Δευτέρα, 4 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και επιχειρηματικών κεφαλαίων
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
30/11/2021 · 12:15

Ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και επιχειρηματικών κεφαλαίων

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ, πρώην ΤΑΝΕΟ) και η ΕΥ, σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA) με θέμα «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων: Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις με Επιχειρηματικά Κεφάλαια».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στο ιστορικό κτήριο του ΕΒΕΑ επί της οδού Αμερικής.

Κατά την έναρξη των εργασιών, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης ο οποίος συνεχάρη την ΕΑΤΕ για τη συνεχιζόμενη πρωτοβουλία διαμόρφωσης ενός πλαισίου ενημέρωσης και διαλόγου για την ανάπτυξη του ελληνικού επενδυτικού οικοσυστήματος. Τόνισε ότι, η Ελλάδα είναι πλέον ιδιαίτερα ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για τους ξένους επενδυτές και έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό παράθυρο επενδυτικής και αναπτυξιακής ευκαιρίας το οποίο θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Ο κ. Τσακίρης προανήγγειλε ότι βρίσκεται σε στάδιο τελικής έγκρισης από την ΕΕ τα νέα προγράμματα στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και μέχρι το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα έχει βγει η πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τόνισε ότι, η «ευρωπαϊκή σφραγίδα» πέραν της χρηματοδότησης αποτελεί μια εγγύηση αξιοπιστίας των projects, δημιουργεί ιδιαίτερη δυναμική γύρω από τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ιδέες, καθώς η ευρωπαϊκή αξιολόγηση δεν τους δίνει μόνον ώθηση, αλλά και τις βάζει στο ραντάρ των επενδυτών.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΤΕ, Καθηγητής κ. Χάρης Λαμπρόπουλος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στον χώρο του πρόσφατα εγκαινιασθέντος «Κέντρου Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος» του ΕΒΕΑ, που όπως έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Γιάννης Μπρατάκος, φιλοδοξεί να εξελιχθεί σ ένα ανοικτό σπίτι σύνδεσης των επιχειρήσεων και της καινοτομίας δικτυώνοντας όλους τους απαραίτητους stakeholders. Τόνισε τη στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη για την αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργούνται για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Έδωσε έμφαση επίσης στη στρατηγική συνεργασία με τη Γαλλική Αναπτυξιακή Τράπεζα (BPI France), καθώς και στο ότι η ΕΑΤΕ συμμετέχει ενεργά στον ευρωπαϊκό διάλογο, αλλά και στην προσπάθεια στήριξης των scale up επιχειρήσεων στην ΕΕ. Ανέφερε, τέλος, ότι η επιτυχία της ΕΑΤΕ είναι η επιτυχία των funds και η εν γένει ανάπτυξη του οικοσυστήματος επενδυτικών κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, γι’ αυτό και θα συνεχισθούν αντίστοιχες δράσεις που παρέχουν τεχνογνωσία και πρόσβαση σε νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΑΤΕ, κα. Αντιγόνη Λυμπεροπούλου επισήμανε από την πλευρά της ότι η ΕΑΤΕ, με το σημαντικό εύρος προσκλήσεων που διαθέτει, είναι ανοικτή σε φιλόδοξες και ρεαλιστικές προτάσεις. Επιδιώκει να λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα συμπράξεων και συνεργασίας για την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών ιδεών και τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA) κ. Γιάννης Παπαδόπουλος υπογράμμισε την σημαντική ανάπτυξη των εταιριών επιχειρηματικών κεφαλαίων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, καθώς τα υπό διαχείριση κεφάλαιά τους ξεπερνούν σήμερα το € 1,5 δις, έχοντας πραγματοποιήσει επενδύσεις που έχουν προσελκύσει πλήθος διεθνών επενδυτών ενισχύοντας την απασχόληση αλλά και εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Σημείωσε ότι, κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς διαδραματίζουν οι διαχειριστές κεφαλαίων με τις σημαντικές επενδύσεις και τις αποδόσεις που πέτυχαν διαχρονικά, καθώς επίσης η ΕΑΤΕ (πρ. TANEO) και ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Τσακίρης με τη δημιουργία σειράς νέων επενδυτικών εργαλείων για την αγορά venture capital-private equity (VC/PE) σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας τα τελευταία δύο χρόνια. Καταλήγοντας, τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν σε αυτή την θετική συγκυρία και νέα επενδυτικά εργαλεία αλλά και σειρά κινήτρων φορολογικών αλλά και στο πεδίο των συγχωνεύσεων κι εξαγορών που θα στηρίξουν και επιταχύνουν περαιτέρω την ανάπτυξη της αγορά VC/PE, που μόνο θετική επίδραση μπορούν να έχουν στην οικονομία, στηρίζοντας την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Με τη σειρά του, ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης τόνισε ότι η πρόσβαση των ελληνικών επιχειρήσεων σε εξωτερική χρηματοδότηση ήταν ανέκαθεν κρίσιμη για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και ότι η συγκεκριμένη περίοδος αποτελεί ιδανική συγκυρία, καθώς τα χρηματοδοτικά προγράμματα της E.Ε. προσφέρουν ευκαιρίες άμεσης χρηματοδότησης για όλους τους κλάδους, όλους τους τύπους οργανισμών και για κάθε είδους έργα. Παράλληλα, σημείωσε, ότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα αποτελούν και μια ιδιαίτερα ελκυστική λύση για τους διαχειριστές κεφαλαίων, καθώς υποστηρίζουν τις επενδύσεις τους, πολλαπλασιάζουν την αξία τους, μειώνουν το ρίσκο και παρέχουν ρευστότητα. Ο κος Ιωσηφίδης κατέληξε ότι, στο πλαίσιο μίας ολιστικής προσέγγισης, η ΕΥ έχει προσαρμόσει έγκαιρα τις υπηρεσίες της, έτσι ώστε να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές επιχορηγήσεων και χρηματοδότησης για επενδυτικά ή επιχειρηματικά σχέδια, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα διαθέσιμα εργαλεία.

Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης, ο κ. Βασίλης Τσιάμης, Associate Partner στο Τμήμα Συμβούλων Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY Ελλάδος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Πρόσβασης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης, προχώρησε σε μία επισκόπηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Ο ομιλητής εξήγησε ότι η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση χωρίζεται σε άμεση και έμμεση (όπως το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας), αναλύοντας το δημοσιονομικό πλαίσιο 2021-2027 της Ε.Ε., ύψους €1,82 δισ., που επικεντρώνεται, μεταξύ άλλων, σε τομείς, όπως η ψηφιακή τεχνολογία, η βιωσιμότητα, το περιβάλλον, οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας και η καινοτομία.

Ο κος Τσιάμης επικέντρωσε την ομιλία του στις ευκαιρίες που παρέχουν τα προγράμματα άμεσης χρηματοδότησης της Ε.Ε., τα οποία δεν έχουν τύχει ευρείας χρήσης από τις επιχειρήσεις και τους επενδυτές στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, παραθέτοντας συγκεκριμένα εργαλεία και παραδείγματα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «οι άμεσες χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. είναι ένα ακόμα χρηματοδοτικό εργαλείο στο μενού των διαθεσίμων επιλογών, τόσο για τις επιχειρήσεις όποιου μεγέθους, όσο και για τους επενδυτές».

Στη συνέχεια, ο Δρ. Γιώργος Τζαμτζής, Senior Consultant στο Τμήμα Συμβούλων Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών, Υπηρεσίες Πρόσβασης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης της EY Ελλάδος, παρουσίασε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για τις μικρές και μεσαίες (ΜμΕ), αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, ανέλυσε το πρόγραμμα Horizon Europe, ύψους €95,5 εκατ. για τον ορίζοντα 2021-2027, το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την έρευνα και την καινοτομία από την Ε.Ε., που στοχεύει, τόσο να απαντήσει σε παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή, αλλά και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας. Ο ομιλητής εξήγησε ότι η χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος παρέχεται έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία που αφορά έργα ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών, που αξιολογούνται βάσει τριών κριτηρίων – αριστεία, αντίκτυπος και εφαρμογή – ενώ καλύπτει, με μορφή επιχορήγησης, μεταξύ 60%-100% του προϋπολογισμού των έργων.

Τέλος, ο Δρ. Τζαμτζής αναφέρθηκε στα εργαλεία χρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας (EIC), όπως το EIC Accelerator, που στοχεύει στην υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων και ΜμΕ για την ανάπτυξη καινοτομίας υψηλού αντικτύπου. Πιο συγκεκριμένα, ο ομιλητής εξήγησε ότι το EIC Accelerator προσφέρει συνδυασμό επιλογών χρηματοδότησης, τόσο με τη μορφή επενδύσεων (τουλάχιστον €0,5 εκατ. και έως €15 εκατ.) για τη μεγέθυνση ΜμΕ, όσο και με τη μορφή επιχορηγήσεων (έως €2,5 εκατ.) για την υποστήριξη της έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και συνδυασμό αυτών. Κλείνοντας, ανακεφαλαίωσε αναφέροντας ότι η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση καλύπτει το κενό μεταξύ δημόσιας χρηματοδότησης και χρηματοδότησης ιδιωτικών κεφαλαίων, και λειτουργεί συνδυαστικά με επιχειρηματικά κεφάλαια, μειώνοντας το ρίσκο των επενδύσεων, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα, δυστυχώς δεν εκμεταλλεύεται επαρκώς τα χρηματοδοτικά αυτά εργαλεία, αντίθετα με χώρες, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, αλλά και η Τουρκία.

  • EATE
  • ·
  • EY
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόρντ στο Μονακό

All Content

Μονακό: Χωρίς Ντιαλό, Τάις και Μίροτιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Μεταποίηση: Ασθενέστερη ανάπτυξη κατέγραψε τον Απρίλιο στην Ελλάδα, λόγω Μέσης Ανατολής

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas: Νέα επένδυση στο εργοστάσιο του Ρέντη

All Content - BusinessNews.gr

Netcompany: Προχωρά στην πλήρη εξαγορά της Smarter Airports

All Content

Vodafone & The Newtons Laboratory: Vodafone All+: Η οικογενειακή σύνδεση, όπως πρέπει να είναι. Ασφαλής.

All Content

Brave & Admine: Αυτή είναι η δομή του νέου σχήματος.

FleetNews

Τι ισχύει (εν τέλει) για ΚΤΕΟ & Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων

FleetNews

Volvo Trucks: Πέντε αστέρια στην αξιολόγηση ασφάλειας της Euro NCAP

FleetNews

To εμβληματικό Citroën Saxo VTS «έκλεισε» τα 30!

All Content

EuroLeague: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Παναθηναϊκός (vids)

All Content

Η πρόκριση στο Final-4 της Αθήνας για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κρίνεται στο παρκέ του Novasports!

All Content - BusinessNews.gr

Leyton: Επέκταση στην Ελλάδα με την ίδρυση της Leyton Hellas

All Content - BusinessNews.gr

Η Αθήνα πρώτη στις προτιμήσεις των Βρετανών για city break - Αφήνει πίσω Ρώμη, Βαρκελώνη, Παρίσι

All Content - BusinessNews.gr

Θανάσης Παπανικολάου (Όμιλος Vivartia): Σταθερότητα χωρίς εφησυχασμό: Το στοίχημα του κλάδου των τροφίμων

FleetNews

Έως και 300% υψηλότερες οι πραγματικές εκπομπές των PHEV

FleetNews

Η Audi ανεβάζει ταχύτητα στην Κίνα με δύο μάρκες και νέα EV

CSRΝews.gr

Best Workplaces: Οι 45 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces Hellas για το 2026

CSRΝews.gr

Η OTS διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Best Workplaces Hellas

CSRΝews.gr

XM: Η πρώτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας για το εργασιακό της περιβάλλον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Βελτιωμένα τα αποτελέσματα 9μήνου 2021
ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Βελτιωμένα τα αποτελέσματα 9μήνου 2021 30/11/2021 - 11:54
Λιανεμπόριο: Άνοδος τζίρου 13% τον Σεπτέμβριο 30/11/2021 - 12:18
Λιανεμπόριο: Άνοδος τζίρου 13% τον Σεπτέμβριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΠΑΣΟΚ: Αίτημα για εξεταστική επιτροπή στην υπόθεση των υποκλοπών
    04/05/2026 - 14:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Best Workplace: Οι 45 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces Hellas για το 2026
    04/05/2026 - 14:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνεργασία LG, Outright Games και Blacknut για την κυκλοφορία του NBA Bounce
    04/05/2026 - 14:36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης σε Α. Κουμπίλιους: Η άμυνα είναι ευρωπαϊκό δημόσιο αγαθό και απαιτεί κοινό δανεισμό
    04/05/2026 - 14:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΧΗΤΟΣ: Επένδυση 7 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας ΖΗΡΕΙΑ και νέες "πράσινες" συσκευασίες
    04/05/2026 - 14:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κομισιόν για δασμούς Τραμπ: «Όταν υπογράφεις μια συμφωνία με την ΕΕ, ξέρεις τι θα πάρεις»
    04/05/2026 - 14:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • KPMG Greece: Συμμετοχή περισσότερων από 150+ ατόμων στο Accelerating Crete Forum στο Ηράκλειο της Κρήτης
    04/05/2026 - 14:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ν. Φαραντούρης: «Διεγράφην από τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν με ήθελαν - Με καλωσόρισαν στο ΠΑΣΟΚ»
    04/05/2026 - 14:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΥ: Ο κίνδυνος για το κοινό από τον χανταϊό παραμένει χαμηλός
    04/05/2026 - 13:52 ΥΓΕΙΑ
  • XM: Η πρώτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας για το εργασιακό της περιβάλλον
    04/05/2026 - 13:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    03/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τεχνητή Νοημοσύνη: Μικρός ο αντίκτυπος στην αγορά εργασίας – Τι δείχνουν μελέτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ
    04/05/2026 - 07:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Φορολογικά πρόστιμα: Οι αλλαγές στο ποινολόγιο, πότε «κουρεύονται» έως 80%
    04/05/2026 - 08:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: Επιχείρηση «Ελευθερία» της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ - Πώς θα εφαρμοστεί
    04/05/2026 - 08:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο Γιάννης Κολοτούρας, συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione
    04/05/2026 - 09:57 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Best Workplaces: Οι 45 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces Hellas για το 2026

04/05/2026 - 11:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόρντ στο Μονακό

04/05/2026 - 11:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Παρουσία Μπαφέ η κηδεία του Στάθη Γαβάκη (pics)

04/05/2026 - 11:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η OTS διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Best Workplaces Hellas

04/05/2026 - 11:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Markos by Night» με το «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά» το Σάββατο 2 Μαΐου

04/05/2026 - 11:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΜΑΜΟΣ: Νέα phygital καμπάνια

04/05/2026 - 10:57
FleetNews
fleetnews.gr

Τι ισχύει (εν τέλει) για ΚΤΕΟ & Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων

04/05/2026 - 06:53
FleetNews
fleetnews.gr

Volvo Trucks: Πέντε αστέρια στην αξιολόγηση ασφάλειας της Euro NCAP

04/05/2026 - 05:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo