Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Mytilineos: Από 4 - 6 Ιουλίου η δημόσια προσφορά για ομόλογο €500 εκατ.
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
28/06/2023 · 20:37

Mytilineos: Από 4 - 6 Ιουλίου η δημόσια προσφορά για ομόλογο €500 εκατ.

Στις 11 Ιουλιου η έναρξη διαπραγμάτευσης των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του ΧΑ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Aπό την Τρίτη 4 Ιουλίου έως και την 6η Ιουλίου θα διαρκέσει η δημόσια προσφορά του επταετούς ομολόγου χωρίς εξασφαλίσεις, ύψους έως 500 εκατ. ευρώ της Mytilineos.

Ειδικότερα, οι Ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω Δημόσιας Προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας στο σύνολο του επενδυτικού κοινού, ήτοι σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές, εντός περιόδου τριών (3) εργασίμων ημερών κατά την οποία θα διεξαχθεί η κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η τιμή διάθεσης ανά Ομολογία έχει οριστεί στο άρτιο, ήτοι σε €1.000 ανά Ομολογία.

Οπως αναφέρει η Mytilineos εάν το ΚΟΔ δεν καλυφθεί σε ποσό τουλάχιστον €300.000.000, η έκδοση του Ομολογιακού Δανείου θα ματαιωθεί και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής που έχει δεσμευθεί για έκαστο Ιδιώτη Επενδυτή θα αποδεσμευθεί το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών ατόκως.

Καθορισμός τελικής απόδοσης και επιτοκίου

Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών (εφεξής «Επιτόκιο»), θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών («Book Building»), το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, και θα διενεργηθεί μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π. Στη Διαδικασία Η.ΒΙ.Π. συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.

Το Επιτόκιο και η τελική απόδοση θα προσδιοριστούν από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, εντός του εύρους απόδοσης, με τη διαδικασία του Η.ΒΙ.Π., σύμφωνα με τα ειδικότερα σχετικά οριζόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο, θα εγκριθούν από εξουσιοδοτημένο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας πρόσωπο και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και στο διαδικτυακό τόπο του Χ.Α. το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την λήξη της περιόδου της Δημόσιας Προσφοράς.

Το εύρος απόδοσης θα οριστεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους και θα δημοσιευθεί στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα της Εκδότριας το αργότερο την προτεραία της έναρξης της περιόδου της Δημόσιας Προσφοράς, ώστε να γνωστοποιηθεί στο επενδυτικό κοινό. Σημειώνεται ότι για το προσδιορισμό του εύρους απόδοσης θα ακολουθηθεί η διαδικασία του pre-marketing, ήτοι συνεκτίμηση τόσο των συνθηκών των κεφαλαιαγορών στην Ελλάδα και διεθνώς όσο και της οικονομικής θέσης και των προοπτικών του ομίλου της Εκδότριας. Κατά την περίοδο που προηγείται της διαδικασίας του Η.ΒΙ.Π. (pre-marketing period), οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι λαμβάνουν ενδεικτικές προσφορές από Ειδικούς Επενδυτές, ώστε να προσδιορίσουν, σύμφωνα με επαγγελματικά κριτήρια, το εύρος της απόδοσης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις συνθήκες ζήτησης της αγοράς.

Η ανώτατη τιμή του εύρους της απόδοσης δύναται να υπερβαίνει την κατώτατη έως 150 μονάδες βάσης.

Η τελική απόδοση και το Επιτόκιο θα γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθούν, στον διαδικτυακό τόπο της Εκδότριας και του Χ.Α., το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς.

Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα καθορισθούν η τελική απόδοση και το Επιτόκιο περιλαμβάνουν τις συνθήκες της αγοράς ομολόγων, το ύψος της ζήτησης ανά απόδοση από Ειδικούς Επενδυτές, το πλήθος και το είδος Ειδικών Επενδυτών, το ύψος της ζήτησης από τους Ιδιώτες Επενδυτές (στο βαθμό που η τελική κατανομή προς αυτούς ξεπεράσει το ελάχιστο ποσοστό κατανομής του 30%) και το κόστος εξυπηρέτησης της ομολογιακής έκδοσης που προτίθεται να αναλάβει η Εκδότρια.

Ενδεικτικά, εάν η ζήτηση από Ειδικούς Επενδυτές καλύψει την Έκδοση μέχρι και το ανώτατο όριο του εύρους της απόδοσης αλλά ταυτόχρονα καλύπτεται σημαντικό τμήμα της Έκδοσης σε χαμηλότερο επίπεδο απόδοσης, δύναται να επιλεγεί η χαμηλότερη απόδοση, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρότερο ύψος αντληθέντων κεφαλαίων και υπό την επιφύλαξη της κάλυψης της προϋπόθεσης έκδοσης των Ομολογιών.

Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της τελικής απόδοσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των Ομολογιών. Σε κάθε περίπτωση, το Επιτόκιο θα καθορισθεί εντός του ανακοινωθέντος δεσμευτικού εύρους της απόδοσης.

Το Επιτόκιο και η Τιμή Διάθεσης θα είναι κοινά για όλους τους επενδυτές, Ειδικούς Επενδυτές και Ιδιώτες Επενδυτές, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά.

Εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Δημόσιας Προσφοράς, θα εκδοθεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους αναλυτική ανακοίνωση για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς, περιλαμβανομένου του Επιτοκίου, η οποία θα δημοσιευθεί στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χ.Α.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την τελική απόδοση και το Επιτόκιο παρέχονται στην ενότητα 4.3.3 «Καθορισμός Τελικής Απόδοσης και Επιτοκίου των Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά μέσω Βιβλίου Προσφορών» του Ενημερωτικού Δελτίου.

Διαδικασία προσφοράς των ομολογιών

Η διάθεση των προσφερόμενων προς κάλυψη Ομολογιών, ήτοι Ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας έως €500.000.000 θα πραγματοποιηθεί με Δημόσια Προσφορά αυτών στο επενδυτικό κοινό εντός της Ελληνικής Επικράτειας μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.

Μονάδα διαπραγμάτευσης στο Χ.Α. θα αποτελεί ο τίτλος της μίας (1) Ομολογίας. Κάθε επενδυτής μπορεί να εγγράφεται και υποβάλει Αίτηση Κάλυψης για την αγορά Ομολογιών, μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π. για μία (1) τουλάχιστον προσφερόμενη Ομολογία ή για ακέραιο αριθμό Ομολογιών. Ανώτατο όριο εγγραφής για κάθε επενδυτή είναι το σύνολο της Δημόσιας Προσφοράς, δηλαδή έως πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) Ομολογίες. Ελάχιστο όριο συμμετοχής είναι η μία (1) Ομολογία, ονομαστικής αξίας €1.000.

Η Δημόσια Προσφορά και εγγραφή των ενδιαφερόμενων επενδυτών θα διαρκέσει τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

Συντονιστές της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π., κατά τα οριζόμενα στην Απόφαση Η.ΒΙ.Π., έχουν ορισθεί οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι. Ειδικότερα, η Δημόσια Προσφορά θα ξεκινήσει την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 και ώρα Ελλάδος 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 και ώρα Ελλάδος 16:00 μ.μ.

Το Η.ΒΙ.Π. θα παραμένει ανοιχτό, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., εκτός της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2023 κατά την οποία θα λήξει στις 16:00 μ.μ.

Για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στη Δημόσια Προσφορά των Ομολογιών, πρέπει να υποβάλουν, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς, Αίτηση Κάλυψης για τις Ομολογίες, σε συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις του από 28 Ιουνίου 2023 εγκεκριμένου ενημερωτικού δελτίου (εφεξής το «Ενημερωτικό Δελτίο») και του Προγράμματος ΚΟΔ.

Τροποποίηση ή ακύρωση Αίτησης Κάλυψης για την προσφορά αγοράς είναι δυνατή κατά τη διάρκεια της περιόδου της Δημόσιας Προσφοράς, ακολουθώντας διαδικασία ανάλογη της αρχικής υποβολής.

Αν η Αίτηση Κάλυψης δεν είναι προσηκόντως συμπληρωμένη τηρουμένων των όρων συμμετοχής και εγγραφής στη Δημόσια Προσφορά σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο, το Πρόγραμμα ΚΟΔ και την Απόφαση Η.ΒΙ.Π., η Αίτηση Κάλυψης δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Διαδικασία συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών

Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις Αιτήσεις Κάλυψης προσερχόμενοι απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κύριων Αναδόχων, ήτοι της «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.», της «ALPHA Τράπεζα A.E.», της «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» και της «Τράπεζα Πειραιώς», των Αναδόχων «Euroxx Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και «Τράπεζα Optima Bank Α.Ε.» καθώς και των Συμμετεχόντων του λογαριασμού του Σ.Α.Τ. που συνεργάζονται με τα Μέλη Η.ΒΙ.Π. για την υποβολή των Αιτήσεων Κάλυψης μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.

Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές που θα προσέρχονται απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κύριων Αναδόχων και των Αναδόχων για τη συμμετοχή τους στη Δημόσια Προσφορά, θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, τον αριθμό φορολογικού μητρώου τους και την εκτύπωση των στοιχείων του Σ.Α.Τ.

Σε περίπτωση υποβληθείσας Αίτησης Κάλυψης για Ιδιώτη Επενδυτή μέσω Λογαριασμού Αξιογράφων Πελάτη, συμπεριλαμβανομένης και της Κοινής Επενδυτικής Μερίδας, η εν λόγω αίτηση θα γίνεται δεκτή, μόνο εφόσον ο εν λόγω Ιδιώτης Επενδυτής είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος των Λογαριασμών Αξιογράφων βάσει των οποίων εγγράφεται.

Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές θα εγγράφονται στην κατώτατη απόδοση του εύρους που θα ανακοινωθεί την προτεραία της πρώτης ημέρας της Δημόσιας Προσφοράς. Ως αξία της συμμετοχής για τους Ιδιώτες Επενδυτές ορίζεται το γινόμενο του αριθμού των αιτούμενων Ομολογιών επί την ονομαστική αξία €1.000 εκάστης Ομολογίας.

Διαδικασία κατανομής

Μετά τον προσδιορισμό της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου, οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι θα καθορίσουν το ύψος της Έκδοσης και στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η κατανομή των Ομολογιών στους επενδυτές, ως εξής:

• ποσοστό τουλάχιστον 30% των Ομολογιών της Δημόσιας Προσφοράς (ήτοι τουλάχιστον 150.000 Ομολογίες σε ενδεχόμενη πλήρη κάλυψη του ΚΟΔ, ήτοι έκδοση 500.000 Ομολογιών) θα διατεθεί για την ικανοποίηση των εγγραφών των Ιδιωτών Επενδυτών, και

• ποσοστό έως και 70% των Ομολογιών της Δημόσιας Προσφοράς (ήτοι, έως και 350.000 Ομολογίες σε ενδεχόμενη πλήρη κάλυψη του ΚΟΔ, ήτοι έκδοση 500.000 Ομολογιών) θα κατανεμηθεί μεταξύ των Ειδικών Επενδυτών και των Ιδιωτών Επενδυτών.

Εφόσον έχουν ικανοποιηθεί οι εγγραφές των Ιδιωτών Επενδυτών για το 30% των Ομολογιών της Δημόσιας Προσφοράς, για τον τελικό προσδιορισμό του ποσοστού κατανομής ανά κατηγορία επενδυτών θα ληφθούν υπόψη:

α) η ζήτηση από τους Ειδικούς Επενδυτές, β) η ζήτηση στο τμήμα των Ιδιωτών Επενδυτών που υπερβαίνει το 30%, γ) το πλήθος των Αιτήσεων Κάλυψης που αφορούν σε Ιδιώτες Επενδυτές, καθώς και δ) η ανάγκη δημιουργίας συνθηκών για την ομαλή διαπραγμάτευση των Ομολογιών στη δευτερογενή αγορά.

Πού θα διατεθούν τα κεφάλαια

Σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της Έκδοσης, τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια θα ανέλθουν σε ποσό έως €500 εκατ. Οι δαπάνες της Έκδοσης εκτιμώνται σε περίπου €8,8 εκατ., περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α., και θα αφαιρεθούν από τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια, τα οποία (μετά την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης) θα χρησιμοποιηθούν από την Εκδότρια στο σύνολό τους ως εξής:

(1) Ποσό μέχρι €255 εκατ. θα διατεθεί εντός 90 ημερών από την Ημερομηνία Έκδοσης για την πληρωμή οφειλής υφιστάμενου, τραπεζικού δανεισμού της Εκδότριας. Ειδικότερα η Εταιρεία θα διαθέσει:

i. Ποσό έως €100 εκατ. στην ΕΤΕ για την πληρωμή οφειλής στο πλαίσιο του από 9.12.2021 Κοινού Ομολογιακού Δανείου,

ii. Ποσό έως €100 εκατ. στην Alpha BankΑΛΦΑ 0,00% για την πληρωμή οφειλής στο πλαίσιο του από 15.7.2021 Κοινού Ομολογιακού Δανείου

iii. Ποσό έως €55 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς για την πληρωμή οφειλής στο πλαίσιο του από 29.7.2022 Κοινού Ομολογιακού Δανείου,

(2) Ποσό μέχρι €236,2 εκατ. θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών της Εκδότριας σε κεφάλαιο κίνησης, εντός έξι μηνών από την Ημερομηνία Εκδόσεως.

Το χρονοδιάγραμμα

28.6.2023: Έγκριση Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

28.6.2023: Δημοσίευση ανακοίνωσης για τη διάθεση του Ενημερωτικού Δελτίου και την έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς και εγγραφής

28.6.2023: Δημοσίευση του Ενημερωτικού Δελτίου.

3.7.2023: Ανακοίνωση του εύρους απόδοσης

4.7.2023 Έναρξη δημόσιας προσφοράς - εγγραφής επενδυτών στην έκδοση του ΚΟΔ μέσω του Η.ΒΙ.Π. (ώρα Ελλάδος 10:00 π.μ.)

6.7.2023 Λήξη δημόσιας προσφοράς - εγγραφής επενδυτών στην έκδοση του ΚΟΔ μέσω του Η.ΒΙ.Π. (ώρα Ελλάδος 16:00)

6.7.2023: Ανακοίνωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων έκδοσης του ΚΟΔ, της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.*

10.7.2023 Δημοσίευση αναλυτικής ανακοίνωσης για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς.

10.7.2023 Πιστοποίηση της καταβολής των αντληθέντων κεφαλαίων και έκδοσης του ΚΟΔ από την Εταιρεία. Παράδοση των Ομολογιών στους επενδυτές μέσω καταχώρισης σε Λογαριασμούς Αξιογράφων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων. Δημοσίευση ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης.

11.7.2023 Έναρξη διαπραγμάτευσης των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • MYTILINEOS
  • ·
  • ΚΟΙΝΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 61-64: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο μας» - Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Aναπτυξιακή υπεροχή για την ελληνική οικονομία έως το 2028

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Από το +16, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 61-64 από τη Φενέρμπαχτσε

All Content

«Διπλό» με απίθανο Σορτς η Βαλένθια, 104-93 την Παρί

All Content - BusinessNews.gr

Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί είναι επενδυτική ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ideal Holdings: Έναρξη προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών
Ideal Holdings: Έναρξη προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών 28/06/2023 - 20:27
Δομική Κρήτης: Έκλεισε το deal με τον Δ. Κούτρα για την εξαγορά του 29,31% - Στα 4,19 εκατ. ευρώ η συναλλαγή 29/06/2023 - 07:31
Δομική Κρήτης: Έκλεισε το deal με τον Δ. Κούτρα για την εξαγορά του 29,31% - Στα 4,19 εκατ. ευρώ η συναλλαγή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η τέχνη συναντά τη συμπερίληψη: Μια βραδιά γεμάτη φως και συγκίνηση στο NYX Esperia Palace
    23/10/2026 - 23:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Arla Foods Amba: Προληπτική ανάκληση παρτίδων του προιόντος Arla Protein Pudding
    23/10/2026 - 22:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές - Ισχυρές πιέσεις για τον κλάδο πολυτελών ειδών
    23/10/2026 - 21:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα
    23/10/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • e-ΕΦΚΑ: Καταβάλλονται αναδρομικά σε εργαζόμενους συνταξιούχους - Οι δικαιούχοι
    23/10/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
    23/10/2026 - 20:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνικό δεξαμενόπλοιο, συμφερόντων Μαρτίνου, το πρώτο που φόρτωσε ρωσικό ντίζελ με προορισμό τις ΗΠΑ
    23/10/2026 - 19:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο χάρτης πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 30 Οκτωβρίου
    23/10/2026 - 19:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παπουτσάνης: Ο δρόμος προς τα 150 εκατ. ευρώ, οι εξαγορές και το «όπλο» της Ριτσώνας
    23/10/2026 - 07:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μπλε Κέδρος: Προχωρά η επένδυση των 56,7 εκατ. ευρώ στα Αραχωβίτικα – Στο επόμενο στάδιο το Coco-Mat Village
    23/10/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας
    23/10/2026 - 09:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τριπλή διεθνής διάκριση για το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini στα World Luxury Hotel Awards 2026
    23/10/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φοροδιαφυγή με «πειραγμένες» ταμειακές και παράνομα λογισμικά – Τα τρία κόλπα απόκρυψης τζίρου
    23/10/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 61-64: Τα highlights του αγώνα (vid)

23/10/2026 - 21:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο μας» - Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους

23/10/2026 - 20:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo