Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συνεργάζονται για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
04/05/2022 · 15:23

Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συνεργάζονται για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος

Η Deloitte θα προσφέρει στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή επιχειρηματικές και διοικητικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων και της ψηφιακής στρατηγικής και μετασχηματισμού.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) ανακοίνωσαν την έναρξη μιας κορυφαίας δεκαετούς συνεργασίας, πέντε Αγώνων, μέχρι το 2032. Η Deloitte θα λειτουργήσει ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης για τους παρακάτω Αγώνες: Παρίσι 2024, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες Μιλάνο-Κορτίνα 2026, Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Λος Άντζελες 2028, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες 2030 και Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Μπρίσμπεϊν 2032.

Ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός Συνεργάτης, η Deloitte θα εφαρμόσει τη βαθιά γνώση και εμπειρία της στη διοίκηση και στη συμβουλευτική επιχειρήσεων, ώστε να βοηθήσει στην ενίσχυση και στη διασφάλιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Δ.Ο.Ε., υποστηρίζοντας το Ολυμπιακό Κίνημα.

Η Deloitte και η Δ.Ο.Ε. έχουν σχηματίσει μια «συνεργασία με σκοπό», που αξιοποιεί σε σημαντικό βαθμό την επιχειρηματική οξύνοια της Deloitte, ώστε να βοηθήσει τη Δ.Ο.Ε. να πραγματοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο δράσης της για το μέλλον, το Ολυμπιακό πρόγραμμα 2020+5, και το όραμά της να χτίσει έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τον αθλητισμό. Στη συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, η Deloitte θα παράσχει μια παγκόσμια ομάδα με ευρεία γκάμα δυνατοτήτων στη διοίκηση και στην επιχειρησιακή συμβουλευτική, η οποία θα δημιουργήσει ουσιαστικό αντίκτυπο στις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, στους δισεκατομμύρια οπαδούς και στους χιλιάδες αθλητές που κάνουν εφικτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Deloitte θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και κυβερνητικές υπηρεσίες, ώστε να βοηθήσει το Ολυμπιακό κίνημα να προοδεύσει σε κρίσιμες προκλήσεις, όπως ορίζονται στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5, που σχετίζονται με θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, στρατηγικής, βιωσιμότητας, διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης, αθλητικής υποστήριξης και ευημερίας.

«Ζούμε μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία. Το Ολυμπιακό Κίνημα διαδραματίζει ρόλο ζωτικής σημασίας στην «ενοποίηση» του κόσμου μέσα από τη φιλία, την αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα και αυτό δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε σημαντικότερο. Η Deloitte και η Δ.Ο.Ε., μέσα από τη συνεργασία τους, φιλοδοξούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους- να ενδυναμώσουν, να βελτιώσουν και να δημιουργήσουν ένα μακροχρόνιο και θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μέσα από το Ολυμπιακό Κίνημα», λέει ο Punit Renjen, Global CEO της Deloitte.

«Είμαστε ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε με την Deloitte και ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που προσφέρει αυτή η συνεργασία σε όλο το Ολυμπιακό Κίνημα. Οι πρωτοβουλίες της Deloitte για την προώθηση των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της Δ.Ο.Ε. για περαιτέρω αλλαγή και μετασχηματισμό, όπως εκφράζεται στο στρατηγικό σχέδιο δράσης της Ολυμπιακής Ατζέντας 2020+5 της Δ.Ο.Ε. για το μέλλον» είπε ο Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε., Thomas Bach.

«Έχοντας συνεργαστεί για αρκετά χρόνια τώρα με την Deloitte, η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) είναι ενθουσιασμένη που μαζί θα εξερευνήσoυν το πώς η τεχνογνωσία και η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει η Deloitte μπορεί να ωφελήσει το ευρύτερο Παραολυμπιακό Κίνημα, καθώς σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τον αθλητισμό ως εργαλείο για να προωθήσουμε την κοινωνική ένταξη», είπε ο Πρόεδρος της IPC, Andrew Parsons.

Κάνοντας εφικτό τον μετασχηματισμό του Ολυμπιακού Κινήματος

Η Deloitte θα υποστηρίξει τη Δ.Ο.Ε. με τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και θα αξιοποιήσει την ψηφιακή της τεχνογνωσία για να συμβουλεύσει σε τομείς όπως η εξατομίκευση της εμπειρίας των φιλάθλων και η βελτίωση των ψηφιακών υπηρεσιών, συνδέοντας φιλάθλους από όλο τον κόσμο και αυξάνοντας την ελκυστικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προώθηση του σκοπού της Δ.Ο.Ε. και προσπάθειες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων

Ως ηγέτιδα σε οργανωτικές πρωτοβουλίες για ουσιαστικούς σκοπούς, η Deloitte θα προσφέρει την τεχνογνωσία της για να υποστηρίξει και να συμβουλεύσει τη Δ.Ο.Ε. στην εξέλιξη των στρατηγικών που θα την βοηθήσουν να επιτύχει το όραμα της διαμόρφωσης ενός καλύτερου κόσμου μέσα από τον αθλητισμό.

Η Deloitte θα εργαστεί με τη Δ.Ο.Ε. για την ανάπτυξη προγραμμάτων, έργων κληρονομιάς και οδηγών στρατηγικής σε πρωτοβουλίες όπως η υποστήριξη των αθλητών και η ψυχική υγεία, η διαφορετικότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη, η βιωσιμότητα και η μείωση του αποτυπώματος άνθρακα των Αγώνων.

Σε αναγνώριση της σπουδαιότητας της καλής διακυβέρνησης και διαφάνειας, όπως εκφράζεται στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5, μέσα από αυτήν τη συνεργασία θα αναπτυχθεί ένα «Κέντρο Αριστείας» σχετικό με ενδεδειγμένες πρακτικές στη διαχείριση και διοίκηση λειτουργιών για τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές.

H Michele Parmelee, Global Chief People and Purpose Officer της Deloitte, είπε: «Αυτή η συνεργασία θα ενώσει δύο εμβληματικά παγκόσμια brands που μοιράζονται το πάθος να δημιουργήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Βλέπουμε αυτό το πνεύμα ενσαρκωμένο σε όσους σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και εργάζονται στη Deloitte εμπνέοντάς μας να δούμε τις δυνατότητες των όσων η Deloitte και η Δ.Ο.Ε. μπορούν να επιτύχουν μαζί».

Ο Jiri Kejval, Marketing Commission Chair της Δ.Ο.Ε. δήλωσε: «Η σχέση της Deloitte με το Ολυμπιακό Κίνημα είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του πώς το παγκόσμιο πρόγραμμα Olympic Partner συνεχίζει να προσελκύει τα πιο καταξιωμένα ονόματα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η δέσμευση της Deloitte να παρέχει κορυφαία τεχνογνωσία στο Ολυμπιακό Κίνημα καταδεικνύει τη μοναδική ευκαιρία που προσφέρει το πρόγραμμα TOP».

Αυτή είναι η πρώτη παγκόσμια συνεργασία της Deloitte με τη Δ.Ο.Ε. και είναι το αποκορύφωμα της πολυετούς υποστήριξης που προσφέρει η Deloitte σε πολλούς τομείς του Ολυμπιακού Κινήματος. Η νέα παγκόσμια συνεργασία συμπληρώνει την υπάρχουσα συμφωνία με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, όπως και με την Ολυμπιακή Επιτροπή του Καναδά, τις Γερμανικές Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Επιτροπές, την Ιρλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Πολωνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι εταιρείες-μέλη της Deloitte προσφέρουν υποστήριξη σε χιλιάδες συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

  • DELOITTE
  • ·
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στην τελική ευθεία η επιστροφή Τολιόπουλου στον Άρη

All Content

ΑΕΚ: Έστειλε προσωρινό παραχωρητήριο της Sunel Arena στον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035

All Content

Effie Awards Hellas 2026: McCann και Wikifarmer ξεχώρισαν ξανά

All Content

Spec 9,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

All Content

FIBA Europe Cup: Με ποιους κληρώθηκαν Ηρακλής, Μύκονος, Προμηθέας, Κολοσσός

All Content

EuroLeague Γυναικών: Οι αντίπαλοι Αθηναϊκού και Παναθηναϊκού

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Η Speakeasy στην Αθήνα, νέοι επενδυτές στην Παναχαϊκή και το σήμα Μαρκόπουλου για τη ΔΕΘ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΥΔΑΠ: Εργα αποχέτευσης 1 δισ. ευρώ αλλάζουν τον χάρτη της Ανατολικής Αττικής

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

FleetNews

BMW Group: Ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Ευρώπη το Α’ εξάμηνο

CSRΝews.gr

«Δεν είναι αυτονόητο»: Η καμπάνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το έργο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

CSRΝews.gr

COSMOTE & WRO Hellas: Στέλνουν 11 ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

CSRΝews.gr

EY-Parthenon: Η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας απαιτεί ρεαλιστικό οδικό χάρτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δύο σημαντικές διακρίσεις για το «ΖΑΓΟΡΙ» από τους καταναλωτές
Δύο σημαντικές διακρίσεις για το «ΖΑΓΟΡΙ» από τους καταναλωτές 04/05/2022 - 15:15
Το ΞΕΕ καταγγέλλει αθέμιτες πρακτικές από ψηφιακές πλατφόρμες 04/05/2022 - 15:30
Το ΞΕΕ καταγγέλλει αθέμιτες πρακτικές από ψηφιακές πλατφόρμες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ν. Παπαθανάσης: Δυνατότητα υπερδέσμευσης πόρων κατά 30% για το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»
    16/07/2026 - 16:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΜΕΓΑ: Η πρώτη σειρά νυχτερινής προστασίας για παιδιά άνω των 3 ετών
    16/07/2026 - 15:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Space Hellas: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σταύρος Μουστάκας
    16/07/2026 - 15:50 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΑΕΕ: Στα 18,2 δισ. ευρώ τα ασφαλισμένα κεφάλαια στις ασφαλίσεις μεταφερόμενων εμπορευμάτων το 2025
    16/07/2026 - 15:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Β. Κικίλιας για Ραφήνα: «Περισσότερα πλοία, φθηνότερα εισιτήρια, πάνω απ’ όλα η ασφάλεια»
    16/07/2026 - 15:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το ευρώ ενισχύεται 0,03%, στα 1,1472 δολάρια
    16/07/2026 - 15:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • INTRACOM DEFENSE: Διπλή διάκριση στα Βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
    16/07/2026 - 15:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.481,90 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,15%
    16/07/2026 - 15:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% για την ελληνική οικονομία το 2026 και 2% το 2027
    16/07/2026 - 14:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επιθεώρηση των φρεγατών FDI του Πολεμικού Ναυτικού από τον όμιλο ΔΕΗ
    16/07/2026 - 14:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,89%, στα 606,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    15/07/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γρηγόρης: Αύξηση 5,8% στον κύκλο εργασιών το 2025 – Επέκταση δικτύου και επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό
    15/07/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Στην κορυφή του κλάδου χαρτικών ατομικής υγιεινής η ΜΕΓΑ Α.Ε.
    15/07/2026 - 16:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στις 24 Ιουλίου η καταβολή του υπολοίπου μερίσματος για τη χρήση 2025
    15/07/2026 - 19:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τραμπ: "Ο Πούτιν είναι έτοιμος να συνάψει ειρήνη με την Ουκρανία"
    15/07/2026 - 16:40 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Έστειλε προσωρινό παραχωρητήριο της Sunel Arena στον Ολυμπιακό

16/07/2026 - 12:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

16/07/2026 - 11:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE & WRO Hellas: Στέλνουν 11 ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

16/07/2026 - 11:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

COSMOTE & WRO Hellas: Στέλνουν 11 ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

16/07/2026 - 11:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1

16/07/2026 - 10:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

EY-Parthenon: Η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας απαιτεί ρεαλιστικό οδικό χάρτη

16/07/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

16/07/2026 - 04:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo