Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020
Επιχειρηματικός "πόλεμος" στο ποδόσφαιρο!
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
20/11/2014 · 02:00

Επιχειρηματικός "πόλεμος" στο ποδόσφαιρο!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε στις κατηγορίες του ομολόγου του στον Ολυμπιακό, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απάντηση στις κατηγορίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ισχυρός άνδραςτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσα από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Στα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του, ανέφερε τα εξής: "Με όποιους και να μίλησα, μπορείτε να μου πείτε πώς ο Κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν, από το κρεβάτι του πόνου, ο Ζωγράφος να του τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι; Ταυτόχρονα η γραμματέας του Μαρινάκη ειδοποίησε τον κ. Σαρρή".

"Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κυρίου Μαρινάκη για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης".

"Τι καραμέλα είναι αυτή συνέχεια, οι επενδύσεις κι οι επενδύσεις. Ε, βέβαια, αν βγάζουμε κάθε χρόνο 60-70 εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, 30 από το Τσάμπιονς Λιγκ, πουλάμε και 2-3 παίκτες, παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε κι επενδυτές!"

"Το γήπεδο που χτίσανε, που έγινε η κλοπή του αιώνα, που πήραν δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Αν ένας φουκαράς δεν πληρώσει τη δόση του, πάνε και του παίρνουν τα σπίτια. Σήμερα το Καραϊσκάκη έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο".

"Αν δεν τελειώσει ούτε τώρα η βρώμα στο ποδόσφαιρο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Η βόμβα όταν σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της και γι’ αυτό φοβούνται. Θα τους πάρει μαζί τους. Κάποτε θα αναφερθώ και σε δημοσιογράφους επώνυμα".

"Τρελάθηκαν όταν άκουσαν πως θα κάνουμε νέο γήπεδο. Είναι κομπλεξισμός να μη θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκαν πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ".

"H UEFA έδωσε εντολή για κάποια ύποπτα παιχνίδια. Ας το ερευνήσουν οι Αρχές. Η ΕΠΟ το έστειλε στον εισαγγελέα. Πρώτο ματς, Ολυμπιακός-Βέροια, στοιχηματισμός 3.000.000 ευρώ στο σκορ 3-0. Το παιχνίδι παίζεται, στο δεύτερο ημίχρονο άλλα 3 εκατ. πάλι στο 3-0, με το σκορ στο 1-0. Μέχρι το 90’ το σκορ έγινε κατά σύμπτωση 3-0. Τι έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ; Υπάρχουν σήμερα Έλληνες που να μπορούν να παίξουν τέτοιο στοίχημα; Ευτυχώς δεν παίχτηκαν στον ΟΠΑΠ, αλλά στη Μαλαισία και αλλού. Άλλωστε έχουν τέτοια τηλέφωνα και έχουν συνηθίσει".

"Υπάρχει και το Ολυμπιακός - Πανθρακικός, το Εργοτέλης - Ολυμπιακός. Και εγώ ρωτάω εσάς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη; Να μας πουν σε ποιον ανήκει μια off-shore εταιρεία από την οποία χρηματοδοτείται η ΠΑΕ Εργοτέλης".

"Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Και όλοι ξέρετε τι έγινε. Να ξέρετε ότι όλες οι Χούντες κάποτε πέφτουν. Καμία Χούντα στον πλανήτη δεν έχει μείνει για πάντα. Έτσι θα πέσει και αυτή, όσο ισχυρή και αν είναι.Εγώ, όποτε παίρνω τηλέφωνο, λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Ζωγράφου, του κ. Μαρινάκη και της κ. Μπετυς. Η κυρία Μπέτυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκη, στα VIP".

"Μέχρι χθες μίλαγαν για την Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ. Μαρινάκης 'δεν θέλω να ζω στην Ελλάδα του κ. Κορέα και της κ. Παπανδρέου'. Τώρα αγάπησαν την αθλητική δικαιοσύνη. Εμείς πιστεύουμε την αθλητική δικαιοσύνη, θα καταθέσουμε και άλλα στοιχεία και θα θυμίσω ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού είπε on camera ότι υπάρχουν επίορκοι δικαστές. Εμείς θα φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία. να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι επείγον. Προσπαθούν να διώξουν τις υγιείς δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τον κ. Βελλή, με τον οποίο είχα και προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά είναι ένας καθαρός άνθρωπος. 3-4 είναι άλλωστε όλοι τους".

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο σε επίπεδο ανυποληψίας και το βλέπουμε στα διεθνή ΜΜΕ. Σε κάποια παρουσιάζουν τον κ. Μαρινάκη πρωταγωνιστή σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου".

"Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο, που και μικρό παιδί να είσαι, δεν τα πιστεύεις. Δεν θέλω να πω για τις κασέτες της ΕΥΠ και το περιεχόμενό τους. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Οι μισές ομάδες στη Σούπερ Λίγκα δεν θα έπρεπε να παίζουν. Οι μισές είναι στο άρμα και δεν πληρώνουν τίποτα, στο τσάμπα".

"Εγώ από τη μέρα που ξεκίνησα δημιούργησα τα πράγματα μόνος μου. Μπούληδες ήταν και θα μείνουν. 'Μαμά' είπαν 20 χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Να πηγαίνουν και να αναφέρονται όλα τα όργανα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού".

"Ποιος απαίτησε την απόλυση των Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου από τις εργασίες τους; Δεν θέλω να πω για τον Αστέρα Τρίπολης κλπ. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πριν από ένα μήνα. Ο Χρήστος Κοντός που δεν τον ξέρω καν; Πήγε ο… Καραπαπάρας τον έπιασε από τους γιακάδες, τον απείλησε και τον κατήγγειλε στον αθλητικό εισαγγελέα. Ποιος ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση στον Κωνσταντινέα. Είπαν ήταν ατυχές γεγονός. Ποιος παράγοντας με συνοδεία ανδρών ασφαλείας της ομάδας, ξυλοκόπησε πρόεδρο του ερασιτέχνη επειδή έκανε κριτική".

"Ποιος παράγοντας σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, εδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νίκος Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιοπραγίες του Άρη Ασβεστά. Για τον Δημήτρη Τομαρά στο «Καραϊσκάκη». Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφηmερίδα και τραβάει και αθλητική και πολιτική γραμμή. Ποιος παράγοντας επέλεξε διαιτητές για τους αγώνες Παναχαϊκή και Πλατανια για το 2012. Μήπως ξέρετε ποιος ζήτησε στον Πανιώνιο να πάρει προπονητή τον Ελευθερόπουλο; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζώρου; Ποιοι ασχολήθηκαν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλείου Κρήτης; Ποιος παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες στην Κέρκυρα; Ποιος ασχοληθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ. Ποιος έδωσε εντολή να στείλουν χρήματα σε δύο εφημερίδες. Είναι οπαδικές. Μάλιστα είναι δυόμιση. Είναι και ένα γατάκι που το παίζει ανεξάρτητο".

"Έστειλα φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει να του πω την άποψή μου. Μου είπε πως ακυρώθηκε η κλήση μου. Θα πω ένα περιληπτικό για αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Μήπως ξέρετε ποιος έκανε την επιθεση στο καφέ του Τζαβέλλα, παίκτη του ΠΑΟΚ;"
"Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο. Θέλουν να φιμώσουν και τον Τύπο για να είναι τέλειο το έγκλημα. ‘Δεν θα λέτε τίποτα’, αναφέρει η επιστολή της Σούπερ Λίγκας".

"Όταν αυτοί οι ανεξάρτητοι και έντιμοι παράγοντες, που δεν είναι και πολλοί, όπως ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Βελλής, και άλλοι, τι θα γίνει; Ποιοι θα μείνουν στο χώρο; Δεν λέω πως αγαπηθήκαμε με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη. Αλλά είπαμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αύριο θα έχουμε αντιπαλότητα, αλλά σωστή αντιπαλότητα".

"Ακούστε ένα εισαγγελικό πόρισμα: "Πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη". Τέλος προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός πως όλοι οι ανώτεροι δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Ο συνδετικός κρίκος είναι ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Το δεξί χέρι του Μαρινάκη. Αν θέλουν λοιπόν λάσπη στον ανεμιστήρα. Με αναγκάζουν και μπορώ να πω πολύ χειρότερα, αλλά θα το σταματήσω εδώ".

"Αν φύγουν οι καθαροί παράγοντες ποιοι θα μείνουν; Μόνος μου; Δεν αγαπήθηκα με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη, αλλά θα υπάρχει μία σωστή αντιπαλότητα. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν μπορεί να πει τίποτα για εμένα. Έχει πάρει μάι καραμέλα και αναφέρεται στη δικαστική μου περιπέτεια πριν από 20 χρόνια, όταν αθωώθηκα από την δικαιοσύνη. Δεν έχω φάκελο. Έχω λευκό ποινικό μητρώο. Δεν ντρέπεται. Κατίνα ήταν πάντα και κατίνα θα μείνει. Αν θέλω να αποδώσω εγώ, εγώ θα πω πιο σκληρά πράγματα".

Τι απάντησε λίγο αργότερα στα παραπάνω η ΠΑΕ Ολυμπιακός...

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • ·
  • ΑΕΚ
  • ·
  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Attica Group: Βελτίωση κερδών
Attica Group: Βελτίωση κερδών 20/11/2014 - 02:00
Απάντηση Ολυμπιακού σε Μελισσανίδη! 20/11/2014 - 02:00
Απάντηση Ολυμπιακού σε Μελισσανίδη!
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στοπ στη βία κατά των γυναικών: Η Επιτροπή χαιρετίζει την προσχώρηση της ΕΕ στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης
    01/06/2023 - 15:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΨΑ και Νίκος Καραμούζης δημιουργούν νέα εταιρία
    01/06/2023 - 15:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Μία αυτοδύναμη κυβέρνηση προϋπόθεση για να κάνω τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος
    01/06/2023 - 15:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωζώνη: Σε χαμηλό 36 μηνών ο μεταποιητικός δείκτης PMI τον Μάιο
    01/06/2023 - 15:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έναρξη Πανελλαδικών για τα ΓΕΛ αύριο
    01/06/2023 - 15:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Mark Zuckerberg: Το αινιγματικό story στο Instagram που προκάλεσε φρενίτιδα
    01/06/2023 - 15:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Aλ. Τσίπρας: Σχέδιο στήριξης εργαζόμενων ή ασυδοσία σε εργασιακή ζούγκλα, το κρίσιμο δίλημμα στις εκλογές
    01/06/2023 - 15:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στόλτενμπεργκ: Οι λεπτομέρειες για τις μελλοντικές εγγυήσεις ασφαλείας της Ουκρανίας μένει να αποφασιστούν
    01/06/2023 - 15:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 16χρονος και 24χρονος - Λήστευαν γυναίκες
    01/06/2023 - 15:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • Nintendo: «Λουκέτο» στο eshop της Ρωσίας
    01/06/2023 - 14:58 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Lamda: Ζημιές 21,4 εκατ. ευρώ, λόγω έργων στο Ελληνικό - Στα 20,9 εκατ. ευρώ τα EBITDA εμπορικών κέντρων
    31/05/2023 - 18:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
    31/05/2023 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα εποχή για τον ΣΕΤΕ - Ο Γιάννης Παράσχης παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιάννη Ρέτσο
    31/05/2023 - 20:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι ψηφιακές προκλήσεις στο επίκεντρο του 10ου Digital Banking Forum
    31/05/2023 - 17:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με πτώση, αλλά με κέρδη 12,31% τον Μάιο
    31/05/2023 - 18:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

Advertising.gr
Advertising.gr

AboutNet: Στρατηγική συνεργασία με την TicketServices.gr

01/06/2023 - 18:20
Advertising.gr
Advertising.gr

Lidl Ελλάς: Στηρίζει την Ένωση "Μαζί για το Παιδί"

01/06/2023 - 18:10
AllStar Basket
AllStar Basket

2o Τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη”: Οι συνθέσεις των ομάδων

01/06/2023 - 15:38
AllStar Basket
AllStar Basket

Φασούλα: Να έρθει και να μας στηρίξει ο κόσμος

01/06/2023 - 15:28
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Στηρίζει την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” ως διακεκριμένος χορηγός του NFL για 2η συνεχή χρονιά

01/06/2023 - 15:13
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

Trikalinos: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάνης

01/06/2023 - 14:30
FleetNews
FleetNews

Το νέο δυναμικό Range Rover Sport SV

01/06/2023 - 07:37
FleetNews
FleetNews

Τα Audi A6 και A7 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού

01/06/2023 - 00:49
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Estetica: Πιο ανανεωμένο από ποτέ

17/05/2023 - 14:49
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Light Blue Summer Vibes: The 2023 Summer Collection

16/05/2023 - 10:56

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2023 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo