Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Lamda Development: Τριπλασιασμός EBITDA και επιστροφή σε καθαρή κερδοφορία - Το μήνυμα Αθανασίου
Newsroom Newsroom
ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
18/12/2025 · 18:22

Lamda Development: Τριπλασιασμός EBITDA και επιστροφή σε καθαρή κερδοφορία - Το μήνυμα Αθανασίου 

«Η LAMDA Development συνεχίζει την δυναμική της πορεία με τα τέσσερα εμπορικά κέντρα σε λειτουργία, καθώς και τις μαρίνες, να συνεχίζουν να καταγράφουν διαδοχικά ρεκόρ κερδοφορίας», δήλωσε ο ceo Οδυσσέας Αθανασίου
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με ισχυρή βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών ολοκλήρωσε το εννεάμηνο του 2025 η Lamda Development, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της τόσο στις υφιστάμενες δραστηριότητές της όσο και στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού. Τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος αποτυπώνουν σημαντική ενίσχυση της κερδοφορίας και περαιτέρω ενδυνάμωση του επενδυτικού του χαρτοφυλακίου.

Ειδικότερα, τα ενοποιημένα κέρδη EBITDA της Lamda Development ανήλθαν στα 253 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 2,7 φορές σε σύγκριση με το εννεάμηνο του 2024. Αντίστοιχα, τα ενοποιημένα καθαρά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν σε κέρδη 116 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Παράλληλα, η συνολική αξία του επενδυτικού χαρτοφυλακίου του ομίλου αποτιμάται πλέον στα 3,7 δισ. ευρώ, αντανακλώντας τη σταθερή ενίσχυση των αξιών και τη θετική πορεία των βασικών δραστηριοτήτων του.

Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι επιδόσεις στον τομέα των εμπορικών κέντρων, με τα Operating Malls EBITDA να καταγράφουν νέο ιστορικό ρεκόρ, φθάνοντας τα 68,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2024. Ανάλογη εικόνα παρουσίασε και ο κλάδος των μαρινών, όπου τα κέρδη EBITDA ανήλθαν στα 17,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 9% σε ετήσια βάση.

Θετική ήταν και η συμβολή του έργου του Ελληνικού, καθώς τα κέρδη EBITDA προ αποτιμήσεων ανήλθαν στα 32,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται και στο σκέλος των πωλήσεων ακινήτων στο The Ellinikon. Από την έναρξη του έργου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2025, οι συνολικές εισπράξεις ανήλθαν στα 1,5 δισ. ευρώ, με το 84% των 671 κατοικιών της οικιστικής ενότητας Little Athens να έχουν ήδη πωληθεί ή δεσμευθεί, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη ζήτηση για το έργο.

Συνολικά, τα αποτελέσματα του εννεαμήνου καταδεικνύουν τη σταθερή πρόοδο της Lamda Development, την ισχυρή ανθεκτικότητα των βασικών της δραστηριοτήτων και τη συνεχιζόμενη δυναμική του έργου του Ελληνικού, που αποτελεί τον βασικό αναπτυξιακό πυλώνα του ομίλου.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε:

«Η LAMDA Development συνεχίζει την δυναμική της πορεία με τα τέσσερα εμπορικά κέντρα σε λειτουργία, καθώς και τις μαρίνες, να συνεχίζουν να καταγράφουν διαδοχικά ρεκόρ κερδοφορίας. Παράλληλα, το Έργο του Ελληνικού διατηρεί ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών να επιταχύνεται. Τον Νοέμβριο του 2025, ολοκληρώσαμε επιτυχώς την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους €500 εκατ. ενισχύοντας τη ρευστότητα, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή πρόσβασή μας στις κεφαλαιαγορές, καθώς και το σημαντικά μειωμένο κόστος χρηματοδότησης».

Τα 4 Εμπορικά Κέντρα σε λειτουργία, σημείωσαν για μια ακόμα περίοδο, νέο ιστορικό υψηλό operating EBITDA στα €68,7εκ στο Εννεάμηνο 2025, κυρίως λόγω της αύξησης των βασικών μισθωμάτων κατά 5% έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2024 και της αύξησης των εσόδων στάθμευσης κατά 10% για την ίδια περίοδο. Τα αποτελέσματα υποστηρίχθηκαν από τη συνεχιζόμενη αύξηση της επισκεψιμότητας (αύξηση 2% έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2024), καθώς και την επίτευξη νέου ρεκόρ στο συνολικό κύκλο εργασιών των καταστημάτων στα €620εκ.

Αναφορικά με τις εμπορικές μισθώσεις στους δύο, υπό ανάπτυξη, προορισμούς λιανικού εμπορίου και ψυχαγωγίας στο Ελληνικό, μέχρι σήμερα έχουν συμφωνηθεί Heads of Terms (HoT) με μισθωτές για 66% της Συνολικής Μεικτής Εκμισθώσιμης Επιφάνειας (GLA) στο The Ellinikon Mall και 76% του GLA στη Riviera Galleria, γεγονός που αναδεικνύει τη δυναμική της αγοράς και το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων διεθνών brands για τη συμμετοχή τους σε αυτά τα εμβληματικά έργα.

Και οι δύο αναπτύξεις εισέρχονται στη φάση της κατασκευής. Οι εργασίες σκυροδέτησης στο Riviera Galleria βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους, με τις Η/Μ εγκαταστάσεις και τις εργασίες διαχωριστικών να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι εκσκαφές στο The Ellinikon Mall έχουν ολοκληρωθεί. Η σύμβαση για την κατασκευή του οικοδομικού σκελετού έχει ανατεθεί στην κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και αναμένεται να ξεκινήσει το A’ Τρίμηνο του 2026.

Η συνολική αξία χαρτοφυλακίου (GAV) του ομίλου LAMDA MALLS την 30.09.2025 ξεπέρασε τα €1,7δις, με την αξία των 4 Εμπορικών Κέντρων, σε λειτουργία, στα €1,3δις.

Οι μαρίνες

Οι μαρίνες επιβεβαίωσαν για μια ακόμα περίοδο τη σταθερά αυξητική πορεία των μεγεθών τους, επιτυγχάνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ για το Εννεάμηνο τόσο στα συνολικά έσοδα, τα οποία ανήλθαν στα €26εκ (αύξηση 5% έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2024) όσο και στα κέρδη EBITDA, τα οποία αυξήθηκαν 9%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2024, στα €17,2εκ.

Η ισχυρή αυτή επίδοση οφείλεται κυρίως στη σταθερή ζήτηση για τις δύο mega yacht Μαρίνες (οι οποίες καταγράφουν μέγιστη πληρότητα στις μόνιμες θέσεις ελλιμενισμού), στα αυξημένα έσοδα από τέλη διερχόμενων σκαφών, όπως επίσης και στις ετήσιες συμβατικές αυξήσεις στα τέλη ελλιμενισμού.

Η Μαρίνα του Αγ. Κοσμά καταγράφει σταδιακή μείωση του αριθμού διαθέσιμων θέσεων καθώς έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης της μαρίνας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των υπηρεσιών της για την εξυπηρέτηση μεγαλύτερων σκαφών. Η Μαρίνα του Αγ. Κοσμά σε συνδυασμό με την ανέγερση του παρακείμενου συγκροτήματος Riviera Galleria, ενός μοναδικού προορισμού για premium brands, αναμένεται να επιφέρει μεγαλύτερα έσοδα για τον Όμιλο με την ολοκλήρωση των έργων της.

Το Ελληνικό

Αναφορικά με το Έργο στο Ελληνικό, τα σημαντικότερα επιτεύγματα μέχρι σήμερα είναι τα εξής:

Σημαντική εμπορική επιτυχία συνεχίζουν να καταγράφουν τα διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα στη γειτονιά Little Athens. Μέχρι την 30.11.2025 είχαν διατεθεί στην αγορά 671 διαμερίσματα προς πώληση. Από αυτά, οι πωλήσεις και οι κρατήσεις από ενδιαφερόμενους αγοραστές ανέρχονται σήμερα σε 566 διαμερίσματα δηλαδή στο 84% του συνόλου. Η υποχώρηση σε σχέση με τα επίπεδα του Α’ εξαμήνου (94%) οφείλεται στην αύξηση της διαθέσιμης προσφοράς, μετά τη διάθεση επιπλέον 112 κατοικιών τον Νοέμβριο του 2025.

Περαιτέρω, τα έσοδα από οικιστικές αναπτύξεις το Εννεάμηνο 2025 ανήλθαν σε €215εκ, αυξημένα 80%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2024, επιβεβαιώνοντας την σημαντική πλέον συνεισφορά των οικιστικών αναπτύξεων. Επιπλέον, το Εννεάμηνο 2025 αναγνωρίστηκαν έσοδα ύψους €105εκ από πωλήσεις ακινήτων (κυρίως πωλήσεις οικοπέδων).

Ως αποτέλεσμα της εμπορικής αυτής επιτυχίας, οι συνολικές ταμειακές εισπράξεις από πωλήσεις/μισθώσεις ακινήτων από την έναρξη του έργου έως την 30.11.2025 ανήλθαν στα €1,5δις, με τις εισπράξεις το Εννεαμήνου 2025 να ανέρχονται σε €404εκ από τις αρχές του 2025. Τα ταμειακά διαθέσιμα που αναλογούν στο Έργο στο Ελληνικό ανήλθαν στα €159εκ την 30.09.2025 (έναντι €355εκ την 30.06.2025), ενώ για μια ακόμη περίοδο δεν εκταμιεύθηκαν τραπεζικά δάνεια για το Έργο στο Ελληνικό, παρά την ύπαρξη εγκεκριμένης πιστωτικής γραμμής από τις δανείστριες τράπεζες ποσού €232εκ.

Το ομολογιακό δάνειο

Τον Νοέμβριο του 2025, η Εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ύψους €500 εκατ., διάρκειας 7 ετών και με σταθερό ετήσιο επιτόκιο 3,8%. Η έκδοση προσέλκυσε ισχυρή ζήτηση από ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές, ενισχύοντας σημαντικά τη ρευστότητα του Ομίλου και ενδυναμώνοντας τη μακροπρόθεσμη χρηματοδοτική του στρατηγική.

Κατά τη διάρκεια του Εννεαμήνου 2025 πραγματοποιήθηκαν κεφαλαιουχικές δαπάνες (CAPEX) για κτίρια και έργα υποδομών ποσού €285εκ, με το ποσό των συνολικών κεφαλαιουχικών δαπανών, από την έναρξη του έργου έως την 30.09.2025, να διαμορφώνεται πλέον στα €849εκ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε. υπέγραψε στις 16.12.2025 δεσμευτική συμφωνία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για την μίσθωση, για εγγυημένη περίοδο 10 ετών, ενός υπερσύγχρονου Κέντρου Υγείας επιφάνειας ανωδομής περίπου 6,000 τ.μ. Το Κέντρο Υγείας θα ανεγερθεί πλησίον του The Ellinikon Mall και θα περιλαμβάνει Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, και ένα εξειδικευμένο κέντρο Υγειούς Μακροζωίας και Αντιγήρανσης (Longevity and Anti-aging center). Η ολοκλήρωση της κατασκευής του Κέντρου Υγείας αναμένεται έως το τέλος του 2028.

  • LAMDA DEVELOPMENT
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Μπήκε και ο Φαλ για τη Φενέρμπαχτσε

All Content

Έτσι νίκησε ο Πανιώνιος τον Κρόνο (video)

All Content

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεργάστηκε με την The Newtons Laboratory και η υγεία μπήκε στο επίκεντρο

All Content

Παραιτείται από την ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου - Σε νέο τηλεοπτικό οργανισμό το επόμενο βήμα

All Content

Προμηθέας: "Η ΕΕΑ δεν σέβεται τη νομιμότητα"!

All Content

Κυρίαρχος στο β' μισό ο Πανιώνιος 70-51 τον Κρόνο στο Μπραχάμι

CSRΝews.gr

WindEnergy Hamburg 2026: Ισχυρό διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αιολική ενέργεια

CSRΝews.gr

Η Choose στηρίζει το «Άλμα Ζωής» στο Greece Race for the Cure

CSRΝews.gr

DIMAND: Ροζ φωταγώγηση για τον καρκίνο του μαστού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Regency Entertainment: Σε τροχιά υλοποίησης το Project Voria - Επένδυση 350 εκατ. ευρώ
Regency Entertainment: Σε τροχιά υλοποίησης το Project Voria - Επένδυση 350 εκατ. ευρώ 15/12/2025 - 09:05
Ελληνική αγορά ακινήτων: Αύξηση επενδύσεων 47% το 2025 σε σχέση με το 2024, στα 2,9 δισ. δολάρια 12/01/2026 - 15:48
Ελληνική αγορά ακινήτων: Αύξηση επενδύσεων 47% το 2025 σε σχέση με το 2024, στα 2,9 δισ. δολάρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για την «πυραμίδα» επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα – Στη φυλακή οι δύο στρατιωτικοί
    05/10/2026 - 22:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρούμπιο πριν από την επίσκεψη στην Αθήνα: «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
    05/10/2026 - 21:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τραμπ: Η Ουκρανία και οι... Δημοκρατικοί φταίνε για τις υψηλές τιμές της βενζίνης
    05/10/2026 - 21:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΣΦΑ: Προς υλοποίηση ο αγωγός φυσικού αερίου προς την Πάτρα
    05/10/2026 - 20:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μέσα στον Οκτώβριο η ενίσχυση ύψους 53.773.000 ευρώ για το κόστος των ζωοτροφών
    05/10/2026 - 20:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    05/10/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μακρόν και Μερτς θέλουν «νέο εμπορικό όπλο» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αντιμετώπιση της Κίνας
    05/10/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 52α γενέθλια της ΝΔ: Σε ταραγμένα νερά κρατάμε γερά το σκάφος της πατρίδας
    05/10/2026 - 19:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικά ομόλογα: Υποχώρηση της απόδοσης, αλλά το spread παραμένει άνω των 100 μονάδων
    05/10/2026 - 19:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στην υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως το πόρισμα για τους εργαζόμενους σε πλατφόρμες
    05/10/2026 - 19:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Vero group: Πού ετοιμάζει νέα καταστήματα στα Βαλκάνια - Aύξηση τζίρου +5,3% στα 182,6 εκατ. ευρώ
    05/10/2026 - 07:36 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο Κώστας Γεράρδος μπαίνει στη διαφήμιση
    05/10/2026 - 13:23 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ethical banks: Ποια είναι η FEBEA με 30 τράπεζες και οργανισμούς, 79 δισ. ευρώ και έναν Έλληνα στην προεδρία
    05/10/2026 - 09:09 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Προσχέδιο Προϋπολογισμού 2027: Ανάπτυξη 2% φέτος και 2,3% το 2027, εν μέσω γεωπολιτικής αβεβαιότητας
    05/10/2026 - 11:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: Νέα συμφωνία για το γάλλιο – Έως 16% της παραγωγής σε ιαπωνική εταιρεία
    05/10/2026 - 09:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρεμιέρα με νίκη και στην Αδριατική Λίγκα η Παρτιζάν

05/10/2026 - 20:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Μπήκε και ο Φαλ για τη Φενέρμπαχτσε

05/10/2026 - 19:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WindEnergy Hamburg 2026: Ισχυρό διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αιολική ενέργεια

05/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Choose στηρίζει το «Άλμα Ζωής» στο Greece Race for the Cure

05/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Choose στηρίζει το «Άλμα Ζωής» στο Greece Race for the Cure

05/10/2026 - 13:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Παπαστράτος υποδέχεται τους πρώτους ασκούμενους του FutuReady Greece

05/10/2026 - 13:19
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo