Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μπει δυναμικά στον χάρτη της κρουαζιέρας
newsroom newsroom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
08/08/2023 · 15:54

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μπει δυναμικά στον χάρτη της κρουαζιέρας

Για φέτος έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται σε ομαλή εξέλιξη 68 αφίξεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με 22 διαφορετικά κρουαζιερόπλοια και η σεζόν ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στις 10 Φεβρουαρίου με την άφιξη του «Viking Sky»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σταθερά στο μονοπάτι της δυναμικής ανάπτυξης θα συνεχίζει να βαδίζει και το 2024 η κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη, με τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς, όχι μόνο να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στην πόλη, αλλά να δρομολογούν στο λιμάνι ολοένα και περισσότερα πλοία πολυτελείας.

Έτσι, μπορεί ακόμη να βρίσκεται στη μέση της η φετινή σεζόν κρουαζιέρας για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), που είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, αλλά «ήδη για το 2024, έχουν προγραμματιστεί 64 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με το πρόγραμμα των αφίξεων να παραμένει μάλιστα δυναμικό», όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της εταιρείας. Υπενθυμίζεται, ότι παραδοσιακά το τελικό πλάνο των εταιρειών κρουαζιέρας, οριστικοποιείται στο τελευταία δίμηνο κάθε χρόνου, ωστόσο παραμένει πάντοτε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και νέες προσαρμογές, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα δυναμικό προϊόν.

«Η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εδραιώνουν την εμπιστοσύνη των εταιρειών κρουαζιέρας που την επέλεξαν», σημείωσαν πηγές της ΟΛΘ ΑΕ, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμαότι στις 25 Ιουνίου του 2024 θα πλεύσει στον Θερμαϊκό και θα δέσει για πρώτη φορά στην πόλη το κρουαζιερόπλοιο «Crystal Symphony» της Crystal Cruises, που ειδικεύεται στα ταξίδια πολυτελείας. Μάλιστα, από το 2025 η πόλη θα αποτελέσει για το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο σταθμό Homeporting, δηλαδή επιβίβασης ή/και αποβίβασης επιβατών επί κρουαζιερόπλοιων όχι μόνο για τους ντόπιους επιβάτες, αλλά και για τους διεθνείς. Η στρατηγική αυτή απόφαση της Crystal Cruises επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους επιβάτες της συστήνοντας τους στον τουριστικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό πλούτο της πόλης, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες του λιμανιού της.

To υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο έξι αστέρων «Crystal Symphony», κατασκευάστηκε το 1995, είναι μήκους 237,1 μέτρων και πλάτους 30,2 μέτρων, χωρητικότητας 51.044 τόνων, διαθέτει οκτώ καταστρώματα και 480 καμπίνες και κομψές σουίτες οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 960/1.010 επιβάτες. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι ένα από τα πλέον άνετα στον κόσμο και οι κοινόχρηστοι χώροι και αυτοί της αναψυχής, περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- μεγάλα σαλόνια, πλήρως εξοπλισμένα Fitness club, ένα πλωτό καζίνο ανάκτορο, Feng Shui Spa, κατάστρωμα περιπάτου, δύο πισίνες, Jacuzzi, κουζίνα βραβευμένη σε διαγωνισμούς και διασκέδαση.

Η κρουαζιέρα το 2024 και η «θεαματική» ανάπτυξή της τη φετινή σεζόν

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΛΘ Α.Ε (8/8/2023), για το 2024 έχουν ήδη προγραμματιστεί 64 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της πόλης, με το «Celestyal Journey» να είναι αυτό που θα κάνει το «ποδαρικό» στις 7 Απριλίου 2024, προερχόμενο στις 10 από τον Πειραιά και αναχωρώντας εννέα ώρες μετά, δηλαδή στις 19.00, για το Κουσάντασι της Τουρκίας. Με βάση το ίδιο αναρτημένο πρόγραμμα, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο που θα αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα είναι το MSC MUSICA στις 5 Νοεμβρίου του 2024 και θα καταπλεύσει στην πόλη στις οκτώ το πρωί προερχόμενο από τον Βόλο, για να αναχωρήσει στις 18.00 με επόμενο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Η Θεσσαλονίκη ως προορισμός κρουαζιέρας γνωρίζει «θεαματική» ανάπτυξη φέτος, πρόσθεσαν πηγές από την ΟΛΘ ΑΕ, εξηγώντας ότι η ανάπτυξη του προϊόντος, «άνοιξε μία επιπλέον πύλη για τον εισερχόμενο τουρισμό από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες».

Συγκεκριμένα, για φέτος έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται σε ομαλή εξέλιξη 68 αφίξεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με 22 διαφορετικά κρουαζιερόπλοια, η σεζόν ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στις 10 Φεβρουαρίου με την άφιξη του «Viking Sky», ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου με την έλευση του «Celestyal Journey» στις οκτώ το πρωί από τον Πειραιά.

Περίπου οι μισές φετινές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι homeporting, ενώ συγκριτικά με το 2022, προς το παρόν έξι επιπλέον εταιρείες κρουαζιέρας έχουν εντάξει την πόλη στον χάρτη των προορισμών τους, με τα «The World», «Vasco de Gama», «World Navigator», «Gemini», «Renaissance», «Seven Seas Voyager» και «Norwegian Dawn».

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, συνδέεται φέτος με 15 διαφορετικά άλλα -προηγούμενα και επόμενα, ενώ σημειώνεται ότι φέτος η εταιρεία «Viking» θα επισκέπτεται την πόλη με τέσσερα κρουαζιερόπλοια, έναντι τριών το 2022. Υπενθυμίζεται δε ότι φέτος στις 4 Ιουνίου 2023 το λιμάνι της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε για πρώτη φορά ταυτόχρονα δύο κρουαζιερόπλοια, σε δύο διαφορετικούς επιβατικούς σταθμούς, καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του 2ου Επιβατικού Σταθμού, σε ανακαινισμένο κτίριο στον Προβλήτα 2.

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μπει δυναμικά στον χάρτη της κρουαζιέρας, καθώς βρίσκεται σε στρατηγική γεωγραφική θέση ως ένα από τα ελάχιστα λιμάνια παγκοσμίως που η αφετηρία της κρουαζιέρας είναι στην καρδιά της πόλης, η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολύ σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία της Β. Ελλάδας, όπως μεταξύ άλλων την αρχαία Πέλλα, τη Βεργίνα, το Άγιο Όρος και την Αμφίπολη.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή και πολυπολιτισμική πόλη στο κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και η κύρια πύλη για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με 15 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και περισσότερα από 30 μουσεία σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι.

Είναι η πρώτη και μοναδική πόλη της Ελλάδας που έγινε μέλος του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO για την προσφορά μιας δημιουργικής γαστρονομικής σκηνής. Προσφέρει πληθώρα επιλογών και μόλις οι επισκέπτες γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης θέλουν να εξερευνήσουν περισσότερα. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή προσφέρουν στους επισκέπτες της κρουαζιέρας μοναδικές και αξέχαστες πολιτιστικές, ιστορικές, αρχαιολογικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

Σε συνεργασία με τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς φορείς, η ΟΛΘ ΑΕ υλοποιεί δράσεις και συμμετέχει ενεργά σε διοργανώσεις και εκθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας, προωθώντας τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή ως ιδανικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια και επιβάτες κρουαζιέρας στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι ενέργειες αυτές φαίνεται να αποδίδουν καρπούς, αφού σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα μελέτης, προκύπτει ότι το 90,1% των επιβατών που έχουν επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, δηλώνουν ότι είναι εξαιρετικά έως αρκετά πιθανό να συστήσουν την πόλη ως προορισμό τουριστικής επίσκεψης. Με την ολοκλήρωση της μελέτης, που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2023, θα αναδειχθούν συγκεκριμένα στοιχεία που εκτιμάται πως θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της συγκεκριμένης δραστηριότητας και στο να γίνει ελκυστικότερος ο προορισμός για τις εταιρείες και τους επιβάτες κρουαζιέρας.

Τη μελέτη εκτίμησης του κοινωνικού και οικονομικού αποτυπώματος της κρουαζιέρας για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Μητροπολιτική Ενότητα υλοποιούν η ΟΛΘ Α.Ε. από κοινού με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Αιγαίου.

  • ΟΛΘ
  • ·
  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

«Υπογράφει στους Καβαλίερς ο Χεζόνια»

All Content

Εθνική Παίδων: Επικράτησε της Ιταλίας με 86-79 - Τραυματίστηκε ο Σπανούλης

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Αποστολή προστίμων €12 εκατ. σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα - Εξέταση των ενστάσεων μέσω AI

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content

Ermis Awards 2026: O Χρήστος Κουτσούκος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής -Oι φετινές αλλαγές στις κατηγορίες

All Content

Nέα Διοικούσα Επιτροπή στον ΙΑΒ Hellas

FleetNews

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

All Content

Η επόμενη μέρα των Χιτ, Καβαλίερς και Γουόριορς μετά την απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς

All Content

Τζέιμς Χάρντεν και Μπόουνς Χάιλαντ προπονήθηκαν στο κλειστό της Μυκόνου (pic)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,2% σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών το α' τρίμηνο φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Tottis-Bingo: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ο τζίρος -Βλέπει αύξηση εσόδων 7% φέτος

All Content - BusinessNews.gr

The Ellinikon: Νέα ορόσημα στην ανάπλαση – Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων παραδόσεων έργων

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

CSRΝews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

CSRΝews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

CSRΝews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Vogue: Κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού η Ελλάδα
Vogue: Κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού η Ελλάδα 07/08/2023 - 17:55
Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία κράτησης χώρου για τη συμμετοχή στην ITB Berlin 2024 08/08/2023 - 16:28
Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία κράτησης χώρου για τη συμμετοχή στην ITB Berlin 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ζελένσκι στις 28 Ιουλίου
    24/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • AMD: Συνεργασία με την Anthropic και επένδυση έως 5 δισ. δολάρια στην AI
    24/07/2026 - 20:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Στις 27/7 η έναρξη λειτουργίας ΚΕΦΟΔΕ και ΥΦΕ Θεσσαλονίκης
    24/07/2026 - 20:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 16 Φεβρουαρίου 2027 η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη για «το δικαίωμα σιωπής» στην Εξεταστική
    24/07/2026 - 19:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΥΠΑ: Στις 27/7 ανοίγουν οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις άνεργων πτυχιούχων
    24/07/2026 - 19:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αυστηρότεροι έλεγχοι και κυρώσεις σε διαιτολογικά γραφεία και εργαστήρια αισθητικής
    24/07/2026 - 18:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ιαπωνία: Στο 1,6% ο δομικός πληθωρισμός τον Ιούνιο λόγω των υψηλών τιμών ενέργειας
    24/07/2026 - 18:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,49%, στα 263,07 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    24/07/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Κυριάκός Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
    24/07/2026 - 17:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωζώνη: Άλμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο 51,9 τον Ιούλιο
    24/07/2026 - 17:29 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές
    24/07/2026 - 07:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • The Ellinikon: Νέα ορόσημα στην ανάπλαση – Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων παραδόσεων έργων
    24/07/2026 - 08:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tottis-Bingo: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ο τζίρος -Βλέπει αύξηση εσόδων 7% φέτος
    24/07/2026 - 07:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ
    24/07/2026 - 10:20 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Intel: Ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων 25,4% στα 16,13 δισ. δολάρια για το β΄τρίμηνο
    24/07/2026 - 08:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Υπογράφει στους Καβαλίερς ο Χεζόνια»

24/07/2026 - 20:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Παίδων: Επικράτησε της Ιταλίας με 86-79 - Τραυματίστηκε ο Σπανούλης

24/07/2026 - 20:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΕ: Η Επιτροπή κατηγορεί το TikTok ότι δεν προστατεύει επαρκώς τους ανήλικους χρήστες

24/07/2026 - 14:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ACTION 24: Η σεζόν που έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

24/07/2026 - 12:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

24/07/2026 - 10:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

24/07/2026 - 09:00
FleetNews
fleetnews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

24/07/2026 - 04:58
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo