Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
AI απάτες: Οι κυβερνοεγκληματίες μιμούνται brands και κλονίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών
Νewsroom Νewsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
10/09/2026 · 12:35

AI απάτες: Οι κυβερνοεγκληματίες μιμούνται brands και κλονίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Νέα έρευνα της Kaspersky αποκαλύπτει ότι οι απάτες μέσω υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων κλιμακώνονται, με σχεδόν 1 στους 5 Έλληνες που έχουν πέσει θύμα απάτης να έχει εξαπατηθεί τρεις ή περισσότερες φορές
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μια νέα μελέτη της Kaspersky φέρνει στο φως για πρώτη φορά την πραγματική έκταση που έχουν λάβειοι απάτες μέσω υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κυβερνοεγκληματίες αξιοποιούν πλέον την τεχνητή νοημοσύνη για να αντιγράφουν με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο εμπορικά σήματα και να κλιμακώνουν τη δράση τους, σε βαθμό που οι πελάτες αδυνατούν να διακρίνουν τις αυθεντικές από τις παραπλανητικές επικοινωνίες των brands. Πολλοί μάλιστα πέφτουν θύματα αυτών των μεθόδων περισσότερες από μία φορές, ενώ κάποιοι έχουν εξαπατηθεί μέχρι και πέντε φορές.

Η παραποίηση της ταυτότητας εμπορικών σημάτων αποτελεί πλέον έναν από τους τρεις συχνότερους τύπους απάτης μέσω υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων στην Ελλάδα (≈36%). Πέρα από το οικονομικό και συναισθηματικό κόστος για τα θύματα, οι συγκεκριμένες απάτες πλήττουν μακροπρόθεσμα τις σχέσεις των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, διαβρώνοντας την εμπιστοσύνη και υπονομεύοντας την επικοινωνία τους.

Πλήγμα για την εμπιστοσύνη στα brands: Οι αληθινές επικοινωνίες αμφισβητούνταιΤα δεδομένα της μελέτης αποτελούν ένα ηχηρό καμπανάκι για τα brands που δραστηριοποιούνται σήμερα. Η συντριπτική πλειονότητα (99%) των καταναλωτών δηλώνει ότι, αφού πέσει θύμα απάτης, δεν εμπιστεύεται πλέον καμία εισερχόμενη ειδοποίηση μέσω υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων. Το στοιχείο αυτό καταδεικνύει τη σχεδόν ολοκληρωτική κατάρρευση της εμπιστοσύνης στα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας που χρησιμοποιούν καθημερινά τα brands για να επικοινωνούν νόμιμα με τους πελάτες τους.

Το επίπεδο αυτό καχυποψίας δεν είναι αδικαιολόγητο. Οι καταναλωτές κατακλύζονται καθημερινά από μηνύματα, πολλά από τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να φαίνονται αξιόπιστα και να δημιουργούν μια ψευδή αίσθηση επείγοντος. Ακόμη και οι πιο προσεκτικοί καταναλωτές, ανεξαρτήτως ηλικίας, πέφτουν θύματα απάτης. Ο τεράστιος όγκος των μηνυμάτων δημιουργεί αναπόφευκτα περιθώρια για λάθη, επιτρέποντας σε κακόβουλα μηνύματα να περνούν απαρατήρητα και να οδηγούν τους ανθρώπους στην αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων και χρημάτων.

Οι απάτες μέσω υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων δεν αποτελούν πλέον σπάνια ή μεμονωμένα περιστατικά. Ανησυχητικά, σχεδόν ένας στους πέντε καταναλωτές στην Ελλάδα που έχουν πέσει θύμα απάτης (19,60%) δηλώνουν ότι έχουν εξαπατηθεί τρεις ή περισσότερες φορές, ενώ, για το μέσο θύμα, το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε μέσα στους τελευταίους έξι μήνες. Η συχνότητα αυτή διαιωνίζει έναν φαύλο κύκλο, στον οποίο η δυσπιστία συνεχώς εντείνεται, ενώ η έκθεση σε απειλές και ο κίνδυνος παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων γίνονται εστίες απάτης

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες απάτες πραγματοποιούνται μέσω των καναλιών στα οποία βασίζονται περισσότερο τα brands και οι καταναλωτές. Στην Ελλάδα, τα SMS και το iMessage αποτελούν το συχνότερο σημείο εκκίνησης για τις συγκεκριμένες απάτες, με ποσοστό 38,80%, ενώ ακολουθούν το WhatsApp με 32% και το Facebook με 30%.

Ακόμη, σχεδόν δύο στις τρεις απάτες (63%) εκτυλίσσονται σε πολλαπλές πλατφόρμες προτού τα θύματα αντιληφθούν ότι έχουν εξαπατηθεί. Η αξιοποίηση διαφορετικών καναλιών ενισχύει την αξιοπιστία της απάτης και καθιστά τον εντοπισμό της ακόμη δυσκολότερο.

Με τα νόμιμα και τα κακόβουλα μηνύματα να εμφανίζονται στα ίδια περιβάλλοντα και συχνά να έχουν παρόμοια μορφή και χρόνο εμφάνισης, οι καταναλωτές αναγκάζονται να αποφασίζουν μόνοι τους, χωρίς σαφείς ενδείξεις που να τους βοηθούν να ξεχωρίσουν το αξιόπιστο από το παραπλανητικό.

Ο Robert Siciliano, αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα ασφάλειας και CEO της Protect Now, εξηγεί: «Η έξαρση των απατών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για την παραποίηση της ταυτότητας γνωστών brands αποτελεί μια ιδιαίτερα εξελιγμένη μορφή συναισθηματικής χειραγώγησης, καθώς οι κυβερνοεγκληματίες εκμεταλλεύονται τη φυσική μας τάση να εμπιστευόμαστε, μιμούμενοι με εξαιρετική ακρίβεια τις εταιρείες με τις οποίες αλληλεπιδρούμε καθημερινά. Δημιουργώντας ψεύτικες προειδοποιήσεις και καταστάσεις υψηλής πίεσης μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, οι επιτιθέμενοι εκμεταλλεύονται ένα συνηθισμένο κενό εμπιστοσύνης, οδηγώντας ακόμη και τους πιο προσεκτικούς ανθρώπους σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας». Καταλήγει: «Για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη, οι επιχειρήσεις πρέπει να περάσουν από τη βασική άμυνα σε μια πιο προληπτική στρατηγική, καλύπτοντας τα κενά πληροφόρησης ώστε οι πελάτες να μπορούν να εντοπίζουν τα διακριτικά σημάδια μιας απάτης, προτού εξαπατηθούν και αποκαλύψουν ευαίσθητα δεδομένα. Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τους ανθρώπους πίσω από τις οθόνες, η διαρκής απογοήτευση και η οικονομική ζημιά που προκαλούν αυτές οι επιθέσεις με τη χρήση AI θα συνεχίσουν να υπονομεύουν την ασφάλεια ολόκληρης της ψηφιακής οικονομίας».


Ο συναισθηματικός αντίκτυπος στους καταναλωτές από τις απάτες

Ο αντίκτυπος των συγκεκριμένων απατών είναι πολύ μεγαλύτερος από την απλή απώλεια χρημάτων ή δεδομένων. Όταν οι καταναλωτές εξαπατώνται πιστεύοντας ότι αλληλεπιδρούν με ένα brand που εμπιστεύονται, οι συναισθηματικές επιπτώσεις μπορεί να είναι σημαντικές και να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην Ελλάδα, αμέσως μετά το περιστατικό, το 44,80% των θυμάτων ανέφερε ότι ένιωθε θυμό, το 33,60% απογοήτευση και το 38% αναστάτωση. Τα συναισθήματα αυτά δεν υποχωρούν απαραίτητα με την πάροδο του χρόνου. Έξι μήνες μετά το περιστατικό, το 46,80% εξακολουθούσε να αισθάνεται θυμό, το 33,60% απογοήτευση και το 25,20% φόβο.

Τα αρνητικά αυτά συναισθήματα συχνά συνδέονται μόνιμα με το brand που αποτέλεσε αντικείμενο μίμησης, προκαλώντας μακροπρόθεσμη ζημιά στη φήμη του και καθιστώντας λιγότερο αποτελεσματικές τις μελλοντικές νόμιμες επικοινωνίες του.

Οι απατεώνες χρησιμοποιούν την AI για να λειτουργούν σε κλίμακα που υπερβαίνει τα brands

Οι κυβερνοεγκληματίες αξιοποιούν την AI για να κλιμακώνουν και να τελειοποιούν τις επιθέσεις τους με πρωτοφανή ταχύτητα και ακρίβεια. Στην Ελλάδα, το 37,60% των θυμάτων πιστεύει ότι το μήνυμα που έλαβε είχε γραφτεί με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, ενώ το 69,20% εκτιμά ότι χρησιμοποιήθηκαν τεχνητές φωνές ή deepfake εικόνες, σχεδιασμένες να ακούγονται και να φαίνονται φυσικές.

Την ώρα που τα brands επενδύουν δισεκατομμύρια στην AI για να βελτιώσουν την εμπειρία και την επικοινωνία με τους πελάτες, οι απατεώνες αξιοποιούν την ίδια τεχνολογία για να υπονομεύσουν αυτές τις προσπάθειες. Δημιουργούν αλληλεπιδράσεις που είναι εξίσου, ή ακόμη και περισσότερο, πειστικές, έγκαιρες και αξιόπιστες. Αυτό επιτρέπει στις απάτες να προσαρμόζονται γρήγορα και να λειτουργούν σε κλίμακα που τα brands δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν.

Η αδράνεια πλήττει τα brands

Η έρευνα αναδεικνύει την ανάγκη τα brands να αναλάβουν αποφασιστική δράση στη μάχη κατά των απατών που διαδίδονται μέσω υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων. Καθώς η φύση και η κλίμακα των συγκεκριμένων απατών εξελίσσονται, η Kaspersky καλεί τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τους πελάτες και τους εργαζομένους τους, καθώς και την ακεραιότητα του brand τους, υιοθετώντας μια προληπτική προσέγγιση:

  • Εκπαιδεύστε τους καταναλωτές και τους εργαζομένους σας: Υλοποιήστε συνεχείς εκστρατείες ενημέρωσης, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν τις ενεργές απάτες και να μπορούν να τις αναγνωρίζουν. Παράλληλα, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης των εργαζομένων διασφαλίζει ότι μπορούν να παρέχουν στους πελάτες έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες, παραμένοντας ταυτόχρονα ανθεκτικοί στις κυβερνοαπειλές. Το Kaspersky Security Awareness συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ψηφιακών κινδύνων που συνδέονται με τον ανθρώπινο παράγοντα: το 95% των εκπαιδευμένων εργαζομένων μπορεί να εντοπίσει επιτυχώς επιθέσεις phishing.
  • Καθορίστε σαφή όρια στην επικοινωνία: Οι εταιρείες θα πρέπει να δηλώνουν ξεκάθαρα τι δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουν μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και να παραπέμπουν πάντοτε τους πελάτες σε επαληθευμένα και αξιόπιστα κανάλια για ευαίσθητες ενέργειες ή συναλλαγές.
  • Επενδύστε σε ισχυρά εργαλεία ασφάλειας: Αξιοποιήστε προηγμένες λύσεις παρακολούθησης και εντοπισμού ύποπτης δραστηριότητας, όπως το Kaspersky Brand Monitoring, για τον εντοπισμό περιπτώσεων παραποίησης της ταυτότητας των brands στα social media, σε online καταστήματα και στο dark web. Παράλληλα, αξιοποιήστε την υπηρεσία Kaspersky Takedown για την άμεση αντιμετώπιση επιβλαβούς περιεχομένου.

«Η τεχνητή νοημοσύνη έχει δώσει πρωτοφανή ώθηση στις απάτες που βασίζονται στην παραποίηση της ταυτότητας brands, σε βαθμό που η εμπιστοσύνη στα καθημερινά μηνύματα υπονομεύεται σταδιακά», δήλωσε η Maria Isabel Manjarrez, Senior Security Researcher στην Global Research & Analysis Team (GReAT) της Kaspersky. «Η έρευνά μας δείχνει ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να διακρίνουν τα πραγματικά από τα κακόβουλα μηνύματα και, ως αποτέλεσμα, μειώνεται η εμπιστοσύνη τους προς τα brands που θεωρούν αξιόπιστα. Η ίδια AI που αξιοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών χρησιμοποιείται πλέον εναντίον τους». Καταλήγει: «Ως απάντηση, οι επιχειρήσεις πρέπει να ξεπεράσουν την αντιμετώπιση μεμονωμένων περιστατικών και να εστιάσουν στην πρόληψη, ενισχύοντας τις δυνατότητες εντοπισμού, υιοθετώντας σαφέστερες πρακτικές επικοινωνίας και επενδύοντας στη συνεχή ενημέρωση των πελατών».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αναλύσεις και τις συστάσεις της Kaspersky για ασφαλέστερες διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις, δείτε το Kaspersky Daily.

Εδώ θα βρείτε ολόκληρη τη μελέτη.

  • KASPERSKY
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
  • ·
  • BRANDS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Έφτασε Κύπρο για το «Νεόφυτος Χανδριώτης» (pics & vid)

All Content

Άρης: Χωρίς Μοκόκα, Γιόβιτς, Πουλιανίτη και Τανούλη στην Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Στα 296,9 εκατ. ευρώ ο τζίρος - Eπενδύσεις 23,2 εκατ. ευρώ και νέα παραγωγική δυναμικότητα

All Content - BusinessNews.gr

Λουξ: "Δροσιστική" άνοδος 23,7% στα καθαρά κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,2% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή τον Ιούλιο φέτος

All Content

ΕΡΤ: Νέα οπτική ταυτότητα για τα τηλεοπτικά της κανάλια

All Content

Aπό την Ogilvy το επίσημο λανσάρισμα της Telekom

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

All Content

Φρανσίσκο: "Καλύτερα και από όσο τα περίμενα στον Παναθηναϊκό!"

All Content

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ και ο Νόλεϊ!

All Content - BusinessNews.gr

Η ΕΚΤ αύξησε κατά 0,25% τα επιτόκια, στο 2,5% το βασικό επιτόκιο

All Content - BusinessNews.gr

Σε 8,91 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2024 τα συνολικά έσοδα από τους περιβαλλοντικούς φόρους

All Content - BusinessNews.gr

ELBISCO: Οριακή αύξηση τζίρου στα 131,38 εκατ. ευρώ για το 2025 - Στα 11,02 εκατ. ευρώ τα EBITDA

FleetNews

Opel: Σχεδόν 60 χρόνια πρωτοπορίας στην ηλεκτροκίνηση

FleetNews

Αποκάλυψη για το αμιγώς ηλεκτρικό Dacia Spring

CSRΝews.gr

Food for Thought by Lidl Ελλάς: Τι συμβαίνει όταν επενδύεις στα ταλαντούχα παιδιά της χώρας;

CSRΝews.gr

Σε 8,91 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2024 τα συνολικά έσοδα από τους περιβαλλοντικούς φόρους

CSRΝews.gr

Αυξάνονται οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

H OroraTech και η Eutelsat στέλνουν 96 θερμικές κάμερες στο διάστημα
H OroraTech και η Eutelsat στέλνουν 96 θερμικές κάμερες στο διάστημα 10/09/2026 - 11:51
Sunlight Group: Η Ξάνθη στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής παραγωγής μπαταριών για τη διεθνή ναυτιλία 10/09/2026 - 12:51
Sunlight Group: Η Ξάνθη στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής παραγωγής μπαταριών για τη διεθνή ναυτιλία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Στα "κόκκινα" τερμάτισαν την Πέμπτη, σε χαμηλό δύο μηνών
    10/09/2026 - 21:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στην αγορά ομολόγων
    10/09/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurobank: Θετικές προοπτικές από τη Morningstar DBRS – Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση στο A (low)
    10/09/2026 - 20:33 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί – Τα νέα ευρήματα που αλλάζουν τα δεδομένα
    10/09/2026 - 19:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανάρτηση Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030»
    10/09/2026 - 19:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα €2,34 εκατ. τα κέρδη στο εξάμηνο - Στα €0,67 ανά μετοχή οι συνολικές διανομές για το έτος
    10/09/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημοπρασία το "revenge dress" που φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα
    10/09/2026 - 18:47 LIFESTYLE
  • Χρηματιστήριο- κλείσιμο: Με οριακές απώλειες κάτω από τις 2.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
    10/09/2026 - 18:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΚΤ: Υψηλή αβεβαιότητα και αυξημένους κινδύνους «βλέπει» η Λαγκάρντ
    10/09/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΙΛΥΔΑ: Αύξηση 15,7% του κύκλου εργασιών το Α' εξάμηνο του 2026
    10/09/2026 - 17:57 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,6% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου και άνοδο 2 μονάδες μετά τη ΔΕΘ - Στο 16% ο Τσίπρας
    09/09/2026 - 22:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Θάνατος Μαζωνάκη: Ερευνα της αστυνομίας στην ιδιωτική κλινική - Προσήχθη ο παθολόγος
    09/09/2026 - 21:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fourlis: Αλλαγή τακτικής με έμφαση στις τιμές και τα μερίδια - Τα σχέδια για IKEA, αθλητικά είδη και Ρουμανία
    10/09/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σαράντης: Κρατά τον πήχη στα 97 εκατ. ευρώ EBITDA και επιταχύνει τις επενδύσεις
    10/09/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια: Νέα «γραμμή άμυνας» για τα καύσιμα εξετάζει η κυβέρνηση
    10/09/2026 - 07:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Ανυπόμονος για τη νέα σεζόν ο Μοντέρο

10/09/2026 - 18:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

10/09/2026 - 18:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Food for Thought by Lidl Ελλάς: Τι συμβαίνει όταν επενδύεις στα ταλαντούχα παιδιά της χώρας;

10/09/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Food for Thought by Lidl Ελλάς: Τι συμβαίνει όταν επενδύεις στα ταλαντούχα παιδιά της χώρας;

10/09/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Σε 8,91 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2024 τα συνολικά έσοδα από τους περιβαλλοντικούς φόρους

10/09/2026 - 14:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Πέτρος Κουσουλός επιστρέφει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

10/09/2026 - 14:38
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

10/09/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

10/09/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo