Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Randstad Workmonitor 2026: Το 51% των εργαζόμενων στην Ελλάδα ψάχνει για δεύτερη εργασία
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
17/02/2026 · 13:05

Randstad Workmonitor 2026: Το 51% των εργαζόμενων στην Ελλάδα ψάχνει για δεύτερη εργασία

Tο 65% των εργοδοτών δηλώνει ότι έχει επενδύσει στο AI τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ το 57% των εργαζομένων αναγνωρίζει ότι η χρήση του ενισχύει την παραγωγικότητά τους.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το εργασιακό περιβάλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως διαμορφώνεται σήμερα από μια σύνθετη πραγματικότητα: αυξημένη οικονομική πίεση, ταχεία ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και βαθιά αναθεώρηση των προσδοκιών των εργαζομένων από την εργασία. Η έρευνα Randstad Workmonitor 2026 αποτυπώνει με σαφήνεια αυτή τη μετάβαση, αναδεικνύοντας έναν κόσμο εργασίας όπου η απασχολησιμότητα, η εμπιστοσύνη και η αυτονομία συνδέονται περισσότερο από ποτέ.

Βασισμένη σε στοιχεία από περισσότερους από 27.000 εργαζόμενους και 1.225 εργοδότες σε 35 αγορές, καθώς και σε δευτερογενή δεδομένα από πάνω από 3 εκατομμύρια αγγελίες εργασίας παγκοσμίως, η έρευνα σκιαγραφεί τρεις κεντρικούς άξονες: την προσαρμογή υπό πίεση, τον ρόλο των managers και της συνεργασίας ως πυλώνες σταθερότητας και την άνοδο της επιτυχίας με προσωπικούς όρους.

Η έρευνα Workmonitor για το 2026, με συνολικό δείγμα 27.062 εργαζόμενους σε 35 αγορές, διεξήχθη το διάστημα 10-28 Οκτωβρίου 2025 σε 750 εργαζόμενους στην Ελλάδα, σε πληθυσμό ηλικίας 18-67. Τα στοιχεία της έρευνας, τα οποία θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν στο webinar που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ., αποτυπώνουν τις εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες των εργαζομένων, καθώς και τις ευρύτερες εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον της εργασίας.

Randstad_webinar_workmonitor_2026_beb7d.png

Εγώ και ο κόσμος: Προσαρμογή υπό πίεση σε μια εποχή AI

Η οικονομική αβεβαιότητα και το αυξανόμενο κόστος ζωής επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις των εργαζομένων. Στην Ελλάδα, το 51% δηλώνει ότι έχει αναλάβει ή εξετάζει το ενδεχόμενο δεύτερης εργασίας, ποσοστό υπερδιπλάσιο σε σχέση με το 2024, ενώ το 41% έχει αυξήσει ή σκοπεύει να αυξήσει τις ώρες απασχόλησής του. Οι νεότερες γενιές εμφανίζονται πιο πρόθυμες να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, αναζητώντας οικονομική ασφάλεια αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι είναι πιο συγκρατημένοι στις διαπραγματεύσεις τους: λιγότεροι ζητούν αυξήσεις ή δηλώνουν την πρόθεσή τους για παραίτηση, ακόμη και όταν είναι δυσαρεστημένοι από την εργασία τους. Το αίσθημα «δεν ανήκω» εξακολουθεί να αποτελεί λόγο αποχώρησης, αλλά με μικρότερη ένταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που καταδεικνύει μια γενικότερη στάση αναμονής και προσεκτικών κινήσεων.

Σε αυτό το περιβάλλον, η τεχνητή νοημοσύνη περνά από το πειραματικό στάδιο στην καθημερινή πρακτική. Το 65% των εργοδοτών δηλώνει ότι έχει επενδύσει στο AI τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ το 57% των εργαζομένων αναγνωρίζει ότι η χρήση του ενισχύει την παραγωγικότητά τους. Ταυτόχρονα το 60% των εργοδοτών και το 61% των εργαζομένων αναμένουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει από υψηλή έως πολύ υψηλή επίδραση στα εργασιακά καθήκοντα. Παρά τη θετική αυτή στάση, αναδεικνύεται ένα χάσμα προσδοκιών: οι μισοί εργαζόμενοι γραφείου (50%) πιστεύουν ότι το AI θα ωφελήσει κυρίως τις εταιρείες και όχι τους ίδιους.

Η ανάγκη για αναβάθμιση δεξιοτήτων είναι πλέον πιο επίκαιρη από ποτέ. Το 46% των εργαζομένων αναζητά ενεργά τρόπους να θωρακίσει την επαγγελματική του αξία, εκτός των επίσημων εταιρικών προγραμμάτων, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για το μέλλον της καριέρας μετατοπίζεται όλο και περισσότερο στον ίδιο τον εργαζόμενο.

Εγώ και η ομάδα μου: Οι managers ως πυλώνες σταθερότητας

Παρότι η εμπιστοσύνη στον εργασιακό χώρο δοκιμάζεται, η εργασία εξακολουθεί να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς και σταθερότητας. Σχεδόν 7 στους 10 εργαζόμενους δηλώνουν ότι ο εργασιακός τους χώρος τους προσφέρει αυτή την αίσθηση, αν και το ποσοστό αυτό παρουσιάζει πτώση σε σχέση με το 2025.

Η απόσταση μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων αναφορικά με την προοπτική ανάπτυξης της επιχείρησης είναι εμφανής: το 100% των εργοδοτών εμφανίζεται αισιόδοξο για την ανάπτυξη της επιχείρησής του, ενώ μόλις το 38% των εργαζομένων συμμερίζεται την ίδια άποψη. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση και τους συναδέλφους μειώνεται, γεγονός που καθιστά τον ρόλο των managers πιο κρίσιμο από ποτέ.

Το 65% των εργαζομένων δηλώνει ότι έχει ισχυρή σχέση με τον manager του, ποσοστό που σημειώνει άνοδο σε σχέση με πέρυσι, ενώ περισσότεροι από τους μισούς εργαζόμενους αισθάνονται πιο δεμένοι με τον άμεσο προϊστάμενό τους παρά με την εταιρεία συνολικά. Ωστόσο, σχεδόν το 45% χρησιμοποιεί πλέον την τεχνητή νοημοσύνη για επαγγελματικές συμβουλές, αντί να απευθυνθεί στον/στην manager του — ένα εύρημα που αναδεικνύει τόσο τη χρησιμότητα του AI όσο και την ανάγκη ενίσχυσης της ανθρώπινης ηγεσίας.

Η συνεργασία μεταξύ γενεών λειτουργεί ως μοχλός παραγωγικότητας. Όλοι οι εργοδότες (100%) αναγνωρίζουν τη συμβολή της ηλικιακής πολυμορφίας, ενώ το 77% των εργαζομένων δηλώνει ότι αποδίδει καλύτερα όταν συνεργάζεται και λαμβάνει υπόψη διαφορετικές απόψεις. Την ίδια στιγμή, η εξ αποστάσεως και υβριδική εργασία καθιστά τη συνεργασία πιο απαιτητική, όπως παραδέχεται το 85% των εργοδοτών, ενισχύοντας τη σημασία της δια ζώσης επικοινωνίας και της ενεργής διαχείρισης των ομάδων.

H άνοδος της επιτυχίας με προσωπικούς όρους

Η έννοια της επαγγελματικής επιτυχίας μετασχηματίζεται, καθώς οι εργαζόμενοι καλούνται να ισορροπήσουν ανάμεσα σε οικονομικές πιέσεις, αυξημένες απαιτήσεις και την ανάγκη για ουσιαστικό έλεγχο του χρόνου και της ζωής τους.

Παρότι το 39% των εργαζομένων εξακολουθεί να προσανατολίζεται σε μια παραδοσιακή καριέρα με σταθερή εξέλιξη, ένα σχεδόν ισοδύναμο ποσοστό (34%) επιλέγει συνειδητά πιο ευέλικτες και ποικιλόμορφες επαγγελματικές διαδρομές, γεγονός που αντανακλά μια αυξανόμενη ανάγκη για προσαρμοστικότητα και προσωπική αυτονομία.

Η αμοιβή εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικότερο μοχλό προσέλκυσης ταλέντων (81%), ωστόσο η διατήρηση των εργαζομένων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της καθημερινής εργασιακής εμπειρίας. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αναδεικνύεται ως ο κύριος λόγος παραμονής σε έναν εργοδότη για το 44% των εργαζομένων, υπερισχύοντας της εργασιακής ασφάλειας και των παροχών.

Την ίδια στιγμή, παρότι το 80% των εργοδοτών αναγνωρίζει ότι η αυτονομία ενισχύει τη δέσμευση και την παραγωγικότητα, η περιορισμένη εφαρμογή της, δημιουργεί κρίσιμα κενά μεταξύ προσδοκιών και πραγματικότητας.

Το 41% των εργαζομένων έχει αποχωρήσει από εργασία που δεν ευθυγραμμιζόταν με την προσωπική του ζωή, ενώ περισσότεροι από ένας στους τρεις εργαζόμενους θέτουν πλέον την ευελιξία στον τόπο ή στο ωράριο εργασίας, ως αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για την αποδοχή νέας θέσης. Η επιτυχία, επομένως, επαναπροσδιορίζεται όχι ως γραμμική επαγγελματική ανέλιξη, αλλά ως δυνατότητα επιλογής, βιωσιμότητας και ουσιαστικής ένταξης της εργασίας στην προσωπική ζωή.

Κοιτώντας μπροστά

Η εικόνα που προκύπτει από το Workmonitor 2026 αποτυπώνει το γεγονός ότι η εργασία μετασχηματίζεται σε μια πιο εξατομικευμένη, πιο ανθρώπινη εμπειρία, όπου η τεχνητή νοημοσύνη, η εμπιστοσύνη και η ευελιξία συνυπάρχουν. Οι οργανισμοί που θα ξεχωρίσουν είναι εκείνοι που θα επενδύσουν ουσιαστικά στις δεξιότητες, θα ενδυναμώσουν τους managers ως φορείς σταθερότητας και θα σχεδιάσουν μοντέλα εργασίας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων τους.

Όπως σημειώνει η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάδας:
«Σε ένα περιβάλλον έντονων οικονομικών πιέσεων και ταχύτατων τεχνολογικών εξελίξεων, η επιτυχία των οργανισμών εξαρτάται περισσότερο από ποτέ από την ικανότητά τους να ακούν ουσιαστικά, να καλλιεργούν την εμπιστοσύνη και να επενδύουν με συνέπεια στην εξέλιξη των ανθρώπων τους. Τα ευρήματα της έρευνας Workmonitor 2026 αναδεικνύουν μια σαφή μετατόπιση στις προσδοκίες των εργαζομένων, οι οποίοι δεν αναζητούν απλώς έναν ρόλο, αλλά ένα εργασιακό πλαίσιο που σέβεται την προσωπική τους ζωή, ενισχύει την αυτονομία και τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσονται. Σε αυτό το νέο τοπίο, οι οργανισμοί που θα ξεχωρίσουν είναι εκείνοι που θα ενσωματώσουν την τεχνολογία και το AI με τρόπο που ενδυναμώνει την ανθρώπινη εμπειρία και θα ενισχύσουν τον ρόλο των managers ως πυλώνες σταθερότητας και εμπιστοσύνης»

Η έρευνα Workmonitor της Randstad υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και καλύπτει πλέον 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες ανήκουν κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Στην Ελλάδα, η έρευνα διεξήχθη μέσω online ερωτηματολογίου σε 750 συμμετέχοντες, πληθυσμό ηλικίας 18-67 ετών, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι που απασχολούνται για τουλάχιστον 24 ώρες την εβδομάδα, ελεύθεροι επαγγελματίες ή άνεργοι που αναζητούν εργασία. Για τους σκοπούς της δειγματοληψίας αξιοποιήθηκε η Evalueserve και η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 10 - 28 Οκτωβρίου 2025, στις εξής χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Χιλή και Χονγκ Κονγκ.

  • RANDSTAD WORKMONITOR
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 61-64: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο μας» - Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Aναπτυξιακή υπεροχή για την ελληνική οικονομία έως το 2028

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Από το +16, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 61-64 από τη Φενέρμπαχτσε

All Content

«Διπλό» με απίθανο Σορτς η Βαλένθια, 104-93 την Παρί

All Content - BusinessNews.gr

Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί είναι επενδυτική ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στο Top-10 των κορυφαίων χωρών η Ελλάδα με 51 εκθέτες στην ISM 2026
Στο Top-10 των κορυφαίων χωρών η Ελλάδα με 51 εκθέτες στην ISM 2026 17/02/2026 - 13:15
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας 17/02/2026 - 13:47
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η τέχνη συναντά τη συμπερίληψη: Μια βραδιά γεμάτη φως και συγκίνηση στο NYX Esperia Palace
    23/10/2026 - 23:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Arla Foods Amba: Προληπτική ανάκληση παρτίδων του προιόντος Arla Protein Pudding
    23/10/2026 - 22:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές - Ισχυρές πιέσεις για τον κλάδο πολυτελών ειδών
    23/10/2026 - 21:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα
    23/10/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • e-ΕΦΚΑ: Καταβάλλονται αναδρομικά σε εργαζόμενους συνταξιούχους - Οι δικαιούχοι
    23/10/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
    23/10/2026 - 20:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνικό δεξαμενόπλοιο, συμφερόντων Μαρτίνου, το πρώτο που φόρτωσε ρωσικό ντίζελ με προορισμό τις ΗΠΑ
    23/10/2026 - 19:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο χάρτης πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 30 Οκτωβρίου
    23/10/2026 - 19:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παπουτσάνης: Ο δρόμος προς τα 150 εκατ. ευρώ, οι εξαγορές και το «όπλο» της Ριτσώνας
    23/10/2026 - 07:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας
    23/10/2026 - 09:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Μπλε Κέδρος: Προχωρά η επένδυση των 56,7 εκατ. ευρώ στα Αραχωβίτικα – Στο επόμενο στάδιο το Coco-Mat Village
    23/10/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τριπλή διεθνής διάκριση για το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini στα World Luxury Hotel Awards 2026
    23/10/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φοροδιαφυγή με «πειραγμένες» ταμειακές και παράνομα λογισμικά – Τα τρία κόλπα απόκρυψης τζίρου
    23/10/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 61-64: Τα highlights του αγώνα (vid)

23/10/2026 - 21:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο μας» - Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους

23/10/2026 - 20:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo