Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ξενοδοχεία με διεθνή σφραγίδα στα νησιά και εκτός Αθηνών: Η τάση που θα κορυφωθεί το 2024
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
10/08/2022 · 08:55

Ξενοδοχεία με διεθνή σφραγίδα στα νησιά και εκτός Αθηνών: Η τάση που θα κορυφωθεί το 2024

Η είσοδος των διεθνών αλυσίδων, ειδικά στα νησιά, φέρνει εκτός από τη σφραγίδα τους και συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας, πολύ συχνά αυστηρές και προκαθορισμένες.

Τα δύο χρόνια πανδημίας πάγωσαν πολλές ξενοδοχειακές επενδύσεις, ωστόσο το 2022 μπορεί να χαρακτηριστεί ως έτος ολικής επαναφοράς για τον κλάδο, καθώς ανακοινώθηκαν και υλοποιούνται σταδιακά από τις αρχές του καλοκαιριού πλείστες όσες κινήσεις στον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα από σημαντικά ονόματα του χώρου.

Πρόκειται για μια τάση που ξεκίνησε να υπάρχει, ήδη, από το 2021 και σύμφωνα με φορείς ανάπτυξης ακινήτων και της τουριστικής αγοράς, θα κορυφωθεί το 2023 και το 2024.

Αλυσίδες από το εξωτερικό όπως η Wyndam, η Accor, η W, η Nobu, η Radisson βρίσκουν, μετά από την πρωτεύουσα, όπου οι περισσότερες διαθέτουν εδώ και χρόνια ξενοδοχεία με τη σφραγίδα τους, φιλόξενο καταφύγιο τόσο στα νησιά, όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από την έναρξη του καλοκαιριού του 2022, έως και τώρα που είμαστε στην καρδιά του, πάνω από 5 διεθνείς αλυσίδες έχουν ανοίξει, με τη συνεργασία κάποιες φορές και εγχώριων επιχειρηματιών

Παρότι δε, η είσοδος των διεθνών αλυσίδων, ειδικά στα νησιά, φέρνει εκτός από τη σφραγίδα τους και συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας, πολύ συχνά αυστηρές και προκαθορισμένες, αποδεικνύεται ότι η σύμπραξή τους με τους έλληνες επενδυτές υλοποιείται σε θετικό έδαφος, αποφέροντας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, και στις δύο πλευρές, κέρδη και προστιθέμενη αξία.

Αccor στην Κρήτη

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο προσγειώθηκε η διεθνής αλυσίδα Accor, με το brand της M Gallery, με το κατάλυμα να ανοίγει τις πύλες του τον Ιούλιο. Πρόκειται για το NIKO Seaside Resort MGallery, το οποίο συνιστά αποτέλεσμα συνέργειας της Accor, της Hines, της Henderson Park και του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, το οποίο, κατά τους διαχειριστές του, έρχεται να αποτελέσει ένα νέο τοπόσημο της περιοχής.

Πλέον η Accor διαθέτει 1.400 δωμάτια στην Ελλάδα, υπό διάφορα brands και ο στόχος είναι αυτά να γίνουν 2.800 μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Για το σχέδιο, αυτό, εξάλλου στηρίζεται σε δύο πυλώνες: Ο πρώτος είναι η πολυτέλεια, με την ανάπτυξη πολυτελών και premium lifestyle ξενοδοχείων και ο δεύτερος η έμφαση στο τοπικό στοιχείο και οι συνέργειες με ανθρώποους – γνώστες της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο παραδόθηκε από τη Hines εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, χωρίς να ξεπεραστεί o προϋπολογισμός και σύμφωνα με τα σχέδια της επικεφαλής αρχιτέκτονα της MGallery. Το εν λόγω resort, μάλιστα, παρά τον πολύ λίγο χρόνο λειτουργίας, καταγράφει ήδη, κατά τους διαχειριστές του, ποσοστό πληρότητας 90%.

Radisson σε Σκιάθο και Σαντορίνη

Η Radisson διαθέτει δύο ξενοδοχεία φέτος σε ελληνικά νησιά, στη Σκιάθο και στη Σαντορίνη, με τη Σκιάθο, ειδικά να αποκτά για πρώτη φορά ξενοδοχείο με βαρύ όνομα από το εξωτερικό. Επί της ουσίας, μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο διεθνές brand στο νησί

Το συγκεκριμένο κατάλυμα, το οποίο διαθέτει 84 δωμάτια και εξωτερική πισίνα, είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Καναπίτσα του νησιού και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η Hotel Brain, η οποία με αυτό, προσθέτει και εκείνη, ακόμα ένα μεγάλο ξενοδοχειακό όνομα στο δικό της χαρτοφυλάκιο.

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, με τις προκρατήσεις να έχουν ξεκινήσει, ήδη, από τον περασμένο Μάιο.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Radisson, σε συνεργασία με την Hotel Brain και την BriQ Properties και ανακαινίστηκε εκ βάθρων, με τις εργασίες να ξεκινούν μέσα στο 2021. Η συνολική επένδυση κόστισε 8,5 εκατ. ευρώ στην εισηγμένη εταιρεία, εκ των οποίων τα 3.5 εκατ. ευρώ ήταν η αγορά του κτιρίου και τα υπόλοιπα πέντε δαπανήθηκαν στην ανακατασκευή του, η οποία βασίστηκε σε ένα μίνιμαλ σχέδιο, προσαρμοσμένο και στο φυσικό τοπίο του νησιού. Ο επανασχεδιασμός του Radisson Skiathos Plaza Resort ξεκίνησε μέσα στο 2021, η κατασκευή του στα τέλη του 2021 και γεγονός είναι ότι παρά τις ανατιμήσεις στα δομικά υλικά, τηρήθηκαν αυστηρά χρονοδιαγράμματα, με αποτέλεσμα να μπορέσει να ανοίξει τις πύλες του το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να αξιοποιήσει τις θετικές προβλέψεις των τουριστικών παραγόντων.

Σε συνεργασία με τον όμιλο Φαις άνοιξε, εξάλλου τον Απρίλιο και το Radisson Zaffron Blu Santorini, στην περιοχή Ημεροβίγλι, το οποίο συνιστά το πρώτο πεντάστερο στο νησί, με την επένδυση να υπολογίζεται συνολικά στα 20 εκατ. ευρώ.

Στη Σαντορίνη το Nobu

Στα τέλη του Ιουλίου άνοιξε τις πύλες του, εξάλλου, στη Σαντορίνη και το Nobu Hotel & Restaurant, με τη σφραγίδα του γνωστού ομίλου, πίσω από τον οποίο ‘’κρύβονται’’ αστέρες στο χώρο τους όπως ο γνωστός ηθοποιός Robert De Niro και ο Γιαπωνέζος σεφ Nobu Matsuhisa.

H είδηση είχε γίνει γνωστή, ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο και πρόκεται για το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Nobu στην Ελλάδα, το 10ο στην Ευρώπη και το 26ο παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ξενοδοχείο και εστιατόριο Nobu Hotel & Restaurant Santorini βρίσκεται σε ορεινή τοποθεσία στο Ημεροβίγλι, στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, μόλις 10 λεπτά από την Οία και 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του νησιού.

Πρόκειται για boutique ξενοδοχείο που διαθέτει κορυφαίο εστιατόριο Nobu, spa, γυμναστήριο, πισίνα infinity σε 2 επίπεδα και 5 πολυτελείς βίλες με πισίνα, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και την καλντέρα της Σαντορίνης.

Υπενθυμίζεται ότι η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με τη MonteRock International (MRI), με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας σε διάφορους βασικούς τομείς, όπως η φιλοξενία, τα media, η εστίαση, το real estate, ο χρηματοοικονομικός τομέας και η βιομηχανική τεχνολογία.

Οι πρώτοι επισκέπτες τον Αύγουστο στο W στο Costa Navarino

Το brand της Μarriott, W ήρθε στη Μεσσηνία. Ήδη από χθες 9 Αυγούστου άνοιξε τις πύλες του το κατάλυμα W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy,. To νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, δέχεται ήδη κρατήσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα, μέσα από το ντεμπούτο του W Costa Navarino. Το νέο W Escape, με τον ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, αναδεικνύει την εξέλιξη του brand W, και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αφίξεις άλλων W ξενοδοχείων στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπως το W Ρώμης. Καθώς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών, το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο W Costa Navarino, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, θα ενισχύσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των μοναδικών εμπειριών W» δήλωσε η Candice D'Cruz, Αντιπρόεδρος - Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. Σημειώνεται ότι δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, με εξαιρετική αρχιτεκτονική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

Η θυγατρική της Hyatt που συλλέγει ανεξάρτητα ξενοδοχεία (The Unbound Collection by Hyatt) σύναψε συμφωνία franchise με την Thera Island Suites Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία της Magma Resort Santorini, που διαχειρίζεται η SWOT Hospitality με έδρα την Αθήνα, προκειμένου να ανοίξει το πρώτο θέρετρο με το εμπορικό σήμα Hyatt στα ελληνικά νησιά.

Ηyatt στη Σαντορίνη

Επιπρόσθετα, το Magma Resort Santorini με τη σφραγίδα Hyatt ανοίγει σήμερα, 10 Αυγούστου του 2022, ως μέρος της συλλογής The Unbound Collection by Hyatt και διαθέτει 59 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 24 σουιτών. Η υπογραφή της συμφωνίας υπογραμμίζει τη στρατηγική στόχευση της Hyatt να ενισχύσει το αποτύπωμά της στα θέρετρα και τα Independent Collection brands σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής.

Το εμπορικό σήμα The Unbound Collection by Hyatt είναι μια συλλογή από ξεχωριστά καταλύματα, όλα με διαφορετική ιστορία. Το Magma Resort Santorini θα γίνει το ένατο ξενοδοχείο της οικογένειας The Unbound Collection by Hyatt στην Ευρώπη, η οποία περιλαμβάνει τα εξής καταλύματα: The Wellem in Dusseldorf, Hotel SOFIA Barcelona, Hotel Reisen in Stockholm, Párisi Udvar Hotel Budapest, Great Scotland Yard Hotel in London, Hôtel du Louvre in Paris το εμβληματικό Hôtel Martinez in Cannes και το Hôtel du Palais Biarritz καθώς και άλλα τρία υπό ανάπτυξη έργα.

Wyndam: Θα διπλασιάσει τις μονάδες της στην Ελλάδα τα επόμενα τρία χρόνια

Εξάλλου, για διπλασιασμό των ξενοδοχειακών μονάδων που έχει η Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια μίλησε ο πρόεδρος Ευρώπης Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής της εταιρείας, Δημήτρης Μανίκης σε πρόσφατο συνέδριο.

Σύμφωνα με τον κύριο Μανίκη, μέχρι σήμερα η Wyndham διαθέτει 10 με 12 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στόχος της είναι μέχρι το 2025 ο αριθμός αυτός να έχει αυξηθεί σε 20-25. Ο ίδιος ανέφερε πως η εταιρεία φτιάχνει γραφείο στην Ελλάδα ενώ η χώρα μας αποτελεί το διοικητικό κέντρο για τις αγορές της Κύπρου, των Βαλκανιών, της Ιταλίας, του Ισραήλ και για τις χώρες του τέως ανατολικού μπλοκ.

«Βλέπουμε μια πολύ μεγάλη προοπτική στην Ελλάδα και ψάχνουμε συνεχώς για νέες ευκαιρίες» τόνισε το στέλεχος, συνεχίζοντας για την Ελλάδα ότι «βλέπουμε πως υπάρχει «μια τρομερή αλλαγή στην ελληνική ξενοδοχεία και συμπλήρωσε πως στην Ελλάδα υπάρχει «πολύ καλό επίπεδο προσωπικού, με νέα παιδιά που είναι σπουδαγμένα και πολύ καταρτισμένα για τον κλάδο».

Παράλληλα, ανέφερε πως η Wyndham θέλει να μεγαλώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και σε δευτερεύουσες περιοχές και τουριστικούς προορισμούς που δεν είναι τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό, διατηρώντας παράλληλα την παρουσία της στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Κρήτη, η Σαντορίνη κ.α.

  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ·
  • ΝΗΣΙΑ
  • ·
  • RADISSON
  • ·
  • ACCOR HOTELS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Κολοσσός H Hotels Collection-ΠΑΟΚ 22-23 (13')

All Content

Live: Πανιώνιος Cosmorama Travel-Μύκονος Betsson 22-15 (10')

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content

Tα live streams του Σαββάτου στα Εθνικά Πρωταθλήματα

All Content - BusinessNews.gr

Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Micron: Επενδύει 40 δισ. δολάρια για την ενίσχυση της παραγωγής ημιαγωγών στις ΗΠΑ
Micron: Επενδύει 40 δισ. δολάρια για την ενίσχυση της παραγωγής ημιαγωγών στις ΗΠΑ 09/08/2022 - 19:32
ΕΛΤΟΝ: Γιατί η Ουκρανία δεν βγαίνει από το κάδρο 10/08/2022 - 09:53
ΕΛΤΟΝ: Γιατί η Ουκρανία δεν βγαίνει από το κάδρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Νέες επενδύσεις και είσοδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού
    07/02/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
    07/02/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα
    07/02/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη
    07/02/2026 - 11:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Το ενεργειακό δίκτυο έγινε στόχος μεγάλης ρωσικής επίθεσης
    07/02/2026 - 11:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος
    06/02/2026 - 18:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,17%, στα 467,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    06/02/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live: Πανιώνιος Cosmorama Travel-Μύκονος Betsson 22-15 (10')

07/02/2026 - 13:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live: Κολοσσός H Hotels Collection-ΠΑΟΚ 22-23 (13')

07/02/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo