Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γ. Καββαθάς: Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά το μέλλον, αλλά το παρόν της μικρής επιχείρησης
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
27/06/2026 · 10:45

Γ. Καββαθάς: Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά το μέλλον, αλλά το παρόν της μικρής επιχείρησης

«Η απάντηση είναι ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει μια μικρή επιχείρηση», τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Από το συνοικιακό κατάστημα μέχρι τη μικρή βιοτεχνία, η μάχη για το μέλλον της μικρής επιχείρησης κρίνεται πλέον στην ψηφιακή εποχή. Σε άρθρο του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς εξηγεί γιατί η τεχνολογία δεν αποτελεί απειλή αλλά ευκαιρία για χιλιάδες επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, τονίζοντας ότι η μεγαλύτερη πρόκληση δεν είναι η καινοτομία, αλλά η προσαρμογή σε έναν κόσμο που αλλάζει με ολοένα ταχύτερους ρυθμούς.

Ακολουθεί το άρθρο του Γιώργου Καββαθά, προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ)

"Πριν από λίγα χρόνια, η ψηφιοποίηση θεωρούνταν από πολλούς μια επιλογή. Κάτι που μπορούσε να περιμένει. Σήμερα όμως αποτελεί προϋπόθεση επιβίωσης, ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης.

Η συζήτηση όμως δεν αφορά μόνο την τεχνολογία - αφορά τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, επικοινωνούμε με τους πελάτες μας, οργανώνουμε τις διαδικασίες μας και λαμβάνουμε αποφάσεις.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων είναι μικρές και πολύ μικρές. Πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις, καταστήματα λιανικής, επαγγελματικά γραφεία, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Αυτές οι επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Και ακριβώς γι' αυτό, η επιτυχία της ψηφιακής μετάβασης της χώρας περνά μέσα από την επιτυχία των μικρών επιχειρήσεων.

Πολλές φορές όταν ακούμε τον όρο "ψηφιακή μετάβαση" φανταζόμαστε πολύπλοκα λογισμικά, μεγάλες επενδύσεις ή εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στην πραγματικότητα, για μια μικρή επιχείρηση η ψηφιακή μετάβαση ξεκινά από πολύ πιο απλά βήματα, όπως:

- ηλεκτρονική τιμολόγηση, ψηφιακή οργάνωση αρχείων, ηλεκτρονικές πληρωμές, παρουσία στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικές κρατήσεις, διαχείριση πελατών μέσω ψηφιακών εργαλείων, αξιοποίηση δεδομένων για καλύτερες αποφάσεις.

Με άλλα λόγια, η ψηφιακή μετάβαση δεν είναι ένα έργο πληροφορικής και τεχνολογίας. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης και ένας μετασχηματισμός που αφορά πολλές πτυχές. Για μια μικρή επιχείρηση, το ζητούμενο δεν είναι μόνο να εισάγει νέα τεχνολογικά συστήματα αλλά να το πραγματοποιήσει με τρόπο που η επένδυση αυτή να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στη λειτουργία και την ανάπτυξη της.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις είναι πολλές. Η αλήθεια είναι ότι οι μικρές επιχειρήσεις ξεκινούν αυτή τη διαδρομή από δυσκολότερη θέση σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες.

Η πρώτη πρόκληση για τις μικρές επιχειρήσεις είναι το κόστος. Ακόμη και όταν υπάρχουν διαθέσιμες τεχνολογικές λύσεις σε προσιτές τιμές, πολλοί επιχειρηματίες διστάζουν να επενδύσουν χωρίς να είναι βέβαιοι για την απόδοση της επένδυσης.

Η δεύτερη πρόκληση είναι ο χρόνος. Ο μικρός επιχειρηματίας πολύ συχνά επιτελεί ταυτόχρονα διοίκηση, πωλήσεις, λογιστήριο, εξυπηρέτηση πελατών και υπεύθυνος προμηθειών. Η ενασχόληση με νέες τεχνολογίες συχνά φαίνεται πολυτέλεια μέσα στην καθημερινή πίεση.

Η τρίτη πρόκληση είναι οι δεξιότητες. Πολλοί επαγγελματίες δεν έχουν εκπαιδευτεί σε ψηφιακά εργαλεία και αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στις τεχνολογικές αλλαγές.

Και υπάρχει και μία τέταρτη πρόκληση: ο τρόπος λειτουργίας. Ο τρόπος λειτουργίας των επιχειρήσεων αποτελεί πολλές φορές ανάχωμα σε αλλαγές και σε αναγκαίους μετασχηματισμούς - η λογική της πεπατημένης αποτελεί συχνά το μεγαλύτερο εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού.

Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις, οι ευκαιρίες που δημιουργεί η ψηφιακή μετάβαση είναι σημαντικές. Πρώτα απ' όλα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα. Όταν μια επιχείρηση αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες εργασίες, εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τα λάθη. Ένας επαγγελματίας που αφιέρωνε ώρες σε τυποποιημένες διαδικασίες μπορεί πλέον να διαθέσει τον χρόνο του στην εξυπηρέτηση πελατών ή στην ανάπτυξη της επιχείρησής του.

Δεύτερον, βελτιώνεται η εμπειρία του πελάτη.Ο σύγχρονος καταναλωτής αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο, συγκρίνει επιλογές, διαβάζει αξιολογήσεις και περιμένει άμεση εξυπηρέτηση. Μια επιχείρηση που είναι ψηφιακά παρούσα και εύκολα προσβάσιμη αποκτά σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τρίτον, ο ψηφιακός μετασχηματισμός οδηγεί στη δημιουργία νέων αγορών. Το διαδίκτυο επιτρέπει σε μια μικρή επιχείρηση της Αχαΐας να απευθυνθεί σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό.

Η γεωγραφία δεν αποτελεί πλέον το ίδιο εμπόδιο που αποτελούσε πριν από λίγα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σήμερα για ψηφιακή μετάβαση χωρίς να αναφερθούμε στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η δημόσια συζήτηση συχνά επικεντρώνεται στους κινδύνους ή στις εντυπωσιακές δυνατότητες της τεχνολογίας. Για μια μικρή επιχείρηση όμως, το πραγματικό ερώτημα είναι πιο απλό: "Πώς μπορεί να με βοηθήσει στην καθημερινότητά μου;"

Η απάντηση είναι ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει μια μικρή επιχείρηση:

- Στη σύνταξη κειμένων και προσφορών, στη δημιουργία περιεχομένου για τα κοινωνικά δίκτυα, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην ανάλυση δεδομένων πωλήσεων, στη μετάφραση κειμένων, στην οργάνωση εργασιών και διαδικασιών.

Και το σημαντικότερο: πολλές από αυτές τις δυνατότητες είναι πλέον διαθέσιμες με πολύ χαμηλό κόστος. Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν έρχεται να αντικαταστήσει τον μικρό επιχειρηματία. Έρχεται να τον ενισχύσει και να λειτουργήσει ως ένας επιπλέον συνεργάτης που αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα.

Εντούτοις, όσο σημαντική κι αν είναι η τεχνολογία, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι θεμελιώδες. Οι πετυχημένες επιχειρήσεις χτίζονται από ανθρώπους. Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά την εμπιστοσύνη, τη συνέπεια, τη γνώση του αντικειμένου και τη σχέση με τον πελάτη. Αντίθετα, αυτά τα στοιχεία γίνονται ακόμη πιο σημαντικά σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Η επιτυχία δεν θα έρθει σε όσους απλώς αγοράσουν νέα λογισμικά και νέες εφαρμογές. Θα έρθει σε όσους καταφέρουν να συνδυάσουν την τεχνολογία με την ανθρώπινη αξία και τις προσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον όπου οι μικρές επιχειρήσεις διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο.

Σε συνέχεια των παραπάνω, είναι κρίσιμο να κατανοήσουμε ότι η ψηφιακή μετάβαση των μικρών επιχειρήσεων απαιτεί συνεργασία και συγκεκριμένες ενέργειες. Κατ' αρχάς, χρειάζεται η Πολιτεία να συνεχίσει να απλοποιεί διαδικασίες και να ενισχύει επενδύσεις σε ψηφιακά εργαλεία.

Επίσης, απαιτείται οι Κοινωνικοί Εταίροι, τα Επιμελητήρια, οι επαγγελματικές οργανώσεις και οι ομοσπονδίες να παρέχουν ενημέρωση, εκπαίδευση και πρακτική υποστήριξη.

Επιπλέον, είναι κρίσιμο να αναπτυχθούν περαιτέρω προγράμματα κατάρτισης που να απαντούν στις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών.

Και φυσικά χρειάζεται η ίδια η επιχειρηματική κοινότητα να αντιμετωπίσει την αλλαγή όχι ως απειλή αλλά ως ευκαιρία. Γιατί η μεγαλύτερη πρόκληση δεν είναι η τεχνολογία. Είναι η προσαρμογή. Η ψηφιακή μετάβαση δεν είναι ένα έργο που θα ολοκληρωθεί άμεσα ούτε μια διαδικασία με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Είναι ένα συνεχές ταξίδι προσαρμογής και εξέλιξης. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτουν ευελιξία, αντοχή και δημιουργικότητα. Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ωστόσο, το ζητούμενο δεν είναι να γίνουν όλες οι επιχειρήσεις τεχνολογικές εταιρείες. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιήσουν την τεχνολογία ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, πιο αποτελεσματικές και πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών τους.

Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά το μέλλον αλλά αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη. Και όσο πιο γρήγορα και οργανωμένα κινηθούμε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις μας, για την τοπική οικονομία και για την ανάπτυξη της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΓΣΕΒΕΕ και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της μικρής επιχειρηματικότητας να ανταπεξέλθει στη νέα ψηφιακή συνθήκη και στις προκλήσεις της νέας τεχνολογικής εποχής που ανατέλλει."

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ
  • ·
  • ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η αποκάλυψη του Γιάννη στη συζήτηση για την ψυχική υγεία στο ΙΠΣΝ (video)

All Content

Δυνατό φιλικό με την κάτοχο του τίτλου Ιταλία απόψε για την Εθνική Νέων (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος AKTOR: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ με ορατά έσοδα και χρηματοοικονομική υγεία

All Content - BusinessNews.gr

Αττικα Πολυκαταστήματα: Στα 3,2 ευρώ η διάθεση των μετοχών - Πάνω από 3,5 φορές η υπερκάλυψη

All Content

McCann Greece: Κατέκτησε το πρώτο Grand Prix της Ελλάδας στα Cannes Lions

All Content

Antenna: Επέκταση στην Ιταλία με τη δημιουργία υπηρεσίας ενημέρωσης σε συνεργασία με τη DAZN

FleetNews

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

FleetNews

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

FleetNews

Η Nissan σε κρίση εμπιστοσύνης κατά τη γενική συνέλευση

All Content

Ώρα ημιτελικών σήμερα στο Final-8 του Πανελλήνιου Παίδων (live streams)

All Content

Πανελλήνιο Κορασίδων: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και Παναθλητικός-Παναθηναϊκός τα ζευγάρια των ημιτελικών

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,08%, κέρδη 15,49% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Efood: Νέο ιστορικό ρεκόρ τζίρου στα 280,6 εκατ. ευρώ – «Delivery» μερίσματα 42,7 εκατ. σε δύο χρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο Computers: Νέο ρεκόρ τζίρου και υπερτριπλασιασμός κερδών

FleetNews

Το Renault Megane E-Tech Electric ανανεώνεται

FleetNews

Το νέο Lynk & CO 08 πρωταγωνιστεί στην BEYOND Expo 2026

CSRΝews.gr

Η KRAFT Paints φέρνει τα «Cool Roofs» στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

CSRΝews.gr

SchoolFan: Οι μαθητές νικούν τα fake news για το κλίμα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη
Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη 27/06/2026 - 00:02

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το πλοίο Κίσσαμος με 1.246 επιβάτες προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
    27/06/2026 - 11:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Cosco Shipping Ports: Στο +2,8% η διακίνηση τον Μάιο
    27/06/2026 - 11:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στουρνάρας: Αναγκαία και χρήσιμη η νομοθετική ρύθμιση για το ν. Κατσέλη
    27/06/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Καββαθάς: Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά το μέλλον, αλλά το παρόν της μικρής επιχείρησης
    27/06/2026 - 10:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI για την πάταξη της φοροδιαφυγής
    27/06/2026 - 10:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    27/06/2026 - 09:00 MEDIA
  • Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη
    27/06/2026 - 00:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκθεση FORMA: Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση στη Uni.Versus Art Room
    26/06/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Άκης Σκέρτσος: Πώς κωδικοποιείς και επικοινωνείς το κυβερνητικό έργο 7 χρόνων;
    26/06/2026 - 21:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ισραήλ και Λίβανος υπέγραψαν μια "συμφωνία πλαίσιο" στην Ουάσινγκτον
    26/06/2026 - 21:34 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Ελλάδα σε Τροχιά: Εθνικό Σχέδιο για το Διάστημα, ύψους 350 εκατ. ευρώ
    26/06/2026 - 14:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Όμιλος AKTOR: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ με ορατά έσοδα και χρηματοοικονομική υγεία
    26/06/2026 - 13:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
    26/06/2026 - 13:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη
    27/06/2026 - 00:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρωσία: Τα γεράκια καλούν τον Πούτιν να κλιμακώσει τον πόλεμο με την Ουκρανία
    26/06/2026 - 18:31 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική: Έφυγαν 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Πορτογαλία

27/06/2026 - 07:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Κορασίδων: Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας

27/06/2026 - 07:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η KRAFT Paints φέρνει τα «Cool Roofs» στην Ελλάδα

26/06/2026 - 13:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

26/06/2026 - 13:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SchoolFan: Οι μαθητές νικούν τα fake news για το κλίμα

26/06/2026 - 13:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MG Motor: Οργανωτικές αλλαγές στη δομή της εταιρείας

26/06/2026 - 10:59
FleetNews
fleetnews.gr

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

25/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

25/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo