστό των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν από πελάτες μέσω των ψηφιακών δικτύων της Τράπεζας (e-banking & m-banking) αυξήθηκε κατά 34,5% σε ετήσια βάση. Ειδικά, οι διενεργούμενες συναλλαγές μέσω mobile banking παρουσίασαν ετήσια αύξηση 110%.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Σεπτεμβρίου

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η τράπεζα, ορατά πλέον είναι τα θετικά αποτελέσματα που επιφέρει η πιστή εφαρμογή του 3ετούς επιχειρηματικού σχεδίου που εκπόνησε η Διοίκηση της Αttica Bank για τη δυναμική επανεκκίνησή της Τράπεζας και την επιστροφή της σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης και προόδου, όπως καταδεικνύεται από τη συνολική εικόνα βελτίωσης σχεδόν σε όλους τους οικονομικούς δείκτες κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Η βελτίωση αυτή έρχεται να καταγράψει με εμφατικό τρόπο τα πρώτα δείγματα ουσιαστικής ανάπτυξής της και να σηματοδοτήσει την επιτυχία του προγράμματος μετασχηματισμού της.

Υιοθετώντας έναν ολοκληρωμένο και ενεργητικό σχεδιασμό εξυγίανσης και ανάπτυξης και έχοντας ήδη ρυθμίσει το θέμα του αναβαλλόμενου φόρου, με την έκδοση των αντίστοιχων παραστατικών τίτλων, η Αttica Bank προχωρά στην υλοποίηση της απόφασής της να προχωρήσει σε αναπτυξιακή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την αποκατάσταση των δεικτών κεφαλαιακής της επάρκειας, την αύξηση των χορηγήσεων της και τη δυναμική επέκτασή της.

Προς το σκοπό αυτό και προκειμένου να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία, η Αttica Bank συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της στις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, η οποία – λόγω των προληπτικών μέτρων της πανδημίας που εξακολουθούν να ισχύουν – θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στα γραφεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των προτεινόμενων όρων της αύξησης.

Ειδικότερα, με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας, ενέκρινε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της επικείμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στα οποία περιλαμβάνονται:

- Αύξηση ονομαστικής αξίας υφιστάμενων κοινών μετοχών από 0,30 ευρώ σε 18 ευρώ, με ταυτόχρονη μείωση του συνολικού αριθμού των υφιστάμενων κοινών μετοχών με τη συνένωση 60 μετοχών σε 1 (reverse split)

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 136.838.692,60 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 18 ευρώ σε 0,20 ευρώ, με σκοπό τον σχηματισμό ειδικού αποθεματικού

- Παροχή δυνατότητας στο Δ.Σ. της τράπεζας να περιορίσει ή να καταργήσει το δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων

Η δήλωση της διοίκησης για τα αποτελέσματα εξαμήνου

Το 2021 ξεκίνησε σε θετικό κλίμα, με προσδοκίες για ισχυρή ανάπτυξη και αποκατάσταση της κανονικότητας. Ωστόσο, το τρίτο κύμα της πανδημίας 2021 οδήγησε στην παράταση και την αυστηροποίηση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης.

Η διεύρυνση και επιτάχυνση του προγράμματος των εμβολιασμών κατά τους πρόσφατους μήνες συντείνει στην άρση της αβεβαιότητας και έχει δημιουργήσει θετικές προσδοκίες τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΤτΕ για το σύνολο του 2021 η οικονομική δραστηριότητα εκτιμάται ότι θα ανακάμψει και θα αυξηθεί με ρυθμό 4,2%, ο οποίος θα επιταχυνθεί σε 5,3% το 2022. Η ανάκαμψη αναμένεται να επιταχυνθεί το δεύτερο εξάμηνο, με τη συμβολή των πόρων του ευρωπαϊκού μέσου ανάκαμψης αλλά και με τη μερική επάνοδο του τουρισμού.

Σε ένα περιβάλλον με θετικές προοπτικές, η Αttica Bank εστιάζει στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας, βοηθώντας τους πελάτες της να επανακτήσουν τη θέση τους στην αγορά. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της εξυγίανσης του Ισολογισμού της με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της 31ης Δεκεμβρίου 2020, η Διοίκηση της Τράπεζας ανακοίνωσε κατά την 09.07.2021 ότι προχωρά σε αναπτυξιακή αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου από €120 εκατ. έως €240 εκατ. εντός του 2021. Στόχος της αύξησης αυτής, είναι η υποστήριξη της υλοποίησης του τριετούς Επιχειρηματικού Σχεδίου 2021-2023 που - μεταξύ των άλλων - προβλέπει και την αύξηση των δανειακών υπολοίπων κατά €2 δισ. περίπου και ταυτόχρονα διασφαλίζει την ταχεία αποκατάσταση των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας σε βαθμό που να υποστηρίζουν την επιτυχή υλοποίηση του Επιχειρηματικού της Σχεδίου.

Ταυτόχρονα, η Διοίκηση της τράπεζας ολοκλήρωσε επιτυχώς όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες σχετικά με την ρύθμιση του χρόνιου προβλήματος της αναβαλλόμενης φορολογίας που ταλανίζει το σύνολο του εγχώριου τραπεζικού συστήματος. Πρωτοστατώντας για μία ακόμα φορά με θετικό τρόπο στις τραπεζικές εξελίξεις και ανοίγοντας δρόμους στον κλάδο, , καθώς έχουν ήδη εκδοθεί οι παραστατικοί τίτλοι (warrants) και έχουν εισρεύσει 151.854.439,86 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 100% της οριστικής και εκκαθαρισμένης φορολογικής απαίτησης κατά του Δημοσίου.

Την ενέργεια αυτή μάλιστα επικρότησε με έκθεσή του και ο οίκος Moody’ s, καταγράφοντας την ενίσχυση της τράπεζας και τη βελτίωση της ποιότητας των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας, αλλά συνιστώντας και μία πρώτη θετική μεταστροφή της αντιμετώπισης των ξένων οίκων αξιολόγησης.

Η Αttica Bank, υιοθετώντας τις αρχές του sustainable banking, έχει θέσει στο επίκεντρο του νέου στρατηγικού σχεδίου της, την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών που δημιουργούνται με τη διαμόρφωση και διάθεση σύγχρονων τραπεζικών προϊόντων χρηματοδότησης της περιβαλλοντικής στρατηγικής των πελατών της. Ειδικότερα, παρέχει χρηματοδοτικές και συμβουλευτικές λύσεις για επενδύσεις στην Ενέργεια, το Περιβάλλον και τις Υποδομές. Παράλληλα, ολοκληρώνει τον επιχειρησιακό της μετασχηματισμό και την επανατοποθέτησή της στην αγορά τόσο σε ψηφιακό επίπεδο όσο και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, το μοντέλο λειτουργίας των οποίων θα μεταβληθεί, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων του β’ τριμήνου 2021 σηματοδοτεί ένα δυναμικό ξεκίνημα για την Τράπεζα καθώς αντανακλά την τάση για την επιτυχία του νέου προγράμματος μετασχηματισμού που έχει ξεκινήσει ήδη από τα τέλη του 2020. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες χρηματοδοτήσεις και αναχρηματοδοτήσεις για την κλειόμενη περίοδο ανέρχονται περίπου σε €184 εκατ. και ο δείκτης δανείων μετά από προβλέψεις προς καταθέσεις βρίσκεται στα επίπεδα του 58%. Επιπλέον, η Αttica Bank συνέχισε να βελτιώνει τη ρευστότητά της, και να παρουσιάζει σημαντική αύξηση καθώς αυξήθηκαν τα υπόλοιπα των καταθέσεων σε ετήσια βάση κατά 9,3%.

Ειδικότερα, κατά το πρώτο εξάμηνο, παρατηρείται σημαντική βελτίωση σε όλες σχεδόν τις λειτουργικές γραμμές των αποτελεσμάτων. Τα καθαρά έσοδα από τόκους αυξήθηκαν κατά 22% σε σχέση με την αντίστοιχη συγκριτική περίοδο του 2020, γεγονός που οφείλεται τόσο στη βελτίωση του επιτοκιακού εσόδου από τις εκταμιεύσεις δανείων όσο και στο χαμηλότερο κόστος χρηματοδότησης των εργασιών της Τράπεζας.

Αντίστοιχα, τα καθαρά έσοδα από προμήθειες παρουσίασαν αξιοσημείωτη αύξηση κατά 51% με τη μεγαλύτερη βελτίωση να επιτυγχάνεται μέσω της αύξησης των εσόδων των χορηγήσεων, ύψους 111%. Εντούτοις, τα συνολικά αποτελέσματα έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τις επικρατούσες συνθήκες αποτίμησης των κρατικών τίτλων και δη των Ελληνικών λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά κατά το α’ εξάμηνο του 2021.

Η Διοίκηση της Attica Bank, οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοί της δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το στρατηγικό σχεδιασμό της Τράπεζας, ώστε να πρωταγωνιστήσει με το δικό της διακριτό και υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, καταλήγει η διοίκηση της τράπεζας.

  • ATTICA BANK
  • ·
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έφτασαν στις 40 ήττες μετά από 10 χρόνια οι Μπακς με το 116-123 από το Κλίβελαντ (vid)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

P&G Ελλάς: Τζίρος 362 εκατ. και άνοδος κερδών 20% - «Χρυσό» μέρισμα 14 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί η Optima Bank διεκδικεί την Euroxx - Στρατηγικό άνοιγμα στην επενδυτική τραπεζική

All Content - BusinessNews.gr

Booking.com: Η Ελλάδα στρατηγική αγορά, αναδεικνύεται ως κορυφαίος προορισμός φιλοξενίας

All Content

Think Plus: Νέα καμπάνια για την ΕΤΕΜ

All Content

Στην Communication Effect η Engineering Hellas

FleetNews

Αύξηση 2% στις ταξινομήσεις Φεβρουαρίου -Κυρίαρχα τα υβριδικά

FleetNews

Νέος επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων στη Stellantis

FleetNews

Το Nissan X-Trail επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ

All Content

Το πανόραμα του NCAA Tournament 2026

All Content

Φουρνιέ: Για αυτόν τον λόγο ήρθα στον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Trade Estates: Αύξηση 66,1% των καθαρών κερδών το 2025, στα 39,9 εκατ. ευρω

All Content - BusinessNews.gr

Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές - Δέσμη 25 παρεμβάσεων

All Content - BusinessNews.gr

deiktesota.gov.gr: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τον κόμβο Παρακολούθησης Επιδόσεων των ΟΤΑ

FleetNews

Ford Explorer: Στην Ελλάδα η έκδοση Collection με αυξημένη αυτονομία

FleetNews

Το Kia EV2 θέτει νέο σημείο αναφοράς για την ηχομόνωση των EV

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ολοκλήρωση του έργου για την προστασία του νερού στην περιοχή του Αιγίου

CSRΝews.gr

Σύμπραξη Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Κέντρου Αειφορίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

ΕΕ: Συμφωνεί στην απαγόρευση ονομασιών για τρόφιμα φυτικής προέλευσης – Διασώθηκαν τα φυτικά “Μπιφτέκια” (“Burger”) και “Λουκάνικα”

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τράπεζες: Η μετάλλαξη Δέλτα απειλεί την μέχρι τώρα καλή πορεία του τουρισμού
Τράπεζες: Η μετάλλαξη Δέλτα απειλεί την μέχρι τώρα καλή πορεία του τουρισμού 19/08/2021 - 13:25
ΤτΕ: Αύξηση 1,841 δισ. ευρώ στις καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο 26/08/2021 - 14:17
ΤτΕ: Αύξηση 1,841 δισ. ευρώ στις καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χωρίς ταξί και σήμερα - Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις
    18/03/2026 - 08:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Tο Ιράν κηδεύει τον Αλί Λαριτζανί, ορκίζεται να «εκδικηθεί» τον θάνατό του
    18/03/2026 - 08:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γιατί η Optima Bank διεκδικεί την Euroxx - Στρατηγικό άνοιγμα στην επενδυτική τραπεζική
    18/03/2026 - 08:15 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Οι κωδικοί που «ξεκλειδώνουν» την τριετή απαλλαγή φόρου
    18/03/2026 - 07:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • P&G Ελλάς: Τζίρος 362 εκατ. και άνοδος κερδών 20% - «Χρυσό» μέρισμα 14 εκατ.
    18/03/2026 - 07:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • W Costa Navarino: Επιστρέφει στις 2 Απριλίου με ηχηρές συνέργειες και δυναμικό πρόγραμμα εμπειριών
    17/03/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό - Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
    17/03/2026 - 22:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με θετικά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    17/03/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανδρέας Σιάμισιης: Η Ελλάδα, στη σημερινή συγκυρία, εξελίσσεται σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο
    17/03/2026 - 20:50 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • deiktesota.gov.gr: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τον κόμβο Παρακολούθησης Επιδόσεων των ΟΤΑ
    17/03/2026 - 20:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Trade Estates: Αύξηση 66,1% των καθαρών κερδών το 2025, στα 39,9 εκατ. ευρω
    17/03/2026 - 09:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bally’s Intralot: Εσοδα στα €520,6 εκατ. για το 2025 - Εκτίναξη ΑΕΒΙΤDA στα 184,6 εκατ.
    17/03/2026 - 10:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Visa: Εγκαινιάζει το πρόγραμμα "Agentic Ready" - Στόχος η προώθηση του agentic commerce στην Ευρώπη
    17/03/2026 - 13:29 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χωρίς ταξί από σήμερα η χώρα - Απεργία διαρκείας, συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή
    17/03/2026 - 08:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    17/03/2026 - 09:00 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έφτασαν στις 40 ήττες μετά από 10 χρόνια οι Μπακς με το 116-123 από το Κλίβελαντ (vid)

18/03/2026 - 06:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

18/03/2026 - 05:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ολοκλήρωση του έργου για την προστασία του νερού στην περιοχή του Αιγίου

17/03/2026 - 15:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πέντε συμπαραγωγές της ΕΡΤ βραβεύτηκαν στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

17/03/2026 - 15:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

UEFA: Στρατηγική εταιρική συνεργασία με Lidl και PreZero

17/03/2026 - 15:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Σύμπραξη Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Κέντρου Αειφορίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

17/03/2026 - 12:39
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση 2% στις ταξινομήσεις Φεβρουαρίου -Κυρίαρχα τα υβριδικά

17/03/2026 - 08:29
FleetNews
fleetnews.gr

Νέος επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων στη Stellantis

16/03/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

ClassiCon2026: Η μεγάλη γιορτή του κλασικού στιλ ξαναχτυπά | 21-22/3, Σεράφειο

15/03/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo