Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τράπεζα της Ελλάδος: Στα 10,6 δισ. οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το 2021
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
22/02/2022 · 14:45

Τράπεζα της Ελλάδος: Στα 10,6 δισ. οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το 2021

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 9,5 δις ευρώ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Τράπεζα της Ελλλάδος σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Δευτέρας 21/2 για το ισοζύγιο πληρωμών, έδωσε σήμερα Τρίτη αναλυτικά στοιχεία για το ταξιδιωτικό ισοζύγιο.

Σύμφωνα με αυτά τα προσωρινά στοιχεία, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Δεκέμβριο του 2021 εμφάνισε πλεόνασμα 64,0 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2,2 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Ειδικότερα, αύξηση κατά 406,9% κατέγραψαν το Δεκέμβριο του 2021 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 176,6 εκατ. ευρώ, έναντι 34,8 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020, ενώ αύξηση κατά 244,4% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Δεκέμβριος 2021: 112,6 εκατ. ευρώ, Δεκέμβριος 2020: 32,7 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 294,0%, καθώς και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 25,7%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 2,3% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 14,8% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Κατά το έτος 2021, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 9.533,8 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 3.525,9 εκατ. ευρώ το 2020. Αύξηση κατά 6.334,3 εκατ. ευρώ (146,7%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 10.653,1 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 326,4 εκατ. ευρώ (41,2%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.119,2 εκατ. ευρώ. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 99,4%, καθώς και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 22,1%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 37,2% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 72,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Το Δεκέμβριο του 2021, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 406,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 283,3% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 75,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκαν κατά 542,0% (Δεκέμβριος 2021: 96,8 εκατ. ευρώ, Δεκέμβριος 2020: 15,1 εκατ. ευρώ). Η άνοδος των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 290,4% (Δεκέμβριος 2021: 60,7 εκατ. ευρώ, Δεκέμβριος 2020: 15,5 εκατ. ευρώ), καθώς και από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 256,8%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 15,0 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 178,3% και διαμορφώθηκαν στα 17,6 εκατ. ευρώ και αυτές από τη Γαλλία κατά 510,0% στα 8,7 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 503,2% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 25,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 756,7% και διαμορφώθηκαν στα 9,2 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν επίσης άνοδο κατά 1.706,9% και διαμορφώθηκαν στα 7,6 εκατ. ευρώ.

Κατά το έτος 2021, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 146,7% σε σύγκριση το 2020 και διαμορφώθηκαν στα 10.653,1 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 141,2%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 6.894,6 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 147,7%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.596,4 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 5.622,2 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 133,7%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 181,1% και διαμορφώθηκαν στα 1.272,4 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 108,9% έναντι του 2020 και διαμορφώθηκαν στα 2.369,5 εκατ. ευρώ και οι εισπράξεις από τη Γαλλία κατά 172,0% στα 999,4 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, αύξηση κατά 97,9% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.495,6 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν, επίσης, κατά 605,3% και διαμορφώθηκαν στα 607,0 εκατ. ευρώ και αυτές από τη Ρωσία κατά 705,2% στα 115,2 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Δεκέμβριο του 2021 διαμορφώθηκε σε 380,5 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 294,0% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 464,4% σε σύγκριση με το Δεκέμβριο του 2020 και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 192,1%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε τόσο από την άνοδο της ταξιδιωτικής κίνησης από χώρες της ΕΕ-27 κατά 219,7% όσο και από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 373,4%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 127,8 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 277,7%. Άνοδο κατά 97,6% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, η οποία διαμορφώθηκε σε 31,7 χιλ. ταξιδιώτες. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 297,6% και διαμορφώθηκε σε 43,2 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 503,4% σε 15,1 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 497,5% και διαμορφώθηκε σε 42,9 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 522,8% σε 14,4 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία σημείωσε επίσης αύξηση κατά 778,9% και διαμορφώθηκε σε 8,0 χιλ. ταξιδιώτες.

Κατά το έτος 2021, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 99,4% και διαμορφώθηκε σε 14.704,9 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 7.374,5 χιλ. ταξιδιωτών το 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 109,5%, ενώ αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών αυξήθηκε κατά 69,5%. Κατά το επισκοπούμενο έτος, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 10.123,0 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 107,0% σε σύγκριση με το 2020. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 4.581,9 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 84,4%. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 113,5% και αυτή από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 91,6%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε άνοδο κατά 96,6% και διαμορφώθηκε σε 3.001,2 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 150,5% σε 1.174,5 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 48,9% και διαμορφώθηκε σε 1.591,2 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 271,6% σε 396,0 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία αυξήθηκε κατά 365,3% και διαμορφώθηκε σε 119,5 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ
  • ·
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ομπράντοβιτς: "Να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοι με το μπάσκετ που θα παίζουμε" (video)

All Content

Άρης: Η ώρα του Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ!

All Content - BusinessNews.gr

ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035

All Content

Effie Awards Hellas 2026: McCann και Wikifarmer ξεχώρισαν ξανά

All Content

IPRA Golden World Awards 2026: Οι ελληνικές διακρίσεις

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

All Content

FIBA Europe Cup: Κληρώνει σήμερα για Ηρακλή, Μύκονο, Προμηθέα, Κολοσσό (live stream)

All Content

Live στις 12:00 η κλήρωση για έξι ελληνικές ομάδες σε EuroLeague και EuroCup Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Η Speakeasy στην Αθήνα, νέοι επενδυτές στην Παναχαϊκή και το σήμα Μαρκόπουλου για τη ΔΕΘ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΥΔΑΠ: Εργα αποχέτευσης 1 δισ. ευρώ αλλάζουν τον χάρτη της Ανατολικής Αττικής

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

FleetNews

BMW Group: Ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Ευρώπη το Α’ εξάμηνο

CSRΝews.gr

Η Campeón Gaming στη λίστα Best Workplaces for Young Professionals 2026

CSRΝews.gr

QualityNet Foundation: Οι 57 πρωταγωνιστές της βιωσιμότητας στην Ελλάδα για το 2026

CSRΝews.gr

Η Allianz ενισχύει την οικονομική παιδεία με το Allianz School For Life

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τουρισμός: Στο 30% η αύξηση των προκρατήσεων
Τουρισμός: Στο 30% η αύξηση των προκρατήσεων 21/02/2022 - 14:42
Έρευνα: Ανθεκτικός ο τουρισμός της Αθήνας, σύμφωνα με τους ξενοδόχους 22/02/2022 - 16:07
Έρευνα: Ανθεκτικός ο τουρισμός της Αθήνας, σύμφωνα με τους ξενοδόχους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΘΕΟΝΗ: Διεθνής αναγνώριση καταλληλόλητας για την προετοιμασία βρεφικών τροφών από το SGS Institut Fresenius
    16/07/2026 - 12:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Βραβείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων για τον Όμιλο Τσέτη
    16/07/2026 - 12:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Π. Αντωνόπουλος (Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ): Το επόμενο μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας είναι η αποταμίευση
    16/07/2026 - 12:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 6,9% καταγράφηκε τον Μάρτιο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας
    16/07/2026 - 12:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H EPSILONNET συμμετείχε ως Key Partner στο M.O.RE 2026
    16/07/2026 - 12:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Allianz ενισχύει την οικονομική παιδεία με το Allianz School For Life
    16/07/2026 - 12:05 ESG
  • ACS: 8η συνεχής διάκριση στα επιχειρηματικά βραβεία-θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
    16/07/2026 - 11:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Istion Yachting: Διάκριση ως Greek Business Champion στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
    16/07/2026 - 11:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Financial Times: Η Ελλάδα μπλοκάρει τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας λόγω της Dynagas του Προκοπίου
    16/07/2026 - 11:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΥΠΑ: 76.830 ωφελούμενοι απασχόλησης και 146.556 ωφελούμενοι κατάρτισης σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία
    16/07/2026 - 11:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ο Κωνσταντίνος Μεφσούτ, νέος Γενικός Διευθυντής του PhARMA Innovation Forum
    15/07/2026 - 12:59 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Allou! Fun Park: Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα επένδυση στον χώρο
    15/07/2026 - 14:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,89%, στα 606,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    15/07/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: "Ο Πούτιν είναι έτοιμος να συνάψει ειρήνη με την Ουκρανία"
    15/07/2026 - 16:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.487,78 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,81%
    15/07/2026 - 15:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην τελική ευθεία η επιστροφή Τολιόπουλου στον Άρη

16/07/2026 - 09:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΙΑΒ: Αύξηση 11% στο Ad Spend για CTV το 2026

16/07/2026 - 09:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

QualityNet Foundation: Οι 57 πρωταγωνιστές της βιωσιμότητας στην Ελλάδα για το 2026

16/07/2026 - 09:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 9,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

16/07/2026 - 09:15
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Allianz ενισχύει την οικονομική παιδεία με το Allianz School For Life

16/07/2026 - 09:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: "Να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοι με το μπάσκετ που θα παίζουμε" (video)

16/07/2026 - 08:56
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

16/07/2026 - 04:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo