Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η δυναμική των Ελλήνων στο ηλεκτρονικό εμπόριο - Διαδικτυακές αγορές 35 δισ. ευρώ το 2023
Newsroom Newsroom
ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
04/08/2024 · 10:59

Η δυναμική των Ελλήνων στο ηλεκτρονικό εμπόριο - Διαδικτυακές αγορές 35 δισ. ευρώ το 2023

Ασφαλές και ανταγωνιστικό παραμένει το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο , τονίζει ο Μ Σαββίδης αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ασφαλές και ανταγωνιστικό παραμένει το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο, παρά την γιγάντωσή του τα τελευταία χρόνια. Όπως εξηγεί μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας (ΕΣΑ), τόσο ο Greek e-Commerce Association όσο και τα όργανα του κράτους παρακολουθούν τις οποίες παρατυπίες συμβαίνουν και δίνουν άμεσα λύσεις για να διασφαλίσουν ένα φιλικό για τον καταναλωτή περιβάλλον αγορών.

Την ίδια ώρα, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Ελλήνων έχουν γίνει οι διαδικτυακές αγορές με την διείσδυση του ηλεκτρονικού εμπορίου να έχει ενισχυθεί σημαντικά μετά την πανδημία. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα έκθεσης που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Nexi Ελλάδος, το 2023 οι καταναλωτές στην Ελλάδα ξόδεψαν περίπου 35 δισ. ευρώ για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών με το μεγαλύτερο μέρος αυτών, 17,5 δισ. ευρώ, να δαπανάται για την αγορά φυσικών αγαθών. Το ποσό των 10,7 δισ. ευρώ δαπανάται για ταξίδια (κρατήσεις, εισιτήρια κ.ά.) και 6,7 δισ. ευρώ για την αγορά υπηρεσιών.

Καθώς οι ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Ελλάδα βρίσκονται σε συνεχή ανοδική πορεία, το 2023 ο τζίρος εκτιμάται πως ξεπέρασε τα 17 δισ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 9% από τα 15,8 δισ. ευρώ το 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Έκθεσης Ηλεκτρονικού Εμπορίου που δημοσίευσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου και ο E-Commerce Europe. Αυξανόμενος βαίνει και ο αριθμός των Ελλήνων ηλεκτρονικών καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το 2023 διαδικτυακές αγορές έκανε το 75% των Ελλήνων ηλεκτρονικών καταναλωτών, σημειώνοντας άνοδο από το 70% του 2022 και το 51% του 2019. Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα «έχει δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης καθώς η διείσδυσή του παραμένει σε χαμηλότερα επίπεδα από άλλες χώρες της ΕΕ».

Εστιάζοντας στην περυσινή χρονιά ο κ. Σαββίδης τονίζει ότι «ήταν πολύ ικανοποιητική», ωστόσο αναφέρει ότι «η φετινή δεν συνεχίζει με την ίδια δυναμική». Οι επιχειρήσεις βρίσκονται μπροστά σε νέες προκλήσεις και καλούνται να «τρέξουν» πιο γρήγορα τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να δοθούν περαιτέρω κίνητρα στις ελληνικές επιχειρήσεις για να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους πωλήσεις διασυνοριακά, ώστε να ανταγωνιστούν αντίστοιχες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Ως σημαντική πρόκληση για το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο, ο κ. Σαββίδης αναφέρει την επέκταση ευρωπαϊκών e-shops που κερδίζουν πολύ μεγάλα κομμάτια της ελληνική αγοράς.

Παράλληλα, πόλο έλξης για τους Έλληνες καταναλωτές συνεχίζουν να αποτελούν οι διεθνείς ηλεκτρονικές αγορές. Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, οι παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές προσφέρουν ευκολία και ποικιλία, καθώς επιτρέπουν στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αυτή η παγκόσμια εμβέλεια κρύβει κινδύνους και παγίδες για τους καταναλωτές. «Ο Έλληνας καταναλωτής επιλέγει διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα πιστεύοντας ότι θα έχουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών με τα ελληνικά-ευρωπαϊκά που υπόκεινται στην πολύ αυστηρή νομοθεσία. Για παράδειγμα τα ασιατικά market places έχουν φτάσει στο 7% του μεριδίου στην ελληνική ηλεκτρονική αγορά. Όμως, όπως έχουν επιβεβαιώσει πολλοί φορείς στο εξωτερικό, δεν εφαρμόζουν την νομοθεσία με αποτέλεσμα τόσο τα προϊόντα που παραγγέλλονται όσο και τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή να είναι εκτεθειμένα σε κίνδυνο» τονίζει ο κ. Σαββίδης.

Ο κ. Σαββίδης προσθέτει επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ecommerce Europe) στην οποία ο ίδιος είναι μέλος του ΔΣ της και εκπροσωπεί την Ελλάδα μέσω του GRECA καθώς και πολλά από τα μέλη των κατά τόπους ανά την Ευρώπη εθνικών συνδέσμων, εξέδωσαν πρόσφατα ανοιχτή επιστολή προς τους φορείς λήψης αποφάσεων, τις αρχές επιβολής και τους ενδιαφερόμενους φορείς γενικά, τόσο σε επίπεδο ΕΕ όσο και σε εθνικό επίπεδο, τονίζοντας την επείγουσα ανάγκη να εξασφαλιστούν ίσοι όροι ανταγωνισμού και αποτελεσματική επιβολή της νομοθεσίας της ΕΕ προς όλους τους φορείς του ηλεκτρονικού εμπορίου που δραστηριοποιούνται στην ενιαία αγορά της ΕΕ. Λαμβάνοντας υπόψη την πολύ γρήγορη ανάπτυξη ορισμένων από αυτές τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες εκτός ΕΕ, οι συνυπογράφοντες την επιστολή προτρέπουν τους φορείς λήψης αποφάσεων σε επίπεδο ΕΕ αλλά και σε εθνικό επίπεδο να ενεργήσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα για εξασφάλιση όλων των απαραίτητων μέσων για τον ενδελεχή έλεγχο των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δεν είναι εγκατεστημένες στην ΕΕ με τον ίδιο ζήλο όσο και για εταιρείες που είναι ήδη εγκατεστημένες και λειτουργούν εντός της ΕΕ. Παράλληλα επισημαίνουν ότι σε περίπτωση που εντοπιστούν ζητήματα, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επιβάλλουν κυρώσεις σε εταιρείες που δεν συμμορφώνονται με την ίδια αποφασιστικότητα που εφαρμόζεται σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην ΕΕ σε περίπτωση παραβάσεων. Τέλος ζητούν προώθηση και διευκόλυνση της βαθύτερης συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ και των αρχών τους.

Η δυναμική των Ελλήνων στις ηλεκτρονικές αγορές

Όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα έκθεσης που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Nexi Ελλάδος για το ηλεκτρονικό εμπόριο το 2023, οι διαδικτυακές αγορές κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, σε φυσικά αγαθά απορροφάται το 50% των δαπανών των Ελλήνων καταναλωτών για αγορές μέσω διαδικτύου, με τα ταξίδια και τις υπηρεσίες να ακολουθούν, αντιπροσωπεύοντας το 31% και 19% των ηλεκτρονικών δαπανών αντίστοιχα, ενώ πάνω από 90% των χρηστών του διαδικτύου στη χώρα μας πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές σε μηνιαία βάση.

Αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ των φύλων σε σχέση με τη συμπεριφορά τους απέναντι στις διαδικτυακές αγορές, οι Έλληνες τείνουν να αγοράζουν διαδικτυακά λίγο περισσότερο, σε ποσοστό 95%, αν και οι Ελληνίδες δεν απέχουν πολύ (ποσοστό 93%). Όσον αφορά τη διαφορά γενεών στις διαδικτυακές αγορές, το χάσμα είναι αρκετά στενό. Παρότι οι Millennials (30- 49) εξακολουθούν να «ηγούνται» των διαδικτυακών αγορών σε ποσοστό 96%, αντίστοιχα δυναμικά ακολουθούν η Gen X με ποσοστό 94% και η Gen Z με 93%, ενώ και οι Baby Boomers (65-79) δεν απέχουν πολύ, με ποσοστό 83%.

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, το 2023 οι καταναλωτές στην Ελλάδα ξόδεψαν περίπου 35 δισ. ευρώ για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών με το μεγαλύτερο μέρος αυτών, 17,5 δισ. ευρώ, να δαπανάται για την αγορά φυσικών αγαθών. Το ποσό των 10,7 δισ. ευρώ δαπανάται για ταξίδια (κρατήσεις, εισιτήρια κ.ά.) και 6,7 δισ. ευρώ για την αγορά υπηρεσιών. Σημειώνεται ότι από τα 17,5 δισ. ευρώ για την αγορά φυσικών αγαθών, τα 3,1 δισ. ευρώ αφορούν την αγορά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, τα 2,6 δισ. ευρώ λευκές συσκευές ενώ 2,4 δισ. ευρώ δαπάνησαν το 2023 οι καταναλωτές στην Ελλάδα για την αγορά ρούχων από το διαδίκτυο. Την ίδια ώρα σε 1,7 δισ. ευρώ ανήλθαν οι δαπάνες για την αγορά ειδών υπόδησης, σε 1,1 δισ. ευρώ για αγορά προϊόντων ομορφιάς, σε 1,1 δισ. ευρώ για την αγορά έτοιμων γευμάτων και σε 800 εκατ. ευρώ για την αγορά ειδών φαρμακείου. Ποιες είναι οι μηνιαίες συνήθειες των Ελλήνων όσον αφορά τις διαδικτυακές αγορές; Από την έκθεση της Nexi αποδεικνύεται ότι τα ρούχα (48%), το φαγητό σε πακέτο (43%) και τα προϊόντα ομορφιάς (38%) αποτελούν τις τρεις πρώτες κατηγορίες προϊόντων που αγοράζονται ευρέως σε τακτική βάση. Από τα 10,7 δισ. ευρώ για ταξίδια, τα 4,7 δισ. ευρώ αφορούσαν την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, τα 3,7 δισ. ευρώ κρατήσεις σε ξενοδοχεία και 700 εκατ. ευρώ ταξίδια με πτήσεις τσάρτερ και ταξιδιωτικά πακέτα. Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες, από τα 6,7 δισ. ευρώ που δαπανήθηκαν το 2023, τα 3,1 δισ. ευρώ αφορούσαν την αγορά ασφαλιστικών υπηρεσιών, 600 εκατ. ευρώ διαδικτυακά στοιχήματα και άλλα 600 δισ. ευρώ την αγορά εισιτηρίων για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι Έλληνες φαίνεται να είναι "τοπικά προσανατολισμένοι", καθώς σχεδόν οι μισοί από αυτούς δείχνουν προτίμηση στις αγορές από τοπικά διαδικτυακά καταστήματα. Συγκεκριμένα ποσοστό 49% των χρηστών του ίντερνετ στην Ελλάδα δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν αγορές από τοπικά καταστήματα το 2023. Οι λόγοι είναι πολλοί. Σύμφωνα με την έκθεση, στην Ελλάδα οι χρήστες του ίντερνετ επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από τοπικές επιχειρήσεις για τους ακόλουθους λόγους: 72% τιμές, 39% επιλογές παράδοσης και 30% στήριξη μικρών/τοπικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ευκαιρίες που υπάρχουν πέρα από τα σύνορά τους. Ποσοστό 51% των χρηστών του ίντερνετ στην Ελλάδα δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν κάποια ηλεκτρονική αγορά από ξένο ιστότοπο τις τελευταίες 28 ημέρες του 2023. Το ευρύ φάσμα των χωρών από όπου μπορούν να ψωνίσουν οι καταναλωτές καθιστά ακόμα πιο ελκυστικές τις ηλεκτρονικές αγορές παγκόσμιας κλίμακας. Τα επεκτεινόμενα παγκόσμια marketplaces, όπως το Amazon και το eBay, έχουν διευκολύνει αυτή τη μετάβαση, προσφέροντας στους καταναλωτές κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό: ευκολία και άνεση. Οι περισσότεροι καταναλωτές θεωρούν σημαντικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποικιλία επιλογών, σε συνδυασμό με την εύρεση καλύτερων τιμών. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έκθεσης, το 52% των χρηστών του ίντερνετ στην Ελλάδα δήλωσαν ότι η μεγάλη γκάμα προϊόντων αποτελεί βασικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που προβληματίζονται σχετικά με συγκεκριμένα ζητήματα. Ειδικότερα, ποσοστό 42% των καταναλωτών ανησυχούν για την ποιότητα των προϊόντων, εκφράζοντας ενδοιασμούς ή θεωρώντας πως πρόκειται για μειονέκτημα.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον εύρημα της έκθεσης της Nexi για το ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι ότι οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν συχνά τις ψηφιακές μεθόδους πληρωμής για τις αγορές τους. Έτσι, το PayPal (38%) και οι πιστωτικές κάρτες (27%) προηγούνται ως προτιμώμενες μέθοδοι πληρωμής, ενώ τα μετρητά κατά την παράδοση (13%) έρχονται σε χαμηλότερη θέση. Η ασφάλεια (62%), η ταχύτητα (41%) και η ευκολία (37%), είναι οι βασικοί λόγοι που οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύονται τις ψηφιακές λύσεις πληρωμών.

  • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ·
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content

Στην Ντουμπάι μέχρι το 2029 ο Πασκουάλ - Το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία

All Content - BusinessNews.gr

Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

«Η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει τον Ντέιμιαν Τζόονυς»

All Content

ΑΕΚ: Με ένα εντυπωσιακό video ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

All Content - BusinessNews.gr

QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου AKTOR και της ONYX Τουριστική για το νέο αγροτουριστικό χωριό της Χαλκιδικής

All Content - BusinessNews.gr

Άλαν Γκρίνσπαν: Ο μέγας θεμελιωτής της «πιστωτικής οικονομίας» - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Η ακρίβεια «παγώνει» τις εκπτώσεις
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Η ακρίβεια «παγώνει» τις εκπτώσεις 31/07/2024 - 16:59
MyMarket: Κυριαρχούν οι προσφορές και οι μειώσεις τιμών στις λιανικές πωλήσεις της αλυσίδας 05/08/2024 - 13:42
MyMarket: Κυριαρχούν οι προσφορές και οι μειώσεις τιμών στις λιανικές πωλήσεις της αλυσίδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens
    14/07/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα παρέμβαση για τα 22 αεροδρόμια: Οι επτά άξονες που προτείνει το ICC Ελλάς
    14/07/2026 - 19:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκαν οι δύο 42χρονοι – Συναινεί στην έκδοσή της από τη Βρετανία η 46χρονη κατηγορούμενη
    14/07/2026 - 19:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τα τέλη 20% στα Στενά του Ορμούζ
    14/07/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ElvalHalcor: Καλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες η αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
    14/07/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,16%, στα 247,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/07/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Goldman Sachs: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις χάρη στην εκρηκτική άνοδο των συναλλαγών
    14/07/2026 - 17:53 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Η Microsoft διευρύνει τον περιφερειακό ρόλο της Ελλάδας στη Νότια Ευρώπη
    14/07/2026 - 17:36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Bank of America: Άλμα στα κέρδη και έσοδα-ρεκόρ 7,1 δισ. δολάρια από πωλήσεις και συναλλαγές για το β΄ τρίμηνο
    14/07/2026 - 17:11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Νέα σημαντική διεθνής διάκριση για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από την Air Transport Research Society
    14/07/2026 - 16:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία
    14/07/2026 - 06:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group
    14/07/2026 - 07:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Παρίσι στη συνάντηση της Συμμαχίας των Προθύμων για την Ουκρανία
    13/07/2026 - 21:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ElvalHalcor: ΑΜΚ έως 250 εκατ. ευρώ – Ανοίγει το βιβλίο προσφορών, μέγιστη τιμή διάθεσης στα 4,86 ευρώ
    14/07/2026 - 08:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Kimolos Experience Festival 2026: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προβολών του «Cine Καλησπερίτη»
    13/07/2026 - 23:30 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

14/07/2026 - 16:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην Ντουμπάι μέχρι το 2029 ο Πασκουάλ - Το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα (pic)

14/07/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo