Σάββατο, 1 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τα πιο διαδεδομένα Malware λογισμικά στην Ελλάδα για τον Οκτώβριο
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
10/11/2020 · 12:10

Τα πιο διαδεδομένα Malware λογισμικά στην Ελλάδα για τον Οκτώβριο

Η Check Point Research, το τμήμα έρευνας της Check Point® Software Technologies Ltd., ενός κορυφαίου παρόχου λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, δημοσίευσε τον πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Κατάλογο Απειλών για τον Οκτώβριο του 2020
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η ερευνητική ομάδα ανέφερει ότι τα trojans Trickbot και Emotet συνεχίζουν να κατατάσσονται ως τα δύο πλέον διαδεδομένα malware για τον Οκτώβριο και ότι αυτά τα trojans ευθύνονται για την απότομη αύξηση ransomware επιθέσεων εναντίον νοσοκομείων και παρόχων υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως.

Το FBI και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εξέδωσαν πρόσφατα μια προειδοποίηση για επιθέσεις ransomware λογισμικού που στοχεύουν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, προειδοποιώντας ότι οι εκτιμώμενες μολύνσεις από το Trickbot έχουν ξεπεράσει παγκοσμίως το ένα εκατομμύριο+, ενώ χρησιμοποιούνται για τη λήψη και διάδοση κρυπτογραφημένων αρχείων ransomware όπως το Ryuk. To Ryuk διανέμεται επίσης μέσω του trojan Emotet, το οποίο παραμένει στη πρώτη θέση στο Top Malware Index για τέταρτο συνεχόμενο μήνα.

Τα δεδομένα από το Check Point threat intelligence έδειξαν ότι ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης ήταν αυτός που στοχεύθηκε κυρίως από ransomware στις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, με τις επιθέσεις να έχουν αυξηθεί κατά 71% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2020. Ομοίως, οι επιθέσεις ransomware εναντίον οργανισμών υγείας και νοσοκομείων αυξήθηκαν κατά 36% στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) και 33% στην περιοχή περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (APAC) τον Οκτώβριο.

«Έχουμε δει τις επιθέσεις ransomware να αυξάνονται από την αρχή της πανδημίας του coronavirus, με στόχο να εκμεταλλεύονται – επιτυχώς - τα κενά ασφαλείας των οργανισμών, καθώς εκείνοι προσπαθούν να υποστηρίξουν το ανθρώπινο δυναμικό που εργάζεται από απόσταση. Οι επιθέσεις αυτές έχουν αυξηθεί ανησυχητικά τους τελευταίους τρεις μήνες, ειδικά σε ό,τι αφορά τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, και οφείλονται σε προϋπάρχουσες μολύνσεις TrickBot και Emotet. Προτρέπουμε τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε όλο το κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με αυτόν τον κίνδυνο και να «σκανάρουν» το δίκτυο τους για αυτές τις μολύνσεις προτού αυτές προκαλέσουν πραγματική ζημιά, αποτελώντας την πύλη για μια ransomware επίθεση», δήλωσε η Maya Horowitz, Διευθύντρια Πληροφοριών και Έρευνας Απειλών της Check Point.

Η ερευνητική ομάδα προειδοποιεί επίσης ότι το «MVPower DVR Remote Code Execution» είναι η πιο κοινή προς εκμετάλλευση ευπάθεια, επηρεάζοντας το 43% των οργανισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακολουθούν τα «Dasan GPON Router Authentication Bypass» και «HTTP Headers Remote Code Execution (CVE-2020-13756)» που επηρεάζουν το 42% των οργανισμών παγκοσμίως.

Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού

*Τα βέλη υποδεικνύουν τη μεταβολή στην κατάταξη σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα

Αυτό το μήνα το Emotet, παραμένει το Νο1 malware με παγκόσμιο αντίκτυπο 12%, ενώ ακολουθούν τα Trickbot και Hiddad που και τα δύο μαζί επηρέασαν το 4% των οργανισμών σε παγκόσμιο επίπεδο..

  • ↔Emotet- Το Emotet είναι ένα να εξελιγμένο modular trojan που αυτοαναπαράγεται. Το Emotet κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται για να διανέμεται άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης malware. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους και τεχνικές αποφυγής για να παραμένει στο σύστημα και να αποφεύγει την ανίχνευση. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.
  • ↔ Trickbot – To Trickbot είναι ένα κυρίαρχο τραπεζικό trojan που ενημερώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες, χαρακτηριστικά και κατανομή των μολύνσεων. Αυτό επιτρέπει στο Trickbot να είναι ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο malware λογισμικό που μπορεί να διανεμηθεί ως μέρος εκστρατειών πολλών χρήσεων.
  • ↑Hiddad-Το Hiddad είναι ένα malware λογισμικό Android που επανασυσκευάζει νόμιμες εφαρμογές και στη συνέχεια τις κυκλοφορεί σε ένα κατάστημα τρίτων. Η κύρια λειτουργία του είναι να εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε βασικές λεπτομέρειες ασφαλείας ενσωματωμένες στο λειτουργικό σύστημα.

Οι 3 ευπάθειες «που έγιναν συχνότερα αντικείμενο εκμετάλλευσης»

Αυτό το μήνα, το «MVPower DVR Remote Code Execution» είναι η ευπάθεια που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο, επηρεάζοντας το 43% των οργανισμών παγκοσμίως, ακολουθούμενη από τα "Dasan GPON Router Authentication Bypass" και "HTTP Headers Remote Code Execution (CVE-2020-13756)", τα οποία μαζί επηρέασαν το 42% των οργανισμών παγκοσμίως.

  • ↔MVPower DVR Remote Code Execution- Στις συσκευές MVPower DVR υπάρχει μια ευπάθεια εκτέλεσης κώδικα από απόσταση. Ένας επιτιθέμενος από μακριά μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το ελάττωμα και να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα στο επηρεασμένο router μέσω ενός crafted αιτήματος.
  • ↔ Dasan GPON Router Authentication Bypass (CVE-2018-10561) – Στους Dasan GPON routers υπάρχει μια ευπάθεια παράκαμψης ελέγχου ταυτότητας. Η επιτυχής εκμετάλλευση αυτής της ευπάθειας επιτρέπει σε έναν επιτιθέμενος από μακριά να αποκτήσει ευαίσθητες πληροφορίες και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο επηρεασμένο σύστημα.
  • ↑ HTTP Headers Remote Code Execution (CVE-2020-13756) –Συγκεκριμένα πεδία στα αιτήματα HTTP επιτρέπουν στον πελάτη και τον διακομιστή να μεταβιβάσουν πρόσθετες πληροφορίες. Ένας απομακρυσμένος εισβολέας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ευάλωτο πεδίο του HTTP για να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα στη μηχανή του θύματος.

Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού για κινητές συσκευές

Τον Οκτώβριο, το Hiddad ήταν το πιο διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό για κινητά, ακολουθούμενο από τα xHelper και Lotoor.

  • Hiddad -Το Hiddad είναι ένα malware λογισμικό Android που επανασυσκευάζει νόμιμες εφαρμογές και στη συνέχεια τις κυκλοφορεί σε ένα κατάστημα τρίτων. Η κύρια λειτουργία του είναι να εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε βασικές λεπτομέρειες ασφαλείας ενσωματωμένες στο λειτουργικό σύστημα.
  • xHelper – Το xHelper είναι μια κακόβουλη εφαρμογή που βρίσκεται στο προσκήνιο από τον Μάρτιο του 2019 και χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλων κακόβουλων εφαρμογών και την προβολή διαφημίσεων. Η εφαρμογή είναι ικανή να «κρύβεται» από τον χρήστη και να επανεγκατασταθεί αυτόματα σε περίπτωση που απεγκατασταθεί.
  • Lotoor - Το Lotoor είναι ένα εργαλείο κυβερνοπειρατείας (χάκινγκ) που εκμεταλλεύεται ευπάθειες στο λειτουργικό σύστημα Android προκειμένου να αποκτήσει δικαιώματα αναβαθμισμένης πρόσβασης (root) σε παραβιασμένες κινητές συσκευές.

Η πλήρης λίστα με τις πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα για τον Οκτώβριο είναι:

Emotet - Εξελιγμένο modular trojan που αυτοαναπαράγεται. Το Emotet κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται για να διανέμεται άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης malware. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους και τεχνικές αποφυγής για να παραμένει στο σύστημα και να αποφεύγει την ανίχνευση. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.

Agenttesla - Το AgentTesla είναι ένα προηγμένο RAT (Remote Access Trojan) που αποσπά κωδικούς και στοιχεία κατά την πληκτρολόγηση. Ενεργό από το 2014, το AgentTesla μπορεί να παρακολουθεί και να συλλέγει στοιχεία από το θύμα την στιγμή που αυτό πληκτρολογεί, μπορεί επίσης να καταγράφει στιγμιότυπα από την οθόνη και διαπιστευτήρια εξακρίβωσης που έχουν εισαχθεί για πολλά προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στο μηχάνημα του (συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Microsoft Outlook). Το AgentTesla πωλείται ανοιχτά ως νόμιμο RAT με τους πελάτες να πληρώνουν 15$ - 69$ για άδειες χρήσης.

Trickbot - Το Trickbot. κυρίαρχο τραπεζικό trojan που στοχεύει πλατφόρμες Windows και κυρίως μεταφέρεται μέσω spam ή από άλλες οικογένειες malware όπως το Emotet. Το Trickbot στέλνει πληροφορίες σχετικά με το μολυσμένο σύστημα και μπορεί επίσης να κατεβάσει και να εκτελέσει αυθαίρετα modules από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων, όπως ένα VNC module για χρήση από απόσταση ή ένα SMB module για εξάπλωση εντός ενός επηρεασμένου δικτύου. Μόλις μολυνθεί ένα μηχάνημα, οι παράγοντες απειλής πίσω από το κακόβουλο λογισμικό Trickbot, χρησιμοποιούν αυτήν την ευρεία γκάμα modules όχι μόνο για να κλέψει τραπεζικά credentials από τον υπολογιστή-στόχο, αλλά και για πλευρική μετακίνηση και αναγνώριση στον ίδιο τον οργανισμό, πριν μια στοχευμένη επίθεση ransomware σε ολόκληρη την εταιρεία.

Dridex - Το Dridex είναι ένα Banking Trojan που στοχεύει την πλατφόρμα των Windows μέσω ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και Exploit Kits, το οποίο βασίζεται σε WebInjects για να παρακολουθεί και να ανακατευθύνει τραπεζικά διαπιστευτήρια σε διακομιστή που ελέγχεται από τους εισβολείς. Το Dridex έρχεται σε επαφή με έναν απομακρυσμένο διακομιστή, στέλνει πληροφορίες σχετικά με το μολυσμένο σύστημα και μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει λήψη και εκτέλεση πρόσθετων λειτουργικών για απομακρυσμένο έλεγχο.

Zloade - Το Zloade είναι απόγονος του πανταχού παρόν κακόβουλου λογισμικού Zeus banking που χρησιμοποιεί webinjects για να κλέψει credentials, κωδικούς πρόσβασης και αποθηκευμένα cookies σε προγράμματα περιήγησης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες από πελάτες τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Το κακόβουλο λογισμικό επιτρέπει στους εισβολείς να συνδεθούν στο μολυσμένο σύστημα μέσω ενός εικονικού δικτύου, ώστε να μπορούν να κάνουν παράνομες συναλλαγές από τη συσκευή των χρηστών.

FormBook – Το FormBook είναι ένα InfoStealer που στοχεύει το λειτουργικό σύστημα των Windows και ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά το 2016. Διαφημίζεται σε hacking forums ως ένα εργαλείο το οποίο διαθέτει ισχυρές τεχνικές αποφυγής και σχετικά χαμηλές τιμές. Το FormBook συλλέγει credentials από διάφορους web browsers και στιγμιότυπα οθόνης, παρακολουθεί και καταγράφει πληκτρολόγια και μπορεί να κατεβάσει και να εκτελέσει αρχεία σύμφωνα με τις οδηγίες C & C που του έχουν δοθεί.

XMRig - Το XMRig είναι ένα λογισμικό CPU mining ανοικτού πηγαίου κώδικα το οποίο χρησιμοποιείται για τη διαδικασία παραγωγής του κρυπτονομίσματος Monero και παρατηρήθηκε σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τον Μάιο του 2017.

Qbot AKA -Το Qakbot είναι τραπεζικό Trojan που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008, με σκοπό να κλέψει τραπεζικά credentials και στοιχεία που πληκτρολογούν οι χρήστες. Συχνά διανέμεται μέσω spam email. Η Qbot χρησιμοποιεί πολλές τεχνικές anti-VM, anti-debugging και anti-sandbox, για να εμποδίσει την ανάλυση και να αποφύγει τον εντοπισμό.

Guloader- Το Guloader είναι ένα πρόγραμμα λήψης που χρησιμοποιείται ευρέως από τον Δεκέμβριο του 2019. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά, το GuLoader χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη του Parallax RAT, αλλά έχει εφαρμοστεί σε άλλα trojans απομακρυσμένης πρόσβασης και υποκλοπείς πληροφοριών όπως το Netwire, το FormBook και το Agent Tesla.

xHelper – Το xHelper είναι μια κακόβουλη εφαρμογή που βρίσκεται στο προσκήνιο από τον Μάρτιο του 2019 και χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλων κακόβουλων εφαρμογών και την προβολή διαφημίσεων. Η εφαρμογή είναι ικανή να «κρύβεται» από τον χρήστη και να επανεγκατασταθεί αυτόματα σε περίπτωση που απεγκατασταθεί.

  • MALWARE
  • ·
  • CHECK POINT SOFTWARE TECHNOLOGIES
  • ·
  • CHECK POINT RESEARCH
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με 27άρα της Ζορμπαλά, η Εθνική Νεανίδων 68-63 τη Μ. Βρετανία στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ

All Content

Εφές: Οι σαρωτικές αλλαγές και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στα 497 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Καθαρά κέρδη 27 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άλμα 92,8% στα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 661 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2026

All Content

AI Act και διαφήµιση: Τι αλλάζει από 2 Αυγούστου

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

FleetNews

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

FleetNews

Το Ford Ranger τώρα σε εκδόσεις ντίζελ και PHEV

All Content

Σκληρός: «Στόχος η πέμπτη θέση και η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19»

All Content

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα τέλος ο Χεζόνια - Το «αντίο» των Μαδριλένων

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Στο 33,41% το ποσοστό της Winex μετά την AMK

All Content - BusinessNews.gr

Σκλαβενίτης: Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ – Οι επενδύσεις των 228 εκατ. και το πλάνο για τη συνέχεια

FleetNews

Σε άνοδο η αγορά επαγγελματικών της ΕΕ

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

CSRΝews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

CSRΝews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

70 B2B ελληνογερμανικές συναντήσεις στην ημερίδα Security Solutions Made in Germany
70 B2B ελληνογερμανικές συναντήσεις στην ημερίδα Security Solutions Made in Germany 09/11/2020 - 18:17
Η Costa Coffee επενδύει σε ρομποτική startup 10/11/2020 - 12:49
Η Costa Coffee επενδύει σε ρομποτική startup

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πυρκαγιές σε Τουρκία: Υπό έλεγχο οι μεγάλες δασικές πυρκαγιές σε Φετιγιέ και Αττάλεια
    31/07/2026 - 21:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δανία: Η ΕΕ να εξετάσει την αναστολή της Ισπανίας από το Σένγκεν, ζητά η πρωθυπουργός
    31/07/2026 - 20:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο Τραμπ συγκαλεί σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου στο Καμπ Ντέιβιντ με φόντο τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
    31/07/2026 - 20:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Novo Nordisk: Πτώση άνω του 10% στη μετοχή μετά την αποτυχία του Ζiltivekimab στις τελικές δοκιμές
    31/07/2026 - 19:45 ΥΓΕΙΑ
  • Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σε τροχιά για ισχυρό άλμα 35% τον Ιούλιο
    31/07/2026 - 19:10 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Smartphones: Οι μεγαλύτερες οθόνες γίνονται προτεραιότητα για τους Ευρωπαίους
    31/07/2026 - 18:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Δήμος Αθηναίων: Σε αυξημένη επιφυλακή για κίνδυνο πυρκαγιάς - «Κλείνουν» οι λόφοι Λυκαβηττού και Φινόπουλου
    31/07/2026 - 18:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Mermeren Kombinat: Μείωση 41% στα κέρδη – Η Κίνα «φρέναρε» τις πωλήσεις μαρμάρου
    31/07/2026 - 17:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή πτώση κατά 0,08% σήμερα - Με κέρδη 4,47% έκλεισε ο Ιούλιος
    31/07/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΕΑΟΠ: Η Ελλάδα στις πιο ακριβές χώρες της Ευρώπης στα αλκοολούχα ποτά για το 2025
    31/07/2026 - 17:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραμπ: Ανακοίνωσε «ιστορική συμφωνία» για τον πλήρη αφοπλισμό της Χαμάς
    31/07/2026 - 10:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Alpha Bank: Στα 497 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου
    31/07/2026 - 08:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Elon Musk: Αρνείται την πώληση της μονάδας της Tesla στην Κίνα και πιθανή συγχώνευση με την SpaceX
    31/07/2026 - 12:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Euronext Athens: Καθαρά κέρδη 27 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άλμα 92,8% στα EBITDA
    31/07/2026 - 09:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πυρκαγιά στο Ρέθυμνο: Συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ
    31/07/2026 - 11:42 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Υφαντοπούλου: «Ήμασταν ενωμένες έως το τέλος – Μπορούμε να βγούμε πρώτες στον όμιλο»

31/07/2026 - 20:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εφές: Οι σαρωτικές αλλαγές και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής

31/07/2026 - 20:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

31/07/2026 - 13:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Έλλη Κασόλη στο ΕΡΤnews

31/07/2026 - 11:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

31/07/2026 - 09:40
FleetNews
fleetnews.gr

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

31/07/2026 - 09:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

31/07/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

31/07/2026 - 06:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo