Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Oι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν 8,8% τον Ιούνιο και 11% στο α΄ 6μηνο
Newsroom Newsroom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
21/08/2025 · 15:47

ΤτΕ: Oι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν 8,8% τον Ιούνιο και 11% στο α΄ 6μηνο

Η άνοδος των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται κυρίως στην ενίσχυση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 10,2%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 1,7%
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιούνιο του 2025 εμφάνισε πλεόνασμα 2.984,9 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2.793,4 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2024. Ειδικότερα, αύξηση κατά 8,8% κατέγραψαν τον Ιούνιο του 2025 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.306,7 εκατ. ευρώ, έναντι 3.038,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2024, ενώ αύξηση κατά 31,4% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Ιούνιος 2025: 321,8 εκατ. ευρώ, Ιούνιος 2024: 244,8 εκατ. ευρώ).

Η άνοδος των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται κυρίως στην ενίσχυση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 10,2%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 1,7%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 94,4% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 92,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2025, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 5.991,8 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 5.554,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2024. Αύξηση κατά 760,4 εκατ. ευρώ ή 11,0% παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 7.658,9 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 323,1 εκατ. ευρώ ή 24,0% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.667,2 εκατ. ευρώ. Η άνοδος των ταξιδιωτικών εισπράξεων προήλθε από την αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 0,6%, αλλά κυρίως από την ενίσχυση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 10,1%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 35,4% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 81,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Ιούνιο του 2025, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 8,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024. Αναλυτικότερα, άνοδο κατά 5,5% κατέγραψαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.743,0 εκατ. ευρώ, όπως και οι εισπράξεις από κατοίκους των λοιπών χωρών, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 12,0% (Ιούνιος 2025: 1.397,4 εκατ. ευρώ, Ιούνιος 2024: 1.247,8 εκατ. ευρώ). Η ενίσχυση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της ανόδου των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 13,5% (Ιούνιος 2025: 1.410,8 εκατ. ευρώ, Ιούνιος 2024: 1.243,0 εκατ. ευρώ), καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 18,8% και διαμορφώθηκαν στα 332,2 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 18,6% και διαμορφώθηκαν στα 594,6 εκατ. ευρώ, όπως και οι εισπράξεις από τη Γαλλία κατά 19,9%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 192,0 εκατ. ευρώ. Άνοδο κατά 25,7% παρουσίασαν και οι εισπράξεις από την Ιταλία, στα 180,0 εκατ. ευρώ. Από τις λοιπές χώρες, αύξηση κατά 3,0% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 601,2 εκατ. ευρώ, όπως και οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες ενισχύθηκαν κατά 64,7% και διαμορφώθηκαν στα 247,3 εκατ. ευρώ. Τέλος, οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Το α΄ 6μηνο

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2025, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν άνοδο κατά 11,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024 και διαμορφώθηκαν στα 7.658,9 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται τόσο στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 8,5%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 4.069,8 εκατ. ευρώ, όσο και στην άνοδο των εισπράξεων από κατοίκους των λοιπών χωρών κατά 13,7%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.210,5 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 3.290,6 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 7,7%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 12,4% και διαμορφώθηκαν στα 779,1 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία κατέγραψαν άνοδο κατά 13,5% και διαμορφώθηκαν στα 1.366,3 εκατ. ευρώ, όπως και οι εισπράξεις από τη Γαλλία κατά 2,1% στα 455,9 εκατ. ευρώ. Ενισχυμένες κατά 9,0% ήταν και οι εισπράξεις από την Ιταλία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 344,7 εκατ. ευρώ. Από τις λοιπές χώρες, άνοδο κατά 7,3% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.081,8 εκατ. ευρώ, ενώ και οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 29,4% και διαμορφώθηκαν στα 704,3 εκατ. ευρώ. Τέλος, οι εισπράξεις από τη Ρωσία αυξήθηκαν σε 9,6 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Ιούνιο του 2025 διαμορφώθηκε σε 4.602,7 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 1,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 3,3% έναντι του Ιουνίου του 2024, ενώ αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών μειώθηκε κατά 19,7%. Η πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε κυρίως από την υποχώρηση της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 8,1%, καθώς η ταξιδιωτική κίνηση από τις λοιπές χώρες αυξήθηκε κατά 8,0%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 7,2% και διαμορφώθηκε σε 1.949,3 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 35,5% και διαμορφώθηκε σε 651,1 χιλ. ταξιδιώτες.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 9,5% και διαμορφώθηκε σε 768,8 χιλ. ταξιδιώτες, όπως και αυτή από τη Γαλλία κατά 29,6% σε 267,9 χιλ. ταξιδιώτες. Άνοδο κατά 29,7% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από την Ιταλία, η οποία διαμορφώθηκε σε 305,3 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 14,9% και διαμορφώθηκε σε 811,2 χιλ. ταξιδιώτες, όπως και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 24,1% σε 230,8 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία αυξήθηκε σε 3,0 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2025, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 0,6% και διαμορφώθηκε σε 11.691,9 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 11.625,6 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2024. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων κατέγραψε άνοδο κατά 4,9%, ενώ αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών μειώθηκε κατά 13,1%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 6.412,9 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 6,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις λοιπές χώρες αυξήθηκε κατά 10,5% και διαμορφώθηκε σε 5.278,9 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 2,4%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 27,5%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία εμφάνισε άνοδο κατά 4,7% και διαμορφώθηκε σε 1.849,0 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 9,8% και διαμορφώθηκε σε 610,1 χιλ. ταξιδιώτες. Άνοδο κατά 4,9% σημείωσε η ταξιδιωτική κίνηση από την Ιταλία, η οποία διαμορφώθηκε σε 617,2 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ 27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 11,0% και διαμορφώθηκε σε 1.521,9 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 20,0% σε 694,1 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία αυξήθηκε σε 10,6 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
  • ·
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

All Content

Τζάμπολ σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Μπάρμπα Στάθης: Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ με νέα μονάδα στη Λάρισα και διπλασιασμό παραγωγής

All Content - BusinessNews.gr

Αγορά Μοδιάνο: Επιστρέφει ως «Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης» με την ERGON FOODS στο τιμόνι

All Content - BusinessNews.gr

Cosmote: Το rebranding σε Telekom και το μεγάλο στοίχημα της τεχνολογίας - Οι επόμενες κινήσεις

All Content

Στο Publicis Groupe ο παγκόσμιος λογαριασμός media της PepsiCo

All Content

Στην Pollen η Superbet

FleetNews

ΔΕΘ: Η Ιαπωνική καινοτομία στο επίκεντρο – Η Toyota Hellas χρυσός χορηγός

FleetNews

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

FleetNews

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

All Content

Ο Βίκος Ιωαννίνων 93-72 τον Προμηθέα σε φιλικό που έγινε στην Πάτρα

All Content

Τα μετάλλια στα Παγκόσμια Κύπελλα Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Ideal Holdings: Από τα 10 υποψήφια deals στην επένδυση των €118,75 εκατ. στην Kymora

All Content - BusinessNews.gr

Trade Estates: Ανοίγει βηματισμό στη Βουλγαρία – Σε τροχιά ανάπτυξης το Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Η Fourlis, το capex των €50 εκατ. και η επόμενη μέρα μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

FleetNews

Πρώτο σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά LCV το Kia PV5

FleetNews

«Κόμβος»: Πρεμιέρα για το νέο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας

CSRΝews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

CSRΝews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

CSRΝews.gr

Mars: Κατέγραψε τη μεγαλύτερη ετήσια μείωση εκπομπών στην ιστορία της

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μικρή αύξηση 1,8% στις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχειακά καταλύματα τον Ιούνιο
Μικρή αύξηση 1,8% στις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχειακά καταλύματα τον Ιούνιο 21/08/2025 - 13:35
Σαντορίνη: Στο επίκεντρο ο τουρισμός πολυτελείας 21/08/2025 - 16:05
Σαντορίνη: Στο επίκεντρο ο τουρισμός πολυτελείας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • 90ή ΔΕΘ: Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
    04/09/2026 - 09:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: Το Ορμούζ ξαναβάζει φωτιά στην αγορά - Στα 96 δολάρια το Brent
    04/09/2026 - 09:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγορά Μοδιάνο: Επιστρέφει ως «Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης» με την ERGON FOODS στο τιμόνι
    04/09/2026 - 09:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Volkswagen: Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε σχέδιο για την περικοπή άλλων 50.000 θέσεων εργασίας
    04/09/2026 - 09:21 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Μπάρμπα Στάθης: Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ με νέα μονάδα στη Λάρισα και διπλασιασμό παραγωγής
    04/09/2026 - 09:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Xiaomi: Στην Ευρώπη τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2027– Επενδύσεις άνω των 24 δισ. ευρώ σε R&D
    04/09/2026 - 09:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    04/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ideal Holdings: Από τα 10 υποψήφια deals στην επένδυση των €118,75 εκατ. στην Kymora
    04/09/2026 - 08:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Quest: Η Fourlis, το capex των €50 εκατ. και η επόμενη μέρα μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
    04/09/2026 - 08:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Trade Estates: Ανοίγει βηματισμό στη Βουλγαρία – Σε τροχιά ανάπτυξης το Ελληνικό
    04/09/2026 - 08:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το University of London στην Ελλάδα: Μια νέα σελίδα για τη διεθνή ανώτατη εκπαίδευση στην χώρα μας
    03/09/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • CUPRA RAVAL: Πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον Euro NCAP
    03/09/2026 - 13:38 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ά. Χούκερ
    03/09/2026 - 15:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • METLEN – Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δεκαετές deal για πράσινη ενέργεια - Φωτοβολταϊκο στη Μαγνησία
    03/09/2026 - 11:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης από τον Τσίπρα – «€13 δισ. τον χρόνο το κόστος» απαντά η κυβέρνηση
    03/09/2026 - 10:14 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

FleetNews
fleetnews.gr

ΔΕΘ: Η Ιαπωνική καινοτομία στο επίκεντρο – Η Toyota Hellas χρυσός χορηγός

04/09/2026 - 06:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

04/09/2026 - 05:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα μετάλλια στα Παγκόσμια Κύπελλα Γυναικών

04/09/2026 - 05:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Hisense: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA για το EURO 2028

03/09/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Athletiko: Πάνω από 460.000 μοναδικοί θεατές και 4,2 εκατ. προβολές στο ξεκίνημα της νέας σεζόν

03/09/2026 - 14:40
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιορτή Αλέξανδρου Καλλέργη & Αλεξάνδρας Παναγιώταρου” – Synaxis Taverna

03/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

03/09/2026 - 13:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΣΠΙ: Μία μουσική βραδιά για την αξιοπρέπεια των ιπποειδών

03/09/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

03/09/2026 - 07:01
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo