Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες
Newsroom Newsroom
ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
03/09/2026 · 15:41

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026: Αυτές είναι οι νικήτριες εταιρείες

Η φετινή διοργάνωση κατέγραψε μεγάλη συμμετοχή, με 62 αιτήσεις, επιβεβαιώνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη νέα ελληνική επιχειρηματικότητα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με συνολικά χρηματικά έπαθλα ύψους €300.000 και ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκαν τα 17α Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026, που διοργανώθηκαν από το Stelios Philanthropic Foundation (Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου).

Νικήτριες εταιρείες της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκαν οι Loopcv, iSPACE και Vivestia Booking & Metasearch Platform, λαμβάνοντας χρηματικά έπαθλα ύψους €150.000, €100.000 και €50.000, αντίστοιχα.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε στο Stelios Foundation Conference Hall, στην Πλάκα, παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής, επενδυτικής και θεσμικής κοινότητας.

Η φετινή διοργάνωση κατέγραψε μεγάλη συμμετοχή, με 62 αιτήσεις, επιβεβαιώνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη νέα επιχειρηματικότητα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Τα Βραβεία πραγματοποιήθηκαν με τη θεσμική υποστήριξη του Elevate Greece, του εθνικού μηχανισμού ανάδειξης και υποστήριξης του οικοσυστήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Οι τρεις νικήτριες εταιρείες είναι ήδη εγγεγραμμένες ή έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων (Elevate Greece), ενισχύοντας τη σύνδεση του θεσμού με το ευρύτερο οικοσύστημα καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation και δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easy family of brands – www.easy.com), ο οποίος απένειμε αυτοπροσώπως τα βραβεία στους φετινούς νικητές, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά που για 17η χρονιά στηρίζουμε, μέσα από τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας, νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα και που φέτος είχαμε περισσότερες αιτήσεις από κάθε άλλη χρονιά. Στόχος μας είναι να βοηθάμε νέους ανθρώπους να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους, να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και να συμβάλλουν στην ελληνική οικονομία.

Θέλω να συγχαρώ τους φετινούς νικητές και εύχομαι τα βραβεία να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα Βραβεία αποτελούν σημαντικό μέρος του ευρύτερου φιλανθρωπικού έργου του Ιδρύματος στην Ελλάδα. Αυτή την περίοδο, ιδιαίτερη σημασία έχει για εμάς και η προσπάθεια να καλυφθούν οι τελευταίες 16 άγονες θέσεις γιατρών σε μικρά νησιά της χώρας, στο πλαίσιο της επταετούς δωρεάς μας, ύψους €11 εκατ., για την πρόσθετη οικονομική ενίσχυση 90 γιατρών σε 50 νησιά. Ελπίζω ότι σύντομα θα καλυφθούν και αυτές οι θέσεις, ώστε περισσότεροι κάτοικοι μικρών νησιών να έχουν έναν γιατρό κοντά τους όταν τον χρειάζονται».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος απένειμε το πρώτο βραβείο και δήλωσε: «Οι νέοι είναι σε προτεραιότητα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ήταν το brain drain, αυτό όμως άλλαξε από το 2023 και μετά και πλέον η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει τα πιο γενναία κίνητρα για την επιχειρηματικότητα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Ίδρυμα δίνει κάθε χρόνο αυτά τα βραβεία στους Έλληνες startuppers και αξίζουν συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες του. Ελπίζουμε να συνεχιστούν, γιατί τις χρειαζόμαστε», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη Δωρεά του Ιδρύματος για τη στήριξη των γιατρών στα μικρά νησιά της χώρας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προσφοράς του, καθώς, όπως ανέφερε, το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου διπλασιάζει τον μισθό των γιατρών στα μισά κατοικημένα νησιά της ελληνικής επικράτειας.

κωστής_χατζηδάκης_γιώργος_αυγενάκης_sir_στέλιος_χατζηιωάννου_63a3f8d59f948c31.jpg

Στην Τελετή Απονομής συμμετείχε επίσης ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος απένειμε το δεύτερο βραβείο και δήλωσε: «Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου δεν αποτελούν απλώς μία ακόμη επιχειρηματική βράβευση. Αναδεικνύουν νέους ανθρώπους που τόλμησαν να μετατρέψουν μια ιδέα σε πράξη, που ανέλαβαν ρίσκο, δημιούργησαν επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας και απέδειξαν ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να έχει φιλοδοξία, εξωστρέφεια και διεθνή προοπτική. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί φέτος το Elevate Greece είχε ενεργό συμμετοχή και στη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων. Πρωτοβουλίες όπως τα Βραβεία Στέλιος Χατζηιωάννου αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνεργασίας της Πολιτείας με την ιδιωτική πρωτοβουλία».

τάκης_θεοδωρικάκος_νικηφόρος_κρητικός_γρηγόρης_στάθης_sir_στέλιος_χατζηιωάννου_28b764ba3ec8d707.jpg

1ο Βραβείο – Loopcv | €150.000

Το πρώτο βραβείο και χρηματικό έπαθλο ύψους €150.000 απέσπασε ο Γιώργος Αυγενάκης, CEO της Loopcv. Η Loopcv αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιεί και να απλοποιεί τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, βοηθώντας τους υποψηφίους να εντοπίζουν θέσεις που ανταποκρίνονται στο προφίλ τους και να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις αιτήσεις τους. Με διεθνή προσανατολισμό, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον αναπτυσσόμενο τομέα της αναζήτησης εργασίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI-powered job search).

«Είναι μεγάλη τιμή και μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε μέσα από τη Loopcv. Ευχαριστώ θερμά το Stelios Philanthropic Foundation και τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου για αυτή τη σημαντική διάκριση και την εμπιστοσύνη στο όραμά μας.

Από την πρώτη μέρα, στόχος μας ήταν να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνουμε την αναζήτηση εργασίας πιο απλή, γρήγορη και αποτελεσματική. Η αναγνώριση αυτή μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε τη Loopcv σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο Γιώργος Αυγενάκης.

2ο Βραβείο – iSPACE | €100.000

Το δεύτερο βραβείο, συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο ύψους €100.000, απονεμήθηκε στους Νικηφόρο Κρητικό και Γρηγόρη Στάθη, συνιδρυτές της iSPACE.

Η iSPACE συνδυάζει τεχνολογίες 3D Virtual Tours, τεχνητής νοημοσύνης, έξυπνης πλοήγησης και επαυξημένης πραγματικότητας, προσφέροντας σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, τουρισμού και εμπορίου εργαλεία για τη δημιουργία μιας πιο διαδραστικής ψηφιακής παρουσίας, την αυτοματοποίηση της εξυπηρέτησης πελατών και την ενίσχυση των απευθείας πωλήσεων. Η εταιρεία έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα και σχεδιάζει την επέκτασή της σε διεθνείς αγορές. «Αποτελεί ύψιστη τιμή για την ομάδα της iSPACE η βράβευσή μας από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξή τους. Η διάκριση αυτή αποτελεί καθοριστικό εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας μας, μας ενθαρρύνει να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και ενισχύει το όραμά μας να αναδείξουμε την ελληνική τεχνολογική καινοτομία σε διεθνές επίπεδο», δήλωσαν οι Νικηφόρος Κρητικός και Γρηγόρης Στάθης.

3ο Βραβείο – Vivestia Booking & Metasearch Platform | €50.000

Το τρίτο βραβείο και χρηματικό έπαθλο ύψους €50.000 απέσπασαν οι Ανδρέας Γκίνης και Γιώργος Κονταξής της Vivestia Booking & Metasearch Platform.

Η Vivestia είναι πλατφόρμα κρατήσεων για πολυτελείς κρουαζιέρες, βίλες και ξενοδοχεία, η οποία αξιοποιεί πιστοποιημένα Virtual Tours, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξερευνούν ψηφιακά την εμπειρία που πρόκειται να επιλέξουν πριν ολοκληρώσουν την κράτησή τους. Δραστηριοποιείται ήδη σε διεθνείς αγορές, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Κροατία, η Ιταλία και οι Σεϋχέλλες, με portfolio άνω των 200 βιλών και 5.000 δωματίων ξενοδοχείων.

«Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί για εμάς μια πολύ σημαντική αναγνώριση ενός οράματος που ξεκίνησε από μια απλή ιδέα: ο ταξιδιώτης πρέπει να γνωρίζει πραγματικά τι κλείνει πριν φτάσει στο κατάλυμά του.

Το βραβείο αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να εξελίξουμε τη Vivestia Booking & Metasearch Platform σε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κρατήσεων, να αναπτυχθούμε σε ακόμη περισσότερες χώρες και να κάνουμε την ταξιδιωτική κράτηση πιο διαφανή, αξιόπιστη και συναρπαστική», δήλωσαν οι Ανδρέας Γκίνης και Γιώργος Κονταξής.

γιώργος_καραβοκύρης_γιώργος_κονταξής_ανδρέας_γκίνης_sir_στέλιος_χατζηιωάννου_22a931d134edadda.jpg

Την απονομή του τρίτου βραβείου πραγματοποίησε ο περσινός μεγάλος νικητής, κ. Γιώργος Καραβοκύρης, των Rênfluence & easyInfluencer.travel, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες της επιχειρηματικής σκηνής, θεσμικοί εκπρόσωποι και ιδρυτές εταιρειών που έχουν διακριθεί σε προηγούμενες διοργανώσεις των Βραβείων.

Στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα από το 2008

Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζουν από το 2008 νέους επιχειρηματίες που δημιουργούν και αναπτύσσουν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους χρηματοδοτική ενίσχυση για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

Μέχρι σήμερα, το Stelios Philanthropic Foundation έχει διαθέσει περισσότερα από €2 εκατ. για τη στήριξη νέων επιχειρήσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Στους προηγούμενους νικητές του θεσμού περιλαμβάνονται επιτυχημένες εταιρείες όπως οι Ferryhopper, Cinobo, Ancient Greek Sandals, Enaleia, Vendora και Sun of a Beach, μεταξύ άλλων.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την Τελετή μέσω YouTube εδώ.

Σχετικά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός με στόχο την υποστήριξη κοινωνικών και εκπαιδευτικών δράσεων σε χώρες όπου έχει δραστηριοποιηθεί ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γαλλία και το Μονακό. Το Ίδρυμα προσφέρει στην κοινωνία με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω της πρωτοβουλίας «Φαγητό από Καρδιάς» βοηθά μεγάλο αριθμό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσμενείς οικονομικές συνθήκες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Γαλλία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2013 και προσφέρει κάθε εργάσιμη ημέρα σνακ σε ευάλωτες ομάδες, διανέμοντας κατά μέσο όρο 300.000 σνακ σε 150.000 επισκέπτες μηνιαία.
  • Διοργανώνει συνολικά 7 βραβεία επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία και Μονακό.
  • Χρηματοδοτεί υποτροφίες, βοηθώντας νέους να φοιτήσουν σε σχολικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, BCA College και ΩMEGA Yachting Academy στην Αθήνα, University of Cyprus στην Κύπρο, London School of Economics και Bayes Business School, City University of London στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Διαθέτει δωρεάν την αίθουσα συνεδρίων Stelios Foundation Conference Hall, χωρητικότητας μέχρι 200 ατόμων, προς χρήση σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Το θρυλικό κτίριο που στεγάζει την αίθουσα στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα ανακαινίστηκε πλήρως από το Ίδρυμα και εγκαινιάστηκε το φθινόπωρο του 2023.
  • STELIOS PHILANTHROPIC FOUNDATION
  • ·
  • ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 61-64: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο μας» - Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Aναπτυξιακή υπεροχή για την ελληνική οικονομία έως το 2028

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Από το +16, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 61-64 από τη Φενέρμπαχτσε

All Content

«Διπλό» με απίθανο Σορτς η Βαλένθια, 104-93 την Παρί

All Content - BusinessNews.gr

Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί είναι επενδυτική ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

The Ellinikon Park: Πώς σχεδιάζεται το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης - Το πράσινο «στοίχημα»
The Ellinikon Park: Πώς σχεδιάζεται το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης - Το πράσινο «στοίχημα» 26/08/2026 - 09:16
25ο HealthWorld: Η επένδυση στην Υγεία είναι επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας 11/09/2026 - 17:49
25ο HealthWorld: Η επένδυση στην Υγεία είναι επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η τέχνη συναντά τη συμπερίληψη: Μια βραδιά γεμάτη φως και συγκίνηση στο NYX Esperia Palace
    23/10/2026 - 23:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Arla Foods Amba: Προληπτική ανάκληση παρτίδων του προιόντος Arla Protein Pudding
    23/10/2026 - 22:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές - Ισχυρές πιέσεις για τον κλάδο πολυτελών ειδών
    23/10/2026 - 21:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα
    23/10/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • e-ΕΦΚΑ: Καταβάλλονται αναδρομικά σε εργαζόμενους συνταξιούχους - Οι δικαιούχοι
    23/10/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
    23/10/2026 - 20:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνικό δεξαμενόπλοιο, συμφερόντων Μαρτίνου, το πρώτο που φόρτωσε ρωσικό ντίζελ με προορισμό τις ΗΠΑ
    23/10/2026 - 19:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο χάρτης πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 30 Οκτωβρίου
    23/10/2026 - 19:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παπουτσάνης: Ο δρόμος προς τα 150 εκατ. ευρώ, οι εξαγορές και το «όπλο» της Ριτσώνας
    23/10/2026 - 07:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μπλε Κέδρος: Προχωρά η επένδυση των 56,7 εκατ. ευρώ στα Αραχωβίτικα – Στο επόμενο στάδιο το Coco-Mat Village
    23/10/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας
    23/10/2026 - 09:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τριπλή διεθνής διάκριση για το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini στα World Luxury Hotel Awards 2026
    23/10/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φοροδιαφυγή με «πειραγμένες» ταμειακές και παράνομα λογισμικά – Τα τρία κόλπα απόκρυψης τζίρου
    23/10/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 61-64: Τα highlights του αγώνα (vid)

23/10/2026 - 21:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο μας» - Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους

23/10/2026 - 20:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo