Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Φορείς: Τα υπέρ και τα κατά των εξαγγελιών Μητσοτάκη
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19/09/2023 · 07:33

Φορείς: Τα υπέρ και τα κατά των εξαγγελιών Μητσοτάκη

Η ατζέντα του Πρωθυπουργού επηρεάστηκε από τις πρόσφατες καταστροφές στη Θεσσαλία, συγκλίνουν οι φορείς.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μέτρα που αφορούν την οικονομία, την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, της νέας γενιάς και της δημόσιας ασφάλειας εξήγγειλε πριν από λίγα 24ωρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με απουσία, ωστόσο, ανάμεσα σε αυτά, όπως διατείνονται οι κοινωνικοί και οικονομικοί φορείς, κάποιων πυλώνων βοήθειας που να αφορούν την πραγματική αγορά και την καθημερινότητα των πολιτών.

Εξάλλου, ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος, καταρχήν στις καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα τις προηγούμενες μέρες στέλνοντας το μήνυμα «πως ο,τι χάσαμε πολιτεία και πολίτες θα το ξαναχτίσουμε μαζί, καλύτερα και χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους». «Πρώτη μας προτεραιότητα να βοηθήσουμε τους πολίτες στις πλημμυρισμένες περιοχές, να στηρίξουμε επιχειρήσεις, αγρότες και κτηνοτρόφους. Οι πρώτες πληρωμές ξεκίνησαν χθες», είπε χαρακτηριστικά, εξαγγέλλοντας τη συγκρότηση Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας.

Αυτό το γεγονός, των καταστροφών στη Θεσσαλία, εξάλλου, όπως τονίζουν στο ΒusinessNews.gr εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων πιθανόν να ήταν και αυτό που άλλαξε σε σημαντικό βαθμό την οικονομική ατζέντα του Πρωθυπουργού, μεταθέτοντας γενναίες οικονομικές παρεμβάσεις, ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε δεύτερο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι φορείς, μέτρα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, των ελέγχων και των τριετιών βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση και συντελούν στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, αρκεί να υπάρχει σταδιακά και το αντιστάθμισμα για τις επιχειρήσεις.

Υπάρχουν, εξάλλου, και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού θα έπρεπε να βρίσκονται μέτρα για την τόνωση της πραγματικής οικονομίας, των πολιτών.

Γιώργος Καρανίκας, Πρόεδρος ΕΣΕΕ: «Σε θετική κατεύθυνση οι εξαγγελίες - Να υπάρξουν αντισταθμιστικά μέτρα για τις επιχειρήσεις»

Για τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, Γιώργο Καρανίκα οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού ειδικά για τη φοροδιαφυγή και τους ελέγχους είναι σε θετική κατεύθυνση, αρκεί να υπάρχει και το κατάλληλο αντιστάθμισμα για τις επιχειρήσεις και την αγορά. «Είμαστε υπέρ των ελέγχων στην αγορά και των μέτρων για την φοροδιαφυγή μέσω και των Pos, θα πρέπει να δούμε ωστόσο και το θέμα της μείωσης των προμηθειών προς τις τράπεζες, να υπάρξουν, δηλαδή με έναν τρόπο, και μέτρα αντισταθμιστικά για τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα η εφαρμογή του ακατάσχετου επιχειρησιακού λογαριασμού είναι κάτι που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν σε δύσκολες εποχές, είναι ένα μέτρο χωρίς δημοσιονομικό κόστος» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, τονίζοντας, επιπρόσθετα ότι «σε αυτές τις περιόδους που διανύουμε και εν μέσω φυσικών καταστροφών, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στο τί περιμένουμε από την πολιτεία, αλλά και να επιμένουμε στο τί ζητάμε και τί μπορούμε να διεκδικήσουμε».

Γιώργος Καββαθάς: «Δεν άγγιξε το θέμα της ακρίβειας»

«Ναι μεν αλλά» ήταν το σχόλιο του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά σε σχέση με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Κατά όσα τόνισε στο BusinessNews.gr ο Πρόεδρος «ουσιαστικά, δεν είπε κάτι νέο ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Για την ακρίβεια, ακούσαμε πολλά ''δεν’’ και κανένα ‘’ναι’’. Από αυτά που ακούσαμε, αντίθετα, έχουμε μια έμμεση αύξηση φορολογίας, την οποία θα πληρώσει πάλι ο καταναλωτής, με την άλλαγη της κλίμακας. Την ίδια στιγμή, το θέμα της ακρίβειας δεν το άγγιξε ο Πρωθυπουργός, ένα θέμα το οποίο εξακολουθεί να παραμένει φλέγον ζήτημα, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τα νοικοκυριά. Στον τομέα του ιδιωτικού χρέους, και αυτό πάει πίσω, γιατί οι πόροι που ήταν προορισμένοι για εκεί, θα κατευθυνθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας».

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ τόνισε το πόσο επηρέασε την ατζέντα της ΔΕΘ η πρόσφατη καταστροφή στη Θεσσαλία και το πόσο δύσκολη είναι η επόμενη ημέρα: «Μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο στη Θεσσαλία, αυτό που μου μεταφέρουν είναι ότι η καταστάση παραμένει τραγική. Σε αυτό που θα πρέπει να επιμείνει η πολιτεία είναι οι αποζημιώσεις, αλλά και το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο για ερημοποίηση των χωριών της περιοχής, με τους κατοίκους να αποχωρούν, είτε για τις μεγάλες πόλεις, είτε ακόμα και για το εξωτερικό».

Νίκος Κογιουμτσής, Αντιπρόεδρος ΕΕΑ: «Μας στενοχωρεί ότι δεν ακούστηκε κάτι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Τη σημαντική απουσία παρεμβάσεων αναφορικά με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρατήρησε στην τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Νίκος Κογιουμτσής στο BusinessNews.gr: «Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, καθώς εκεί που περιμέναμε να γίνουν βηματισμοί εμπρος στην οικονομία, μας πρόλαβε η κλιματική αλλαγή και κάνουμε βήματα πίσω. Η αλήθεια είναι πως εξαγγέλθηκαν μέτρα υπέρ των πληγέντων, δεν ξέρω, βέβαια, αν επαρκούν, και πόσο γρήγορα θα φτάσουν στους δικαιούχους. Από την άλλη πλευρά, σε ό,τι αφορά τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, δεν ακούσαμε κάτι και συνήθως στη ΔΕΘ, είθισται να αναγγέλλονται συνήθως μέτρα και ελαφρύνσεις. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε κάτι για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τη ραχοκοκκαλιά της οικονομίας μας και αυτό μας στενοχωρεί. Περιμέναμε για την κατάργηση του τέλους του επιτηδεύματος, δεν ακούστηκε κάτι και για την προκαταβολή φόρου, που απομυζεί η ρευστότητα, κάτι το οποίο είναι το Νο1 πρόβλημα των επιχειρήσεων».

Για τον κ. Κογιουμτσή, επίσης, «το γεγονός της επενδυτικής βαθμίδας είναι ένα θετικό μέτρο και το κράτος θα δανείζεται πολύ καλύτερα. Το θέμα, όμως, είναι αυτό να μπορεί να μετακυλιστεί και στους εμπόρους και τους επιχειρηματίες, γιαυτό κρατάμε και μικρό καλάθι. Αυτά είναι μέτρα που πρέπει να τα δει η πολιτεία, για να φτάσει το αποτέλεσμα της επενδυτικής βαθμίδας και στην πραγματική αγορά».

Γιώργος Λεχουρίτης, Πρόεδρος ΙΝΚΑ: «Στον αυτόματο πιλότο η πραγματική εικόνα της αγοράς»

Για ηχηρή απουσία από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, μέτρων που θα καταπολεμήσουν την ακρίβεια στην καθημερινότητα των καταναλωτών έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Γιώργος Λεχουρίτης. «Δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα ‘’τιμές’’, στο θέμα ‘’αγορά,΄΄στη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης που ζητούν καιρό τώρα οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές».

Παράλληλα, ο κ. Λεχουρίτης σημείωσε ότι είναι σωστή η σταδιακή απόσυρση του market pass: «Είναι καλό που το το market pass περιορίζεται πλέον στους πληγέντες. Πρόκειται για μια στρατηγική λανθασμένη, όπως ήταν λανθασμένη και η στρατηγική του καλαθιού του μαθητή».

Πρόσθεσε, δε, ότι «ο Πρωθυπουργός δεν μίλησε καθόλου για την πραγματική εικόνα της αγοράς, το άφησε όλο αυτό στον αυτόματο πιλότο. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με την εικόνα της οικονομίας. Είπε απλά ότι ‘’αναβαθμίστηκε η εικόνα της’’. Εμείς από την πλευρά μας ρωτάμε αν τελικά ‘’ο πραγματικός πολίτης’’ αναβαθμίστηκε».

  • ΔΕΘ
  • ·
  • ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ·
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
  • ·
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ ανέβασε ομαδική φωτογραφία και έκρυψε το πρόσωπο του Χολμς (pics)

All Content

Φουρνιέ προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Χρειαζόμαστε την ένταση και το πάθος σας στο ΟΑΚΑ» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA στα 293 εκατ. ευρώ - Καθαρά Κέρδη στα 140 εκατ ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: «Πράσινο φως» στην επένδυση της Metlen για την παραγωγή γαλλίου

All Content - BusinessNews.gr

THEON: Επένδυση ύψους 3 εκατ. δολαρίων στην αμερικανική Twin Prime για εφαρμογές άμυνας

All Content

SOCIALDOO: Διεθνής διάκριση στα PR Week Global Awards στο Λονδίνο

All Content

Περιφερειακά κανάλια: Παράταση φορολογικής απαλλαγής και νέα τριετής κρατική ενίσχυση

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Με ανατροπή στο τέλος η Μπιλμπάο, 88-82 τη Ρεάλ Μαδρίτης

All Content

Σάκοτα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

L’Oréal Hellas: Στρατηγική επένδυση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα με ορίζοντα το μέλλον

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum

All Content - BusinessNews.gr

Ιουλία Τσέτη (Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη): Η επόμενη μέρα του ελληνικού επιχειρείν: Ήθος, Ηγεσία, Άνθρωποι και Βιωσιμότητα

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

CSRΝews.gr

L’Oréal Hellas: Στρατηγική επένδυση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα με ορίζοντα το μέλλον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

COSMOTE: Πρόγραμμα Υποτροφιών για φοιτητές - Άνοιξαν οι αιτήσεις, ποιους αφορά
COSMOTE: Πρόγραμμα Υποτροφιών για φοιτητές - Άνοιξαν οι αιτήσεις, ποιους αφορά 18/09/2023 - 18:06
Cambas Project: Φως στο τούνελ για το mega έργο της Reds-Έναρξη πριν το τέλος του έτους 19/09/2023 - 07:24
Cambas Project: Φως στο τούνελ για το mega έργο της Reds-Έναρξη πριν το τέλος του έτους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως το Πεκίνο θα παραγγείλει "200 μεγάλα" αεροσκάφη Boeing
    14/05/2026 - 21:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες – Τρεις συλλήψεις
    14/05/2026 - 20:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    14/05/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Στο ένα ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών στην ΑΜΚ
    14/05/2026 - 19:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μελέτη του ΙΟΒΕ για τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς - Εκτιμώμενες επιδράσεις στην οικονομία
    14/05/2026 - 19:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στουρνάρας: Αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ αν οι πληθωριστικές πιέσεις είναι ισχυρές
    14/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι πλέον μόνη απέναντι στις νέες απειλές»
    14/05/2026 - 18:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς στα Άνω Λιόσια - Ενας τραυματίας
    14/05/2026 - 18:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,38%, στα 189,94 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/05/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA στα 293 εκατ. ευρώ - Καθαρά Κέρδη στα 140 εκατ ευρώ
    14/05/2026 - 17:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Trastor: Στο 1 ευρώ ανά νέα μετοχή διαμορφώθηκε η τελική τιμή διάθεσης
    14/05/2026 - 09:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum
    14/05/2026 - 10:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο ΣΕΕΑΕ απαντά για τα «γυρισμένα χιλιόμετρα» μεταχειρισμένων
    14/05/2026 - 12:24 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης
    14/05/2026 - 11:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η LinkedIn σχεδιάζει να περικόψει περίπου το 5% του προσωπικού της
    14/05/2026 - 07:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χατζηελευθερίου: «Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι η επιβράβευση της χρονιάς για τη Μύκονο Betsson»

14/05/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ ανέβασε ομαδική φωτογραφία και έκρυψε το πρόσωπο του Χολμς (pics)

14/05/2026 - 19:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

14/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media & ΟΠΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεων B/innovate

14/05/2026 - 13:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

14/05/2026 - 11:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ΣΕΕ και ο ΕΦΕΧ για την υπεύθυνη επικοινωνία στην περίοδο των Πανελληνίων

14/05/2026 - 11:22
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo